Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokat / Zile liler
Merhaba zileli arkadaşlar..Ben aslen Malatya'lıyım ancak dedelerimizin Zile'den geldiği yönünde bir inancımız var. Kendisi Malatya'ya geldikten sonra Sakaroğlu diye anılır olmuş. Zile de bu isme veya buna yakın isme sahip olan bir aile var mı acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sevgilerle..
arkadaslar ben de kurucay koyundenim...
hoşgeldin hemşo forumumuza.. iyi forumlar diliyorum..
satrpialo 04.01.2007, 21:28 merhaba
bende zileliyim hiç gidip görmesemde zileliyim
odtülü aslan 06.01.2007, 01:32 merhaba
bende zileliyim hiç gidip görmesemde zileliyim
Hoşgeldin dostum.Gidip göremediğimiz o kadar çok yer varki.Zilenin neresindensin?
yeni gelen zileli hemşolarımız hoşgeldiniz.. ii forumlar..
odtülü aslan 06.01.2007, 01:52 Can85 sen zilenin neresindensin?
profilimi iyice incele aşağıda yazar bak...nereden olduğum..:) bulamassan bana özel mesajla ulaş..:D
odtülü aslan 06.01.2007, 16:45 profilimi iyice incele aşağıda yazar bak...nereden olduğum..:) bulamassan bana özel mesajla ulaş..:D
Zileye çok sık gitmediğim için sizin köy biraz yabancı geldi.Bende Güzelbeylidenim.
Zileye çok sık gitmediğim için sizin köy biraz yabancı geldi.Bende Güzelbeylidenim.
memnun oldum tanıştığımıza bende bilirim güzelbeyli yi ama nasıl ismini duydum.
odtülü aslan 06.01.2007, 23:09 memnun oldum tanıştığımıza bende bilirim güzelbeyli yi ama nasıl ismini duydum.
İstanbulun neresinde oturuyosun?
tuncayyalcin 09.01.2007, 02:39 h.g foruma karşıpınarlıyım bende bilirsin belki:)
bilirim karsipinari... cok gittim:)
Kartopu86 09.01.2007, 10:41 Ben De Zileni Kurucay Koyunden....
Merhabaa hoşgeldin aramıza:)
celal şahinoğlu 09.01.2007, 11:28 slm sevgili alevi dostlarım ben celal şahinoğlu ben de ilk okulu cumhuriyrtte okudum benim evim o zamn oradaydı sonra stadın oraya taşındık
odtülü aslan 09.01.2007, 11:38 slm sevgili alevi dostlarım ben celal şahinoğlu ben de ilk okulu cumhuriyrtte okudum benim evim o zamn oradaydı sonra stadın oraya taşındık
Hoşgeldin can....
Kartopu86 09.01.2007, 11:41 slm sevgili alevi dostlarım ben celal şahinoğlu ben de ilk okulu cumhuriyrtte okudum benim evim o zamn oradaydı sonra stadın oraya taşındık
Hoşgeldin.....
Gümüşkaşlı 11.01.2007, 23:41 Selam Canlar Bende Zİlelİyİm HoŞ Geldİn Yokmu Canlar Sİzİ GÖrmek Ne GÜzel:)
odtülü aslan 11.01.2007, 23:43 Selam Canlar Bende Zİlelİyİm HoŞ Geldİn Yokmu Canlar Sİzİ GÖrmek Ne GÜzel:)
Hoşgeldin can!Yeni bir hemşerimiz gelirde biz boş karşılarmıyız.Sen merak etme birazdan diğer canlarda selamlarını iletir sana.:sas :sas
Gümüşkaşlı 11.01.2007, 23:44 Selam Canlar Bende Zİlelİyİm HoŞ Geldİn Yokmu Canlar Sİzİ GÖrmek Ne GÜzel:)
hoşgeld,n hemşerimm.. ii forumlar diliyorum sana..
Gümüşkaşlı 11.01.2007, 23:45 Hoşgeldin can!Yeni bir hemşerimiz gelirde biz boş karşılarmıyız.Sen merak etme birazdan diğer canlarda selamlarını iletir sana.:sas :sas
TEŞEKKÜR EDERİM ASLAN
Gümüşkaşlı 11.01.2007, 23:48 TeŞekkÜr Ederİm HemŞerİm Çok İİ KarŞilandim
Gümüşkaşlı 12.01.2007, 00:01 selam canlarım zilenin gümüşkaş köyünü duyan varmı ordanımda.hepinize selamlar getirdim .)
ben daha yeni duyuyom valla.. bilmem bi bakıyım bi dkka
odtülü aslan 12.01.2007, 00:22 ben daha yeni duyuyom valla.. bilmem bi bakıyım bi dkka
Senin duymamana şaşırdım valla ben neysede:laugh: :laugh:
odtülü aslan 12.01.2007, 00:47 iide ne biliyim gardaşş..:) :) ben zile liyim ama heryeri biliyom diye bi kural yok.
Bu yaz gidip Zilenin bütün köylerini gezecem.Memleketimize baya yabancı kalmışız.
odtülü aslan 12.01.2007, 20:03 can gümüşkaşı duymadın mı hiç zilede
Duymadım malesef bende güzelbeylidenim.
lacivert34 14.01.2007, 02:32 Merhaba millet karşıyaka ( elarap) köyünden ümit ben. istanbulda yaşıyorum. ama sıksık giderim memleketime. ruhmunu dinlendiriyor oralar. bir 2 arkadaş daha varmış bizm köyden buralarda
kadeko60 17.01.2007, 01:16 selam arkadaşlar bende zileliyim..
odtülü aslan 17.01.2007, 01:28 selam arkadaşlar bende zileliyim..
hoşgeldin can zilenin neresinden ben güzelbeyli
merhabalar arkadaşlar
zile kozdere köyündenim
ankara tuzluçayırda oturuyorum
tokat gaziosmanpaşa üniversitesi fizik de okuyorum
herkese tekrar tekrar selamlar....
KaRsIyAkA_ALeVi 22.01.2007, 20:42 hoşgeldin can zilenin neresinden ben güzelbeyli
merhaba can bende güzelbeyliliyim,kimlerden olduğunu merak ettim şimdi..ben cebeci'lerdenim..cvp yazarsan sevinirim.
odtülü aslan 22.01.2007, 23:40 merhaba can bende güzelbeyliliyim,kimlerden olduğunu merak ettim şimdi..ben cebeci'lerdenim..cvp yazarsan sevinirim.
merhabalar...
Ben egüllerdenim cebeci soyadını tam çıkartamadım...
merhaba hemşehrilerim.nasılsınız?sizlerin diğer topiklerdede sosyal,kültürel,politik konularada katılım sağlamanızı beklerim.odtülü aslan yazıyor diğer konulardada ama diğer hemşehrilerimde,foruma katkı sağlayabilirler.
KaRsIyAkA_ALeVi 24.01.2007, 00:20 merhabalar...
Ben egüllerdenim cebeci soyadını tam çıkartamadım...
aslında benim soyadım caba ama eskiden köyde cebeciler diye anılırdık.(büyüklerimiz bilir) ondan cebecileri söyledim..tanıştığıma memnun oldum..
Kartopu86 24.01.2007, 11:49 Merhaba hoşgeldinizzzzz zileli hemşerilerimmmmm.....Bende silisliyim:D
KaRsIyAkA_ALeVi 26.01.2007, 00:04 Merhaba hoşgeldinizzzzz zileli hemşerilerimmmmm.....Bende silisliyim:D
merhaba arkadaşım bende silisliyim..:)) sende hoşğeldin..:D
doktorza60 27.01.2007, 13:29 Selam Canlar Ben De Zİlelİyİm
Acisu KÖyÜndenİm
İstanbulda Oturmaktayim
Herkese Selam Olsun
Selam Canlar Ben De Zİlelİyİm
Acisu KÖyÜndenİm
İstanbulda Oturmaktayim
Herkese Selam Olsun
sen acısu köyünden misin?? bende yaylakent kimlerdensin peki??
doktorza60 27.01.2007, 15:43 sen acısu köyünden misin?? bende yaylakent kimlerdensin peki??
yaylakent neresi?
ben deryol ailesindenim
sen kimlerdensin ve de kimsin
SivanA SimyacI 27.01.2007, 15:47 merhaba arkadaşım bende silisliyim..:)) sende hoşğeldin..:D
Silis Gençlik el ele hoşgeldin hemşo :p
serpils_s 27.01.2007, 15:55 Merhabalar bende Zile - Taşkıran köyündenim (eski adıyla Hıcıp)
Şuan istanbulda yasamaktayım ...
Gümüşkaşlı 28.01.2007, 01:50 yeni gelen zileli canlarım hepiniz hoş geldiniz bukadar zileli dostlarımı görmek ne güzel böle.....
baya zileli dostlarla karşılaştım bun beni çok sevindirdi gerçekten.....:):)
saygılarımla...
yeni gelen arkadaslar öncelikle hoşgeldiniz..forumda karşılaştığım ilk taşkıranlısın serpil..taşkıran alevimiydiki oralı arkadasım wardı forumda görünce merak ettim de..:)
bilginler 30.01.2007, 15:53 merhabalar arkadaşalr ben de ağcakeçiliyimm..Herkese selamlar...
bende zileliyim arkadaşlar.....
h.g foruma arrkadaslım bol muhabbetler...:)
ben de zileliyim ama orda yaşamıorum...tüm zilelilere sevgiler...
Merhaba bende zileliyim ama ist yaşıyorum..
Erdem Cavga 18.02.2007, 00:06 selam sevgili hemşerilerim bende zile nin yukarı kirampa yeni adıyla yeni dağiçi köyündenim...
Bende Zİle AĞcakeÇİlİ KÖyÜndenİm
BEKTAŞ MATUR 18.02.2007, 11:49 Merhaba BaŞkanim Bende GÜblÜcelİyİm Sİzİ Tebrİk Edİyorum GÜblÜce KÖyÜ Dernek BaŞkani Nesİmİnİn YeĞÜenİyİm
BEKTAŞ MATUR 18.02.2007, 11:50 Bende GÜblÜcelİyİm İsmaİl AlgÜl YoldaŞi Unutmadim
BEKTAŞ MATUR 18.02.2007, 11:58 Mesela Ben Öz Zİlelİyİm
BEKTAŞ MATUR 18.02.2007, 11:59 Bende Öz Zİlelİyİm
BEKTAŞ MATUR 18.02.2007, 11:59 Bende Öz Zİlelİyİm
BEKTAŞ MATUR 18.02.2007, 12:00 AkÇakeÇİlİ Bakİ Bozkurta Ve Bozkurtlara Selam
BEKTAŞ MATUR 18.02.2007, 12:01 Bende Zİlelİyİm İstanbulda YaŞiyorum
ayazmalıyız 19.02.2007, 00:35 Merhaba canlar.Benim bir tarafım Artova'nın Aktaş(Ayazma),bir tarafımda Zile'nin eski adıyla Guldan köyünden.Mesut ve Haydar Günel Elarap'tan Hürzem Olkun'u tanırmısınız.Eniştem olur kendisi.Şu an Zile'de Minareyi Kebir mahallesi muhtarı.Bu arada bende ana sınıfını okumuştum Cumhuriyet ilkokulunda.1990-91 yıllarında.Dedem Zile'nin Alevi köylerinde dedelik yapar Cemlere çağırılır.İçinizde cemlere katılan varsa belki tanır.Adı Hüseyin Yıldız.
karakartal 19.02.2007, 11:59 Zileliler yoksa bu forumda, forumun alevi kitlesindnn şüphelenirim zaten. Çok önceleri açılmıştı bu başlık. Şimdi arada bakınca tuhaf gözüküyor.
Türkü Gözlü Kız 19.02.2007, 12:11 Zileliler yoksa bu forumda, forumun alevi kitlesindnn şüphelenirim zaten. Çok önceleri açılmıştı bu başlık. Şimdi arada bakınca tuhaf gözüküyor.
Merhabalar, ben Zile´li sayilirim, Annem Zile´nin Evlidere köyünden. Zile´ye de her yaz gideriz. Cok güzel bir yerdir. Oraya gittik mi sac kavurmasi yemeden de gelmeyiz ;-)
Cafer Altınışık 21.02.2007, 12:11 Bende Tokat Zİle Kervansaray KÖyÜnden Cafer AltiniŞik
Sİzİnle TaniŞmak İstİyorum
selam..önceden de yazmıştım..zileliyim ama muğlada yaşıyorum.esk.de okuyorum..tüm zilelilere sevgiler...
Türkü Gözlü Kız 21.02.2007, 16:37 Bende Tokat Zİle Kervansaray KÖyÜnden Cafer AltiniŞik
Sİzİnle TaniŞmak İstİyorum
Tanisalim öyleyse Cafer abi. Ben Almanya´da yasiyorum, senede anca 1 defa gelebiliyorum TR´ye. Senin köy bizim Evlidere köyüne yakin mi???
merhaba hemşehrilerim.nasılsınız?sizlerin diğer topiklerdede sosyal,kültürel,politik konularada katılım sağlamanızı beklerim.odtülü aslan yazıyor diğer konulardada ama diğer hemşehrilerimde,foruma katkı sağlayabilirler.
ben de zileliyim ve katılımı sağladığıma inanıyorum
bulut 60 22.02.2007, 23:32 bende istanulda yaşıyorum ama her yaz tokat zile kervansaray köyündeyim....
Erdem Cavga 25.02.2007, 21:51 :surrender sevgili canlar kirampadan olan varmı
ben de zileliyim ve katılımı sağladığıma inanıyorum
kusura bakma hüseyn kardeş haklısın evet,sen bazen katılıyorsun...
Zileli34 01.03.2007, 10:40 Selam canlar.....
Adım Cumhur Altınok Tokat ili zile ilçesi Ütük köyündenim. Bizlere Alibalar derler tanıyan tanımayan herkesden mesaj bekliyorum. İstanbul ikitellide oturuyorum özel bir tekstil bir firmasında muhasebeciyim. Evliyim Umut ve Ali adında iki oğlum var bu arada ağacakeçili köyünü ben ağacaiçili diye biliyor dum kiracımız ağacakeçili adıda Ali Barış Coşar kardeş tanıyorsan bana ulaş canlar herkese tekrar işlerinde özel yaşamında başarılar diliyorum..... tekrar görüşmek üzere hoşçakalın........
bilginler 03.03.2007, 10:41 Merhabalar
Ben de Tokat/Zile/Akçakeçili denim..Adım Akın. Akın Bilgin...
Herkese İyi Forumlar!
merhabalar uzun zaman sonra tekrar foruma girmek hoş oluyo baya bi duyurum olacak tüm hemşerilerime karşıyaka köyü adına kurulmuş olan bir radyomuz açıldı herkesi radyomuza bekliyoruz http://karsiyaka_fm.sitemynet.com/KARSIYAKA/id1.htm adresimizden ulaşabilirsiniz veyada google den aratabilirsiniz tüm türkü dostlarını bekliyoruz ezgilerimizi hep birlikte dinlemeye ve paylaşmaya saygılarımla
lamekan_87 11.03.2007, 23:52 merhaba hemşolar bende zilenin ılıca köyündenim nasılsınız hemşolar
sewgili canlar hemşerilerim bu foruma yeni geldim zilenin alayurt köyündenim istanbulda oturuyorum hepinize saygılar umarım görüşlerinizi benden esirgemezsiniz
sewgili canlar bütün yazılanları okumaya çalıştım ama görünen şu ki uzun zamandır kimse uğramamış yada sıkıntı basmış.sadece bir kaç kişi yazmışlar .köylüsünü bulamayanlar bir daha yazmamışlar.bakalım bu günden sonra gelenler olacakmı?
Kartopu86 12.03.2007, 23:54 Zileliler unutmayın burayı bizleri :crying: Yeni gelen arkadadaşlara hoşgeldiniz diyorum
Gümüşkaşlı 13.03.2007, 00:31 unutmakmı oda nedir yenimi çıktı:D:D:D:D
hayatta en son hatta yapmayaağım bişeydir memketmizi ve hemşolarımızı unutmak...:D:D
saygılarımla..
herkese merhaba bende zilenin alayurt köyündenim eski adı araplar.kendimi bildim bileli istanbulda yaşıyorum.tüm canları sewiyorum.
yeni gelen dostlar sitem etmeye başlamış hoş geldiniz dostlar unutmak değil de biraz farklı alanlarda uğraşlar olunca pek uğrayamaz oluyo insan
merhabalar biz yeniyiz diyemi uğramıyorsunuz.eski dostlarınız kaybolmuşlar.ama biz geldik dost olabliriz.
zile zile başka ne denilebilir ki:D
kirampali 19.03.2007, 16:32 bütün canlara selam olsun. arkadaşlar ben zile - yenidağiçi köyündenim. eski adıyla yukarı kirampadır. herkese selamlar.
kirampali 19.03.2007, 16:44 ben yenidağiçi köyündenim. eski adı yukarı kirampadır. zannediyorum bizim köyden sadece ben bu forumdayım. ama olsun herkesi toplicam buraya. bi önerim var. forumda zileliler için bi bölüm daha açılmış bence iki ayrı yer olmasın. ya orda ya burda birleşelim ne dersiniz??
kirampali 19.03.2007, 16:45 bi önerim var. forumda zileliler için bi bölüm daha açılmış bence iki ayrı yer olmasın. ya orda ya burda birleşelim ne dersiniz??
Kartopu86 20.03.2007, 12:06 bi önerim var. forumda zileliler için bi bölüm daha açılmış bence iki ayrı yer olmasın. ya orda ya burda birleşelim ne dersiniz??
Çok güzel bir fikir derim..Bütünlüğü sağlamış oluruz:)
kirampali 20.03.2007, 15:45 Çok güzel bir fikir derim..Bütünlüğü sağlamış oluruz:)
evet bencede zaten onu düşünerek yazdım.
Kartopu86 20.03.2007, 16:20 evet bencede zaten onu düşünerek yazdım.
Bunun için (topiklerin birleşmesi) sanırım Mod'lardan yardım almamız gerek:blink:
kirampali 21.03.2007, 14:46 Bunun için (topiklerin birleşmesi) sanırım Mod'lardan yardım almamız gerek:blink:
site yöneticisi canlar. bu yazıları okuduysanız yapmamız gerekenler için bizlere yardmıcı olurmusunuz?
huseyiny 21.03.2007, 19:01 Dostlar uzun zamandan beri siteye girmiyordum işlerim yüzünden herkese selamlar.
Türkü Gözlü Kız 21.03.2007, 19:12 site yöneticisi canlar. bu yazıları okuduysanız yapmamız gerekenler için bizlere yardmıcı olurmusunuz?
Canlar bence yapacaginiz en dogru sey yöneticiye veya görevlilerden birisine özel mesaj atmak. O zaman kesin yardimci olurlar ;-)
Ama böyle mesajlarinizi gec görebilirler belki, malum o kadar topik var...
kirampali 22.03.2007, 10:15 Canlar bence yapacaginiz en dogru sey yöneticiye veya görevlilerden birisine özel mesaj atmak. O zaman kesin yardimci olurlar ;-)
Ama böyle mesajlarinizi gec görebilirler belki, malum o kadar topik var...
CAN BEN YENİ ÜYEYİM ÖZEL MESAJ ATAMIYORUM ATABİLEN VARSA ATSIN.
akgül araç 22.03.2007, 15:06 merhaba arkadaşlar epeydir açamadım siteyi fırsat bulamadım ama gene burdayım herkesi sonsuz sevgi ile selamlıyorum ben de kuzalan dan akgül ama yeni adı nedir bilmiyrum
Erdem Cavga 22.03.2007, 21:28 bütün canlara selam olsun. arkadaşlar ben zile - yenidağiçi köyündenim. eski adıyla yukarı kirampadır. herkese selamlar.
hoşgeldin kirampalı kimsin tanımak isterim seni bende kirampalıyım:001_tt1:
kirampali 23.03.2007, 09:10 hoşgeldin kirampalı kimsin tanımak isterim seni bende kirampalıyım:001_tt1:
lan emmoğlu benim oğlum benim
ercan cavga... vay be senle burda karşılaiacağım aklıma gelmezdi be nabıyon neydiyon
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=28134
bak burayı ben açtım adrese tıkla oraya gel emmoğlu yenidağiçinden olanların yeri. gir köyün resimleri falanda var. bide asıl sen hoşgeldin lan ben senden önce geldim. ali abim pazartesi geliyomuş.
broker_6856 23.03.2007, 09:36 mrb topraklar ben ender bende zileliyim cumhuriyet ilköğretim, zile dinçerler lisesi mezunuyum maşatlıyım...minareyi sağır mah vatandaşıydım son iki seneye kadar....bu konuyu açanın emeğine sağlık
broker_6856 23.03.2007, 09:39 ya benim anneannemin eski evi cumhuriyet ilkogretim okulunun yan tarafindaydi.
slm hülya seninn annennenin ismi neydi bende cumhuriyet okulunun arka tarafında oturuyodum ailem yine orda otruyo merak ettim şimdi
broker_6856 23.03.2007, 09:45 ben köyünde kalıyorum ama minareyi sağır mahallesinde cami var kanalın kenarında hemen yanında bide park var çocuk parkı caminin altından üçüncü ev asmalar var evimizin önünde ama ben şuanda sakaryada öğrenciyim tatillerde gidiyorum zileye görüşürüz dediğim gibi msn nen falan varsa konuşmak için kendine iyi bakasın
slm mesut ben ender bende sizin evin aşağısında otruyordum köprünün orda belki tanırız birbirimizi.....
broker_6856 23.03.2007, 09:47 arkadaşlar ben Tokat lı değilim Amasyalıyım ama Zile nin yanlış hatırlamıyorsam köyün ismini, Karakasın Köyü idi galiba bilen varmı veya oralı olan varmı? buralı tanıdığım varda.mrb erkan dediğin köyün ismi kasın bizim köyün yanında bende maşatlıyım
broker_6856 23.03.2007, 09:50 ya arkadaslar beni unuttunuz ya bende ziledenim hemde icinden:)
vay hemserilerimde cikarmis bu forumda.
gençlikateşi ya kimse seni unutmaz zileliler ayrımm yapmaz konuşurken yeterki sen bizi unutma...grş üzere
broker_6856 23.03.2007, 10:00 arkadaşlar maşatlı yada alıçözü eskı adı kasınlı olan var mı?
slmlar ben maşatlıyım ayşeidilerkmen....
broker_6856 23.03.2007, 10:07 pazarlama mesut.kasınlıyım ya ..ya senn?mrblar ayşe..nbrsin yaf sen istanbulda mı okuyosun yoksa gop ta mı yoksa üniversteyi bitirdin istanbulda mı kalıyosun bende istanbuldayım bizim üniversiteye de gelmeyi düşünüyosanız turneye sadece kampüsteki zileliler yeter yanii...avcılar kampüs....eğer tanışmadığımız zileli arkadaşlarımız varsa kampüste irtibata geçelim...herkese ii günler
daglı_yürek 23.03.2007, 13:04 :excl: :excl: herkese merhaba bende zilenin emirdolu köyündeyim:excl: :excl:
kirampali 23.03.2007, 14:53 AteŞİ AŞkina Yaktin ÖzÜmÜ Halİl Bİrahİmle Nardan Gelİrem Ahu Kevser İle Yudun ÖzÜmÜ Kirklarin Dezmİnde Dardan Gelİrem HÜÜ HÜ HÜ HÜ HÜÜ Can Alİ. Cebraİl ÇeraĞin AlmiŞ Elİne Dost Dost Dost Alİ Dost. Cebraİl ÇeraĞin AlmiŞ Elİne. Muhabbete Gİden Dostun İlİne. Hayranim Şahiya Dudu Dİlİne Ridvan Kapi AÇmiŞ Yardan Gelİrem HÜÜ HÜÜ HÜ Can Alİ Temtem Sual Etme Tem Kuru Temtİr. Dost Dost Alİ Dost.
broker_6856 23.03.2007, 15:43 mrblar bende zile/maşattan ender inşallah bu tutkunluğunuz ömür boyu gider tek dileğim bu...emeği geçen herkese teşekkürler...istanbulda kalan arkadaşlarla tanışmak isterim eğer onlarda isterse...ben istanbul avcılar kampüstenim
Herkese mrb bende Zile merkezdenim ...
broker_6856 24.03.2007, 02:19 selam arkadaslar bende damudere köyündenim. bileniniz varmi??
walla damudere köyünü daha yeni duydum o kadar sene zilede kaldım ama tam olarak bu köy zilenin nersinde oluyo
broker_6856 24.03.2007, 02:23 Selam kardeşlerim ve abillerim ben de sizin gibi Zile'liyim Çayır köyündenim şu anda amasyada ögrenimimi tamamlamaya çalışıyorum ben de minareyi sagır mah oturuyorum fırtıman yolu üzerinde 2004 yılında dinçerler lisesinden mezun oldum bana yazacagınız mesajlarınızı bekliyorum kendinize iyi bakın
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
[QUOTE=TOKAT-ZİLE]yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tabiki adliyenin yukarısında otturan lar güzel o lacak çünkü alevi mahallesidir.
selam kardeş ben de o mahallede kalıtorum tam olarak neresinde kalıyordun:komik
mrblar benim arkadaş vardı orhan oral.. onun abisimisin yoksa...nese grş. üzere
broker_6856 24.03.2007, 02:37 vallahi kıvılcım olabilirde nasıl olacak neden acaba aktif olamadığını bende anlamadım birgün sonra kendiliğinden aktif olması gerek yaedım edebilirsem elimden geleni yapayım
üyeliğimizi aktif hale getirebilmek içiin üye olduktan sonra gelen eposta daki linke tıkladığımızda(en üsttekine)aktif oluyo bende yeni üye oldum aktiflikte falan bi sorun yok nese size kolay gelsin
broker_6856 24.03.2007, 02:44 meraba arkadaşlar bende zileliyim ama izmirde oturuyorm denizlide okuyorm ama yeni taşındık yani çoğunuzdan daha şanslıyım heralde zile lisesinde okudm zile lisesinde okuyan varmı...
olmaz mı zile lisesi mezunlaarı yanlız biz sizin alt devreyiz heralde...2005 mezunları...
broker_6856 24.03.2007, 02:52 yaf benden başka zileli kalmadı galiba sitede nerelerdesiniz topraklar...
yaf benden başka zileli kalmadı galiba sitede nerelerdesiniz topraklar...
olmazmı war tabiki.ama sen akşamları geliyorsun anladığım kadarıyla .ben de gündüzleri.uğruyorum wakit bulabilirsem.
Gümüşkaşlı 24.03.2007, 18:53 tüm yeni gelen hemşolarrrr hoşgeldiniz hepinizi çok sewiyorummm..walla bir sürü hemşom var burda ya ve bu çok sewindirici bişey tekrar hoşgeldiniz yeni canlar:D:D:D:D
saygılarımla.
mustafa_is 29.03.2007, 12:15 bende zilenin kasın(alıçözü) köyündenim zile lisesi 2005 mezunuyum kasınlı varsa aranızda tanışmak isterem
broker_6856 29.03.2007, 12:20 bende zilenin kasın(alıçözü) köyündenim zile lisesi 2005 mezunuyum kasınlı varsa aranızda tanışmak isteremmustafa ben ender hatırla bakalım napıyosun yaf nereye gitsem sende gelion ne ayak:biggrin: :biggrin: senin önderide bari üye yaptırayım da siteye bi kasınlı daha olsun kib...
mustafa_is 29.03.2007, 12:27 mustafa ben ender hatırla bakalım napıyosun yaf nereye gitsem sende gelion ne ayak:biggrin: :biggrin: senin önderide bari üye yaptırayım da siteye bi kasınlı daha olsun kib...
ne yapıyon Ender
Önderi de getir buraya
aslında ben epeyden beri üyeydim de iki gündür takılıyorum..
broker_6856 29.03.2007, 12:30 ne yapıyon Ender
Önderi de getir buraya
aslında ben epeyden beri üyeydim de iki gündür takılıyorum..wala ben yeni üye oldum bi hafta olmadı önderide getiririm daha doğrusu bizim zilelileri getirirm bilirsin bizim kampüste tokatlı sürüsüne bereket...ee okul ne durumda
mustafa_is 29.03.2007, 12:33 ilk vizeleri bitirdik sürünüp gidiyoruz işte
broker_6856 29.03.2007, 12:35 ilk vizeleri bitirdik sürünüp gidiyoruz işte
güzel yaff bizde daha yeni başlayacaz vizelere bizim sürünme dah kötü olcak
mustafa_is 29.03.2007, 12:39 özel mesajıma cevap vermedin burayı fazla meşgul etmeylim şahşi konuşmalarımızda
broker_6856 29.03.2007, 12:42 özel mesajıma cevap vermedin burayı fazla meşgul etmeylim şahşi konuşmalarımızda
gönderdim mustafa heralde sana gelmedi bende öle düşündüm topiği fazla meşgul etmeyelim atarlar wala...özelden yazıom sana mesajları
mustafa_is 29.03.2007, 19:54 zileli arkadaşlar yok mu başka?
Gümüşkaşlı 29.03.2007, 22:59 zileli arkadaşlar yok mu başka?
olmazmı yaww ben varım :D hemde istemediğin kadar birazdan onlarda çıkarlar ortaya:D:D
özgür önal 29.03.2007, 23:07 selam arkadaşlar. ben yalınyazıdan özgür. mesut nasılsın kardeşim. naber okul nası gidiyoo.Sakaryaya benden selam söle. eski günlerin hatrına..ben ist.dayım. hepinize selam arkadaşlar :))
broker_6856 29.03.2007, 23:10 selam arkadaşlar. ben yalınyazıdan özgür. mesut nasılsın kardeşim. naber okul nası gidiyoo.Sakaryaya benden selam söle. eski günlerin hatrına..ben ist.dayım. hepinize selam arkadaşlar :))
slmlar toprak bende maşatlıyım istanbulun neresnde kalıosun
Kartopu86 30.03.2007, 18:51 Hoşgeldinizzzzz:1eye:
Özgür ORAL 31.03.2007, 02:03 arkadaşlar ben de zileliyim msutafa günel kardeş sen hangi köydensin bizim okulda bir arkadaş vardı yadigar günel onu tanıyormusun ne güzel burada zilelilerle karşılaşmak...
Zileli li canlara kucak dolusu sevgiler ve saygılarımla!
yav şu bizim zileliler bayağı çoğalmış be forumda.
DeDe_iNaN 31.03.2007, 14:03 ben de zile denim zilenin çayır köyü
Privacy-Blero 31.03.2007, 21:54 slm canlar bende foruma yeni üye oldum umarım iyi vakit geçiririm.
bende zileliyim.:)
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.:001_rolle :001_rolle :001_rolle
slmlar hemsoların hepsıne....
bende yenı katıldım.. artık buralrda oluruz inş.
bende zileliyim.. yalnızköy.. ama ist. gop. ta oyuruyorum.. su anda trakya unv. okuyorum.. yakınlarda olan varsa bıldırsın...
bende emirdoludanım arkadaşlar adresimi ekleyin hemşehrilerimle tanışmak isterim...by.emo@hotmail.com
herkeze selam olsun.. bende zilenin yalnızköyündenim. gop ta oturuyorum
Kartopu86 04.04.2007, 14:24 Foruma her girdiğimde bakıyorum bisürü hemşerim kayıt olmuşş:blink:
Ne güselll bu durummm:thumbup1: Çoğalıyoruzzzz hoşgeldiniz tekrardan:cool:
yoldaş60 04.04.2007, 15:57 bütün zileli yoldaşlarımı candan selamlıyorum
Türkü Gözlü Kız 04.04.2007, 16:36 zileli arkadaşlar yok mu başka?
Olmaz olur mu Mustafa Can, ben de Zileli sayilirim. Annem Zile´ye bagli Artova köyünden. Hemen hemen her yaz gideriz Zile´ye.
Senin köyünü hic duymadim daha önce?
yeni üye olan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. umarım güzel vakit geçirirsiniz.
Gümüşkaşlı 06.04.2007, 13:33 yeni gelen tüm hemşolarım hoşgeldiniz.sizi görmek kadar güzel bişi mi var:D:D:D
Erdem Cavga 07.04.2007, 19:37 Bütün hemşerilerime selam olsun... kirampalıdan...
2007 yılı 4. Zile Köyleri Futbol Turnuvası Maç Programı
A GRUBU B GRUBU C GRUBU D GRUBU
Çayır Yenidağiçi Kervansaray Kuzualan
Karşıpınar Palanlı Savcıköy Temecük
Güblüce Belpınar Yalınyazı Acıpınar
Kozdere Emirdolu Alayurt B.Karayun
Karacaören Kurupınar Uzunköy Güzelbeyli
Yalnızköy Sofular Acısu Kışla Köyleri
Takımlar Maç Saati Takımlar Maç Saati Takımlar Maç Saati Takımlar Maç Saati
Çayır - Kozdere 13:15 14:15 Palanlı - Belpınar 15:45 16:45 Kervansaray - Alayurt 14:30 15:30 Kuzualan - B.karayün 14:30 15:30
Karşıpınar - K.ören 13:15 14:15 Emirdolu - Kurupınar 12:00 13:00 Savcıköy - Uzunköy 15:45 16:45 Temecük - Güzelbeyli 10:45 11:45
Güblüce - Yalnızköy 12:00 13:00 Yenidağiçi - Sofular 17:00 18:00 Yalınyazı - Acısu 10:45 11:45 Acıpınar - Kışla 17:00 18:00
Çayır - K.ören 15:30 16:30 Yenidağiçi - Kurupınar 11:45 12:45 Savcıköy - Yalınyazı 14:15 15:15 Kuzualan - Güzelbeyli 15:30 16:30
Güblüce - Kozdere 13:00 14:00 Belpınar - Emirdolu 14:15 15:15 Alayurt - Uzunköy 13:00 14:00 Acıpınar - B.Karayün 16:45 17:45
Karşıpınar - Yalnızköy 16:45 17:45 Palanlı - Sofular 10:30 11:30 Kervansaray - Acısu 10:30 11:30 Temecük - Kışla 11:45 12:45
Karşıpınar - Güblüce Yenidağiçi - Emirdolu Kervansaray - Uzunköy Temecük - Acıpınar
Kozdere - K.ören Palanlı - Kurupınar Yalınyazı - Alayurt B.Karayün - Güzelbeyli
Çayır - Yalnızköy Belpınar - Sofular Savcıköy - Acısu Kuzualan - Kışla
Çayır - Karşıpınar Yenidağiçi - Palanlı Kervansaray - Savcıköy Kuzualan - Temecük
Güblüce - K.ören Belpınar - Kurupınar Yalınyazı - Uzunköy Acıpınar - Güzelbeyli
Kozdere - Yalnızköy Emirdolu - Sofular Alayurt - Acısu B.Karayün - Kışla
Çayır - Güblüce Yenidağiçi - Belpınar Kervansaray - Yalınyazı Kuzualan - Acıpınar
Karşıpınar - Kozdere Palanlı - Emirdolu Savcıköy - Alayurt Temecük - B.Karayün
karacaören Yalnızköy Kurupınar - Sofular Uzunköy - Acısu Güzelbeyli - Kışla
tüm takımlara başarılar özellikle alayurta tabiki.maç tarihlerini bilen warmı?
infinity 16.04.2007, 03:17 slm bende Zile'nin icindenim.
sukur ya birini bulduk Zile'li olan.
slm kardeş ben de zilenin yaylakent köyünden (gederük)hüseyinn
erensengil 16.04.2007, 21:11 bende zileliyim aslen eleraplıyım ama emirörende oturuyorum köylülerim beni tanımaz ama elerapta halil karatay vardır onun torunuyum ben
Erdem Cavga 16.04.2007, 23:24 bende zileliyim aslen eleraplıyım ama emirörende oturuyorum köylülerim beni tanımaz ama elerapta halil karatay vardır onun torunuyum ben
selam can hoşgeldin aramıza bende kirampalıyım yeni adı yenidağiçi size biraz uzak herhalde...:confused1
bende zileliyim arkadaşlar hepinize slm lar.....
huseyn can.yazıcı can. zilenin hangi köyündensiniz acaba merak ettim?
merhaba canlar bende zile(gümüşkaş) liyim herkese selamlar...
merhaba canlar bende zile(gümüşkaş) liyim herkese selamlar...
selam can yeditepe neresi nerde oturuyorsun
can ben zile gümüşkaş koylüyüm ama istanbulda yaşıyorum
can ben zile gümüşkaş koylüyüm ama istanbulda yaşıyorum
hoş geldin aramıza can.
Herkese merhaba,
ben Zile nin Emirdolu köyünden Metin.
Saygilar
bende zileliyim aslen eleraplıyım ama emirörende oturuyorum köylülerim beni tanımaz ama elerapta halil karatay vardır onun torunuyum ben
Merhaba.Bende EMİRÖREN KÖYÜNDEMİM.İzmirde yaşıyorum.Halen emirörendemi oturuyorsun
Erdem Cavga 26.04.2007, 21:23 bütün zileli canlara selam .........
Gümüşkaşlı 01.05.2007, 16:47 İyi günler Tokatlı-zileli hemşerilerim. Ben Tokat ilinin Zile ilçesine bağlı şirin mi şirin köylerinden olan gümüşkaş köyünden yazıyorum bu satırları size.Tokatlı hemşerilerimizi tokadın şirin vede sessiz köylerinden biri olan gümüşkaş köyünün web sitesine bekleriz.
sitemizin adresi
http://www.gumuskas.com/default.asp
saygılarımla...
zileliyiz dediler bi kazan bat ı yediler...daha da yokmu dediler:clown:
merhaba bende zileliyimm...karşıyaka köyü (elarab)
Gümüşkaşlı 01.05.2007, 22:23 merhaba canlar bende zile(gümüşkaş) liyim herkese selamlar...
oooo selam özkan naber ya seni burda görmek ne güzel hoşgeldin aramıza bir gümüşkaşı daha görmek ne güzel :D:D:D:001_tt2: :001_tt2:
Gümüşkaşlı 01.05.2007, 22:27 zileliyiz dediler bi kazan bat ı yediler...daha da yokmu dediler:clown:
merhaba bende zileliyimm...karşıyaka köyü (elarab)
hoşgeldin hemşo aramıza... ne güzel yazmışsın böle ya:lol: :lol: :lol: ewet doğru bat sewer miş tokatlılar ben sewmem de çok garip bi tadı var zaten :001_tt2: :001_tt2: :001_tt2: sen sewersin herhalde baksana bi kazandan bahsediyosun:clown: :clown: :clown:
saygılarımla...
broker_6856 02.05.2007, 01:44 bende zileliyim aslen eleraplıyım ama emirörende oturuyorum köylülerim beni tanımaz ama elerapta halil karatay vardır onun torunuyum ben
slm kötü olan nbr düz liseden arkadaşınım biraz tahmin et bakem kim olduğumu bizim tayfalar yavaş yavaş dökülüo bakem buraya...
erensengil 05.05.2007, 20:29 slm hemşerilerim broker seni bu adınla tanımam mümkün değil şuan nerde olduğunu söyle tanıyım birde eserksk ben yaklaşık 21 senedir emirörende yaşıyorum seni kesin tanırım kimlerdensin
broker_6856 05.05.2007, 21:55 slm hemşerilerim broker seni bu adınla tanımam mümkün değil şuan nerde olduğunu söyle tanıyım birde eserksk ben yaklaşık 21 senedir emirörende yaşıyorum seni kesin tanırım kimlerdensin
eren neydion nasılsın bizim haydardan haber war mı sen şimdi onada hangi haydar den haydar delen yaf gosgoca istanbul yazıo görmüon mu ist. üniv. daha açıklama yapaım mı
erensengil 07.05.2007, 13:48 tamam ender tamam sensin anladım haydar iyi yav istanbulda çalışıyo sen napıyosun nasılsın
divrigili 09.05.2007, 17:43 Arkadaşlar ziledeki herkes alevi midir?
broker_6856 09.05.2007, 20:24 Arkadaşlar ziledeki herkes alevi midir?
hayır arkadaşım zilenin hepsi alevi deil merkezde hemen hemen yarı yarıya alevi oranı war ama köylerinin büyük çoğunluğu alevidir.
Zileli@Bahtiyar 10.05.2007, 19:14 slm canlar bende zilenin yenidağiçi köyündenim (kirampa).....
broker_6856 10.05.2007, 19:34 slm canlar bende zilenin yenidağiçi köyündenim (kirampa).....
slm can hoşgeldin
Gümüşkaşlı 10.05.2007, 22:43 tüm yeni gelen hemşolar hepiniz hoşgeldiniz.özlettinizya nerede kaldınız.:D:D:D tekrar hoş geldiniz...
kirampali 11.05.2007, 09:01 yeni gelen ve eski hemşolarım hepinize benden selam olsun.. zileye gidecek olan varmı acaba. vallahi ben gidicem herhalde yazın ya. gitek neysede geri nası dönerimonu düşünüyorum. o topraklar bırakılmaz yahu. neyse canlar hepiniz sağlıcakla kalın...
zilelieren 17.05.2007, 18:19 slm hemşerilerim bende zileliyim daha doğrusu aslen karşıyaka köyündenim ama şimdi emirörende oturuyorum hepinize selam
selam canlar.önceden de yazmıştım.bn de fazla gidip gelmesem de aslen zileliyim.tüm zilelilere saygılar ve sevgiler...
abdullahcelik 18.05.2007, 12:53 selam canlar.önceden de yazmıştım.bn de fazla gidip gelmesem de aslen zileliyim.tüm zilelilere saygılar ve sevgiler...
gidip gelmesende gezip görmesende ne farkeder ki önemli olan gönülerimiz bir:001_rolle
Kartopu86 25.05.2007, 20:14 Merhaba sevgili saygı değer canımm hemşerilerimmmmm benimm:blush:
zileli arkadaşlar sizleri tokatlılar gurubuna bekliyoruz.
sinan_baykal 12.06.2007, 16:54 bende tokat zile ağcakeçili köyündenim tüm tokatlılara selam olsun
sinan_baykal 12.06.2007, 16:58 tüm topraklarıma selam olsun arkadaşlar
sinan_baykal 12.06.2007, 17:09 selam bende ağcakeçiliyim aynı köylüyüz ama pek tanıyamadım sizi sizde beni tanımassınız heralde
broker_6856 14.06.2007, 21:05 tüm canlara slmlarr
erol_zile 20.06.2007, 15:33 slm canlar ben aranıza yeni katıldım.Ben zilenin uzunköy(bultu) köyündenim.Gerçi çoktandır görmüyoz köyümüzü.Malum ünv. falan.Burdaki canlarla da tanışmak isterim
erol_zile 21.06.2007, 13:42 yok mu kimse bu kadar cansız kalmayalım canlar.
mrb ben zileli değilim ama zilede okudum 2 yıl.
orayı 2. bir memleket olarak görüyorum ve çok özlüyorum.
zileye kucak dolusu sevgiler.
hangi mahallesi ben zilede okudum minareyi sağır mahallesinde evimiz var siz nerden şuan öğrenciliğe devam ediyorum sakaryada
mrb mesut hangi dönemler orda okudun?
bende orda okudum.:garibbak:
erol_zile 21.06.2007, 21:58 mrb ben zileli değilim ama zilede okudum 2 yıl.
orayı 2. bir memleket olarak görüyorum ve çok özlüyorum.
zileye kucak dolusu sevgiler.
slm silan sen hangi dönem okudun ben de minareyi sağır mahallesin deydim.Bide hangi okul mezunusun?
slm silan sen hangi dönem okudun ben de minareyi sağır mahallesin deydim.Bide hangi okul mezunusun?
mrb.
2001-2003 dönemlerinde ordaydım.
ben meslek yüksekokulundaydım.
turizm de değildim yani.
erol_zile 23.06.2007, 12:24 mrb.
2001-2003 dönemlerinde ordaydım.
ben meslek yüksekokulundaydım.
turizm de değildim yani.
anladım.napıyosun şu an nerdesin?
anladım.napıyosun şu an nerdesin?
SLM.
ŞUAN ÇALIŞIYORUM.:yaw
Kartopu86 29.06.2007, 17:07 Selamm hemşerilerim nasılsınız görüşmeyeli:D
merhabalar
sivas -kangal-eymir köyündeyim eski ismi keleş ağa daha sonra aziz efendi köyü
zile kafalı veya kafarlı köyüne gelin giden dedemin bacısı (tahminen 1870 doğumlu) onun devamı olan akrabalarımla tanışmak istiyorum bir oğlunun adının mehmet olduğunu duymuştum
yardımcı olursanız sevinirim heryasar@mynet.com
z,le acıpınardan olan varmı
merhaba ben acıpınarlıyım
erol_zile 13.07.2007, 22:22 bultulu versek:D
Erdem Cavga 14.07.2007, 09:57 slm yeni gelen canlar hoşgldiniz.bende kirampalıyım yeni adı yenidağici.
merhaba arkadaşlar ben zile acıpınar lıyım acıpınarlı ve ya acıpınarı bilenvarmı aranızda
Kartopu86 29.07.2007, 17:00 Niye sessiz böyle bizim topik :crying:
ben de yeni kayıt oldum bende erzincanlıyım ve aleviyim iyi günler dilerim
burcu ben zilenin temecük köyündenim...nasılsın?*
infinity 18.08.2007, 02:09 ya arkadaşlar bende zileliyimm
yaylakent köyüü tanışılılm sizle
infinity 18.08.2007, 02:11 ya heppp aynıı yerdeiniz ben sitei yenii keşfettimm
merhaba arkadaşlar ben zile acıpınar lıyım acıpınarlı ve ya acıpınarı bilenvarmı aranızda
ben de aslen zileliyim ve annemler acıpınardan çok söz ederler,bilirler.çok yakın köylermişiz.bizimki de şeyh(şık) köyü...
tüm tokatlılara selam olsun...
bu arada neden millet hep' tokatlılardan bıktık' diyor anlamış değilim...
sevgiler...
merhaba yeni zileliler çoğunu yeni görüyorum:) uzun zaman olmuştu ( 6 ay akdar felan)..hoşgeldiniz ve hoşgeldim bende:D ayıptır sölemesi birde bu konuyu ben açmıştım :D:D
kimseciklerde kalmamış buralarda yaw neyse benden aziz nesinin kendi sesinden şiirleri.. kendim upload ettim istediğiniz programlada indirebilirsiniz..
http://www.zshare.net/download/3352014968dd30/
oscar_hakan 30.08.2007, 16:48 slm canlar zilenin aliçözü (kasın) köyündenim hakuklar sülalesindenim
Kartopu86 07.09.2007, 17:03 Merhaba hemşerilerimmm nerelerdesiniz yahu:D
eski_adam 08.09.2007, 00:38 Bende Zİlelİyİm
Herkese Merhaba
ben zilenin emirdolu köyündenim hemserilerim :D
SergenIs 29.09.2007, 00:51 merhaba arkadaşlar babam gülbüce annem akkılıç(guldan)babaannem is akçakeçili köylerinden biraz karışık ama köylülerimi bekliyorum :D
ben artovalıyım ama bizim köy zileyle sınır bizden sonra karabalçık başlıyo ora zileye bağlı zileyi daha ii bilirim.
selam hemsolar,
Zile'nin $eyhköyü'nden kimseler yok mu yaaa???!!
bizim köy Alevi ve Kürt köyüdür..
Zile'de kaç tane Kürt Alevi köyü var? hangileridir.. benim bildigim kadariyla 7-8 tane var ama isimlerini bilmiyorum.. yardimci olursaniz sevinirim hemsolarim!!
saygilar sevgiler herkeseeee
bende zile'nin Alıçözü köyündenim(eski adı da kasın) yaa bi de bi sorum olacaktı hemşo yaa ben yeni üye oldum ama sohbet odası diyorlar ama arıyorum bir türlü bulamıyorum.Açıkcası biraz acamiyim eğer biliyorsan yardımcı olur musun?Şimdiden sağol bu arada zyp_87@hotmail.com dan bulabilirsin eğer yardımcı olursan çok makbule geçer
selam millet bende zile liyim.aranızda hiç bultu lu yokmu yaa:D
karşıpınar bütün çevre burada maşallah:) bultu emirdolu felan h.g arkadaslar:)
insancıl_60 11.11.2007, 17:01 kervansaray köyündenim
Erdem Cavga 28.11.2007, 14:42 yeni gelen canlar hoşgeldiniz hepinize sevgiler... kirampalıdan...
:crying: Seyhköy'den hiç kimse yok mu???
alli_turnam 28.11.2007, 20:00 zilelı degılım ama oraya gıttım hemserım :)
insancıl_60 03.12.2007, 18:51 bende keravansaray köyünden
merhabalar... hoşgeldiniz..
huseyiny 30.12.2007, 14:47 selam arkadaslar bende damudere köyündenim. bileniniz varmi??
evet damudere köyünü duydum can damudere dayımın hanımı o köyden ama hiç gitmedim can.. görüşmek üzere...
merhaba zile li hemşehrilerim,sizlerinde yeni yılı kutlu olsun...
Egalitarian 01.03.2008, 16:19 Merhabalar;
Zilenin Söğütözü ve Küçüközlü köylerini alevi olduğunu yazan olmuş.Ben sünni diye biliyorum.Sizce nedir?:confused1
Bir de Kırlar köyü var bu köyde az sayıda alevi varmış ki hiç duymadım.Ne dersiniz bu konuya?:confused1
aydınlatırsanız sevinirim.
|