Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokat / Zile liler
stalwart 20.09.2006, 20:35 yoo ben alınmadım. sen yanlış anlamış olmalısın. üstelik diğer 4 kuruçaylı da akrabam olur. ki annemde kuruçaylı. kuruçay tabii ki güzel. üstelik ben seni zaten tanıyorum. :)
sanırım yanlış anlamışım.. diğerleri akrabansa bi ihtimal damarın biri bana dokunur çünkü onlar benimde akrabalarım:) :D
Barışylçn 21.09.2006, 14:48 kimleri görüyorum sevgili abicim forumumuza hoş geldin.:D ..
seni aramızda görmek çok güzel:)
iyi forumlar..:thumbup:
sağol canım kardeşim burasını çok hoş buldum. her zamanki gibi yine beraberiz
yine buyolda birlikte yürüyoruz..teşekürler..:thumbup1: :scooter:
yeni gelen zile li hemşolarıma selam hoşgeldiniz..
kuruçaylılara özel bir konu acın yaw burayı kapladılar..:D
h.buldukta bu fb nerden ciktiya:001_tt2: :001_tt2: en buyuk cimbombom baska buyuk yok sari kirmizi en buyuk cimbom aslanim benimmmmmmmmmmm:thumbup1: :thumbup1: :thumbup1:
stalwart 21.09.2006, 20:15 kuruçaylılara özel bir konu acın yaw burayı kapladılar..:D
yok böyle iyi:D
karşıpınarlı yokmu can?? buyrun beraber kaplayalım:) :)
o değilde sizin köyün üstündeki ormanlık tepe ziyaret yeri varya sizin köyde en çok sevdiğim yer:yamukgul: her sene bi kaç kere giderim...
biz kuruçaylı karşıpınarlı diye kimseyi ayırmıyoruz siz ayırırsanız farklı faust
burada kuruçaylı silis şu nu yoktur buraya zileliler yazar köyü ne ise onuda yazar ne dmk biz kuruçaylılar ağırlığız...milliyetçilik yapmayın tokatı geri bırakan zihniyet bu değil mi çok ca
ahali ben geldim nabersiniz hayat nasıl gidiyo ben yokken neler yaptınınz hel ben ziledeyim şuanda ama bitti artık zile rüyası dönüyorum yaban ellere artık başınızın etini yemeye geliyorum herkese selamlar yeni gelenlere hoşgeldin demek istiyorum ama fazla takip etmedim forumu
burada kuruçaylı silis şu nu yoktur buraya zileliler yazar köyü ne ise onuda yazar ne dmk biz kuruçaylılar ağırlığız...milliyetçilik yapmayın tokatı geri bırakan zihniyet bu değil mi çok ca
sen yanlış anladın galiba milliyetçilik falan yapmıyoruz ve kesinlilede yapmayız burada herkese can diyoruz ve kardeşimiz yerine koyuyoruz:no:
burada kimsenin milliyetçilik yaptığı yok. arkadaşım sen yanlış anlamışsın. ağırlığız derken kuruçaylı üyenin çoğaldığı kastedilmekteydi.
stalwart 22.09.2006, 14:06 burada kuruçaylı silis şu nu yoktur buraya zileliler yazar köyü ne ise onuda yazar ne dmk biz kuruçaylılar ağırlığız...milliyetçilik yapmayın tokatı geri bırakan zihniyet bu değil mi çok ca
kusura bakma can kardeş alakaya maydonoz ekmişin:) ...
böyle bi düşünce olamaz olmamalı zaten:yamukgul: ...
:D :D neyse hadi siz haklısınız ama biri gelmişş yazıyor burada kuruçaylılar çok işte bu konu bize yetmiyor burası bizi aştı cinsinden konuşmuş..bende buna tepki verdim.bundada çok haklıyım nedeni ise burada evt zile li arkadaşlar yazıyor işte kendisni tanıtıyor veya köyünün ismini sölüyor kalkıpta ben kuruçaylıyım kuruçaylılar doldurdu burayı demek değil olay..eğer ki öyle ise açarsın kuruçay topiği toplarsın oraya kuruçaylıları konuşursunuz..:)
kuruçaylılara özel bir konu acın yaw burayı kapladılar.. (alıntı)
evet stalwart arkadaşım budamalığı kastediyorsun sanırım..sen yıl gidiyormussun ben 4 yıldır gidemiyorum bea..okul bitsin bu sene insallah seneye ailecek gitcez artık olmazasa tek tabii..
arkadaşkardan birisi bizde ayrım yok sizde warsa başka diyor..bizde neden olsunki..warsa bişe soylemelisin..siteye girince alevi köylerini daha fazla tanıdım ve kişilerle konuştum neden ayrım yapayımki..insallah zilede görez yapabilirsemde hepsini gezip görcem bizde ayrım yoktur..dolasıyla bendede..o kişi daha ii bilmesini beklerdim ama neyse herkesi burda görmek daha iyi..:D
ben sana ayrım yapıyosun demedim ama sen kuruçaylılara özel bir konu acın yaw burayı kapladılar..:D
demişsin bende buna cevap olarak öyle dedim
burda kurucaylı olmak sucmu kurucay zile den degilmi arkadaşlar
o mesajı yazmamın sebebi yukarda baya bi kuruçay muhabbetini olmasından dolayıydı..yanlıs anlasıldı galiba..
SivanA SimyacI 23.09.2006, 13:52 bugün yeşilkentte kuruçaylıların toplantısı GÜZELBEYLİ derneğimizin yönetim kuruluda katılacaktır.
heyy bende silisliyim....geldim işte buradayım:biggrin:
Kartopu86 23.09.2006, 18:26 heyy bende silisliyim....geldim işte buradayım:biggrin:
aaa kimler gelmiş... kardeşim hoşgeldin aramıza sonunda senide üye yaptımm yaa..Hadi ii forumlar sana:wink:
hoşgeldin forumaa destin_y
Tüm zilelilere selamlar yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
zilenin suları caglayıp akar guzeliklerin kalbimi yakar zile seni cok özledim bozulmuş bagları otu kurumuş gurbet elde sensizlik nezormuş zile seni cok özledim otobuse bın dım otobus gıtmıyo gurbete geldım derdım bıtmıyo canım zile senı cok özledim
zilenin suları caglayıp akar guzeliklerin kalbimi yakar zile seni cok özledim bozulmuş bagları otu kurumuş gurbet elde sensizlik nezormuş zile seni cok özledim otobuse bın dım otobus gıtmıyo gurbete geldım derdım bıtmıyo canım zile senı cok özledim
müthişsin sen yaa ellerine sağlık keşke bunu zileyi tanıyalım konusuna yazsaydın da yobaz diyen arkadaşlar okusaydı.
ozg_eren 23.09.2006, 21:26 bende zile nin yalınyazı eski adıyla maşat köyündenim
SivanA SimyacI 24.09.2006, 19:08 Aslan Gibi,Kaplan Gibi Canavar Gibi Le Li Lo SİLİSLİLER... :D
Yeni gelen hemşerilerimiz hoşgeldiniz.
Dar-ı Mansur 28.09.2006, 18:24 mrb arkadaslar bende zılelıyım cok ozledım zıleyı ve aılemı hasret cekıyorum gurbetlık zor sey.Ancak somestrda gıdebılecem.tanısalım sızlerle ama nete sık gıremıyorum.Hepınıze selamlar hemserılerım benım...
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
sarıkoyu bılen var mı?
stalwart 28.09.2006, 18:35 mrb arkadaslar bende zılelıyım cok ozledım zıleyı ve aılemı hasret cekıyorum gurbetlık zor sey.Ancak somestrda gıdebılecem.tanısalım sızlerle ama nete sık gıremıyorum.Hepınıze selamlar hemserılerım benım...
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
sarıkoyu bılen var mı?
hoşgeldin can.. iyi forumlar..
sarıköyü duydum ordan arkadaşlarım var ama hiç gitmedim..
hoşgeldin aramıza dar-ı mansur sarı köyü duydum ama hiç gitmedim
bende ağcakeçililiyim
h.g dar-ı mansur sarıköyü duydum ama hiç gitmedim
dar-ı mansur hoş geldin. aynen bende sarı diğer arkadaşlar gibi sarıköyü duydum ama hiç gitmedim. tanıdıklarda var sarıköyden.
slm dar-mansur sarıkuyu cok iyi bilirim sarıkoyunden kımlerdensın
selam canlar baya çoğalmışız artık bende devam edeyim değilmi yeni gelen canlara hoşgeldiniz demek istiyorum valla zilede olmak güzel şeydi bir buçuk ay kadar kaldım ama şunu söyleyim artık köylerimizde genç bulmak problem olmaya başlamış boşalmış köylerimiz yeni nesil artık dışarı çıkıyor ekmek kavgası köylerimizde en büyük sorun olmuş bide kene vakası falan derken bu arada memlekete gidenlere dikkat etmelerini öneririm benide kene ısırdı neyse adaha paylaşacak çok şeyimiz var umarım şimdilik görüşmek dileği ile
Barışylçn 29.09.2006, 21:07 mrb arkadaslar bende zılelıyım cok ozledım zıleyı ve aılemı hasret cekıyorum gurbetlık zor sey.Ancak somestrda gıdebılecem.tanısalım sızlerle ama nete sık gıremıyorum.Hepınıze selamlar hemserılerım benım...
sarıkoyu bılen var mı?
slm can hoşgeldin :thumbup1: bende sarıköye gitmedim fakat arkadaşlarım var ordan.. aziz doğan.yusuf aslan tanırmısın?... iyi forumlar...
mrb arkadaslar bende zılelıyım cok ozledım zıleyı ve aılemı hasret cekıyorum gurbetlık zor sey.Ancak somestrda gıdebılecem.tanısalım sızlerle ama nete sık gıremıyorum.Hepınıze selamlar hemserılerım benım...
sarıkoyu bılen var mı?
hoşgeldin aramıza zileli hemşo bu sarıkoyu nun başka ismi varmı ? ?
:taz: :taz: :taz: :taz: :thumbdown slm canlar
o nası yazı be :D :D
slm canlar konuşun :) :) :) ne olur konuşmassak dayımısın he döfecenmi :)
konuşuyom aha nassın toprağım zile nasıl memleket nasıl çoluk çocuk nasıl
o nası yazı be :D :D
slm canlar konuşun :) :) :) ne olur konuşmassak dayımısın he döfecenmi :)
konuşuyom aha nassın toprağım zile nasıl memleket nasıl çoluk çocuk nasıl
sarıköy yozgata baglı çekerek ilçesine
Dar-ı Mansur 04.10.2006, 19:30 ferhat 60 gercek ısmınız ferhat mı tanıyorum sızı heralde
barışylçn tanımıyorum malesef koye toplam 3defa gıttım zaten sen neredensın
mrb dar_ı mansur evet adım ferhat kadak senın adın ve soyadın ne belkı tanırım
kımlerdensın
Barışylçn 04.10.2006, 22:23 ferhat 60 gercek ısmınız ferhat mı tanıyorum sızı heralde
barışylçn tanımıyorum malesef koye toplam 3defa gıttım zaten sen neredensın
...önemli değil can :) bende zile kuruçaydanım barış yalçın..iyi forumlar..
:clown: :clown:
Kartopu86 04.10.2006, 22:27 Zileli hemşerilerimm merhaba..Uzun zaman oldu buraya uğramayalıı
:) :) :balloon: :wink: :wink:
herkese merhabaa ben yeni üye nurayy.. hani hoşgeldin yokmuuu?????????
ohh bizim bütün akraba burda negüzel yaaaaa....:
Barışylçn 07.10.2006, 22:28 herkese merhabaa ben yeni üye nurayy.. hani hoşgeldin yokmuuu?????????
:surrender slm can hoşgeldn:thumbup1::thumbup1:
stalwart 07.10.2006, 23:54 yeni gelen canlar, sevgili hemşolar hoşgeldiniz iyi forumlar...
tşk ederim barış yalçın sen kuruçaylısın değilmi?
yeni zileli gelmiş :) h.g
herkese merhabaa ben yeni üye nurayy.. hani hoşgeldin yokmuuu?????????
hoşgeldin canım aramıza
Barışylçn 09.10.2006, 13:52 tşk ederim barış yalçın sen kuruçaylısın değilmi?
:hmmm slm can .....
evet kuruçaylıyım...
sen nereden can....
:yaw :yaw
58volkan60 09.10.2006, 17:27 meraba canlaar bn de tokat ziledenimm daha yeni kayıt oldum bu siteye herkese selamlarr
tşk ederim tüm canlaraaa......
ben tokat zile yaylakentliyimm yeni bi yaylakentli geldi..
stalwart 10.10.2006, 00:09 tşk ederim tüm canlaraaa......
ben tokat zile yaylakentliyimm yeni bi yaylakentli geldi..
hoşgeldin gederekli çoğalıyosunuz haa:p .. neyse bekleriz tabi devamını iyi forumlar:yamukgul: ....
stalwart sen nerdensin hangi köyy????ha buarada gederek deil YAYLAKENT
ok.mi?
yeni gelen zileli hemşolar hoşgeldiniz..ii forumlar
Kartopu86 10.10.2006, 11:31 Merhaba:) Nurayy ve 58Volkan60 hoşgeldiniz aramıza...tekrar görüşmek üzere byyyyy :36_1_55: :36_1_55:
yeni gelenler hoşgeldiniz.
katılımlarınızın devamını bekleriz
Sevgiler...
meraba canlaar bn de tokat ziledenimm daha yeni kayıt oldum bu siteye herkese selamlarr
h.g volkan aramıza iyi forumlar
burası gelin zileyi tanıyalım veya zileden olanlardan çok zilelilerin kavga topiğine dönüşmüş....:devil2: :devil2: :devil2: :devil2: :cursing: :cursing: :devil: :devil:
evt burada zilelilerin tanışması kaynaşması dostluğu adınadır..kavga adına diğildir..tartışmada diğil yok şifremle girdin yok şifremle çıktın..:devil2: :devil2:
Kartopu86 11.10.2006, 13:36 burası gelin zileyi tanıyalım veya zileden olanlardan çok zilelilerin kavga topiğine dönüşmüş....:devil2: :devil2: :devil2: :devil2: :cursing: :cursing: :devil: :devil:
evt burada zilelilerin tanışması kaynaşması dostluğu adınadır..kavga adına diğildir..tartışmada diğil yok şifremle girdin yok şifremle çıktın..:devil2: :devil2:
Ewet Can sana katılıyorum..Lütfen kişisel sorunlarınızı burda paylaşmayın..Özel msj bölümü var bunu dikkate alırsanız sevinirim........
Barışylçn 11.10.2006, 13:38 meraba canlaar bn de tokat ziledenimm daha yeni kayıt oldum bu siteye herkese selamlarr
:) :) merhaba kardeş aramıza hoş geldin iyi forumlar....:ilgili:
burası gelin zileyi tanıyalım veya zileden olanlardan çok zilelilerin kavga topiğine dönüşmüş....:devil2: :devil2: :devil2: :devil2: :cursing: :cursing: :devil: :devil:
yaa varya sanki çok önemli bişey tartışıyodunuzda biz konuyu kapattık size engel olduk. acaba biz onları yazmasaydık nolucaktı. forum boş boş duruyodu zaten. çok güzel kaynaşıyodunuz yani biz engel olduk dimi??:no: :no: kaynaşın yaa üstelik kimseninde kavga ettiği yok.
kim kişisel sorun paylaşıyoki burda....
seckinbeydilli 11.10.2006, 23:02 karedşler ben zilenin çiftlik köyündenim zileli olanlar ve tüm canlarla tanışmak istiyorum
seckinbeydilli 11.10.2006, 23:09 ben maşat çiftlik köyündenim zilenin
şu an manisada oturuyorum
seckinbeydilli 11.10.2006, 23:10 çiftlik köyündenim
seckinbeydilli 11.10.2006, 23:15 kardeşler be de zileliyim
yaw ben senin ismini duymuş gibiyim
bende ağcakeçililiyim tanıdığın varmı oralarda
anladık seckin beydilli zilenin çiftilk köyündensin hoşgeldin de neden defalarca yazıyosunkiiii:):):)
seckinbeydilli anladık sende zilelisin...
hoşgeldin aramıza umarım güzel vakit geçirirsiniz.
yeni beydilli gelmiş..:) h.g foruma..
SivanA SimyacI 14.10.2006, 10:41 Aslan gibi canavar gibi Le Lilo Silisliler :D
poyraz60 14.10.2006, 11:50 slm bende Zile'nin icindenim.
sukur ya birini bulduk Zile'li olan.
selam nasıslınız canalr bende zilelı sayıllırm harkese kucak dolusu sevgıller poyraz606_60@hotmail.com
alevibodrum 14.10.2006, 12:58 slm arkadaşlar meraba ben ismail coşkun. meraba ben bodrumda yaşıyorum ve yeni üye oldum burda nasıl tanışılır ve nasıl sohbet edilir ve nasıl tanışılır bilmiyorum . yanlış bişiy yazarsam ben affedin . ben aslen tokat zileliyim ama ailem denizlide bende burda çalışırken eşim ayşeyle tanışıp evlendim darsısı herkesin başına . eşimde bodrum mumculardan , ben 27 yaşındayım ve ahçı pide pizza ustaıyım ve şuan çalışmıyorum çalıştığım otel sezon sonu nedeniyle kapandı . sizinle sohbet edip ve herkesle sohbet edip bütün alevi dostlarıyla tanışıp sohbet etmek istiyorum herkesle . biz hepimiz dostlarız . herkese kolay gelsin . şimdiden anlayışınıza çok tşk ler. tel nom işte 0544 646 3069
alevibodrum 14.10.2006, 13:13 Arkadaslar Zieden Bu Forma Uye Olan Warsa Bu Bölüme Mesajlarimi Yazsak Ve Paylasmak Isteyen Arkadaslarimiz Bu Konuda Paylasalim Mi Ne Dersininiz
slm bende Zile'nin icindenim.
sukur ya birini bulduk Zile'li olan.
slm meraba bende zileliyim . ama şu an bodrumda YAŞIYORUM. BEN YENİ ÜYE OLDUM BENDE BİR ALEVİ DOSTUYUM . VE EVLİYİM . BURDAKİ HERKES GİBİ SİZXİNLEDE TANIŞMAK VE SOHBET ETMEK İSİTYORUM. YANLIŞ BİŞYİ YAZARSAM AFFEDİN
alevibodrum 14.10.2006, 13:15 Arkadaslar Zieden Bu Forma Uye Olan Warsa Bu Bölüme Mesajlarimi Yazsak Ve Paylasmak Isteyen Arkadaslarimiz Bu Konuda Paylasalim Mi Ne Dersininiz
SLM BEN İSMAİL BODRUMDAN YAZIYORUM VE BODRUMDA YAŞIYORUM BENDE TOKAT ZİLELİYİM . HERŞEYİ YAŞAMI HAYATI VE PAYLAŞMAYI HERKES GİBİ SİZİNLEDE YAŞAYALIM . ŞİMDİDEN ÇOK TŞK :mad:
buyuk harflerle yazmayi birak,hos geldin.
alevibodrum 14.10.2006, 13:22 hoşbulduk nasılsınız arkadaşım . mesaj yazarsan sevinirim ve cevaplarım ben zilenin kurupınar köyündenim
alevibodrum hoşgeldin ...çok güzel bi giriş yaptınn:):)burası gerçekten çok eğlenceli we güzell
zileli hemşehrilerim herkese merhaba,hoş geldiniz.
mustafa_is 15.10.2006, 13:11 ben de zıle alıcozu koyundenım
Kartopu86 16.10.2006, 08:49 slm arkadaşlar meraba ben ismail coşkun. meraba ben bodrumda yaşıyorum ve yeni üye oldum burda nasıl tanışılır ve nasıl sohbet edilir ve nasıl tanışılır bilmiyorum . yanlış bişiy yazarsam ben affedin . ben aslen tokat zileliyim ama ailem denizlide bende burda çalışırken eşim ayşeyle tanışıp evlendim darsısı herkesin başına . eşimde bodrum mumculardan , ben 27 yaşındayım ve ahçı pide pizza ustaıyım ve şuan çalışmıyorum çalıştığım otel sezon sonu nedeniyle kapandı . sizinle sohbet edip ve herkesle sohbet edip bütün alevi dostlarıyla tanışıp sohbet etmek istiyorum herkesle . biz hepimiz dostlarız . herkese kolay gelsin . şimdiden anlayışınıza çok tşk ler. tel nom işte 0544 646 3069
Merhaba İsmail hoşgeldin aramıza:) :) :)
Kartopu86 16.10.2006, 08:51 ben de zıle alıcozu koyundenım
Aaaa biri daha gelmiş sende hoşgeldin Mustafa...Yuppiii hemşerilerimin sayısı artıyo yafff ne güsel:) :)
yeni gelen zileli hemşolar hoşgeldiiz..
bu arada ismail çoşkun arkadaşımız baya bi hızlı giriş yapmış..he he he :D :D :D
zileliler bu ney yaw
herkes hoş geldin beş gittin bişeyler paylaşalım konuşalım yav topiğimize bakıyom ele avuca gelen bişey yok
burada neler yapabiliriz herkes aklına gelen önerisini paylaşsın boş boş durmayalım
tamam benimde şu an aklıma bişey gelmiyo ama
beyin fırtınası yapalım eminimki bişeyler bulabiliriz yapacak
çalıştıralım saksıları...
herkese selamlar saygılar..
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Turku_yolu 17.10.2006, 22:00 Bende ziledenim ama ankarada okudum suanda tokatın enistesiyim zileyi cok iyi bilmem ama aslımdır inkarda etmem :)
BÜTÜN CANLARIN KANDİL GECESİNİ KUTLUYORUM inşallah bütün dualarımız kabul olur...
yeni gelen dostlar hoş geldiniz ben bu aralar pek takılamıyorum ya takip edemiyorum formu bizim çevre baya çoğalmış galiba görüşmek dileği ile
alev zile 21.10.2006, 00:33 meraba arkadaşlar epeyden uğrayamıyodum ama yeni gelen bi kaç arkadaştan başka değişim yok ne dersiniz
arkadaşlar madem bişey yapmak paylaşım istiyoruz fikri olan var mı paylaşım için ee sadece yazıp bırakmak olmaz bekliyoruz hazırız biz paylaşım için kendi adıma hazırım fikirleri alalım lütfen
kızılalev 23.10.2006, 20:34 selamlar ben zileden kenan
barkeles 23.10.2006, 23:51 Merhaba Zileli Hemşehrilerim,
Ben Zilenin Belpınar Köyündenim. İstanbulda yaşıyorum. 5 yaşındayken zileden turhala taşındım ve 16 yıldırda istanbulda yaşıyorum. Burda Avcılar-Esenyurt-Gazi gibi merkezlerde 30'un üzerinde Zile köy derneklerinin katılımıyla Zile Köyleri adı altında bir platform oluşturduk. bu sene 3.sünü düzenlediğimiz futbol turnuvası ile bu oluşumu başlattık. Bu seneki turnuvayıda Köyüm Belpınar Köyü ile Kervansaray Köyü organize etti. Bu turnuvanın amacı köyleri bir araya getirmekti ve bunu başardık. Turnuvanın sonunda final maçının olduğu gün büyük bir organizasyon yaparak Mustafa Özarslan Grup Çığla konser verdi. Elemanlarından biride Zile'nin Yalnızköy'ünden olan, Grup Sılamda sahne aldı. yaklaşık 4000 Zilelinin katıldığı güzel bir gece yaşadık. Konsere Zile Belediye Başkanı il birlikte 3 kasabamızın belediye başkanlarıda katıldı.
Bu oluşumu tanıtmak amacıylada www.zilekoyleri.com (http://www.zilekoyleri.com/) adı altında bir site yaptık. Ziyaret ederseniz sevinirim. Sevgiyle Kalın...
alev zile 23.10.2006, 23:56 bravo valla zilede yapılamayacak pek çok şey orda yapılmış
Merhaba Zileli Hemşehrilerim,
Ben Zilenin Belpınar Köyündenim. İstanbulda yaşıyorum. 5 yaşındayken zileden turhala taşındım ve 16 yıldırda istanbulda yaşıyorum. Burda Avcılar-Esenyurt-Gazi gibi merkezlerde 30'un üzerinde Zile köy derneklerinin katılımıyla Zile Köyleri adı altında bir platform oluşturduk. bu sene 3.sünü düzenlediğimiz futbol turnuvası ile bu oluşumu başlattık. Bu seneki turnuvayıda Köyüm Belpınar Köyü ile Kervansaray Köyü organize etti. Bu turnuvanın amacı köyleri bir araya getirmekti ve bunu başardık. Turnuvanın sonunda final maçının olduğu gün büyük bir organizasyon yaparak Mustafa Özarslan Grup Çığla konser verdi. Elemanlarından biride Zile'nin Yalnızköy'ünden olan, Grup Sılamda sahne aldı. yaklaşık 4000 Zilelinin katıldığı güzel bir gece yaşadık. Konsere Zile Belediye Başkanı il birlikte 3 kasabamızın belediye başkanlarıda katıldı.
Bu oluşumu tanıtmak amacıylada www.zilekoyleri.com (http://www.zilekoyleri.com/) adı altında bir site yaptık. Ziyaret ederseniz sevinirim. Sevgiyle Kalın...
ne dedin?zile belediye başkanımı?o aşağılık faşisti çağırmaya neden ihtiyaç duyuldu anlamıyorum.
alev zile 24.10.2006, 00:01 abdal musadaki şenliklerede hersene geliyo belediye başkanı ne var bunda içine sinmiyosa gelmesin
abdal musadaki şenliklerede hersene geliyo belediye başkanı ne var bunda içine sinmiyosa gelmesin
gelmesin arkadaşım gelmesin,faşistlerin ve faşizmin katılımına ihtiyacımız yok.yaşına bakıyorum 20 gibi görünüyor.biraz geçmişi araştırırsan ne demek istediğimi her halde anlarsın.
Kartopu86 24.10.2006, 00:41 Merhaba Zileli Hemşehrilerim,
Mrh abi aramıza hoşgeldin...Seni ilk Firuzköy Cem evinde görmüştüm...Burda olman çok güsel...Bizimle güsel şeyler paylaşacağına inanıyorum.
Sevgiyle kal
barkeles 24.10.2006, 01:19 ne dedin?zile belediye başkanımı?o aşağılık faşisti çağırmaya neden ihtiyaç duyuldu anlamıyorum.
biz oraya zilemizin belediye başkanını çağırdık. siyasi kimliğini veya şahsiyetini değil. son 2 senedirde geliyor ve gelecekte... Siyasi görüşü seninkiyle benimkiyle aynı olmayabilir fakat o koltukta zilelilere hizmet etmek için oturuyor. sadece kendi düşüncelerine sahip olan kişilere hizmet edip bize hizmet etmeyecekmi bu kişi. bu kadar şovanistçe yaklaşmamak gerek. yoksa hiç bir şekilde 1 adım ileri bile gidemeyiz.
hoşbuldum. hepinizede teşekkürederim
sonyilmaz 24.10.2006, 05:53 merhaba;ben soner yilmaz tokat zile belpınar köyündenim umarım burda hoşca vakit geciririm
hoşgeldin zileli arkadaş..evet kalırsan hoşça vakit geçirirsin..
barkeles 24.10.2006, 14:19 selam can85 emirdolulumuydun sen...
evet emirdolu luyum ben.. mesajlardan yakaladın galiba :)
barkeles 24.10.2006, 14:38 evet, dün okudum mesajlarıda... hasan dilekliyi tanıyosundur muhakkak... bide sizin dernek başkanı hasan çelebi...
barkeles 24.10.2006, 14:38 turnuvada oynadınmı veya bulundunmu?
evet turnuvada oynadım... 9 numara bendim :) :)
hasan dilekli çok yakın akrabam aynı şekilde dernek başkanı hasan çelebi de..
siz komitedeydiniz bu dönem sizleri tanıyorum ben görmüştüm..
tanıştığıma memnun oldum..
barkeles 24.10.2006, 15:01 tamam bende hatırladım seni, sizin maçların çoğunu ben takip ettim ordan biliyorum.. hasan dilekli turnuvanın ve bizim oluşumun neşe kaynağı zaten :)
sizin elendiğiniz hafta hocaların ve başkanlarla oynadığımız bir maç vardıki gülmekden top oynayamadık. sen izledinmi bilmiyorum ama hasan abi kırdı geçirdi ortalığı.. :)
evet biliyorum o maçta çok komikti kazmalarla baltalar diyodu hasan abi.. :D :D
o maçta ben 5 numarayı giymiştim sonra hasan abi benden o formayı aldı maça çıktı... hatta bnm çantamdaki yedek şortuda giydi biliyosun hasan abi kısa boyludur şort ona büyük geldi..:3: :3: :11: :11: :11: hasan abiye bi uygun şort bulamadık o vaziyet maça çıktı göbekte malum..:) :) evlere şenlik maçta gülmekten yerlere yattım ztn moral bozukluğumuzun üstüne o maçı seyretmek çok ii geldi..maçtan çok hasan abinin göze hoş gelen hareketleri maça damgasını vurdu..
ama gerçekten ben zilelilerden hemşerilerimden çok uzak kalıyom..
ama o turnuvada biraz olsun içinizde buluyom..çok güzel bi turnuva oluyor.
barkeles 24.10.2006, 15:20 evet orda hakemde bizdendi sonyilmaz. hasan abiye dediki abi ceza sahasına girince sana dokunduklarında at kendini yere penaltı çalacam demiş. oda bir girdi pir girdi.. girer girmez kimse dokunmadan atladı yere görmüştürsün bir oyana bir oyana yatıyo. bir bacağını bir ötekini bir belini tutup yerden yere vuruyodu kendini... sonrada penaltıyı verdi soner. kervansarayın başkanı topun başına geçti. bunu gören hasan abi hadi lan adama bak penaltıyı ben yaptırdım yerden yere attım bide topun başına geçiyo diye ittirdiydi.. bende kaledeydim o zaman gülmekten topa bile bakamadım.
bir pozisyondada hasan abiyle karşı karşıya kaldım bacaklarımı açtım at abi dedim yuvarla bacak aramdan dedim topa bir tekme savurdu kendini yerde buldu. vuramadı topa... tabi ben yerlerde yatıyorum gülmekten.. dediğin gibi şortuda dizlerinin altındaydı kemal sunal'ın tumanı gibi...
evet evet topu ıskaladığını bende gördüm..:) :) eee naparsın o göbekle topa vurmaya kalktı denge gitti..:) :) penaltı gol olmuştu ztn :) :)
ama bide bnm tozlukları giyinmeye kalkmazmı ztn şort dizlerinin altına inmiş bide tozluğu çekseydi tam mavi çarşaflı kadınlara dönecekti..:D :D :D
valla hasan abim duymasın beni takımdan uzaklaştırır..he he he :) :) :)
biliyosunuz her maçtan önce eline bi çanta alır..der arkadaşlar bunun içinde para var..bu maçı alın size prim dağıtıcam der sonra bi bakarız ki çantanıın içinden maçla ilgili evrakları çıkarıyor..:) :) HASAN abi alem adamdır yani beyaz cem yılmaz filan onun mizah anlayışını yürütemez.:D :D
sonyilmaz 24.10.2006, 18:12 slm kimse varmı
ben varım...:) :) selam hemşo hoşgeldin sende belpınarlıymışsın..
bu hakaretleri yapacak ne yapti.alevimen,bir bayana yakismiyorum,yazdiklariniz nuray hanim
musa1985 24.10.2006, 20:32 Merhaba Canlar Ben Turhall Iyim Zİle Ye Gezmeye Çok Geldİm ÇakirÇali KÖyÜnde Akrabalarimiz Var
Serkan_Devrim 24.10.2006, 20:33 ben hayatımda bu forumun yöneticisi kadar aptal, beyinsiz, ukalaa ,neyaptığını bilmez,dengesizz şımarık birisini görmedim...alevimenmidir ne haltsa artık ya sen ne dengesiz bi insansın beee ... arkadaşlar ssize bişey dicem bu alevi men denen heriff tam bi dengesizin tekidir size tavsiyem buradan üyeliğinizi iptal ettirinkatlanamadığım üç şey vardır. ırkçı sapık ve küfürbaz kişi.
D-e-v-r-i-m 24.10.2006, 20:35 ben hayatımda bu forumun yöneticisi kadar aptal, beyinsiz, ukalaa ,neyaptığını bilmez,dengesizz şımarık birisini görmedim...alevimenmidir ne haltsa artık ya sen ne dengesiz bi insansın beee ... arkadaşlar ssize bişey dicem bu alevi men denen heriff tam bi dengesizin tekidir size tavsiyem buradan üyeliğinizi iptal ettirin
vay be kuştan aldığın ödünç zekayla ne çok laf etmişsin :2guns: :2guns:
ben hayatımda bu forumun yöneticisi kadar aptal, beyinsiz, ukalaa ,neyaptığını bilmez,dengesizz şımarık birisini görmedim...alevimenmidir ne haltsa artık ya sen ne dengesiz bi insansın beee ... arkadaşlar ssize bişey dicem bu alevi men denen heriff tam bi dengesizin tekidir size tavsiyem buradan üyeliğinizi iptal ettirin
BU NEE YAWWW :devil2: :devil2:
sen burada bu mesajı neden böyle yazıyorsun zile topiğine bu topik veya alevimen bunu hakedecek ne yaptı..özellikle zileden varmı arkadaşlar yere neden yazdın halen anlamış değilim..yaşın küçük ama maaşallahh laflar hiç yakışıklı diğil özellikle bir kızdan..
bi zileliye hiç yakışıyormu yaptığın hal hareketler..:
mod arkadaşlar burayı eski haline dönüştürürseniz sevinirim.
slm zılelı hemşerılerım nasılsınız
iyiyiz hemşo saol sizler nasılsınzı
Alevimen 25.10.2006, 00:53 Gerçi bende henüz tam anlamadım, forumda konuşmadık. Msn'dede kayıtlar yok. İlginç muhtmelen yanlış anlaşılma var. sonuç ne olursa olsun öyle asabi ve hakeret dolu yazılmamalıydı. Gerekli işlem görülmüş. Nurayy hanıma geçmiş olsun ve otursun biraz düşünsün nede olsa şimdi bolca zamanı olur...
Birazdan topiği toparladığımda konuyla ilgisiz mesajları sileceğim.
sonyilmaz 25.10.2006, 02:06 kimse varmı
sonyilmaz 25.10.2006, 11:31 günaydım zileliler kimler var acaba
sonyilmaz 25.10.2006, 11:39 günaydın
sonyilmaz 25.10.2006, 11:41 günaydın zileli hemşerilerim
sonyilmaz 25.10.2006, 12:07 evet can bende belpınarlıyım ama bi buluşup konuşamadık burda sen olunca ben olmuyom ben olunca sen olmuyorsun genelde saat kac gibi giriyosun buraya söylermisin can.bu arada dünkü yazıları okudum kazmalar ve baltalar takımının hakemide bendim :))) inşallah bu senede turnuva cok güzel gecer ama bu sene bizde iddialıyız en az yarı final yada final oynamak istiyoruz
umarım dostluk ve kardeşlik icinde gecer bu seneki turnuvada
kızılalev 26.10.2006, 13:49 zileden herkese selamlar adım kenan dostluk kurmak isteyen herkesle konuşabilirim.saygılarımla
sonyilmaz 26.10.2006, 22:00 slm iyi akşamlar canlar kimse varmı
selam yılmaz nihayet karşılaştık yana döne beni arıyordun buyur ben burdayım hoşgeldin ii akşamlar..:) :)
yukarıda mesajlara baktımda can can diye bağırıyon öle :D
sonyilmaz 26.10.2006, 22:16 ana görmemiştim inşallah burdasındır
naber can
sonyilmaz 26.10.2006, 22:17 ben soner can aynı senin gibi bende belpınar sporun 9 nolu futbolcusuyum
sonyilmaz 26.10.2006, 22:18 ben soner can aynı senin gibi bende 9 nolu belpınar sporun futbolcusuyum
iyiyimm teşekkürler sende iiyisindir inşallah..
ama bu arada burayı pek msn ye çevirmeyek modlar kızar bak..:D :D
demek zile turnuvasında iddaalısınız bakalım görüceğiz sizi ama bizede dikkat edin bu sene :) :)
vll ben 9 numarayım ama sonra diyorlar seni tanıyorlar forma numaramı değişiyorlar. bi 10 oluyom bi 8 en sonki maçta 5 oldum 5 tane yedik çeyrek finalde gittik..:D :D siz nereye kadar çıktınız inşallah aynı gruba düşeriz bu sene ellele şike yaparak çıkarız.:D
Kartopu86 27.10.2006, 15:16 zileden herkese selamlar adım kenan dostluk kurmak isteyen herkesle konuşabilirim.saygılarımla
Hoşgeldin can aramıza........
kızılalev 27.10.2006, 17:47 hoşbulduk teşekkürler emotion.burada insalarla nasıl irtibat sağlayacağım hala bir türlü tam olarak çözemedim yardım edermisin bana..
hoşgeldin kızılalev bi sorunun bi derdin veya bbi mutluluğun olduğu zaman burda paylaşabilirsin bizimle irtibat kurabilirsiniz...
Barışylçn 27.10.2006, 19:46 selam canlar.... nasılsınız... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza..
insanlar kırmızı güllerin peşinde koşarken ayakaları altında ezilen papatyaların farkına varmazlar [/COLOR]
Kartopu86 27.10.2006, 20:24 hoşbulduk teşekkürler emotion.burada insalarla nasıl irtibat sağlayacağım hala bir türlü tam olarak çözemedim yardım edermisin bana..
Bu çok zaman almaz sende düşüncelerini bizle paylaş gerisi kendiliğinden gelir zaten
alev zile 28.10.2006, 22:34 meraba arkadaşlar kimse yokmu buralarda
MERHABA hemşo kimse yok galiba...nasılsın
her_ca_i 29.10.2006, 13:12 selam arkadaşlar ben zile- göçenli köyü ndenim varmı acaba aranızda hısımım :))
her_ca_i 29.10.2006, 13:18 kimse yokmu?
her_ca_i 29.10.2006, 13:19 kimse yokmu?
her_ca_i 29.10.2006, 13:20 kimse yokmu
Kartopu86 29.10.2006, 14:05 selam arkadaşlar ben zile- göçenli köyü ndenim varmı acaba aranızda hısımım :))
Hoş geldinnnnnnnnn :) :) :)
sonyilmaz 29.10.2006, 17:12 slm kimse yokmu
Barışylçn 29.10.2006, 17:58 selam arkadaşlar ben zile- göçenli köyü ndenim varmı acaba aranızda hısımım :))
:rolleyes: merhaba can .. aramıza hoş geldin...:thumbup1:
her ca i aramıza hoşgeldin ama bi kaç mesaj üstüste yazmana gerk yok gördük..tekrar hoşgeldin biraz mesajları takip et bakalım belkim hısımın çıkar :)
her_ca_i 29.10.2006, 18:25 iyi akşamlar canlar
sonyilmaz 29.10.2006, 18:45 kimse yokmu
sonyilmaz 29.10.2006, 18:45 iyi akşamlar hercai hoşgeldin
her_ca_i 29.10.2006, 18:49 hoşbuldum soner nasılsın
sonyilmaz 29.10.2006, 19:19 saol iyiyim sen nasılsın yiyenim benim lo benim dayınnnnnnn
her_ca_i 29.10.2006, 20:51 dayıcım burdamısın
sonyilmaz 29.10.2006, 21:56 şimdi geldim yiyenim slm canlar kimler var acaba
kızılalev 30.10.2006, 11:24 selam millet nasılsınız kimseler yokmu?
zileli hemşolarım yorgunmu düştünüz topiğimiz baya gerilere düşmüş
Paylaşımlarınızı bekliyoruz valla böyle olmaz sessiz kalmayın
Tüm hemşolara selamlar
melek tunç 02.11.2006, 23:35 Selam zileli arkadaşlarım iyi akşamlar kimse yokmu yahu iki çift laf eder vatana özlemimizi giderirdik..
SivanA SimyacI 03.11.2006, 00:27 Aslan Gibi Canavar Gibi Le Li Lo SİLİSLİLER :D
Hoşgeldiniz yeni zileli canlar.
musa1985 03.11.2006, 10:56 merhaba melek ben turhallıyım ama istersen sohbet edebilirz memleketler hakkında
Barışylçn 07.11.2006, 14:23 merhaba canlar.. yaw kimse yokmu topiğine çevrilmiş nerdeyse burası..
.. sohbet edilecekse;tartışılacak, sohbet edilecek bi konu açın..herkes kimse yokmu ben burdayım derse dolup taşar sayfalar..siz bi fikirlarinizi ortaya koyun gerisi gelir.. mesela alkası varmı yokmu bilmiyorum ama, zile ve çevre köylerinin gelenek ve göreneklerinden bahsedelim en güzel yemeklerinden, köyümüzün en çok meşgul olduğu konular nelerdir onları konuşalım vs. birsürü konu var arkadaşlar..aklıma gelen bunlar hadi sizde bişeyler sunun..
...şimdiden teşekürler..
umut_cagan 07.11.2006, 14:25 slm arkadaslar ben erzıncalıyım
merhaba canlar.. yaw kimse yokmu topiğine çevrilmiş nerdeyse burası..
.. sohbet edilecekse;tartışılacak, sohbet edilecek bi konu açın..herkes kimse yokmu ben burdayım derse dolup taşar sayfalar..siz bi fikirlarinizi ortaya koyun gerisi gelir.. mesela alkası varmı yokmu bilmiyorum ama, zile ve çevre köylerinin gelenek ve göreneklerinden bahsedelim en güzel yemeklerinden, köyümüzün en çok meşgul olduğu konular nelerdir onları konuşalım vs. birsürü konu var arkadaşlar..aklıma gelen bunlar hadi sizde bişeyler sunun..
...şimdiden teşekürler..
yaa çevre köyler diyosun ii güzelde bizim gelenek ve göreneklerimiz kuruçay olsun acısu olsun vs. çevre köylerle aynı (sünni köyler hariç) nesinden bahsediceksin kii. yaşam tarzları dahii aynı. en güzel yemeğe gelince o insanın damak tadına göre değişir en meşhur yemeği diyelim biz buna. farklı olanlar varsa onlar bahsetsin ben bi fark bulamadım da.
bence köylerinizi anlatın bakalım en güzel köy kimin köyü. hiç gitmedim ama duyduğuma göre acısu çok güzelmiş.
Barışylçn 08.11.2006, 13:31 :garibbak: yaa çevre köyler diyosun ii güzelde bizim gelenek ve göreneklerimiz kuruçay olsun acısu olsun vs. çevre köylerle aynı (sünni köyler hariç) nesinden bahsediceksin kii. yaşam tarzları dahii aynı. en güzel yemeğe gelince o insanın damak tadına göre değişir en meşhur yemeği diyelim biz buna. farklı olanlar varsa onlar bahsetsin ben bi fark bulamadım da.
bence köylerinizi anlatın bakalım en güzel köy kimin köyü. hiç gitmedim ama duyduğuma göre acısu çok güzelmiş.
....mehaba can.. tabiki çevre köy diyince alevi köylerini kastettim.. hariç köylerin tartışması başka konular içerisinde tartışılır.. benim burda demek istediğim topiğin konusu ile ilgili.. yani her açtığmızda sayfayı aynı değişen bişey yok.. kimse yokmu ben burdayım hesabı..gelenek ve görenek demekle biraz farklı konulara değinmek istedim .. her köyün yaşam tarzı aynı olmakla birlikte farklılıkları da vardır mutlaka.. işte burda arkadaşlar anlatacakki kendi kültürünü (alevi köyleri) yaşam tarzını bizde burda farkı seçelim..öyle değilmi..
.... evet acısu güzel bir köy nasip olursa seneye mutlka gitmeyi düşünüyorum.
..güzelbeyli de adı gibi güzelleşmiş yaw biz yaklaşık 5 sene orda oturduk('94,99 yılları arası..)..busene yazın gittiğimde gördüm oraları..en azından her tarafı yeşillik..baraj la birlikte harika bi manzara:thumbup1: ..
.... amaaa yinede kuruçayı deşimem oralarla insanın doğup büyüdüğü topraklar
kendine göre her şeyden farlıdır demi yaa..hele bir hölben den çevreyi seyiretmesi bi başka duygu..bütün çevre deki köyleri görebiliyosun:cool: ... hadi ya sizde anlatın..:thumbup1:
barkeles 09.11.2006, 04:25 yaa çevre köyler diyosun ii güzelde bizim gelenek ve göreneklerimiz kuruçay olsun acısu olsun vs. çevre köylerle aynı (sünni köyler hariç) nesinden bahsediceksin kii. yaşam tarzları dahii aynı. en güzel yemeğe gelince o insanın damak tadına göre değişir en meşhur yemeği diyelim biz buna. farklı olanlar varsa onlar bahsetsin ben bi fark bulamadım da.
arkadaşlar okadar güzel köylerimiz varki aslında birbirinden çok farklı ama aslında birbirinin aynı. İstanbuldaki Zile Köyleri Futbol Turnuvası vasıtasıyla 35-40 tane derneği ve de dolayısıyla köyü tanıdım. Acıpınarından, karşıyakasına, kervansaraydan emirdoluya, temecükten kuzualana, savcıköyden palanlıya, karşıpınara, uzunköye, yenidağiçine, büyükkarayüne kadar bir çok köy... okadar benziyoruz ve okadar farklıyız ki... Ben belpınar köyündenim, karşımızda güzelbeyli (silis), temecük, gölcük, yanımızda çakırçalı alibağı, yeni derbent, güzelbeylinin arkasındada kuruçay ve yaylakent (gederük)... Ya benim zilem çok güzel bir yer... lütfen ziyaret edin sayfamızı herkes bişeyler bulacak. hatta sağdaki haritayı muhakkak inceleyin
www.zilekoyleri.com (http://www.zilekoyleri.com/)
erayveask 09.11.2006, 13:17 ahada geldık ne olcak
ben zile minarisağır mah.uğur ist pendikte oturuyorum herkese selamlar
Kartopu86 15.11.2006, 00:29 ben zile minarisağır mah.uğur ist pendikte oturuyorum herkese selamlar
Hoşgeldin Uğurr....
Hemşerilerimm yaaaaa ne oldu nereye kayboldunuzzz:sad: :sad: :sad:
hakkatten nereye gitti bu zileliler yahu
odtülü aslan 15.11.2006, 14:41 Selam dostlar ben güzelbeylidenim ama önemli olan zileli olmak...
barkeles 15.11.2006, 18:29 zileli işi gücü hileli, bir kayboldular pir kayboldular.. bilmiyonuzmu zilede 11'li takımı çoktur... yola çıkılırmı hiç zilelilerle... kayseriliyle yılanı aynı çuvala koymuşlar yılan bas bas bağırmış çıkarın beni burda kayserili var diye... yılanı çıkarıp zileliyi koymuşlar kayserili yandım anam kurtaran yokmu beni burda zileli var demiş.. eeee kıssadan hisse :D
Kartopu86 15.11.2006, 18:46 Selam dostlar ben güzelbeylidenim ama önemli olan zileli olmak...
Slm Güzelbeylili yani silisli hoşgeldin Aslann hımmm seni tanıyor muyum acaba???Ablan var mı senin bakiimmm:) :)
barkeles 15.11.2006, 19:06 aman aman silislilerde doluşmuş buraya :D :D :D
Kartopu86 15.11.2006, 19:12 aman aman silislilerde doluşmuş buraya :D :D :D
Abimmm kıskanma bakimmm:p :p :p
Silisli belpınarlı vs.vs.....sonuçta ZİLELİiii:wink:
Zilelileri ablasındanmı tanıyon zehra. benim ablam yok ozaman beni hiç tanıyamayacan:p
Aslan sende hoşgeldin aramıza
Kartopu86 15.11.2006, 19:23 Zilelileri ablasındanmı tanıyon zehra. benim ablam yok ozaman beni hiç tanıyamayacan:p
Aslan sende hoşgeldin aramıza
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Bi arkadaşım vardı kardeşinin adıda Aslandı sanırım o yüzden demiştimmmm beyawwww:p :p :p
selam arkadşlar bende zileliyim
minareisağır mah.ama şimdi istanbulda oturuyorum
melek tunç 16.11.2006, 17:01 selam dostlar bende minarei sağır mahallesindeydim ümit sokakta oturuyoduk hala evimiz orda ama biz burdayız varmı ümit sokaktan olan.Liseyi Zile lisesinde okudum 1996 mezunuyum eğer varsa aynı seneden tertibim kesin tanırım haydin zile liseliler gerçi artık okulumuzun adı değişmiş ama neyse hepinizi bekliyorum mesaj atın bana eski günleri yadd edelim....
odtülü aslan 16.11.2006, 19:48 ablam yok kız kardeşim var onuda tanıyacağını zannetmiyorum.ben egüllerdenim.Sen kimlerdensin???
odtülü aslan 16.11.2006, 19:50 hoşbulduk aslen tokatlıyım ama izmitte oturuyoruz.iki taraftanda hemşeriyiz.
hoşbulduk aslen tokatlıyım ama izmitte oturuyoruz.iki taraftanda hemşeriyiz.
Ne güzel izmittte nezamandan beri oturuyosunuz? neresinde oturuyorsunuz?
Kartopu86 16.11.2006, 21:33 ablam yok kız kardeşim var onuda tanıyacağını zannetmiyorum.ben egüllerdenim.Sen kimlerdensin???
hımmmm iyi o zaman Büyükbamlara ''Karahalikler'' derlermiş öle dedi babamm :) :)
odtülü aslan 16.11.2006, 22:54 71 den beri izmitteyiz.merkezde oturuyoruz.
odtülü aslan 16.11.2006, 22:56 bana pek tanıdık gelmiyo ama bizimkiler mutlaka tanırlar.
selam melek lise mezunu değilim ama endüstri meslek mezunuyum aynı dönem bende minareyi sağırda oturuyodum çuhadar caddesinde caminin altında evimiz belki tanışıyoruzdur
aslan hoş geldin öncelikle bende sakaryadayım izmite arada sırada takılıyoruz sedir cafe var orayı mekan yaptık sen şuan izmitemisin zileli öğrenciler baya var izmitte ulaşabilirsen
zileli işi gücü hileli, bir kayboldular pir kayboldular.. bilmiyonuzmu zilede 11'li takımı çoktur... yola çıkılırmı hiç zilelilerle... kayseriliyle yılanı aynı çuvala koymuşlar yılan bas bas bağırmış çıkarın beni burda kayserili var diye... yılanı çıkarıp zileliyi koymuşlar kayserili yandım anam kurtaran yokmu beni burda zileli var demiş.. eeee kıssadan hisse :D
mükemmeldi zileliler işi gücü hileliler..:) :)
odtülü aslan 17.11.2006, 15:43 aslan hoş geldin öncelikle bende sakaryadayım izmite arada sırada takılıyoruz sedir cafe var orayı mekan yaptık sen şuan izmitemisin zileli öğrenciler baya var izmitte ulaşabilirsen
malesef ankarada okuyorum ama eğer bayram tatilinde denk gelirse sizinle tanışmak isterim
sedir cafede benimde sürekli uğradığım yerdir...
aslan hoş geldin öncelikle bende sakaryadayım izmite arada sırada takılıyoruz sedir cafe var orayı mekan yaptık sen şuan izmitemisin zileli öğrenciler baya var izmitte ulaşabilirsen
bende izmitte okuyan zilelilerdenim. sedir kafeyi duymuştum ama hiç gitmedim.
sedir cafeye bende bikaçkez gittim evet üniversiteli gençlerin uğrak yeri
tabi bizden olanlar.
ooo baya sedirci arkadaş bulduk ya ne güzel bişey ortak alanlar olması inşallah tanışırız diyelim çiçek hangi bölümdesin zilenin neresinde oturuyosun
odtülü aslan 18.11.2006, 16:37 bende izmitte okuyan zilelilerdenim. sedir kafeyi duymuştum ama hiç gitmedim.
güzel mekandır takılmanı tavsiye ederim fakat zaman zaman saldırıya uğradığı olur oda şansa artık inşallah denk gelmezsin...
Kartopu86 20.11.2006, 17:51 mükemmeldi zileliler işi gücü hileliler..:) :)
Yok be cano nerden çıkardın öle ne hilesi bizde yok öle bişi ama sende varsa bilmem :p :p
odtülü aslan 20.11.2006, 18:56 Ben bizzat geçen yaz yaşadım özellikle zilede pazarcılık yapan esnaf yabancı birini bulduğu zaman hertürlü üçkağıdı yapabiliyor.
Arkadaşlar onlar esnaf sonunda malını satmak isteyecektir. Üç kağıt beş kağıt farketmez nereye gitseniz heryerde aynıdır bu olay. Bir kaç esnafın yaptığını tüm zileye maletmek yanlış. Kendi kendimize lütfen hileci, üçkağıtçı demiyelim.
Sevgiler...
Arkadaşlar onlar esnaf sonunda malını satmak isteyecektir. Üç kağıt beş kağıt farketmez nereye gitseniz heryerde aynıdır bu olay. Bir kaç esnafın yaptığını tüm zileye maletmek yanlış. Kendi kendimize lütfen hileci, üçkağıtçı demiyelim.
Sevgiler...
yaa orası ölede sen bi git istersen zileye anlarsın özellikle okul zamanı. bende zileliyim sakın yanlış anlaşılmasın. Zilede özellikle üniversite öğrencilerine yapılan haksızlık var. üçkağıtçı işte esnafı kabul edelim ben ilk defa bir iş yüzünden bu sene gittim ve şok oldum yaa. Fiyatlar istanbul'dan uçuk ve o kadar da kaliteli değil yani. doğruya doğru.Orada okuyan üniversitelilerden de aynı şeyleri duydum ve bu yaz gittiğimdede kendim gördüm. ve özellikle de arkadaşın dediği gibi yabancı birine karşı. ki yabancılar ilk bakışta seçiliyo zaten.
selam rakadaşlar hepimiz zileliyız zileli olan herkes hilelimi hıcmı durust insan yok bu kadar memleketinizi neden aşşaglıyoyosunuz sonuçda esnaf malını satmak ister
odtülü aslan 21.11.2006, 01:04 olay bence yanlış manalara gelmeye başladı.biz burada kesinlikle zile halkı için bi karalama kampanyası başlatmadık.başımıza gelen hadiseleride tüm zile halkı üçkağıtçıdır hilelidir gibi bir yargı çıkarmak için anlatmadık.ama her toplumda olduğu gibi ziledende üçkağıtçıların çıkması normaldir..
zileli hileci lafı çok yanlış ama hemşo dışardan gelen biri bu sayfaları okusa ne düşünür kendileri bile hileci olduğunu üç kağıtçı olduğunu yazmış demezmi
İyi yönlerini yazalım zilenin misafir perver köylülerini alevi köylerini anlatım.
Saygılar selamlar
barkeles 21.11.2006, 03:18 zileli hileci lafı çok yanlış ama hemşo dışardan gelen biri bu sayfaları okusa ne düşünür kendileri bile hileci olduğunu üç kağıtçı olduğunu yazmış demezmi
İyi yönlerini yazalım zilenin misafir perver köylülerini alevi köylerini anlatım.
Saygılar selamlar
ne yaptiniz arkadaşlar, geçmişten beridir söylenen bir espiriyi şuraya karaladık diye öylemi oldu.. işi abartmışınız sizde.. bide mesajım sinmiş.. niye silindiyse onuda anlamadım ama...
odtülü aslan 21.11.2006, 15:53 Sevgili arkadaşlar Evliya Çelebi Zileyi gezip gördükten sonra meşhur Seyahatnamesine şunları yazmıştır: "Bu havası hoş şehrin dört tarafında bahçe ve bostanlar içinde sular akar bu bahçelerde bülbüllerin ötüşü, insan ruhuna sefa verir. Meyveleri lezzetli olup her tarafa hediye olarak gönderilir. Her bağında, birer köşk, havuz, fıskiyeler ve çeşitli meyveler bulunur. Halkı zevk ehlidir. Gariplere dostturlar, kin tutmaz, HİLE BİLMEZ, deryadil, haluk, selim ve halim insanlardır. Herkese iyi zanda bulunurlar. İyi geçinirler. Hayırlı yapılar yaptırmaya hevesleri çoktur. Cami, saray, köşk ve imaretleri o kadar metin ve güzel olur ki, buralara giren hayran olurlar. Şehir genişlik ve ucuzluk bir yer olup dünya yüzünde eşi yok gibidir. Yılın her zamanında halkının nimetleri boldur. Hacı Bektaşi Veli'nin hayırlı ve bereketli dualarıyla bu eski tarihi şehir, Alimler konağı, fazıllar yurdu ve şairler yatağıdır."Görüldüğü bizim bugün konuştuğumuz sadece kulaktan dolma bilgilere ve birkaç tatsız anıya dayanmaktadır....
Devrimci Marksist 21.11.2006, 19:54 Emre bizim devrimin fotoğrafını nereden buldun olum
mesaj olarak yolla da indirem
SivanA SimyacI 24.11.2006, 22:25 :D le li lo SİLİSLİLER :D
merhaba zileli hemşeriler.nasıl gidiyor hayat?
odtülü aslan 25.11.2006, 04:47 Zileliler bi kayboldu pir kayboldu.Biz silislilerde olmasa:biggrin: :biggrin:
SivanA SimyacI 25.11.2006, 10:19 Zileliler bi kayboldu pir kayboldu.Biz silislilerde olmasa:biggrin: :biggrin:
Valla abi ne varsa SİLİSTE var :D
odtülü aslan 25.11.2006, 12:28 Valla abi ne varsa SİLİSTE var :D
Siliste kimlerdensin????
ya arkadaşlar zileliler birbirlerine girmiş bi ara noluyo öyle neyse uzatmaya hiç gerek duyulmamış devam ettirmemek en güzeli sadece silisliler yok herkes var yahu
ayçeidilerkmen 25.11.2006, 22:55 merhabalar nasılsınız baya uzak kaldım sizlerden:(
merhabalar nasılsınız baya uzak kaldım sizlerden:(
Evet hakkatten sen nerelerdesin gözükmüyorsun. Bizler iyiyiz sen nasılsın . Bu kadar uzak kalma bizden...
Selamlar
SivanA SimyacI 26.11.2006, 12:20 Siliste kimlerdensin????
Boduçlardan daha da genele alırsak HAMZALARDANIM. :yamukgul:
idil nerdesin sen yahu bayadır yoksun özlettin kendini müdaimliği bıraktım artık bak
odtülü aslan 26.11.2006, 17:02 Boduçlardan daha da genele alırsak HAMZALARDANIM. :yamukgul:
Mehmet Boduç benim eniştem olur.Onla bi akrabalığınız vardır.
melek tunç 26.11.2006, 21:21 Selam Zileli arkadaşlar sadece silisliler yok burda birde Kurupınarlı var lütfen siteyi ele geçirmeyin:)Başka kurupınardan olan varmı arkadaşlar yanlız bırakmayın beni:)))
melek hoş geldin kurupınarlı vardı galiba ama şu aralar sesi çıkmıyo galiba
slm arkadaşlar bende kurucay koyundenım silisin hemen arkasında
Selam Zileli arkadaşlar sadece silisliler yok burda birde Kurupınarlı var lütfen siteyi ele geçirmeyin:)Başka kurupınardan olan varmı arkadaşlar yanlız bırakmayın beni:)))
Oncelikle hos geldin. Melek tunc
Yengem (dayimin hanimi Kurupinarlidir)bu sene yazin Kurupinara gittim.
Beni uzucek olayla karsilastim.Yasini dahi yaslilarin bilmedigi yasli agacin
kendi basina ucmasina uzuldum.Asirlardir,ayakta kala bilen bu agacin
birden yikilmasi Kurupinarlalari da uzmus gordugum.
Hatirladigima gore yatirin ismi karadede idi.
melek tunç 01.12.2006, 21:31 Oncelikle hos geldin. Melek tunc
Yengem (dayimin hanimi Kurupinarlidir)bu sene yazin Kurupinara gittim.
Beni uzucek olayla karsilastim.Yasini dahi yaslilarin bilmedigi yasli agacin
kendi basina ucmasina uzuldum.Asirlardir,ayakta kala bilen bu agacin
birden yikilmasi Kurupinarlalari da uzmus gordugum.
Hatirladigima gore yatirin ismi karadede idi.
Selamlar.Karadede deki ağacın yıkıldığından haberim yoktu bilirim o ağacı kocaman bişeydi.Ama ben köye gitmeyeli hele karadedeyi ziyaret etmeyeli yıllar oluyo.Annemler yılda3-4 kez giderler aslında ama annemde söylemedi bana.Sizi tanıdığıma çok sevindim en azından köyümü bilen biri ile konuşmak çok hoş.Yarın köyümüzün dernek yemeği var.Oraya gideceğiz.Nihayet köyümüzde bir dernek kurdu sonunda.Siz aslen hangi köydensiniz.Görüşmek dileğiyle.....
odtülü aslan 03.12.2006, 23:35 İzmitte oturan sevgili Zileli dostlarım(gerçi nereli olduğu hiç farketmez gelebilecek herkes).Sizlere bi önerim var.Haftaya cumartesi daha önce bahsettiğimiz Sedir Kafede buluşmaya ne dersiniz?
odtülü aslan ben istanbulda olmasam gelirdim..ama şimdi gelemem,iyide olurdu..herkese iyi geceler..
İzmitte oturan sevgili Zileli dostlarım(gerçi nereli olduğu hiç farketmez gelebilecek herkes).Sizlere bi önerim var.Haftaya cumartesi daha önce bahsettiğimiz Sedir Kafede buluşmaya ne dersiniz?
yerini tam olarak tarif edersen olur.. güzel fikir.
haftaya derken aslan 16 sına mı diyosun yoksa 9 una mı bu hafta istanbula gitmem gerekiyo eğer haftaya olursa bende sakaryadan gelirim burdan bi kaç arkadaşla birlikte katılabiliriz
odtülü aslan 05.12.2006, 01:36 yerini tam olarak tarif edersen olur.. güzel fikir.
İzmit merkezde adliyeyi biliyosan tam onun girişinin karşısında.Eğer adliyeyi bilmiyosan yürüyüş yolundan kocaeli üniversitesi merkez kampüsüne gelmeden önceki ilk sağa dön.O yolun sonunda.
odtülü aslan 05.12.2006, 01:38 haftaya derken aslan 16 sına mı diyosun yoksa 9 una mı bu hafta istanbula gitmem gerekiyo eğer haftaya olursa bende sakaryadan gelirim burdan bi kaç arkadaşla birlikte katılabiliriz
Haftasonu için İzmite geliyorum benim için uygun olan tarih 9 u.Eğer uygun olursanız gelmeye çalışın.
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz..izmit sakarya muhabbeti neki..:)..bende oralardanımda merak ettim..:D
nerdesin sen tam olarak hemşolarla bi tanışma ayarlamayı düşünmüş odtülü aslan faust senden de haber bekliyoruz
odtülü aslan 06.12.2006, 19:37 nerdesin sen tam olarak hemşolarla bi tanışma ayarlamayı düşünmüş odtülü aslan faust senden de haber bekliyoruz
Katılım olursa güzel olur...
barkeles 07.12.2006, 01:26 Yarın köyümüzün dernek yemeği var.Oraya gideceğiz.Nihayet köyümüzde bir dernek kurdu sonunda.Siz aslen hangi köydensiniz.Görüşmek dileğiyle.....
merhaba melek köyünüzü bilmem ama derneğinizi iyi bilirim, Dernek başkanınızıda iyi tanırım. biz zileliler olarak şuan dernekler birleşip bir federasyon kuruyoruz. sizin geceye işlerimden dolayı gelemedim ama bende orda olacaktım. eğer gittiysen diğer zile köylerinin derneklerinin de geldiğini görmüştürsün. futbol turnuvasıyla başlayan bu birliktelik asıl amaç olan federasyonlaşma yolunda ilerliyor. inanın okadar çok büyük işler başarmışız ki.. yavaş yavaş emeklerimizin karşılığını almaya başladık. umarım cumhuriyetimizin olmazsa olmaz siz kadınlarınıda bu tür oluşumların içinde aktif olarak görürüz.. sevgilerle kalın...
melek tunç 07.12.2006, 14:55 merhaba melek köyünüzü bilmem ama derneğinizi iyi bilirim, Dernek başkanınızıda iyi tanırım. biz zileliler olarak şuan dernekler birleşip bir federasyon kuruyoruz. sizin geceye işlerimden dolayı gelemedim ama bende orda olacaktım. eğer gittiysen diğer zile köylerinin derneklerinin de geldiğini görmüştürsün. futbol turnuvasıyla başlayan bu birliktelik asıl amaç olan federasyonlaşma yolunda ilerliyor. inanın okadar çok büyük işler başarmışız ki.. yavaş yavaş emeklerimizin karşılığını almaya başladık. umarım cumhuriyetimizin olmazsa olmaz siz kadınlarınıda bu tür oluşumların içinde aktif olarak görürüz.. sevgilerle kalın...
Selamlar ,dernek gecesine gittim ordaydım gerçekten çok güzel geçti dediğiniz gibi birçok köy derneği başkanı da ordaydı.Çok eğlendik Yıllardır görmediğimiz insanımızı gördük çok zevkliydi.Dediğiniz gibi zileliler olarak birleşip bir federasyon kurma fikri hakikaten çok güzel inşallah ilerleyen günlerde bunu da görür yaptığı etkinliklere katılırız.Sevgiyle kalın....
odtülü aslan 08.12.2006, 01:05 İzmitli Zilelilerden Sedir Cafede buluşma konusunda ses yok.Gelebilecek olan mümkünse yarın haber versin.Yoksa başka bi zaman buluşuruz.
yaw izmit uzak ben sakaryadayım ama izmitte olan zileli tanıdığımda war bi kactane ama yarın demişsiniz o yarın ne zamandı..:D
odtülü aslan 13.12.2006, 15:55 yaw izmit uzak ben sakaryadayım ama izmitte olan zileli tanıdığımda war bi kactane ama yarın demişsiniz o yarın ne zamandı..:D
Geçen hafta cumartesi günüydü.Mesut abinin önerisiyle bayram tatilinde bir buluşma ayarlamayı düşünüyoruz.Sakarya merkez aslında İzmite çok uzak değil.45 dakika falan sürer.
faust sen nerdesin merkezdemi ve tanışıyomuyuz odtülü aslan ında dediği gibi 45 dk lık bir mesafe bayram arası tatil uygun olur diye düşündük çalışanlar tatilde zaten öğrenciler herzaman isteseler fırsat bulabilirler aslında güzel bir organizasyon olur ama anlaşılan kimsenin niyeti yok gibi odtülü aslan galiba bizim insanımız tanışmaya dahi soğuk bakıyo katılabilecekler bayram arası tatilde lütfen odtülü hasan a özel mesaj yoluyla ulaşsınlar bu arada zileliler kaybolunca iyi kayboluyolar nerdesiniz heyyyyyy
faust sen nerdesin merkezdemi ve tanışıyomuyuz odtülü aslan ında dediği gibi 45 dk lık bir mesafe bayram arası tatil uygun olur diye düşündük çalışanlar tatilde zaten öğrenciler herzaman isteseler fırsat bulabilirler
bayram tatilinde öğrenciler evlerine gidiyo. tıpkı benim gibi. ve öğrencilerin geneli olmuyor izmitte.
bi yönden haklısın çiçek ama gitmeyenler ve gerçekten katıllmak isteyen bazen fırsat yaratabilir sen baya istekliydin bi ara ama çekildin geri gerçi herkesin kendine göre sorunları var kimseye sözümüz yok yanlış anlaşılmasın sadece yapmak istediğimiz çevremizin insanıyla kaynaşma ve muhabbet ortamı olması paylaşımlarımızın ortak bir çatı altında olması
ben bayram tatilinde istanbuldayım ya..bıktım artık okuldan mutlaka gitmem lazım..:) bu arada hasan kimmiş ya izmitte bizzim koylu olan da war hasan isminde..buluşma işide zor gibi bu dönem geçti zaten.2. donemde 3 tane alttan dersim war ve birde staj war çook zor..
odtülü aslan 20.12.2006, 02:36 ben bayram tatilinde istanbuldayım ya..bıktım artık okuldan mutlaka gitmem lazım..:) bu arada hasan kimmiş ya izmitte bizzim koylu olan da war hasan isminde..buluşma işide zor gibi bu dönem geçti zaten.2. donemde 3 tane alttan dersim war ve birde staj war çook zor..
Mesut abi aslan yerine hasan yazmış.:biggrin:
tuncayyalcin 29.12.2006, 03:26 Ben De Zileni Kurucay Koyunden....
tuncayyalcin 29.12.2006, 03:28 selam canlar.... nasılsınız... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza..
insanlar kırmızı güllerin peşinde koşarken ayakaları altında ezilen papatyaların farkına varmazlar [/COLOR] hosbulduk amcaoglu.. ben de varim aranizda.. herkese slmlar canlar
alev zile 01.01.2007, 16:47 selam melek abla nasılsın
melek tunç 01.01.2007, 16:53 selam melek abla nasılsın
iyiyim tatlım sağol sen nasılsın iyi bayramlar mutlu yıllar bu arada...
alev zile 01.01.2007, 16:56 sanada iyi yıllar...
alev zile 01.01.2007, 16:56 soyadın tanıdık ama tanımıyorum seni heralde
melek tunç 01.01.2007, 16:57 sen neresindensin zilenin????
alev zile 01.01.2007, 16:59 ben şimdi oturmuyorum zilede ama babam çifliklidir
tüm arkadasların bayramı mübarek olsun..mutlu sağlıklı ve bol paralı yıllar arkadaslar..:D
tuncayyalcin 02.01.2007, 17:06 arkadaslar ben de kurucay koyundenim...
h.g foruma karşıpınarlıyım bende bilirsin belki:)
|