Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokat / Zile liler
yaa bu karşıyaka noldu bilen varmı aranızda köyümün maçlarını takip etmedim ama galiba baya fark yemişlerdir doğrumu köyün forum sitesindede pek bişey yazmıyolar ki bilelim bütün takımları tebrik etmek istiyorum maçları takip etmedimsede birinci belliiimi acaba yoksa maçlar devam ediyomu
ayçeidilerkmen 18.05.2006, 09:50 hehehe bura maç sahası gibi olmuşş hemşerilerim benim:Daynı sokaklardan geçtigimizi düşünmek bile gizel:D
yahu sen nerelerdesin sesin çıkmıyo bayadır bir yazıp kayboluyosun
ayçeidilerkmen 18.05.2006, 11:28 sorma mesut ya karabatak gibiyim işte hehehe:)senden naber hhe dikkat et iyi davran kendine yoldaş..
sende dikkat et kendine nasıl karabatak gibi bir görünüp bir kaçmak bazındamı yoksa bulunduğun mekandan ötürümü kendinle kal görüşürüz
Slm Bende Zİlelİyİm GÖlcÜk KÖyÜnden..
CAHİLİN YANINDA KİTAP GİBİ SESSİZ OL
arkadaşlar ben zile li değilim ama 2 senem orada geçti 1999-2001 de bulundum okulum oradaydı zile merkezin adliyeden yukarısı özellikle insanları mükemmel
alevikiz 20.05.2006, 12:53 selam arkadaslar bende damudere köyündenim. bileniniz varmi??
selam canlar..bende zilenin eski adı ile silis,şimdiki adı ile güzelbeyli köyündenim...
arkadaşlar hoş geldiniz hepiniz bu gölcük ne tarafa düşüyor damuderisini de duymuştum ama orayı tam bilmiyorum nerde bu köyler tam olarak yerlerini yazabilrmisiniz
TOKAT-Zile 21.05.2006, 00:06 yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tabiki adliyenin yukarısında otturan lar güzel olacak çünkü alevi mahallesidir. bende 6 yıl kaldım min sağir mahallesinde ne güzel günlerdi be..
tokat zile sen bir gelip bir kayboluyosun hala görüşemedik seninle ne hikmetse aynı mekanı paylaşmamıza rağmen
stalwart 21.05.2006, 02:02 selam canlar..bende zilenin eski adı ile silis,şimdiki adı ile güzelbeyli köyündenim... selam can, ben kuruçaylıyım silisten kimlerdensin???:)
TOKAT-Zile 01.06.2006, 00:38 evet ya ben pek sık uğramıyorum buraya neyse görüşmek üzere ..
selo_o1978 01.06.2006, 02:24 selam canlar bende zileliyim.... valla gitmeyeli 4-5 sene oldu çok özlemişim biraz hasret dindirici etki olur dedim....:S
hoş geldin selo 1978 neresinden zilenin mahalesimi köyümü
ayçeidilerkmen 03.06.2006, 21:53 mesut buraNIN müdavimi yahu hehehe kardeş bi sen terketmiyosun burayı ne güsel :)
son mesaj hep senin neyse dostlar hoşgeldiniz..
genelde öyle oluyo ne yapayım dostlarla irtibatı kesmemek gerekiyo bence burda olmak güzel
Ben Tokat Zİle AĞcakeÇİlİ KÖyÜndenİm İstanbulda Oturuyorum Ayrica Tokat Zİle AĞcakeÇİlİ KÖyÜ KÜltÜr Ve DayaniŞma DerneĞİnİn YÖnetİm Kurulu BaŞkaniyim .zİle'lİlerle TaniŞmak Üzere HoŞcakalin..............................
ArkadaŞlar Bende Zİlenİn AĞcakeÇİlİ KÖyÜndenİm YaklaŞik On İkİ Senem GeÇtİ Zİlenİn İÇİnde Okul Nedenİyle
iyide zaten bi topic vardı neden ayrı bi topic düşündün orda ne güzel yazıyodu herkes galiba yeniden başlasın istedin tanışma faslı ama madem öyle bende ziledenim elarap köyünden (karşıyaka)
Özgür ORAL 24.06.2006, 11:41 Meraba Ben Tokat/zİle/Çayir KÖyÜndenİm İsmİm ÖzgÜr İnaniyorum Kİ Senİn Sayende Alevİlİk Hakkinda Bİr Çok Şey Ögrenebİlİrİm İlk Olarak Dernek Falİyetlerİnİzden Bahsetmenİzİ İstİyorum Ne Gİbİ Falİyetlerİnİz Var
Özgür ORAL 24.06.2006, 11:51 Selam kardeşlerim ve abillerim ben de sizin gibi Zile'liyim Çayır köyündenim şu anda amasyada ögrenimimi tamamlamaya çalışıyorum ben de minareyi sagır mah oturuyorum fırtıman yolu üzerinde 2004 yılında dinçerler lisesinden mezun oldum bana yazacagınız mesajlarınızı bekliyorum kendinize iyi bakın
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
[QUOTE=TOKAT-ZİLE]yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tabiki adliyenin yukarısında otturan lar güzel o lacak çünkü alevi mahallesidir.
selam kardeş ben de o mahallede kalıtorum tam olarak neresinde kalıyordun:komik
SivanA SimyacI 26.06.2006, 12:53 selam can, ben kuruçaylıyım silisten kimlerdensin???:)
bende silisliyim yaw güzelbeyli kasabası boduçlardanım:)
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
selam canlar..bende zilenin eski adı ile silis,şimdiki adı ile güzelbeyli köyündenim...
mustafa abi ne tesadüf bende silisliyim tanıdınmı anıl ben?:)
TOKAT-Zile 28.06.2006, 21:22 bir min sağırlı daha hoşşgeldin kardeş bende zilede min sağır da kaldım ve 2003 de zile lisesini bitirdim cayırlıda tanıdıklarım war min sağır dada baya war cayırlı
işin ilginç tarafıda benim ufak kerdeşte amasyada okuyor :D
MErhaba dostlar. Uzun zaman oldu yahu giremiyordum. Mesut can nasılsın hele, hala bıraktığımız yerdesin pes yanii.
Selamlar
Temecük ün eniştesi
SivanA SimyacI 29.06.2006, 11:24 MErhaba dostlar. Uzun zaman oldu yahu giremiyordum. Mesut can nasılsın hele, hala bıraktığımız yerdesin pes yanii.
Selamlar
Temecük ün eniştesi
temecüklü hemşerim merhaba bende silis yani güzelbeylinden anıl:)
anıl merhaba silisten arkadaşlar var tanırsın galiba silis baya büyük biyer yahu biraz daha gelişse zileye rakip olur istanbulda nerdesin bu arada enişte tanışıyormuyuz acaba valla ben hep buralardayım gelen oldukça karşılıyorum herkesi güzel oluyor burda olmak
SivanA SimyacI 29.06.2006, 13:49 anıl merhaba silisten arkadaşlar var tanırsın galiba silis baya büyük biyer yahu biraz daha gelişse zileye rakip olur istanbulda nerdesin bu arada enişte tanışıyormuyuz acaba valla ben hep buralardayım gelen oldukça karşılıyorum herkesi güzel oluyor burda olmak
mesut ben istanbul avcılardayım zaten güzelbeylinin(silisin)büyümesi için elimizde gelen tüm çabayı veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz.
yahu yakınız o zaman bende esenyurta geliyorum devamlı çevremizdeki insanlar hep böyle duyarlı olsa keşke yaşadığı yerlere sahip çıksalar ne güzel olur değilmi çalışıyormusun okulmu
seckinbeydilli 29.06.2006, 20:38 Ben De Zİlelİyİm Çİftlİk KÖyÜndenİm Mİnareyİ Kebİr Mahallesİnde Oturuyordum Şu Anda Soma Oturuyorum
beydilli hoş geldin foruma galiba seni tanıyorum ama tam olarak bişey diyemem çiflikten çok dostum var karayellerden var topraklardan var tanırsın zannedersem
Kartopu86 01.07.2006, 18:43 Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım(Yeni üye)
Zilenin köyündenim bileniniz vardır belki silis
n83guner 02.07.2006, 02:10 Ben De KarŞiyaka KÖyÜndenİm. Memnun Oldum.ankarada Oturuyorumm.sİlİs KÖyÜnÜ De İlk Defa Duydum. Zİlenİn Ne Tarafinda.
vay karşıyakalı buldum isim neydi acaba bende karşıyakalıyım kahyalardan sende ahmet ağalardansın kesin ne güzel bi tesadüf yahu
Kartopu86 04.07.2006, 22:23 Ben De KarŞiyaka KÖyÜndenİm. Memnun Oldum.ankarada Oturuyorumm.sİlİs KÖyÜnÜ De İlk Defa Duydum. Zİlenİn Ne Tarafinda.
herkes tarafından bilinen bir isim olarak silis dedim asıl adı güzelbeyli kasabası.Artova tarafında giderken....
arkadaşlar zilee pek kalmayan arkadaşlarımız genelde köylerimizide pek bilmiyorlar galiba ve özellikle zile dışında yetişen kesim buna dahil forumda aslında bu bilgiyi bulmak güzel bir aşama oluyır gibi bence yeni gelen arkadaşlara tavsiyem bu topic i baştan bir takip etmeleri olsun çok kopukluk oluyor
TOKAT-Zile 05.07.2006, 21:39 evet arkadasım oyle takip etmek lazım :D
BEKTAŞ MATUR 11.07.2006, 14:40 Bende Zİledenİm
BEKTAŞ MATUR 11.07.2006, 14:51 Merhaba Canlar Bende Zİlelİyİm İstanbulda YaŞiyorum Sİzİnle TaniŞmak İsterİm Mesajlarinizi Beklİyorum
merhaba bektaş kardeş hoş geldin sitemize umarım güzel dostluklar kurarsın burda çok güzel şeyler var
mrb arkadaşlar bende ziledenim
Engin Şahin 17.07.2006, 03:06 Selam ArkadaŞlar KoÇaŞ KÖyÜnden Sevgİler Şu An Erzİncan Refahİyedeyİm Buralardan Selam Hepİnİze
can 85 eğer bana soruyorsan ben kuruçay köyündenim biliyomusun bu köyü
TOKAT-Zile 18.07.2006, 09:53 baya banlanan arkadaş olmuş ya bende dahil olmak üzere ama bunlar aleviliğe ters seyler ben hiçbir alevininde haksız veya gereksiz bir davranışta bulunacağına inanmıyorum tabi ortada haksız bişeyde warsa tepkisini koyar tabiki site yöneticisinin aleviliğinden şiddetle şüphe duyduğum için onun bu konularda anlayıslı olabileceğinide düşünemiyorum
TOKAT-Zile 18.07.2006, 10:31 ya burcu sana mesaj yollladım ama gitmedi ama gitmedi profil bilg bir sorun mu war acaba yoksa sen bilerekmi mesaj istemiyorsun cevaplarsan sevinirim görüşmek üzere
[QUOTE=burcuy89]can 85 eğer bana soruyorsan ben kuruçay köyündenim biliyomusun bu köyü[/Q
duydum da ynai pek bilmiyorum....sana demiştim burcu
Ben zaten bu siteye yeni üye oldum fazla bişey bilmiyorum ve mesaj alıp almama konusunda hiç bişey yapmadım
can bu arada sen hangi köydensin
TOKAT-Zile 19.07.2006, 17:29 Evet Sana Maİlİ Sormustum Sorun War Acik Baska Bİr Adreste BelİrtmemİŞsİn Maİl GÖnderİcektİm Ya:sarkazm :sarkazm
msn ye kaydettim seni ordan yaz ne yazarsan
Engin Şahin 20.07.2006, 03:28 Bir dost yazısı ve dost sözü okumak için açtım ve insanın yalnız olmadıgının farkına vardım iyiki varsınız SELAM ve DUA İLE
Ben yunus emrede oturuyorum diger bir deyişle stad ın arkasında apartmanlara yeni umutlarımız için ...
kıvılcım 20.07.2006, 09:34 merhabalar herkese bende zileliyim bursada okuyorum sizlerle alevilik ile lgili dusuncelerımı paylasmak istiyorum oh be çok sevindim sizlerı bulduğuma zile lisesi mezunu var mı aranızda?
TOKAT-Zile 20.07.2006, 11:16 olmazmı ama 2003 mezunlarından war
TOKAT-Zile 20.07.2006, 11:37 birde kimin msni ni ekledin ?
msn ye kaydettim seni ordan yaz ne yazarsan
ben EMİRDOLU köyündenim....
birde kimin msni ni ekledin ?
senin
ooo bakıyorumda baya muhabbet koyulaşmış burda yahu yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz zile tokat hala merakla bekliyorum seni nerdesin sesin çıkmıyo ne iştir yaz okuundamısın nerdesin sen
ooo bakıyorumda baya muhabbet koyulaşmış burda yahu yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz zile tokat hala merakla bekliyorum seni nerdesin sesin çıkmıyo ne iştir yaz okuundamısın nerdesin sen
mesut sen nerelerdesin kardeş?sende pek görünmüyürsun.
valla bi ben pek takılmamaya başladım ev değişikliği falan oldu derken okul işleri terslik terslik üstüne ama ben buralardayım şimdilik görüşelim abi bende özledim muhabbeti bayadır emirdolulu nasılsın eycemisin bari halın keyfin yerindemi canlar herkes iyimi yahu irtibatı koparmışız gitmiş baya baya
TOKAT-Zile 21.07.2006, 10:57 evet buralardayım ben ya yaz okulu war ya...kaldırmadılar gitti yaz okulunu bütler olsa güzel olurdu ya noyle 2 ay buralarda sürünmezdik.... emirdolulu arkadas warmıs birde ya ben karsıpınarlıyım
OK tanıştığımıza memnun oldum kardeş
kıvılcım 21.07.2006, 13:57 2004 mezunuyum da ya üyeliğı nasıl aktıve edıcem biriniz yardımcı olun arkadaslar tesekkurler
kıvılcım 21.07.2006, 14:10 karsıpınarlı arkadasım mrb ben sarıkoyluyum ismaıl hocayı tanıyomusun sizin koylu tarıh hocası
evet yaa sorma şu yaz okulu baya kasıyo gidiyo bütün zamanımız ne güzel büt olsaydı keşke zaman en büyük değerimiz ama değerlendiremiyoruz bi türlü neyse görüşürüz umarım
TOKAT-Zile 21.07.2006, 15:36 evet keşke olsaydı ama bundan sonra bir önemi kalmadı artık isterse 2 yaz okulu olsun umrumda değil
hayırdır neden böyle diyon okul uzadımı bittiyomu ne iş ben uzatmaları oynuyorumda sendemi yoksa uzatmalardasın umarım bitiyodur
murat2308 23.07.2006, 01:46 eski adı baculu yenisi yaylayolu ben de ordanım herkese saygılar
hoşgeldin murat yaylayolu kervansaray tarafında değilmi amasya sınırında yani
Engin Şahin 23.07.2006, 17:13 slm zile li arkadaş nasılsın
engin şahin kime bu zileli arkadaş demen yani kim üstüne alınacak acaba
Kartopu86 25.07.2006, 23:15 can 85 eğer bana soruyorsan ben kuruçay köyündenim biliyomusun bu köyü
Burcu slm kuruçay köyündensin demek ben o köyün ismini duymuştum bende silis köyünden hoşgeldin :)
slm emotion hoşgeldin aramıza bende silisi biliyorum
herkes biyerleri biliyo ne güzel yaa arkadaşlar hoşgeldiniz siliside kuruçayıda biliyorum ama kuruçayın yerini tam hatırlayamadım ne tarafa düşüyo çevresinde hangi köyler var acaba
çevresinde yaylakent, elmacık falan var
o zaman silis tarafında herhalde yaylakent eski ismi gederük olsa lazım değilmi
şir_i yezdan 27.07.2006, 12:51 Ben zileli
Degil Ama Resadİyeliyim Adim Nihat Nickm
şirİ yezdan
Ben Rİzelİ Degil Ama Resadİyeliyim Adim Nihat Nickm
şirİ yezdan
şirİ yezdan
Burada Herkes Nerdeyse Tokatli
galiba topic i farketmedin arkadaşım zaten burası tokat zile topiciği yani doğal olarakta tokatlılar olacak değilmi
naparsın böyleleride var işte
TOKAT-Zile 27.07.2006, 17:39 evet nasıl tanımam ya baya yakınjdan hemde:D sarıkoylusun demek tanıdıklarım war ya sarıkoylu olan :)
üye aktifliği ile ilgili sor sormussun yeni dikkatimi cekti ama sana mesaj yazamıyorum nedense ?
lisedeki hocalarda tanır genelde(sayısalcılar tabiki) beni ya 3 yıldır gitmiyorum ama:biggrin:
TOKAT-Zile 27.07.2006, 17:51 ya üye olurken verdiğin mail adresine bu site tarafından bir mail gonderiliyor.orda aktif etme linki var siteye onu kullanarak giriş yaptığın zaman aktif etmiş oluyorsun ozel mesaj alamayan arkadaslar da bu nedenle alamıyor mesela silis koylu olan burcu arkadasta uyeliğini aktive etmemiş ondan ozel mesaj alamıyor
kıvılcım 28.07.2006, 16:52 TOKAT-ZİLE mrb ya uye olamıyorum ama uğrasıcam.Her gun mesaj gonderıyorum sıteye nıye uye olamıyorum dıye cevap yok ama. neyse ben sızın koye çok gıttım ya ama artık gidemıyorum çünkü bı yandan okul bi yandan çalısıyorum ıste tanıstığıma sevındım.Nıye üç yıldır gelemıyon?
kıvılcım sana mail gelecek onunla sitedeki durumunu aktifleştireceksin ben öyle hatırlıyorum sen mail adresi falan vermediysen aktifleşmede olmaz zannedersem sorun sana mail gelmemesi veya eksik bişeyler vardır
kıvılcım 29.07.2006, 11:45 MESUT 60 sıteye cok mesaj attım cevap vermıyolar.Neyse ıdare edıyorum boyle ama kısıtlı bugun yazsam msjı ertesı gun aktıf oluyo .Sızde zılelısınız demek zılede mısınız suan?ınsan memleketlısını bulunca sevınıyor ozellıkle gurbetteysen demı?yardımcı oldugunuz ıcın teşekkurler.
TOKAT-Zile 29.07.2006, 13:04 okuldayım ya sizin koye gitmedim..kamışcık a gittimde o çevrede 3 koyler warmıs sanırım galiba sarıkoyde yakınmıs oraya
kıvılcım ben zilede değilim şuan yahu tokat zile sen nereye gitmedin anlayamadım hangi köyden bahsediyosun neyse kıvılcım sen nerdensin hangi köy inşallah sorunun çözülür eğer sitede sorun varsa sanmıyorum ama aktiflikte sorun olabilir yardım edebildiysem sevindim kendi adıma
vll gözümde tütmeye başladı iyice memleketim topraklarım zile...
ahhh gurbet ahhh doğma büyüme istanbul dayım ama bu yaz işler yoğun gideceyecem anlaşılan...arkadaşlar bu siteye girpite zileli olanlar varsa..zilede şu an olanlar varsa yazsınlar bi zahmet...
hayırdır can zilede olanlarla hasretmi gidereceksin yoksa yazılarında memleket havası mı koklayacan ben yakın zamanda gideceğim istersen sana postayla memleket havası göndereyim ne dersin nisbet yapmış gibi olmayayım keşke hasretlik olmasa değilmi inşallah dostlarınla güzel bir zamanda memleket özlemini giderirsin
MESUT kardeş babaannem zilede dayımlar orada dayımın çocuklar var yni biraz akrabalarımız...hele hele bizim köyün yaylaya inmem yokmu barajına gidip balık tutmak..omzuma tüfeği alıp gitmek yokmu onları özledim...memleketin sabah balkonunda oturmak....akşam pınarının başında soğuk suyunun başında alem yapmak ateş yakmak...daha sayıyımıı zileye gittiğin zaman öp toprağını bnm yerime..
sen iste yeterki doya doya senin içinde koklarım o havayı valla sen yazdıkça dahada gitmeyi arzuluyorum en çok özlediğim dostluklar ordaki paylaşımlar ama artık memlekette pek kimse kalmadı bee hep göç verdik genç nüfus giderek azalıyo nolacak bu anadolu köylerinin kasabalarının hali senede bi kere ya gidiyoz yada gidemiyoz
evet baya göç verdik..haklısın kardeş ama işte naparsın gurbetlik... ama bizimkiler 75 den bu yana istanbuldalar son 10-15 seneye bakarasan hmn hmn tamamen boşaldı köylerimiz...adeta terk edilmiş...sadece yaşlı bi kaç nine dede var ekili dikli alanı olan var..geriye hiç kimse yok hmn hmn gençlerde olmamasıda normal iş yok güç yok...
evet istihdam olmayınca yatırım sadece büyükşehirlerde olnuca doğduğun yer değil doyduğun yer geçerli oluyor sizin köyde baraj ne tarafta yahu pek hatırlayamadımda yayladamı barajınız
bi köy le bizim köy arasında tam baraj ...aslında baraj değil işte gölet küçük sulama filan için kullanıyorlar..yayla da onun tam zıttında...ters tarafında arasında dağlar kdr fark var..en çok da amcamla keklik avına çıkmamız çok hoşuma gidiyor...hemşo öpecen bak unutma topraklarımız...
.
birde insan doyduğu yer demen şöyle oluyor...
bizim alevi köyleri sünni köylerinden daha zor durumda onlara sağlanan ayrıcalık ve haklar bizde yok bu bi gerçektir..onlar daha düz yerlerde kurulu köyleri bizim ise daha dağlık taşlık yol geçmeş kuş ötmez yerler bizim köyler işte..
tarihin süreciyle alakalı aslında can osmanlı döneminde genelde alevi köyleri dağlara kurulurmuş sebebi baskılar yani insanımız mecburen dağları seçmişler genellikle zaten düzlük alanlarda olan köylerede yerleştirlme politikaları sonucunda yozlaşma girmiştiryani sende farklı bi boyuttan baktın doğrudur senin dediklerinde ama benim anlamadığım şey köyünün adını vermende sakıncamı var çok gizemli yazıyosun sanki hakkında sorşturma açılacakmış gibi tetikdesin hayırdır
kıvılcım 31.07.2006, 09:47 MESUT 60 aktif olmuyor ya .Bir daha girmek istemıyorum siteye site çok guzelde kimse ilgilenmıyo.Uye olamıyorum dıyorum alevımenede msj gonderdim tık yok benım yerıme bı baskası aktıf edebılır mı acaba?
vallahi kıvılcım olabilirde nasıl olacak neden acaba aktif olamadığını bende anlamadım birgün sonra kendiliğinden aktif olması gerek yaedım edebilirsem elimden geleni yapayım
saklıkent 31.07.2006, 21:20 canlar merhaba,bende zilenin güblüce köyündenim yalnız annemde emirdolulu...bizim köyden olanlar bir adım öne çıksın :))))))
yani bizi dışlıyosun hemi valla darıldım şimdi hoşgeldin foruma güblüceden arkadaşlarım var kesin tanırsın tekrar hoşgeldin saklıkent
canlar merhaba,bende zilenin güblüce köyündenim yalnız annemde emirdolulu...bizim köyden olanlar bir adım öne çıksın :))))))
EMİRDOLU mu bende EMİRDOLU köyündenim...sakın akraba çıkmayalım lütfen..
mesut60 duyduğun gibi ben EMİRDOLU köyündenim...:D :D :D
saklıkent slmlar toprağım..
TOKAT-Zile 01.08.2006, 10:45 ya güblüceden alevi vatandas cıkarmıymıs tanıdıklarım pel oyle değildir ama neyse foruma hoşgeldin :D
ya kıvılcım sen siteye uye olrken hangi mail adresini kullandıysan o adrese siteden mail gelecektir...biraz okursan o maili aktiflik linkinide göreceksin yapman gereken o linkten siteye girmek hepsi bu kadar :D
chatlakalper 01.08.2006, 11:32 Susun Be
bu ne terbiyesizlik.
canlar merhaba,bende zilenin güblüce köyündenim yalnız annemde emirdolulu...bizim köyden olanlar bir adım öne çıksın :))))))
bende ağcakeçili köyündenim güblüceyi bilirim bir kaç defa gittim
yol kenarında güzel bir köy
ziledeydim daha yeni geldim özlemişim valla köyümü
herkese gitmesini tavsiye ederim
Ayrıca uzun zamandır yazamıyordum tüm hemşolarıma selamlar:clap:
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım ..Zileliyim silisli olan yok mu???
TOKAT-Zile 03.08.2006, 09:21 wardı galiba bir tane de kim unuttum :D
Kartopu86 03.08.2006, 15:43 wardı galiba bir tane de kim unuttum :D
Bakkk sen demek unuttunn öle olsun ne diyelim Tokat-Zileli...........
Sende aramıza hoş geldin silisli seni tanıyorum sende beni burdada buluştuk hee ne güsel ya arkadaşımda gelmiş holleyyyy :001_tongu
anıl burada olsaydı o tam bi SİLİS li ...
Kartopu86 03.08.2006, 23:58 anıl burada olsaydı o tam bi SİLİS li ...
Ewet Anılı'da unutmamak lazımmm
vay topraklarım benimmm CAN 85 abi sendemi yawwwww allah allah kasınlıyım ulenn köylerde kalan var sa tanırlar bizi samancı HÜSEYİN İNCENİN TORUNUYUM BABAMDA BANKACI HAYDAR KASINLII
turkuaz bu ne heyecan :D :D kasın neresi türkçesi yokmu bunun :D :D
vll ben bilmiyom bankacı filan kusuruma bakma hemşo..
TOKAT-Zile 04.08.2006, 11:41 yakındı yaw cumhuriyet ilk öğt okulu bize min sağırda kalmıstım bende :D
sendin değilmi silisli olan :D unuttum tabii
alıçözü köyü yawww ama acıpınarda dogdum akçakeçilide 7 yıl kaldım 1yıl igdirde 3 yıl çayırda yalınyayıda mehmet akif ilk okulunda ve fevzi çakmaktada bir yıl okudumduktan sonra zileden ayrıldık valla
ben ağcakeçiliyim 1998 yılına kadar köyde kaldım sen bizim köyde kaç yıllarında kimin yanında kaldın .seni tanıyormuyum
zile nin kasın köyünden olan varmı
ben ağcakeçiliyim 1998 yılına kadar köyde kaldım sen bizim köyde kaç yıllarında kimin yanında kaldın .seni tanıyormuyum
zile nin kasın köyünden olan varmı
ben kasınlıyım 1983 ten 1988 kadar sizin köyde kaldım babam tarım kredide çalışıyordu ilk okul 1 i sizin köyde okudum
stalwart 04.08.2006, 22:51 Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım ..Zileliyim silisli olan yok mu???
hoşgeldin silisli, vardı bi kaç silisli ama nerlerdeler bilmiyorum.. ben kuruçaylıyım daha geçen gün sizin köydeydim... kimlerdensin?
TOKAT-Zile 10.08.2006, 13:12 bende kuruçaylı arıyorum inşallah wardır yaw ??? warmı acaba
Kartopu86 10.08.2006, 13:19 hoşgeldin silisli, vardı bi kaç silisli ama nerlerdeler bilmiyorum.. ben kuruçaylıyım daha geçen gün sizin köydeydim... kimlerdensin?
Merhaba bende silisliyim o zaman sölim tanırsın belki büyükbabamlara ''Karahalikler'' derlermiş.............
TOKAT-Zile 11.08.2006, 13:47 merhaba arkadaslar bu aralar pek uğrayan yok galiba hemşolardan..
ben kasınlıyım 1983 ten 1988 kadar sizin köyde kaldım babam tarım kredide çalışıyordu ilk okul 1 i sizin köyde okudum
benim bildiğim bankacı haydar vardı .hatta zilede bakalı var şu anda kemal abimiz işletiyo sen.
benim arkadaşlarım vardı kasında onlar şu anda neredeler(cengiz bora-ali deryol-cihangir atalay)
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım ..Zileliyim silisli olan yok mu???
bende silisliyim....kimlerdensin sen acaba......
stalwart 11.08.2006, 22:08 bende kuruçaylı arıyorum inşallah wardır yaw ??? warmı acaba
var kardeş ben kuruçaylıyım hatta kuruçay yolundayım şimdi niye aradığını hemen söylemezsen sonra zor bulacan:D :D
zeynep08 13.08.2006, 16:45 slm bende Zile'nin icindenim.
sukur ya birini bulduk Zile'li olan.
ZİLELİ cok
benim bildiğim bankacı haydar vardı .hatta zilede bakalı var şu anda kemal abimiz işletiyo sen.
benim arkadaşlarım vardı kasında onlar şu anda neredeler(cengiz bora-ali deryol-cihangir atalay)
tamam ben o bankacı haydarın ogluyum ama istanbuldayız biz şuan
slm arkadaslar..evet çok baya çok zileli olan..insallah bundan sonra daha sık karsılaşacağız arkadaslar:D
Kartopu86 14.08.2006, 11:15 slm arkadaslar..evet çok baya çok zileli olan..insallah bundan sonra daha sık karsılaşacağız arkadaslar:D
Merhaba aramıza hoşgeldin faust. Zilenin neresindensin?
mrb canlar bende zileliyim yaylakent aynı zamanda siz sormadan söleyim dedim.
aynı zamanda siteye yeni üye oldum haşgeldin demek yok mu??? :)
zileli olan bütün arkadaşlar mrb .....
nasıl neresi ya heryeri :D:D:D hihihi genelde bilirim koylerini ve merkezi ama zilede değilim şimdi...
mrb seheryıldızı aramıza hoşgeldin
bende yeni geldim ben bari diyim hoşgeldin seheryıldızı :D:D
Kartopu86 14.08.2006, 14:29 mrb canlar bende zileliyim yaylakent aynı zamanda siz sormadan söleyim dedim.
aynı zamanda siteye yeni üye oldum haşgeldin demek yok mu??? :)
Sanada hoşgeldin seher yıldızı..Wayy be ne güsel giderek çoğalıyoruz:) :thumbup1:
gokhandogan33 14.08.2006, 14:36 merhaba canlar bende tokattan Gökhan Doğan baktım ama pek tokatlı bulamadım....Hadi herkese selamlar...
yeni gelen zileli hemşolara slmlar...hoşgeldiniz.. umarım güzel vakit geçirirsiniz forumda..faust seheryıldızı gokhandogan33 hoşgeldiniz...
gokhandogan33 14.08.2006, 21:11 yeni gelen zileli hemşolara slmlar...hoşgeldiniz.. umarım güzel vakit geçirirsiniz forumda..faust seheryıldızı gokhandogan33 hoşgeldiniz...
mrb hoşbulduk can85 sen gop'tamı okuyorsun!(sağlık yönetimini!!!
mrb hoş bulduk can 85 sen gop'tamı okuyon(sağlık yönetimini!!!!
hoşbulduk arkadaşlar bu arada yaylakentli olan var mı aranızda?? kuruçay, acısu, üçkaya diğerlerini hatırlayamadım bunlarda kardeş köyler :) varsa sevinirim..
gaziosmanpaşa üniversitesinde değilim ben...burdayım.. istabul...,
seheryıldızı sadece o keöylermi kardeşş..diğer köyler kardeş değil mi?=
seheryıldızı kardeş derken kendi köylerine yakın olanları kasdetti
acıklamanız için tesekurler burcu hanım..biraz gerginsiniz galiba relax lütfen sıcaklarada stres ii değil biliyorsunuz..:)
SivanA SimyacI 16.08.2006, 12:18 bende silisliyim şimdiki adıyla güzelbeyli...
herkese tüm hemşerilerime tekrar merhaba...
faust yanlış tahmin ettin gergin falan değilim sadece açıklama yaptım o kadar
hihihi oyle olsun okiş:Dben yanlıs anladım o zaman:)
birazcık öyle olmuş galiba
birazcık olduğuna göre kısmen de olsa haklıyım o zaman hihihihi:D
tamam dediğin gibi olsun:) birde mesajını düzeltebiliyorsunuz..sağ altta düzen yazan yerden sonrada tekrar kaydedebilirsiniz..tekrar yeni mesaj yazmanıza gerek yok..
bu arada zilenin neresinden faust
zile merkezde kalmıstım..birkac yıl ..koyundenim aslen ama..
SivanA SimyacI 16.08.2006, 13:51 arkadaşlar özel konularınızı başka yerde konuşun sizden ötürü topik kapanabilir.konu dışında özelinizde çıkın.
yine kızdın ama..yapabileceğim bişey yok..kusura bakmayın arkadaslar baska yazmıcam.
gokhandogan33 17.08.2006, 09:22 dostlar benim itibar puanım ne zaman -4'ten kurtulacak acaba!sohbet kanalına giremiyorum.Bilmeden bişey mi yaptım bilginiz varsa yardım edin.teşekküeler..
TOKAT-Zile 17.08.2006, 10:46 walla kardeş benide adaptasyon dönemine almışlar bende giremiyorum..:D
huseyiny 18.08.2006, 16:54 valla uzun süre yazmazsan bu tür sorunlarla karşılaşabilirsiniz.?
mesut nerelerdesin msn de kapalı görüşemiyo ya.........
zileli_357 21.08.2006, 16:48 çok iyi düşünmüşsün.ben ziledeyim ve mesajlarımızı paylaşmak isterim
:thumbup1:
hoşgeldin arkadasım...forumun yarısı tokatlı yaw..o yarının diğer yarısıda zileli helal walla arkadaslar..:D:D:D
alev zile 24.08.2006, 23:42 meraba arkadaşlar bende zileliyim ama izmirde oturuyorm denizlide okuyorm ama yeni taşındık yani çoğunuzdan daha şanslıyım heralde zile lisesinde okudm zile lisesinde okuyan varmı...
yeni gelen zileli hemşolarıma selamlar hoşgeldiniz..ii forumlar
hoşgeldin zileli kardeş..aramızda bulunman çok güzel vll zile li çok forumda :D :D gelin gelin daha fasla gelinizz...
alev zile 25.08.2006, 13:09 FORUM ÇOK GÜZEL MEMLEKETİMİDE ÇOK ÖZLEDİM BU KADAR ÇOK ZİLELİ GGÖRÜNCE KENDİMİ ZİLEDE HİSSETTİM VALLA:thumbup1: HER KÖŞE BAŞINDAN BİR TANIDIĞIN ÇIKMASI GİBİ BİŞEY BUDA
Sİtede Yabanciyim Ama Şİmdİye Kadar Nasil Fark EtmedİĞİme PİŞmanim.bÜtÜn Canalrin Bİr Olmasi Ne Kadar GÜzelll.yardimci Olurİsenİz Sevİnİrİm...
peki siz zile nin neresi hangi köy kimlerdensiniz bakalım...bi tanıtın hele EVT forumda ZİLE li çoktur bende dahilim bunlara..
bURDA KONUŞMAYALIM BUNU
tEŞEKKÜR EDERİM
ok tiya kardeş zileli kardeş...ama büyük harfle yazmayınız...küçük daha ii oluyor..modlar kızar bak..:D :D büyük harf yasak...
alev zile 25.08.2006, 13:28 Bİz Zİlede Oturduk Ama Babam Çİflİklİ Annem Kurupinarli
bende EMİRDOLU köyündenim sizin köyleri tanıyorum ben yani ismini duydum..tanıştımıza memnuın oldum alev zile kardeş..
pardon öğrenmiş oldum... sağolun hemşerim.7 msj mı göndermem gerekiyor illakiii?:uhhm:
alev zile 25.08.2006, 13:42 bende memnun oldum bende sizin köyü duymuştum ama alevi köyü olduğunu bilmiyodum
SivanA SimyacI 25.08.2006, 13:45 bende zile-silis simdiki adıyla güzelbeyli kasabasından...
tekrar memnun oldum hemşerilerim.
alev zile 25.08.2006, 13:50 evet duymuştum silisi çakırçalının altında heralde bende memnun oldum
h.g beygirli...:D:D:D..bende zile lisesinde okuyordum bir zamanlar....:)
alev zile 28.08.2006, 02:42 ben seni tanıyacam bi yerden ama nerden
bilmem tanırsın belki....:D
Kartopu86 29.08.2006, 16:17 Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...
SivanA SimyacI 29.08.2006, 16:29 yeni gelen canlar hoşgeldiniz
silisli ANIL :)
akgül araç 29.08.2006, 18:24 merhaba bende zile kuzalan köyündenim.bu kadar zileli olduğunu görmek güzel
hoşgeldin akgül kardeş evet ZİLE li çok daha da çoğalmaya dvm edeceğiz.. :D :D tekrar hoşgeldin...bende EMİRDOLU duymuşsundurr
bende karşıpınardan arkadaslar...:D
uzun zamandır yoktum tüm hemşolara selamlar
ağcakeçili köyünden
akgül araç 30.08.2006, 10:27 evet arkadaşlar karşıpınar emirdolu köylerini biliyorum karşıpınar köyüne de gitniştim genelde orda kurban kesiyoruz sizede merhaba
30 agustos gençlık ve zafer bayramınızı kutluyorum son zaferlerimizden türkiye artık böyle övünecegi zaferler yapamayacağı için atamızın değerini bilelim
İhtiyaç duyulursa boyle ikinci bir zafer çıkarabilir bu vatan bence ama..M.K.ATATÜRK'ü örnek alıp düşüncelerini uygulayabilir ve yaşatabilirsek bu topluma M.KEMALİ aşılayabilisek boyle bir ihtiyac hiçbir zaman ortaya çıkmaz..
güzel bir şiir benim çok hoşuma gider...
Ey Milletim
Ben Mustafa Kemal'im,
Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim
Hala en hakiki mürşit değilse ilim
Kurusun damağım dilim
Özür dilerim
Unutun tüm dediklerimi
Yıkın diktiğiniz heykellerimi
Özgürlük hala
En yüce değer
Değilse eğer
Pırangalı kalsın diyorsanız köleler
Unutun tüm dediklerimi
Yetmediyse acısı şiddetin savaşın
Anlamı kalmadıysa
Yurtta sulh dünyada barışın
Eğer varsa ödülü
Silahlanmayla yarışın
Unutun tüm dediklerimi
Özlediyseniz fesi peçeyi
Aydınlığa yeğliyorsanız kara geceyi
Hala medet umuyorsanız
Şıhtan, şeyhten, dervişten
Şifa buluyorsanız
Muskadan,üfürükçüden
Unutun tüm dediklerimi
Eşit olmasın diyorsanız
Kadınla erkek Karaçarşafa girsin diyorsanız
Yobazın gazabından ürkerek
Diyorsanız ki okumasın
Kadınımız kızımız
Budur bizim alın yazımız
Unutun tüm dediklerimi
Fazla geldiyse size
Hürriyet,Cumhuriyet
Özlemini çekiyorsanız
Saltanatın sultanın
Hala önemini anlamadıysanız
Millet olmanın
Kul olun ümmet kalın
Fetvasını bekleyin şeyhülislamın
Unutun tüm dediklerimi
akgül araç 30.08.2006, 13:12 faust kardeş yüreğine sağlık bu kadar bilinçli gençleri görmek inan harika
bunu kızıma da öğretebilsem ne güzel olur
tamamıyla atatürkçü bir okula gönderdim aydın insanların eğitiminden geçti.şu andada imkb anadolu otelcilik ve turizm lisesine kaydettirdim ama yok yani duyarlılığın için seni kutlarım.
SivanA SimyacI 30.08.2006, 14:31 ZİLE-GÜZELBEYLİ KASABASI(Silis)
tekrar yeni gelen canlar hemşerilerim hoşgeldiniz...
sefalar getirdiniz
Selam dostlar.
Bende Zile-Acısu köyündenim.
selam hoşgeldin arkadaş acısu dmk şu yeni ismi ile yaylayolu mu ne diyorsunuz galiba orası olmalıdır
akgül ablacım tesekurler..genc bilinçli ve atatürkçü bir öğretmen olacağım insalalah bende...:D..lars arkadasım sende h.g siteye
stalwart 01.09.2006, 13:40 yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bende kuruçaylıyım... (silisin hemen arkası:))
Kartopu86 01.09.2006, 17:49 yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bende kuruçaylıyım... (silisin hemen arkası:))
Ne kadar acıki silisten başka hiçbiryer bilmiyorum..Kuruçayı duydum sadece, arkasında olduğunuda şimdi senden öğrendim 6 yıl oldu görmeyeli en son yaz tatilinde gitmiştim birçok öğrenci gibi ee artık iş hayatına atılınca he diyince gidilmiyo ki..:sad: :sad: :sad:
ben mesleğe baslayınca giderim walla o zaman hiç kimse tutamaz...:D:D:D
mrb arkadaşlar bende zile kuruçay köyündenim
slm stalwart bende kurucaylıyım ismin ne
stalwart 03.09.2006, 19:32 Ne kadar acıki silisten başka hiçbiryer bilmiyorum..Kuruçayı duydum sadece, arkasında olduğunuda şimdi senden öğrendim 6 yıl oldu görmeyeli en son yaz tatilinde gitmiştim birçok öğrenci gibi ee artık iş hayatına atılınca he diyince gidilmiyo ki..:sad: :sad: :sad:
demekki ben senden daha iyi biliyom siliside,, sen görmeyeli baya değişti:yamukgul: ..
2 hafta önce gene oradaydım, ortaokuluda orada okuduğum için gelişimini takip ediyorum ama bu gidişle tekrar köy olacak belediyelik vasfı kalmayacak:yamukgul:
tüh keşke bi kaç resmini çekseydim sana gönderirdim:komik
slm arkadaşlar kurucaylı olan varmı
Kartopu86 05.09.2006, 14:54 mrb arkadaşlar bende zile kuruçay köyündenim
merhaba fehat:) hoşgeldin aramızaa
demekki ben senden daha iyi biliyom siliside,, sen görmeyeli baya değişti:yamukgul: ..
2 hafta önce gene oradaydım, ortaokuluda orada okuduğum için gelişimini takip ediyorum ama bu gidişle tekrar köy olacak belediyelik vasfı kalmayacak:yamukgul:
hadi yaaa keşke çekseydin bikaç fotoğraff doya doya bakardım...Sen tanıyo musun peki ordakileri belki tanırsın büyükbabamları..
Bu arada neden tekrar köy olacak dedin:confused1 :confused1
alev zile 05.09.2006, 16:56 selam arkadaşlar kimse uğramıyo heralde bu aralar
uğruyoda sen yoksun bikacgündür...:D
selam -- alev zile ve faust nasılsınız hemşolar
ii tesekurler can seni sormalı...
alev zile 05.09.2006, 17:28 iyidir ya ne olsun uğraşıyorz işte
boşluk bulduğumuzda uğramaya çalışıyoz işte siteye
bende iyiyim arkadaşlar teşekkürler...sizleri tekrar aramızda görmek güzel..
SivanA SimyacI 05.09.2006, 17:56 demekki ben senden daha iyi biliyom siliside,, sen görmeyeli baya değişti:yamukgul: ..
bENDE SİLİSLİYİM EVET doğru diyosun gidermi gider?Biraz ebcelik dedeciliğin hakim olduğu bir köy bizim köy ki söylemeye dilim varmıyor zaten köy hangi partinin elinde sen bilirsin genelde silisten çok temecüğeç alışıyorlar sasırmamak lazım.
ama dileğim gelecek secimde bu kara leke diyarımızdan silinir.
Kartopu86 05.09.2006, 18:59 bENDE SİLİSLİYİM EVET doğru diyosun gidermi gider?Biraz ebcelik dedeciliğin hakim olduğu bir köy bizim köy ki söylemeye dilim varmıyor zaten köy hangi partinin elinde sen bilirsin genelde silisten çok temecüğeç alışıyorlar sasırmamak lazım.
ama dileğim gelecek secimde bu kara leke diyarımızdan silinir.
Umarım dediğin gibi olur anılcım..Hakketiği yeri bulur bizim güsel silisimiz..
tokatlı önder 06.09.2006, 21:56 bende zileliyim arkadaşlar zilenin belpınar köyünden ismim önder soyadım çakmak
Kartopu86 06.09.2006, 23:48 bende zileliyim arkadaşlar zilenin belpınar köyünden ismim önder soyadım çakmak
Mrh aramıza hoşgeldin Önder.Bende silisliyim sana ii forumlar:)
slm arkadaşlar bende zileliyım
alev zile 09.09.2006, 13:52 selm ferhat sende hoşgeldin
selam ferhat hoşgeldin
slm canlar yaa burası çok hareketsiz canlanın biraz bi konu atın ortaya konuşalım ya da köyünüzü tanıtın yabi yapın bişeyler hadi zileli arkadaşlarım bekliyorum burada olduğum sürece...
alev zile 09.09.2006, 16:00 ya ziledeki arkadaşlar zilede ne var ne yok bi anlatın ya...
slm arkadaşlar bende zile kurucay köyundenim
alev zile 09.09.2006, 19:19 hemşo kimse gözükmüyo ortalıklarda
Kartopu86 09.09.2006, 19:43 Yoooo ben burdayımm:wink:
alev zile 09.09.2006, 19:54 ha şükür ya biri geldi
Kartopu86 10.09.2006, 00:24 ee Alev..Nasılsın???
alev zile 10.09.2006, 00:30 iyiyim be emotion ne olsun geziniyoz işte
Kartopu86 10.09.2006, 15:03 Burda gezinmek güsel gerçekten bende öyle sen gibi....
Köyümüde çoooooook özledimm :sad: :sad:
fehat60 sen kuruçaylı mısın??
Kartopu86 12.09.2006, 13:56 Heyyy nerdesiniz kayboldunuz zileli arkadaşlarımmmm
selam olsun güsel memleketimin güsel insanlarına :001_tongu :) :wink:
herkes kendini mesaj yazmak zorunda hissediyor sanırım bu konuya..
ne yalan söliyim zileli olduğumdanmıdır artık ne ben zorunlu hissediyorum. hemşerilerimle konuşmak hoşuma gidiyo heralde :)
:) :) :) bizde öyle oluyoruz ama sen zile nin neresi ? ? ttanıtmadınki kendini
ben kendimi ilk üye olduğumda güzel bi şekilde tanıttım. artık tanıtamam. :)
SivanA SimyacI 14.09.2006, 13:37 ben en büyük ZİLELİYİM ama ZİLEYİ hiç sevmem SİLİSLİYİM şimdiki adıyla GÜZELBEYLİ bir forum sitesine sahibiz üye olmak isteyenlerle özel mesajla bağlantı kurabilirim.
sivana sende herkesi silisforuma üye edeceksin
alev zile 14.09.2006, 17:08 herkes kendini mesaj yazmak zorunda hissediyor sanırım bu konuya..
ya faust ne uğraşıyorsun insanlarla yazmak istemiyosan yazma o zaman gıcık oldum sana
tek üzerine alınan sensin neden acaba ?
alev zile 14.09.2006, 17:51 herkes demişsin tabi alınırım üstüme gözden kaçırmışlar galiba ...
arkadaşlar uyarmam gerekli burası tartışma topiği değil ve msn sohbet yeride değil sadece zile li canlarımın dostlarımızın arkadaşlarımızın tanışma kaynaşma köylerini tanıtma yeridir sizi biraz daha sukunete davet ediyorum..
bilmem..herkes sen kadar dikkatli değil demekki..
alev zile 14.09.2006, 17:57 ben bunun farkındayım yinede uyarın için sağol
slm arkadaşlar ben zile kurucayliyim zileli hemşolar tartışılacak bişey yokmu tartışalım susmayalım?
evet seher yıldızı kurucaylıyım yoksa sendemı kurucaylısın
o halde ilk tartışma konusunu ben açayım. zilenin en güzel köyü hangisi??
tabiiki benim köyümm :) :) :) bu arada hayır kuruçaylı değilim...
SivanA SimyacI 16.09.2006, 13:04 Aslan Gibi Canavar Gibi Le Li Lo Silisliler :D
biz bu marşı zile köyleri futbol turnuvasında hep söylerizde :D
Aslan Gibi Canavar Gibi Le Li Lo Silisliler
stalwart 17.09.2006, 22:00 o halde ilk tartışma konusunu ben açayım. zilenin en güzel köyü hangisi??
tabiiki benim köyümm :) :) :) bu arada hayır kuruçaylı değilim...
yok canım daha neler.. görmesek yutturacan yani:p .. sizin köy güzelse bizim köy zaten güzeldir seher_yıldızı Gederek'in o kadar güzel yeride yok yani abartma şimdi:D :D :p
haa unutmadan bende kuruçaylıyım:).... yaw bu arada bizim köylüler hergün artıyo burada artık yalnız değilim:)
gederekmi güzelmiş yaw...ben hiç ole duymadım ama neyse...:D
arkadaslar bende geldim araniza artik kabul ederseniz bende zile silis koyundenim ya anilcim senden nbr buarada bakiyorum hertaraftan cikiyosun:001_rolle :001_rolle :001_rolle
stalwart 19.09.2006, 13:42 arkadaslar bende geldim araniza artik kabul ederseniz bende zile silis koyundenim ya anilcim senden nbr buarada bakiyorum hertaraftan cikiyosun:001_rolle :001_rolle :001_rolle
hoşgeldin silisli ne demek kabul etmek forum herkese açık...
iyi forumlar...
Kartopu86 19.09.2006, 14:11 arkadaslar bende geldim araniza artik kabul ederseniz bende zile silis koyundenim ya anilcim senden nbr buarada bakiyorum hertaraftan cikiyosun:001_rolle :001_rolle :001_rolle
Yaww ben bu silisliyi tanıyom sanki...Kankicim sen misin yoksa:001_rolle :001_rolle
Barışylçn 20.09.2006, 13:35 slm canlar bu kervana bende katıldm.
ben zilenin kuruçay köyündenim
bütün hemşerilere slm.
stalwart 20.09.2006, 13:43 slm canlar bu kervana bende katıldm.
bütün hemşerilere slm.
kimleri görüyorum sevgili abicim forumumuza hoş geldin.:D ..
seni aramızda görmek çok güzel:)
iyi forumlar..:thumbup:
Kartopu86 20.09.2006, 13:47 slm canlar bu kervana bende katıldm.
bütün hemşerilere slm.
Merhaba aramıza hoşgeldin can
yok canım daha neler.. görmesek yutturacan yani:p .. sizin köy güzelse bizim köy zaten güzeldir seher_yıldızı Gederek'in o kadar güzel yeride yok yani abartma şimdi:D :D :p
haa unutmadan bende kuruçaylıyım:).... yaw bu arada bizim köylüler hergün artıyo burada artık yalnız değilim:)
belli gördüğün. haklısın artıyosunuz 5 kişi oldunuz şu an. bu arada bülbülü altın kafese koymuşlar ah vatanım demiş. anlayana.
stalwart 20.09.2006, 14:10 belli gördüğün. haklısın artıyosunuz 5 kişi oldunuz şu an. bu arada bülbülü altın kafese koymuşlar ah vatanım demiş. anlayana.
alınmana gerek yok can biz bin kişide olsak kimseye karşı olmak gibi bi düşüncemiz olmaz...
evet gördüm köyünü her zamnda görüyorum, sizin köyden geleli 1 ay olmadı..
amaç senin köyünü kötülemek değil, açtığın tartışma konusu altında hemşerilerle tanışmak:yamukgul: ...
tamam zilenin bütün köyleri güzel. :)
alınmana gerek yok can biz bin kişide olsak kimseye karşı olmak gibi bi düşüncemiz olmaz...
evet gördüm köyünü her zamnda görüyorum, sizin köyden geleli 1 ay olmadı..
amaç senin köyünü kötülemek değil, açtığın tartışma konusu altında hemşerilerle tanışmak:yamukgul: ...
yoo ben alınmadım. sen yanlış anlamış olmalısın. üstelik diğer 4 kuruçaylı da akrabam olur. ki annemde kuruçaylı. kuruçay tabii ki güzel. üstelik ben seni zaten tanıyorum. :)
|