Orijinalini görmek için tıklayınız : 17 aylık kız çocuğuna tecavüz

ferda74
01.11.2006, 10:32
skytürk tv haberleri izliyorum diğer bir haber izmirde 17 aylık kız çocuğuna defalarca tecavüz ediliyor...kanım donuyor insanlığımdan erkekliğimden utanıyorum lanet olsun böyle insanlara nasıl bir toplumuz nasıl bir düzende yaşıyoruz arkadaşlar böyle bi konuyu sizle paylaşmak istemezdim ama toplumun nerelere geldiğinin çarpık görüntüleri....lanetlemenizi istiyorum böyle insanları

Aze
01.11.2006, 10:42
inanılmaz ve çok üzücü bir olay insanlar içindeki insanlıklarını unutmuş hayvansı güdülerle hareket ediyor diyicem ama onlara hakaret etmiş olurum
nereye gidiyor hayat nereye daha nelere şahit olcak daha neler duyacağız
kimnilir ama bir bebeğe bu yapılırsa artık herşey normal karşılanacak türkiyede
yazıklar olsun....

:bitmisbu:

deli gönül
01.11.2006, 10:47
Sevgili Ferda gerçekten insanın kanını donduracak bir haber.Giderek çarpıklaşan ve iğrençleşen hayatın gerçek yüzü.Bence bu sapık ruhlu canavarlara lanet okumak yetmez .Ben şimdi ağzımı tam açıcam ama neyse:mad:

kavakli
01.11.2006, 10:50
toplum nereye gidiyor artik tahmin edemiyoruz 17 aylik bi yavruya bole bisey yapan kisilerden ne beklenirki allah belalarini versin elimizden gelen baska bisi yok iste

Kartopu86
01.11.2006, 11:10
Sapık ruhlu beyinler giderek artıyor.Lanet olsun hemde binlerce kez
Kanım dondu resmen.... İnsanlık ölmüş hepimizin başı saolsun

sertur
01.11.2006, 11:20
yazık, çok üzücü, o sapığa insan muamelesi yapılıp, cezaevinde beslenilmesi daha da acı, sistem ve yasaların arkasında 3 - 5 yatıp aftan çıkacak nasıl olsa,tıpkı diğer sapıklar gibi, bu cani, abartılı olacak belki ama, erkekliğinden edilmeli ibreti alem için, bir daha böyle birşey yapamaz, çünkü bu tip sapıklar aynı tecavüz olayını defalarca yapabilecek kadar gözü kara ve psikopat oluyorlar, yani bir cezai müeyyide olarak hapis hayatının hiçbir caydırıcılığı yok, çıkınca aynı suçu işllemeyeceğine kimse garanti veremez..

lanet olası bir haber daha;İmam, 14 yaşındaki kıza tecavüzden tutuklandı
İstanbul Ümraniye Yenidoğan Hz.Ebubekir Camii imamı Hüseyin Ç. (39), yakın aile dostunun kızı N.A.’ya aylarca tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı

29.10.2006

N.A. verdiği ifadesinde “İmam ilk kez bana piknikte yaklaştı, ‘Erkek arkadaşın var mı?’ diye sordu. ‘Yok’ deyince bana arkadaşlık teklif etti. Kabul etmedim. Daha sonra Kuran Kursu’na başladım. İlk gün bir şey söylemedi ama ikinci gün evine götürdü. Oğlunu camiye gönderip bana tecavüz etti. Daha sonra birçok kez birlikte olduk. Babam bizi yakalayınca imam beni ‘çık git başının çaresine bak’ diye kovdu” dedi. N.A.’nın babası İsmail A. ise “Biz ona soframızda yer verdik. Ama o kızımıza göz koymuş. Bir de kızımla kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini söylüyor. 14 yaşındaki kızın rızası olsa ne olur, o bir çocuk” diyerek imamdan şikayetçi oldu. Suçlamaları reddeden İmam Hüseyin Ç. çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber: Bülent AYDOĞDU

:cursing:
kaynak;http://www.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=haberdetay&tarih=29.10.2006&Newsid=91381&Categoryid=7

Canan58
01.11.2006, 11:20
Lanet olsun böylelerine burda söylenecek o kadar çok söz varki biliyorum çok ayıp olacak o yüzden bende kalsın..

Bunlara asla tahammülüm yok ,Allah böylelerine öyle acılar yaşattıksın kii umarım yaşatacak inim inim inlereyek acı çeksinler...Ya lanet olsun adiler
BUnları öldürüpte kurtulmlarını sağlayan oluyorsa Allah onlarında belalarını versin ... İŞkence yapmazlarsa onlarda adiler...

DrmdrM
01.11.2006, 11:29
ne sapıkça şeyler duyuyoruz,artık şaşırmamaya başlayacağım nerdeyse...
bu tür haberlere de alışmamak dileğiyle,lanet olsun...
:no:

deniz20
01.11.2006, 11:29
evet şok etkisi yapan bir haber bu insanlık tam olarak nere gidiyor anlayamıyorum bizim gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmamız gerekmiyormu?
böle insanların oldugunu bile bile nasıl yaşanırki bu dünyada
ben bunu yapan cani ruhlu insanı şiddetle kınıyorum...
bu insanlık dışı bir olay burdaki forumda olan erkek canlar sakın kendinizden utanmayın
biliyorsunuz ki beş parmagın beşide bir degildir o insan gerçi insan demeye dilim varmıyor yani o kişiyle kendinizi ölçmeyin aynı kefeye koymayın siz böle degilsiniz..............:crying: :crying:

nesslimm
01.11.2006, 11:49
beynı olan bırının yapamayacagı bısey bu.o kadarda alcalmaz bı ınsan.gıttıkce dahada sıddet yanlısı bı toplum olup cıkmaya basladık.önce kapkaclarla geldı sonra okullarda sıddetle devam ettı .sımdıde savunmasız kucucuk bı cana yapılan haberlerı duyuyoruz.erkeklıgı bırakın ınsan ınsan olduğundan utanıyor.yazıkk bukadar alcalmamak gerek...

zohre-35
01.11.2006, 12:51
ne biçim insanlar var.lanet olsun.acaba ne geçiyor ellerine.

meryem demir
01.11.2006, 13:00
doğru olamaz, inanmıyorum. ne yazılabilirki böyle bir durum için. kelimelerin yetersiz kaldığı, sadece nefretin ve insan olmanın utanç verici yüzünün yanında.
bu kadar da olmaz, olamaz

maymay
01.11.2006, 13:12
inanılmaz ve çok üzücü bir olay insanlar içindeki insanlıklarını unutmuş hayvansı güdülerle hareket ediyor diyicem ama onlara hakaret etmiş olurum
nereye gidiyor hayat nereye daha nelere şahit olcak daha neler duyacağız
kimnilir ama bir bebeğe bu yapılırsa artık herşey normal karşılanacak türkiyede
yazıklar olsun....

:bitmisbu:

Hangi hayvan bunu yapar?

tsira
01.11.2006, 13:40
Bunu yapan insan değildir, olamaz.Böylesine akıl ve mantığın alamadığı şeyi nasıl bir insan yapabilir.
Bunu yapanların,aslında tüm tecavüz suçlarını işleyenlerin ortadan kjaldırılması gerekir. Bana göre, belki çok sert ama bence öyle olmalı, bu suçu işleyenler idam edilmeli, İçerde beslenip, çıkıncada aynı şeyi yapmamaları için.

maymay
01.11.2006, 13:49
Bazi insanlar ruh hastasi, yane yaptigi seyin iyi veya kotu oldugunu bilemez.
Tecavuz olaylari cogu kere ruh hastalarindan yapilir. Baya zor bir durum...

ErDaL24
01.11.2006, 14:17
daha neler görecdegiz aman allahım beşikteki bebe ye nasıl hangi akıl hangi arzu ile tecavüz edebilir bir insan dehşettt...

duygu_m
01.11.2006, 14:22
Başlığı gördüğümde inanamadım çok afedersiniz "yuh" diyesim geliyor.. Nasıl bir zihniyettir bu kardeşm noluyor bu millete artık diyecek birşey bulamıyorum.Böyle haberleri gördükçe sinirlerim bozuluyor....

ferda74
01.11.2006, 14:31
Bu görüntüler artık benim kanımca güzel ülkemizin bittiğini gösteriyor güzel değerlerimiz bir bir elden gidiyor ekonomik değer zaten çöktü birazcık sosyal ahlaki değerlerimiz vardı bazı medyatik kuruluşların saptırmalarıyla buda eleden gitti insanlar artık sokaklara çıkamaz oldu...bu ülkeyi yönetenlere teşekkür etmek lağazım..

ErDaL24
01.11.2006, 14:34
Bu görüntüler artık benim kanımca güzel ülkemizin bittiğini gösteriyor güzel değerlerimiz bir bir elden gidiyor ekonomik değer zaten çöktü birazcık sosyal ahlaki değerlerimiz vardı bazı medyatik kuruluşların saptırmalarıyla buda eleden gitti insanlar artık sokaklara çıkamaz oldu...bu ülkeyi yönetenlere teşekkür etmek lağazım..

evet haklısın ama en başında medya var insanları hipnoz eden bir mankenin poposunu haber bültenlerine konu eden fuhuşu normal mi gibi göster medya
kahrolsun şimidide ah yavrum vah yavrum der medya ....

güldestim
01.11.2006, 14:41
Aklım almıyor küçücük çocuk bu yaa.Böyle haberleri görünce insanlığımdan utanıyorum.Lanet Olsun!

egmor
01.11.2006, 14:57
Bunu yapan insan ise ben insan olmak istemiyorum. insan sınıfına koymayın beni. Lanenet olsun böyle adamlara. :hang:

tubişimm
01.11.2006, 15:27
ya bu kadar da olmaz yaa. ya artık insanlıktan çıktılar ya ne kadar yozlaşan millet haline geldik böyle. bu kadar alçak bişi yapılır mı ya bu nasıl vicdandır ya. tabi ortada insan olmayan birinin vicdanından bahsediyoruz.

allahım bizi daha beter olaylardan korusun ne diyim...

carpe
01.11.2006, 15:30
nekadar seriat karşıtı olsamda bu gibi durumlarda şeriatın uygulanmasını istemek en mantıklısı :)

sunam
01.11.2006, 15:36
böylelerini dragosa çıkarıp denzie karşı yakacaksın bütün pisligini topraga karıştırmadan yok edeceksin .

okann
01.11.2006, 20:47
Boyle bir olayı dün soyleselerdi "yok daha neler derdim"; bugun lanet okumak bile istemiyorum, şaşkınım, şoktayım;
Bunlarla aynı çağda, aynı gökyüzünün altında, aynı topraklarda yaşamaktan utanıyorum sadece...

sahatay
02.11.2006, 15:13
ya bunun gibilere ölüm hediye olur onlara öyle bir eziyet edeceksinki dünyaya geldilerine pişman edeceksin

hafikakpinar
02.11.2006, 15:19
:cursing: böyle adamların bi taraflarını kopartmak , ondan sonra da zavallı kıza yaptığının aynısını ona yapmak lazım .. iki ayaklı hayvan adi herif..:cursing:

özgürf
02.11.2006, 15:58
arkadaşlar bu konuyu kapayalım hatta bidaha görmemek için yok edelim. aklıma geldikçe lanet olsun diyorum erkek milletine.. gerçi bizim suçumuz yok böyle adamlar olmaz olsun.

Rose
02.11.2006, 15:59
bu nasıl insanlık ya daha bebek kokusu üzerinden gitmemiş küçücük bir cana bunu yapan insan olamaz bunun gibilere işkence çektirceksin bunuda bütün halkın önünde yapacaksın ki bunlar gibi ş.... ibret alsın. yazık ya nasıl insanların içinde yaşıyoruz kundaktaki bebeğimize bile gözünü dikmiş canilerle bir aradayız.

sunam
02.11.2006, 16:07
bu yaşanan şey ev içinde birde sokakları düşünün artık resimdeki kız çocuğunun bacaklarını mozaikle süsleyenler bu hale getirdiler. zihinleri çamursuyu gibi bulanık zihniyettteki insanlar .

Canan58
02.11.2006, 16:13
Bu yavrunun şerefsiz anası halen yaşıyormu ???? halen asmamışmı kendini bu
duyduktan sonra lanet olsun yaaa

sertur
02.11.2006, 16:16
17 aylık bebeğe tecavüz

İzmir'de, annesi F.B. ve aynı evde kaldığı üç kişinin işkencesine uğradığı ileri sürülen ve kaldırıldığı hastanede tedaviye alınan 17 aylık N.N.B.'nin yapılan adli tıp muayenesinde, defalarca tecavüze uğradığı belirlendi. Alınan sperm örneklerinin kriminal incelemesi yapılırken, bu inceleme sonucu minik çocuğa kimlerin tecavüze kalkıştığı belirlenecek.

Olay, Menderes İlçesi'ne bağlı Yeniköy'de oturan 36 yaşındaki F.B.'nin, geçen cuma gecesi, çok ağlayan 17 aylık kızı N.N.B.'yi, önce ilçedeki Sağlık Ocağı'na ardından İzmir'deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürmesiyle ortaya çıktı. Acil Servis'te görevli doktorlar küçük kızın vücudunun her tarafında morluklar ve makatında çizik olduğunu görünce durumu polise bildirdi. Talihsiz kız yoğun bakımda tedavi altına alınırken, alkollü olduğu belirtilen anne F.B., ise “Kanepeye yatırdım. Birden ağlama sesini duyunca kalktım. Kanepeden düştü. Ben ona bir şey yapmadım” dedi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma, kızının yanında duran anne F.B. ile aynı evi paylaştığı belirlenen 40 yaşındaki M.D., 41 yaşındaki Y.V. ve bekçilik yapan 69 yaşındaki A.A.'yı gözaltına aldı. Para karşılığı erkeklerle birlikte olduğu ileri sürülen ve başka kişilerden olan üç çocuğunu da Çocuk Yetiştirme Yurdu'na verdiği ortaya çıkan anne F.B., sorgusunda, Y.V.'nin yanında çalıştığını, hasta olan annesine baktığını, birlikte yaşadığı kendi kızının da kanepeden düştüğünü, makatındaki çiziğin böcek ısırması sonucu olduğunu, işkence yapmadığını ileri sürdü. Minik N.N.B.'ye işkence yaptıkları suçlamasını kabul etmeyen F.B. ile üç kişi, işlemlerinin ardından sevkedildikleri Menderes Adliyesi'nde nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

KORKUNÇ GERÇEK

N.N.B.'ye, hastanede yapılan adli tıp muayenesinde, korkunç bir gerçek ortaya çıktı. Babasına ulaşılamayan N.N.B.'nin, makatında oluşan çiziğin defalarca tecavüze uğramasından kaynaklandığı raporda yer aldı. Talihsiz bebekten alınan sperm örneklerinin kriminal incelemesinin sürdüğü, kim veya kimlerin tecavüzüne uğradığının saptanacağı belirtildi.

Belinde, başında, bacaklarında, hatta göz kapaklarında bile aşırı morluklara rastlanan N.N.B.'nin doktorları, çocuğun genel sağlık durumunun ilk hastaneye geldiği güne oranla daha iyi olduğunu, vücudunda oluşan morlukların düşmeyle tanımlayacağını, vücuda uygulanan şiddetin kesin olduğunu kaydetti. Çocuğun bedeninde eski ve yeni birçok morluğun bulunduğunu anlatan doktorlar, bunun da süre gelen bir çocuk istismarını gözler önüne serdiğini, cilt altındaki ödemlerin nasıl ve ne şekilde oluştuğunun henüz bilinmediğini vurguladı. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerinin de çocuğun taburcu edilmesinin ardından bir yurda yerleştirilmesi için çalışmalara başlayacağı belirtildi.

kaynak;hurriyet.com.tr

bebegin resmihttp://www.turkei.net/Gundem/11018.html

sunam
02.11.2006, 16:17
anasının suçu ne anlmadım kadının durmuda en çocugu kadar berbat durumdadır her ikiside yaşadıkları olayın travmalarını atlatmaları zor hangi anne ister böyle bir olayın çocuğunun başına gelmesini ocaklardan ırak.bu yorumu yaparken yukardaki yazıyı okummaıştım ne diycemi şaşırdım

Canan58
02.11.2006, 16:36
anasının suçu ne anlmadım kadının durmuda en çocugu kadar berbat durumdadır her ikiside yaşadıkları olayın travmalarını atlatmaları zor hangi anne ister böyle bir olayın çocuğunun başına gelmesini ocaklardan ırak.bu yorumu yaparken yukardaki yazıyı okummaıştım ne diycemi şaşırdım

Görüyorsun değilmi??? Unutmaki hayvanlarda doğurur yavru besler büyütür ...
Resmen insanlığımdan utandım hayvan olsaydım daha iyiyidi

Akgüney
02.11.2006, 16:37
bu ve buna benzer olaylari duyunca sok oluyorum...idam cezasinin kalkmasi gercekten dogru muydu? sorusu takiliyor aklima...

tuncerbio
02.11.2006, 16:55
beynı olan bırının yapamayacagı bısey bu.

toplumun ne hale geldiğinin bir göstergesi...bu ülkenin insanlarına neler olmuş...umarım cezaevinde gerekli özeni gösterirler bu sapıklar için...

Akgüney
02.11.2006, 17:02
3-4 yil sonra saliverirler...daha ne olacak ki? Adalet hicbiyerde adalet degil

erzıncankızı
02.11.2006, 17:04
ya ilk duydugumda beynim durdu ya bıde kucuk bebegın gözlerını kapatmıslardı ne günahı ne sucu varkı o yavrucagın.nasıl bı sapkınlıktır bu nasıl bı sapıklıktır aklım almıyo artık benım ya.ne zevk aldılar anlamıyorum ben yaaa bu adamlar bıde haco hoca olan tıplerdenmıs yasıklar olsun yaaa:(:(

PirO_62
02.11.2006, 17:28
daha neler görecdegiz aman allahım beşikteki bebe ye nasıl hangi akıl hangi arzu ile tecavüz edebilir bir insan dehşettt...

İNSAN mı ? hani nerde

Bu KOnuda bir insanmı tartısılıyor yoksa..:mad: :mad:

Yaşadığımız ülkede Çok var bunun Gibiler... Eğitim Eğitim Eğitim Ve adalet arkadaslarında dediği gibi .. Biraz yatar sonra insanım diye dolaşır bu zihniyetler...

aykudgöksun
02.11.2006, 17:31
çoğu zaman hacılardan çıkar zaten böle insanlar(sadece görünüş itibariyle insanlar) bu haberin duyunca böle toplum olmaz olsun böle insanlık olmaz olsun böle dünya olmaz olsun diyesi geliyor insanın.ama elden ne gelir.yazık!!!
:2guns: :2guns: :cursing::cursing: :2guns: :2guns:

sidarta54
02.11.2006, 17:35
Ben insanlığımdan utandım olayı okuyunca bu kadarmı olur ya insanlık nereye gidiyor.

can85
02.11.2006, 19:08
allah sonumuz hayır ede..bu haberi gaztede gördüm bugün ve okuduklarım utanç verici..

anibal
02.11.2006, 19:14
böyle sapıklara öyle bir ders vereceksin ki bir daha hiç bi sapık böyle bi işe kalkmasın
bu pis herifler yaşasa ne olacak
böyle adamlarla aynı havayı teneffüs etmekten tiksindim açıkçası

er@y
02.11.2006, 19:31
arkadaşlar böyle insanlar hala toplumumuz içinde yaşamaya devam ediyor ve malesef yaşamayada devam edicek oy ve rant uğruna af çıkmaya devam ettikçe aramızda dolaşmaya devam edicektir adalet sistemi değişmedikçe de devam eder...

Şoreş
02.11.2006, 21:55
Banada okulda anlattılar ve hala aklımdan çıkmadı.... Yazıklar olsun..

halitseyfi
02.11.2006, 23:06
insanı ön plana almayan yaşam felsefelerinin ve düşünce sistemlerinin kaçınılmaz korkunç sonucu.aşağlık birşey.bundan daha aşağlığı buna gözyuman annenin serbest bırakılması.

pastoralsenfoni
02.11.2006, 23:09
insan olmamalı bunu yapan.aslında en ağır cezayı ona tatıracaksın ki oda çeksin.

Nesimi
03.11.2006, 00:06
Canilik, Barbarlık bu

gerçekten insan olduğumdan utandım bu tarz karaktersizlerle aynı ülkede aynı dünyada olmak ne kadarda iğrenç.

muhammetali
03.11.2006, 00:23
hicbirsey söylemiyorum sadece annesini ve o üc hayvani bana teslim etmelerini istiyorum neden türkiye cumhuriyetinde yasayanlar bu insanlarin kendilerine teslim edilmesini istemiyorlar neden evlerinde oturup yiyip icip uyuyup tv seyredip yan gelip yatiyorlar neden türkiyede insanlar hala ise gidiyor neden arabalar calisiyor hicmi kimsede duyarsizlik yokta böyle bir ülkede vergi ödüyor neden neden neden hepimiz ölmüsüz anlasilan yaziklar olsun böylesi insanliga bizler o hayvanlara güc yetiremiyorsak yaziklar olsun bizlere

INSANLIK ÖLDÜ KATILI MENFAAT

Akgüney
03.11.2006, 00:25
sallandiracaksin böyle pis sapik irz dusmanlarini

Azrail
03.11.2006, 10:12
İNSANLIGIMDAN ERKEKLİĞİMDEN UTANDIM

kim demiş yezid öldü diye, aha bunlarda zamane yezid'leri işte,

F tipi cezaevlerinde konulmuşlar hayati tehlike yasadıkları için,

ah bu yasalar yok mu ?
şimdi devlet bunlara avukat tayin edecek en iyisinden ,
yazık yazık kimi kimden koruyoruz,,

bazen İran'a hak veresim geliyor şu vinç vakası gibi

gurbuz
03.11.2006, 10:24
skytürk tv haberleri izliyorum diğer bir haber izmirde 17 aylık kız çocuğuna defalarca tecavüz ediliyor...kanım donuyor insanlığımdan erkekliğimden utanıyorum lanet olsun böyle insanlara nasıl bir toplumuz nasıl bir düzende yaşıyoruz arkadaşlar böyle bi konuyu sizle paylaşmak istemezdim ama toplumun nerelere geldiğinin çarpık görüntüleri....lanetlemenizi istiyorum böyle insanları

bunlar ne yaaa nasıl bir yaratık acaba hiçmi duyguları yok vicdandan nasıl böyle yoksun bunlar ne ya lanet olsun

selva
03.11.2006, 11:00
anneside içlerindeymiş galiba hiç bir anneye iftira atmak istemem ama sabah haberlerde söylendi tüylerim diken diken oldu.ya bunlar nasıl insan hayvan bile yapmaz bunların yaptığını ne yerde ne gökte bunlara kullanılacak hiç bir kelime bulamıyorum.aman çoluk çocuğumuza dikkat arkadaşlar herkes bizim gibi değil.

egmor
03.11.2006, 12:09
Böyle sine Hayvani (hatata hayvanide diyemicem çünkü hayvanlar bunlardan çok daha insan) suç işleyenlerin devlet tarafından hapishanelerde beslenip birkaçyıl sonra da afla dışarı salınmamaları için tek çözüm;

:hang:

^
ı
ı
İnsanların idam edilmesine karşı olmama rağmen

heval
03.11.2006, 12:34
cok yazık ben böle yasanan ları gördükce kendi insanlığımızdan nefret ediyorum bir insan bukadar zavalı olabilir.zavallılıgı bırak cok cirkin birsey dünya gittikce iğrençleşiyor ve biz hiç birsey yapamıyoruz 7 aylık cocuga tecavüz ediliyor o insan sadece.. kelimeler yetmiyor..o cocuga yapılan cok agır bir ceza neydiki onun günahı dünyaya gelmekmi.. ve ben hayatım da ilk defa insanlıgımdan utandım...

Nesimi
03.11.2006, 12:46
Çürümüş yozlaşmış sistemin sonuçları bunlardır.

İnsanları 12 eylül darbesinden sonra siyasetten, felsefeden, insanlıkdan uzaklaştırmaya çalıştılar tek tip insan yaratmak için çaba sarfettiler. Bazen din afyonunu kullanarak okullarda zorunlu din dersleri vererek insanların beyinlerini yıkadılar bazende magazin ve popüler kültürü yayarak gençlerin beyinlerini sadece tüketime yönelttiler. Düşünmeyen boş yaşayan bir genclik ve tek amacı köşeyi dönmek olan bir toplum yaratıyorlar işte meyveleri işte Kapitalizmin sonuçları...

Sistem insanlara şunu dayatıyor:

Erkeksen; Uyuşturucu iç, alkolik ol, genelev önlerinde dolaş, Kurtlar vadisindeki mafyalar gibi ol ama Solcu, devrimci olma!

Bayansan; Tek derdin tüketmek olsun, para için her şeyi yap ama yeterki düşünme, sorgulama solcu, devrimci olma!

İşte sistem bunları dayatıyor biz değerlerimize sahip çıkmazsak bu tarz hayattan beklentisi olmayan, dünya görüşü olmayan insanlarda bu tarz pisliklere devam edeceklerdir. Sorun ortada.

uzaklardabiri
03.11.2006, 13:59
Aslında tartışmaya bile gerek yok. Görüldüğü gibi Türkiye'nin her tarafından bu iğrenç olaya tepkiler yağıyor.Ben tv'de izledim.mahkumlar(hırsızlar,cinayet zanlıları) bile bu olayı şiddetle kınıyorlar..
Bunun bence toplumla bir bağlantısı yok.Eğitimsiz,karaktersiz ve .......siz! üç-beş tane insan kılıklı canavarın yaptığı bir pislik.noktalı kısma istediğiniz kelimeyi getirerek telafuz edebilirsiniz..Düşünmek bile insanın tüylerini ürpertiyor.Yazık...Sadece yazık......

GamzeM
03.11.2006, 14:19
bunları hemen hemen hergün okuyor dinliyoruz haberlerde olsun gazetelerde olsun ve biz bu toplumda yaşıyoruz ve biz bu iğrenç insan sıfatına bürünmüş kişilerle aynı havayı teneffüs ediyoruz.bunlar insan olamaz 17 aylık bebeğe tecavüz eden daha neler neler yapar aklıma bile getirmek istemem. bu aslında eğitimsizlikten kaynaklanmıyor bunu kimi zmn eğitim görmüş kişilerinde yaptığını duyuyoruz bu insanın sanırım içinde olan bişey.bunları sadece ALLAH'a havale ediyorumm.:cursing: :cursing:

uzaklardabiri
03.11.2006, 14:48
bunları hemen hemen hergün okuyor dinliyoruz haberlerde olsun gazetelerde olsun ve biz bu toplumda yaşıyoruz ve biz bu iğrenç insan sıfatına bürünmüş kişilerle aynı havayı teneffüs ediyoruz.bunlar insan olamaz 17 aylık bebeğe tecavüz eden daha neler neler yapar aklıma bile getirmek istemem. bu aslında eğitimsizlikten kaynaklanmıyor bunu kimi zmn eğitim görmüş kişilerinde yaptığını duyuyoruz bu insanın sanırım içinde olan bişey.bunları sadece ALLAH'a havale ediyorumm.:cursing: :cursing:

aslında haklısın.bu işin eğitimle de pek alakası yok.
oluyor işte bu iğrenç şeyler bir şekilde.
zaaten sebebini ve çözümünü bilseydik kurtulurduk her geçen meydana gelen bu kötü olaylardan.
ama olmuyor...
olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

candost
03.11.2006, 20:31
bunlar insan olamaz ancak insan kiliginda seytannnn..

oylum
03.11.2006, 21:12
şeytanın bile aklına bu kadar adi bu kadar rezil bir şey gelmez sanırım.bunları vereceksin halka adalet bak nasıl buluyor yerini.bunlara hayvan bile demiyorum benim lugatımda bu şerefsizlere uyacak bir kelime yok.

okann
03.11.2006, 22:56
dostlarım, mesajlarımızı okuyorum, goruyorum ki, lanetlerin "en"ini yağdırıyoruz bu olay için...kalbimiz, duygularımız, insanlıgımız..vs bu yavrunun yanında. Ama kendimize de bakmak zorundayız..Biz, ki aydın olmanın ışığına vurulmuşsak, ki insanları içimizde içimizle kabul etmişsek, inançlarımızla tek yumruk olabilme düşüncesini benimsemişsek...bizler de suçluyuz...

kimse bana "biz napabilirdik ki.." demesin, buradaydıysak, buradaysak ve burada olacaksak, herşey bizim elimizde, beraberce...Bunu başaracağız, ben inanıyorum ve eminim ki sizler de oyle...

Hepinizi seviyorum ve insanlıgı ogretmek kavgasına davet ediyorum...

helige_62
04.11.2006, 12:15
diyecek bişey yok arkadaşların çoğu zaten yazmışlar hepsinin yazdıkalrına imazmı atarım umarım bu tür şeyleri bidaha yaşamayız...

heviznur
04.11.2006, 12:24
bu olayı yorumlarken insanın söyleyebileceği hiç bir şey yok bence,eğer ki yapanlara insan diyebilseydik...
iğrençlik doznu o kadar arttırmış ki;TV de haberini izleken onların yüzüne dahi bakılmıyor..
bugünün hürriyet gazetesinde konuyla ilgili çıkan haber şöyle;

internetteki arama motoru Google'da "child porn" konusunda arama yapanların sıralamasında Türkiye ilk sırada.
ikl beş şehir
1.İzmir
2.istanbul
3.ankara
4.auckland,Y.Zellanda
5.seattle,ABD

yarım sayfa bu konuya ilgili gazetede, acaba T.C.'ni yöneten kesim bu tablo karşısında nasıl hareket edecek(umarız bir hareket olur!!!) hani diyoruz ya artık nolursa olsun bu ülkede şaşırmayız burası Türkiye nasıl olsa!!...
ama kanımca bu haber bu sözü bile dedirtmiyor insana....

Canan58
04.11.2006, 12:43
bu olayı yorumlarken insanın söyleyebileceği hiç bir şey yok bence,eğer ki yapanlara insan diyebilseydik...
iğrençlik doznu o kadar arttırmış ki;TV de haberini izleken onların yüzüne dahi bakılmıyor..

internetteki arama motoru Google'da "child porn" konusunda arama yapanların sıralamasında Türkiye ilk sırada.
ikl beş şehir
1.İzmir
2.istanbul
3.ankara
4.auckland,Y.Zellanda
5.seattle,ABD

yarım sayfa bu konuya ilgili gazetede, acaba T.C.'ni yöneten kesim bu tablo karşısında nasıl hareket edecek(umarız bir hareket olur!!!) hani diyoruz ya artık nolursa olsun bu ülkede şaşırmayız burası Türkiye nasıl olsa!!...

Bu havyanlar diyicem hayvanlara yazık olacak böyle şerefsizler kanımı donduruyor lanet olsun ... Ne olur daha fazla haberler eklemeyin ben bunları gördükçe yolda yürürken etrafımdaki insanlaar bile şüphe içinde nefretle bakar oldum buda mı acabımı diye ???
Türkiyeden ve yaşayanlarından böyle millet içinde olmaktan utanıyorum arkadaşlar... Hepsi değil ama bu sıralamaya bakılırsa az da değil.

helige_62
04.11.2006, 12:47

ikl beş şehir
1.İzmir
2.istanbul
3.ankara
4.auckland,Y.Zellanda
5.seattle,ABD

bu haberi bendee bu sabah okudum googlede en çok türkiyeden bu çocuk pronosu tıklanmış şimdi herkes 17 aylık çocuğa bu iğrenç olayı yapanlara karşı tepki koyuyor doğal olarak ama dikkat edilmesi gereken yeni olayların yaşanacağı korkusu var bende yani bakarmısınızı insanalrın zihniyetine googlde araya araya türkiyeden en çok neyi aramışlar sonumuz hayrolsun bu üke nereye gidiyor yani o siteler giden zihniyet aynı bu 17 aylık çocuğa iğrençlik yapanlarla aynı zihniyettir bana göre yani bunlar ileride bu ülke içinde tehlikedir...

sertur
04.11.2006, 12:52

ikl beş şehir
1.İzmir
2.istanbul
3.ankara
4.auckland,Y.Zellanda
5.seattle,ABD

kansızlar.soysuzlar. demek istiyorum pornoculuğun her türlüsünü, lanetliyorum, bunun gibi ahlaksızlığın zirvesindeki faaliyetler, bir toplumu içten yozlaştırmak ve çökertmek için en güçlü faktördür, bu faktördede önde biz varız ne yazakki

ardahanli
04.11.2006, 21:40
bunlarda insan denilmez artik.gerci hayvanlar bile böyle birsey yapmaz.insanliktan cikmis,adilesmis yaratiklar bence.

gulsum_58
04.11.2006, 21:52
Ahh Ahh Bunlarda İnsaniz Dİye GeÇİnİyor Ya Ben Daha Ne Dİyİİmm...annesİne Zatenn Ne Demelİİ Kİ Öyle GÖzÜ DÖnmÜŞ Sapiklarin Elİne Birakmis Cocugunu..daha Da Acisi Serbes Birakilmis Ve Hastaneyi Bir Defa Dahİ AramamiŞ..gerÇekten Arkadslar BÖyle Daha AciĞa Cikmayan Ne Kadar Olay Vardirr Buna Benzeyen... Sallandiracaksinn BÖylelerini Taksİm Meydaninda..ama Ona Bİle Degmez Yaa....İnsan Olan Zaten BÖyle Birseyi Nasil Yapar Kİ El Kadar ÇocuĞa???

Lazoşa_62
04.11.2006, 23:36
Canlar tv.açtığımızda,gazetelere baktığımızda bu gibi sapıklıkların özellikle Türkiye sınırları içinde bir tırmanış gösterdiğini görürüz.

Ancak önce bir insan.sonra bir baba,bir anne olarak veya bir düşünen beyin olarak 17 aylık bir bebege tecavüz olayı beni şok etti.İnsan olarak kendindem utandım.insan olduğumdan utandım.Nasil böyle bir şey yapılır ve bunu yapan bir insansa,ben insan olmak istemiyorum.

Eger biz insansak ve arkadaşlar hepimiz insansak,böyle yaratıklar aramıda nasıl yer alıyor ve nasıl barındırıyoruz.

Bu olaydan dolayı utanıyorum ve utanç duyuyorum. Toplum olarak bu olaydan herkes suçludur.

Üzgünüm birşeyler yapmamız lazım.

meryem demir
05.11.2006, 00:05
bugün akşam haberlerindegördünüzmü bilmiyorum ama, bebeğe tecavüz edilmediği, makat bölümündeki çizginin bir zorlama sonucu oluştuğu dile getiriliyordu. bu nasıl bir durumdur. doktorlar ilk önce defalara tecavüz edilmiş dedikten sonra, şimdide hayır tecavüz yoktur diyebiliyorlar. Umarım ilk tespit yanlıştır.
Bu genede ülkemizde ve dünyada çocuğa uygulanan şiddetin önüne geçemez.
Bir şekilde hayatımız akıp giderken, en azından, çevremizde şahit olduğumuz şiddet mağduru kişilere yardım etmemiz gerekiyor
kınamak tek başına hiçbir zaman yeterli gelmeyecektir

sunam
05.11.2006, 00:11
bugün akşam haberlerindegördünüzmü bilmiyorum ama, bebeğe tecavüz edilmediği, makat bölümündeki çizginin bir zorlama sonucu oluştuğu dile getiriliyordu. bu nasıl bir durumdur. doktorlar ilk önce defalara tecavüz edilmiş dedikten sonra, şimdide hayır tecavüz yoktur diyebiliyorlar. Umarım ilk tespit yanlıştır.
Bu genede ülkemizde ve dünyada çocuğa uygulanan şiddetin önüne geçemez.
Bir şekilde hayatımız akıp giderken, en azından, çevremizde şahit olduğumuz şiddet mağduru kişilere yardım etmemiz gerekiyor
kınamak tek başına hiçbir zaman yeterli gelmeyecektir

bu konuda o kadar çok aile de yada dışarda cinsel taciz olayı yaşayan kız çocukları varki maalesef herkez duyacak diye yada ya saklanırlır utanılır sanki hiç başalarına gelmemiş gibi davranılır yada ört bas edilir .

sunam
05.11.2006, 00:16
bu konuda maalesef ailler çok korkak yada ürkek kimi zamanda cahillekten olayı hep kapatmışlardır.çocuklugunda tacize maruz kalan kız çocuklaırnın ileriki yaşlarda ciddi psikoljik rahatsızlara varan sorunlar yaşadıklaırnı duymuştum bu konu maalesef bizde hep hasır edilir hiç olmamış gibi yada yaşanılmmaış gibi davranılır bu işin hukkuki yani ayrı bir çetrefli iş tacziin kanıtı olmuyorn malesef psikojik yani daha da kötü .

meryem demir
05.11.2006, 00:19
evet ne enteresan bir durumdur. tecavüze uğrarsınız. ya tecavüz eden kişi ile evlendirilirsiniz yada öldürülürsünüz,
ya tecavüz sonucu doğan çocukar. Adları daha konulmadan p,ç damgasını yiyorlar. çok hemde çok acı bir durum. Aslında üzerinde çok durulmasıı, tartışılması gereken bir konu. bir o kadarda ne söyleyeceğinizi bilemediğiniz ender durumlarda biridir.

sibbara
05.11.2006, 01:23
yazık insanlıga ölmüş kokuşmuş,nefret mi bunun tarifi?bunun amacı ne olabilir.bir bebek bu ya.insan bunu açıklayamaz.toplumlumdaki bu delilik niye?bunun önceside var sonrasıda olacak.hollandalı bir turiste süleymaniye camii bahçesinde tecavüz.sonra bu bebek.türkiye de bu açlık ne niye.
olayları kınamanın yanında nedenlerini tartışma taraftarıyım.insanımızda büyüdükçe büyüyen tarifi edilemez bir cisel açlık var.buna cinsel fantezi sapkınlığı,ruhsal bozuklukta eklenince alın size bir sapkınlık dosyası.bunlar oluyor sadece medyaya yansıyanlar.daha nicesi bilmediğimiz.

meryem demir
05.11.2006, 01:32
şuan ülkeyi hatırlamıyorum. Şehiriçi halkotobüsünde genç bir kıza onlarca kişinin gözü önünde tecavüz edilidiğini ve kimse tarafından müdahale edilmediğini okumuştum ve bu uzun yıllar önce idi. o an yaşadığımız yerin ne kadar güvenli bir yer olduğunu, bazı kavramların birçok avrupa ülkesine oranla daha çok sahip çıkıldığını düşünmüştüm. Ya şimdi. evden çıktığımız andan itibaren başımıza ne gelecek diye düşünüyoruz.

Artık kapıda oynayan küçücük çocukları kaçırıyorlar hemde güpe gündüz herkesin gözü önünde. ya tecavüz edilip öldürülüyorlarlar yada organ mafyası tarafından işe yarar tüm organları alındıktan sonra, bedeni parçalanmış bir şekilde kutuya koyup, kaçırdıkları yere geri bırakıyorlar.

ya birgün bizimde başımıza gelirse diye düşünmek en acı olanı. diğer ailelerde bu gibi şeylerin başlarına geleceğini hiç düşünmediler belki. kimbilir...

Azrail
05.11.2006, 14:06
evet ne enteresan bir durumdur. tecavüze uğrarsınız. ya tecavüz eden kişi ile evlendirilirsiniz yada öldürülürsünüzMeryem Abla cok haklısınız,

özellikle bu töre cinayetleri konusunda hep merak etmişimdir,

öldürün diyemeyiz ama illaki birinin canını yanacaksa bu pisligi yapanların canı yanmalı kızların degil,

kardeşi askerden gelir, kızı hamile görür, aile meclisi karar verir, kız infaz edilir, ve ailenin namusu temizlenir,

ne güzel ne güzel aferin size

uzaklardabiri
05.11.2006, 16:36
arkadaşlar.
herkes 7'den 77'ye herkes bu olayı kınıyor...
çok acı ve çok utanç verici birşey...
benim yazacak çok şeyim var ama;
gelin hep birlikte olaylara farklı ve en doğru gözle bakmayı her zaman tarz edinmiş can dündar'ın şu yazısını okuyalım...
sözün bittiği yer....

Utanç...

Son 3 gündür, ben de her baba gibi, her ana gibi, her insan gibi, içimde kekremsi bir buruklukla geziyorum.
Nereye gitsem, hangi yöne dönsem, morarmış bedeniyle yürümekte zorlanan o 17 aylık bebeğin hali geliyor gözümün önüne... Hastane odasında "Anne" diye ağlayışını işitiyorum.
36 yaşındaki annesinin gözetiminde başına çöreklenmiş 40-41-69 yaşında 3 adamın ona musallat oluşunu düşünüyorum.
Sonra kendimi bir çocuk pornosu filminin setinde yakalamışçasına silmeye çalışıyorum bu görüntüyü hafızamdan...
Utanıyorum.
* * *
Biliyorum öfkelisiniz.
Bu vahşeti almıyor beyniniz...
Daha ne olduğu kesinleşmeden yolladığınız mesajlarınız beddua dolu:
Sapıkların yargılanmadan asılmasını, ibreti âlem için ortaya bırakılmasını istiyorsunuz.
Onlar yaptıklarının cezasını çekse, acılar içinde darağacına gitse bir nebze rahatlayacak, "Belalarını buldular" diye teskin olacaksınız.
Ben olamıyorum.
"Asalım" diye ilenen koroya katılamıyorum. Savcılık kapısında suratlarını gizleyen bu adamlara bakarken hiddetten, nefretten çok derin bir yenilmişlik duygusu sızlıyor içimde...
Sanki insanlık yolunda bir meydan savaşını yitirmişiz, vicdan kalesini tek mızrak atmadan teslim etmişiz gibi bir mağlubiyet hissi bu...
Bir ricat haletiruhiyesi...
* * *
"Canavarlar" diye kükremek, sizi saplandığımız balçıktan kurtarıyor, vicdanınızı rahatlatıyorsa deyin, rahatlayın.
Daha geçen hafta 7 kişiyi sebepsiz öldüren 2'liyi lanetlediğiniz gibi lanetleyin bunları da...
İdam cezasını geri isteyin.
Ama şunu bilin ki, bu gördüklerimiz, yen açılınca içinden dökülen kırık kollardır. Ve ulaşılmadık çocuk odalarında, sübyan koğuşlarında, yetiştirme yurtlarında,varoş kuytularında, metropol zulalarında daha nice bebenin çığlığı vardır.
Saflığın son kalesine, uyku vaktinde bir bebeğe tasallut edenlerin bilinçaltını kazısak, mazilerine dalsak, belki benzer bir tasallutun acısı çıkacaktır altından; belki asırlık ten yasakları, belki müşterisi bol internet tuzakları, uyuşturucu batakları...
Belki de işsizliğin, yoksulluğun, umutsuzluğun darağaçları... "Mayamız sağlam" masalıyla üstü örtülmüş aile günahları... Cehaletin şiddete, nefrete giderek cinnete dönüşmüş karanlığı...
* * *
O yüzdendir ki ben, o küçük bedendeki her bir morluktan mesulmüşüm gibi acı çekiyorum günlerdir...
Sokağa atılmış kadınlar için, onların çaresiz çocukları için, sefalet uçurumunda tarumar olmuş hayatlar için hiçbir şey yapamamış olmanın acısıyla burkuluyor yüreğim...
Bir fail yakalanınca, üzerimizdeki cümle laneti onlara yıkan koca bir suçlular ordusuyuz biz...
Kuru pastalı günlerde olaya lanet okurken günde 1 saatini bir yuvada yetim kulağına ninni söylemeye, bir öksüzün başını okşamaya ayırmayan, sokağa düşmüş kadınlara barınak, kundaksız çocuklara kucak, işsiz yığınlara umut kapısı açamamışken bu naçarlığın sonuçları karşısında afallayan, eğitim, sağlık, sosyal güvenlik üçgenine dayalı sosyal devlet harcanırken kılını kıpırdatmayan, televizyonda eğitimi gömüp teşhiri alkışlayan koca bir suçlular ordusuyuz.
* * *
İşte sonuç:
Balçık kokuyor ortalık...
Pompalı tüfekle gözünden vurulmuş günahsız bir genç, kuytuda taciz edilmiş masum bir bebek, "Kaybettiniz" diye bağırıyor bize...
Hiçbir linç ya da idam hafifletemez acımızı... İyisi mi, bu tokatla kendimize gelelim.
Vicdan kalesini tek mızrak atmadan teslim ettik.
Ve kaybettik.
Yen içinden dökülecek kırık kolları sarmanın zamanıdır şimdi...

okyanus
05.11.2006, 21:14
hala inanamıyorum duyduklarıma .

erayY
05.11.2006, 21:24
Şimdilerde de tecavüz yok taciz var diyorlar anlamadım bişey bu işten neyse her iki durumda birbirinden beter

meryem demir
05.11.2006, 22:26
Şimdilerde de tecavüz yok taciz var diyorlar anlamadım bişey bu işten neyse her iki durumda birbirinden beter

evet, şimdide tecavüz edilmediği söyleniyor. Daha önce çocuğu muayene eden doktorlar bebeğin defalarca tecavüze maruz kaldığını söylemişlerdi Şimsi ise taciz demekle yetiniyorlar??

Lazoşa_62
06.11.2006, 09:07
evet, şimdide tecavüz edilmediği söyleniyor. Daha önce çocuğu muayene eden doktorlar bebeğin defalarca tecavüze maruz kaldığını söylemişlerdi Şimsi ise taciz demekle yetiniyorlar??

Meryem demir, o ve onun gibi bir çocuğu art niyetle dokunmak bir tecavüz değilmi.Doğru şimdi devlet olarak medya da şok haberi yaratan bu çirkev olayı örtbaş edip güya namuslu ve dürüslük anlayışını savunacaklar.

Bu ve bu gibi çocuklara böyle bir yeltenme varsa ve görüyoruz vardır.Bu sapıklık ve yine tecavüz değilmi.Maruz kalınmış lafı nedek yapılmışla maruz anlamının farkı neydir. Bu gibi olaylar toplumun yüz karası sapıklık ve ruh hastalığıdır.Bunu siyasi ve yönetimler hangi isimle veya nasıl adlandırılırsa adlandırsınlar bu utancı kaldıramazlar...

Aze
06.11.2006, 09:39
Meryem demir, o ve onun gibi bir çocuğu art niyetle dokunmak bir tecavüz değilmi.Doğru şimdi devlet olarak medya da şok haberi yaratan bu çirkev olayı örtbaş edip güya namuslu ve dürüslük anlayışını savunacaklar.

Bu ve bu gibi çocuklara böyle bir yeltenme varsa ve görüyoruz vardır.Bu sapıklık ve yine tecavüz değilmi.Maruz kalınmış lafı nedek yapılmışla maruz anlamının farkı neydir. Bu gibi olaylar toplumun yüz karası sapıklık ve ruh hastalığıdır.Bunu siyasi ve yönetimler hangi isimle veya nasıl adlandırılırsa adlandırsınlar bu utancı kaldıramazlar...

evet abiicm haklısın olayı ört bas etmek için şuan sadece şiddete maruz kalındığı yolunda söylentiler gündemde çünkü olay şok etkisi yarattı tüm halkımızda bir grup anne gözleri yaşlı bir şekilde bebeğin annesi (annesi demek büyük bir yanlışlık tabi) nin kaldığı ceza evi önünde slogan atıp idam talebinde bulunmuşlar ve bu olay gittikçe büyümeye sansasyon yaratmaya başlayınca halkı susturmak ve durdurmak amaclı bir söylenti çıkardı medya güya tecavüz değilde bu bir şiddet uygulamasıydı..

insan ve hayavan kalıbına sığmayan o kişi kişi hakkında söylenebilecek hiç birşey yok aslında kişiliklerinde ve psikolojik yapılarında sorun yaşayan çoçukluk döneminde ve kendi kişişel yaşantılarında insaniyet bakımından eksik olankişiler bunu yapar diyicem ama yinede bunlarda bu olayı oluşturmak için çok az kalıyor ...

şuna aklımdaki tek düşünce umarım bebeğin ilerdeki psikolojik durumu bu olay karşısında çok az etki yaratır ve bir daha bebeğin velayeti anneye verilmez bunun için açılan davanın sonuçucunu dört gözle bekliyorum ama eğer bu velayet yine anneye verilirse bu türkiye susmamalı....

dün akşam annen ile yapılan söyleşide anne nedense hep gözü yaşlı ve bebğini bilgisayar ekranından gören anne aniden kriz geçiriyor bu kadar iyi rol yapan kimse olamaz ya yerimde duramadım görüntüleri görünce kalıbıma sığamadım sinirden anne kendi hayatından artık şüpheye düşmüştü çünkü sürekli tehditler yağıyordu ve en iyi yolu rol yapmakta buldu yazıklar olsun anne sözcüğünü kirleten bu annelere...

nihat 61
06.11.2006, 09:49
Bizim medyanında bu tür olaylarda çok suçu var haberlerin veriliş tarzı konunun netligi ortaya çıkmadan asparagas bir haber olarak önce biz haber ulaştıracacagız diye kamoyuna eksik ve çelişkili haberler sunuyorlar bu tür sapıkca bir tecavüz olayının affedilir bir yanı yoktur bu sapık insanlara (bunlara bir hayvan ismi koyacagım ama o hayvana yazık) gereken en agır ceza verilmeli affedilmemek şartıyla

Azrail
06.11.2006, 09:50
aha buraya yazıyorum 3 ila 5 yıl sonra bu serefsizler dısarda,

yasalar sucludan yana, caydırıcılık kalmadı

Aze
06.11.2006, 10:00

bencede canım şimdi içeri girerler sonra birinin aklına eser af çıkarır ve azılı sapıklar dışarda bu düzen hep böyle bence bunların cezası ömür boyu müeppet olmalı bakalım içerde bu insanları nasıl rahat bırakacaklar umarım tek kişilik odalarda değilde birden fazla kişinin bulunduğu odalarda cezaasını cekerler ve orda biraz şekillendirirler bunları....

Azrail
06.11.2006, 10:06
bencede canım şimdi içeri girerler sonra birinin aklına eser af çıkarır ve azılı sapıklar dışarda bu düzen hep böyle bence bunların cezası ömür boyu müeppet olmalı bakalım içerde bu insanları nasıl rahat bırakacaklar umarım tek kişilik odalarda değilde birden fazla kişinin bulunduğu odalarda cezaasını cekerler ve orda biraz şekillendirirler bunları....F tipi ceza evleri tam bunlar için asıl,
kafayı yiyene kadar tek baslarına kalsınlar,

düşünsene bunlarla , töre cinayeti işleyenlerin aynı koğuşta olduklarını :)
ben düşünmek istemiyorum, o yüzden F tipi

Aze
06.11.2006, 10:18
F tipi ceza evleri tam bunlar için asıl,
kafayı yiyene kadar tek baslarına kalsınlar,

düşünsene bunlarla , töre cinayeti işleyenlerin aynı koğuşta olduklarını :)
ben düşünmek istemiyorum, o yüzden F tipi

ben düşünmek istiyorum ve umut ediyorum bu ne olduğunu bile anlayamadığım kişilerin ölece sadece yatıp çıkmasını ben bir insan olarak kabullenemiyorum ve bunun için cezalarını ama hakettiği cezayıkağıt üstü cezayı değil çekmesini istiyor diliyorum ve bu yüzdende en ağır şekilde cezalandırılmalılar ....

nihat 61
06.11.2006, 10:25

türkiyenin gercegi bu bu gercegi degiştirmek gerek talancının soguncunun satılmışların katillerin sapıkların yaşam ortamı bulamıyacagı bir yönetimin olması dilgiyle

Azrail
06.11.2006, 10:27
ben düşünmek istiyorum ve umut ediyorum bu ne olduğunu bile anlayamadığım kişilerin ölece sadece yatıp çıkmasını ben bir insan olarak kabullenemiyorum ve bunun için cezalarını ama hakettiği cezayıkağıt üstü cezayı değil çekmesini istiyor diliyorum ve bu yüzdende en ağır şekilde cezalandırılmalılar ....canım Taksim’de SAT komandosu yüzbaşı Zeki Şen’i kalbinden bıçaklayan tinerci sadece 3,5 yıl yattı ve gecen bayram serbest kaldı,

bu sahıs dün gasp olayına karıştıgı neticesiyle tekrar yakalandı,

işte Türkiye'de cezaların caydıcılıgının kalmadıgına bir örnek

zeynep C.
06.11.2006, 10:27
Daha neler göreceğiz...
Hayavanların bile yapmadığı şeyleri insanlar yapar oldu...Bu gidişhat hiçte iyi gözükmüyo..
:crying:

nihat 61
06.11.2006, 10:42
Daha neler göreceğiz...
Hayavanların bile yapmadığı şeyleri insanlar yapar oldu...Bu gidişhat hiçte iyi gözükmüyo..
:crying:

HAYVANLARIN BİLE YAPAMADIGI DERSEK HAYVANLARA HAKARET OLUR HİÇ BİR HAYVANIN BÖYLE İGRENÇ FEÇİ BİR SEYİ HAYVANLARIN YAPTIGINI DUYDUNMU
ONLARDA DA HER TÜRLÜ DUYGU VAR AMA BU TÜR SAPIKLIK YOKTYUR
BU İNSANLAR KEŞKE BİRAZ HAYVAN OLSALAR DA BÖYLE ŞEYLEİ YAPMASALAR
SÖYLENECEK SÖZ BULAMIYORUM ONLAR İCİN HAYVANLAAR DİYE BARICAM BAGIRAMIYORUM

zeynep C.
06.11.2006, 10:44
Abi haklısın işte bende hayvan diye bağıtamadığım için hayvanların bile yapmadığı dedim ama buda evetya buda hayvanlara hakaret olur...
Bu ne iğrençliktir yaa...Aklım mantığım almıyo...

Aze
06.11.2006, 10:58
canım Taksim’de SAT komandosu yüzbaşı Zeki Şen’i kalbinden bıçaklayan tinerci sadece 3,5 yıl yattı ve gecen bayram serbest kaldı,

bu sahıs dün gasp olayına karıştıgı neticesiyle tekrar yakalandı,

işte Türkiye'de cezaların caydıcılıgının kalmadıgına bir örnek

ya olmuyor işte olmuyor böyle ya ben yatamıyorum haberlerde o bebeği izleyince gözyaşlarıma hakim olamıyorum ben bu kadar etkilendim binlerce türk insanı yine aynı şekilde bukadar etkilense ve bunlar bir birlik olsa diyicem :sad: ama iliyorum olamayacak ya ben böyle bir dünya istemiyorum ve bu olaylar böyle üç beş sene yatılıp çıkılmamalı onun içinde töre cinayetlerinden yatanlarla beraber umarım aynı koguşta kalır bu şahıslar belki orda biraz hak ettiklerini bulurlar diye umut ediyorum...

meryem demir
06.11.2006, 11:13
bebeğin annesi, açıklama yapmak için özel tv kanallarından ücret talep ediyormuş. Hatta bu sabah anlaştığı kanala gitmek için yola çıkarken tutuklanmış.
Annelik doğurmakla olsa idi. Timsah yavrusun yemezdi.

meryem demir
06.11.2006, 11:17

Haklısın bir kaç seneye kalmaz bu kişiler özgürlüklerine kavuşacaklar.
Fakat benim bildiğim kadarı ile, içeri hangi sebebp ile düşersen düşsün, sakın tecavüzden (hele çocuğa) düşme. Başına gelmedik kalmıyormuş.Hadım edilenler, tecavüz edilenler, her türlü kötü muameleyi görüyorlar anlayacağınız

meryem demir
06.11.2006, 11:21

çocuğa kalkan el zaten başlıbaşına bir tacizdir.
Minnaık bir beden ya ötesi yok. Siz karnını doyurursanız açlığını bastırabilirsiniz, siz severseniz sevmesini öğrenir, Siz döverseniz, dövmesini; siz küfrederseniz küfretmesini öğrenir

Dünyanın en masum, en suçsuz, en güzel varlıkları çocuklarımıız değil mi. Şiddet mağduru bir bedenden bahsediyoruz.

O Küçücük cana insan diyebiliyoruz. ya ona tacizde bulunanlara ne diycez. Asıl soru bu galiba

zeynep C.
06.11.2006, 11:28
çocuğa kalkan el zaten başlıbaşına bir tacizdir.
Minnaık bir beden ya ötesi yok. Siz karnını doyurursanız açlığını bastırabilirsiniz, siz severseniz sevmesini öğrenir, Siz döverseniz, dövmesini; siz küfrederseniz küfretmesini öğrenir

Dünyanın en masum, en suçsuz, en güzel varlıkları çocuklarımıız değil mi. Şiddet mağduru bir bedenden bahsediyoruz.

O Küçücük cana insan diyebiliyoruz. ya ona tacizde bulunanlara ne diycez. Asıl soru galiba

Ablam herşeyi okadar güzel anlatmışsınki diyecek bişey yok...

ona tacizde bulunanlara hiç birşey diyemiyorum.yeryüzündeki hiçbir kelime onların yaptığını karşılamaya yetmiyoo.

Allahtan belalarını bulsunlar.

Ama biz bu cezaları vermeye devam edersek daha ne suçlar işlenecek cezalar kesinlikle caydırıcı değil.Önce bunun değişmesi lazım.

roza
06.11.2006, 11:28
her geçen gün daha kötüye giden bir toplum oluyoruz sanki avrupalı olmaya çalışırken ipin uçunu kaçırıp kötü yönlere yöneliyoruz günlerdir tv lerde liselerde işlenen suçlar organ mafyası sonra birde üstüne 17 aylık bu bebeğe yapılanları okuyunca insanın kanı donuyor öyle kötü bir dönem devirki artık insanlar çocuk sahibi olmaya korkuyor bence neden diyip düşünmek gerek toplum nereye gidiyor bizi daha ne kötülükler bekliyor diye düşünmek gerek..

acareftelya
06.11.2006, 15:41
vahşet tek kelimeyle vahşet....lanet olsun böyle insanlara

ardahanli
07.11.2006, 16:39
böyle olaylar sirf türkiyede yok malesef.almanyada da cok var.size bir olayi hatirlatmak isterim.bundan birkac yil önce almanyada 10 yasindaki bir türk cocugu öldürüldü.POKEMON davasi diye gecti haberlerde.bana cok yakin bir yerde oldu bu olay.mahkeme sirasinda bu cinayetin tacizin detaylarini anlatirken saniklar,hakimler,avukatlar ,hic kimse göz yasini tutamadi .o kadar cani bir sekilde yapilan tacizler,iskenceler olmuski insanlar dayanamayip mahkeme salonundan ciktilar.COCUKLARIMIZA SAHIP CIKALIM:ONLARI YALNIZ BIRAKMAYALIM:ONLAR BIZIM GELECEGIMIZ:COCUK KADAR MASUM BIR YARATIK VARMIDIR DÜNYADA:

balım sultan
07.11.2006, 16:55
bu olaydan sonra bir şey duydum. ingiltere'de bir kadın eşya taşıyor ve 3 aylık bebeği var komşusu da diyor ki sen eşya taşırken ben bebeğe bakarım.evine götürüyor.ve 3 aylık bebeğe kız arkadaşının yanında tecavüz ediyor ve filme alıyor.bu sapık internetten indirdiği çocuk görüntüleri nedeniyle polis tarafından baskına uğruyor ve bu olay böyle ortaya çıkıyor.bir başka olay türkiye'den 3 yaşındaki çocuk oyuncağını komşusunda unutuyor ve almaya gidiyor. kapıyı açan evin babası çocuğa tecavüz ediyor.nasıl bir gözü dönmüşlüktür bu. çocuğu düşünmedikleri belli ama kendisini düşünsün bu olay ortaya çıkarsa ben ne olurum desin bari.

ÇOCUKLARINIZI KİMSEYE EMANET ETMEYİN.

bizi beğenmeyenler ve mum söndü iftiraları atanlar.bir savcının açıklaması var." bana getirilen suçlulardan hiç biri alevi değil" diye.

ve ingilizlerin alevilerle ilgili bir sözü " türkiye bizden 100 yıl geride ama içerisinde öyle bir topluluk var ki bizden 100 yıl ileride." başka söze gerek yok sanırım.

eylemm82
07.11.2006, 17:04
insanlık dışı başka hıc bısey dıyemıorummm

sertur
07.11.2006, 17:11
bizi beğenmeyenler ve mum söndü iftiraları atanlar.bir savcının açıklaması var." bana getirilen suçlulardan hiç biri alevi değil" diye.

ve ingilizlerin alevilerle ilgili bir sözü " türkiye bizden 100 yıl geride ama içerisinde öyle bir topluluk var ki bizden 100 yıl ileride." başka söze gerek yok sanırım.

Bu sözler, alevilik adına çok sevindirici, ve moral oldu bana,:thumbup1:

ama bu tip sapıklıkları yapanlar, ne idiği belirsiz kansızlar imamıda var, içlerinde öğretmenide, işadamıda hepsi kansız:cursing:

seyhunbey
13.11.2006, 00:03
Hayir Hayir Bunu Yapan Birisi İNSAN OLAMAZ

ImHoTeP
14.11.2006, 15:39
insanlıktan nasibini almamış biri bunu yapabilir ancak...

meltem381
15.11.2006, 10:37
benimde çocuğum var ve en kötüsü o canilerinde var nasıl bir insanlık bu allahım ben böyle bir dünyayamı çocuk getirdim diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun ve dilerim tıkıldıkları hapiste cezalarınıbulurlar yoksa 1 veya 2 yıl yatıp çıkarlar

sunam
16.11.2006, 15:30
Türkiye 'çocuk fuhşu' ile karşı karşıya

Yeniden Sağlık ve Eğitim Derneği'nin İstanbul ve Diyarbakır'da yaptığı araştırma, çocuğa yönelik ticari cinsel sömürünün vardığı noktayı gözler önüne serdi. Özellikle İstanbul ve Diyarbakır'da sömürünün en belirgin örneği olarak çocuk fuhşunun öne çıktığı ve sürekli artış gösterdiği belirlendi"

Kutsal Aile"de çocuğa yönelik cinsel istismar kayıtlara ender olarak geçse de yetkili ve ilgililerin tanıklığı gerçeğin altını çiziyor. Raporda, istismarcılar ise "baba, erkek kardeşler, amca ve dayılar, üvey babalar ve erken yaşta yapılan evliliklerde eşler" olarak sıralanıyor

Medyada, "17 aylık bebeğe tecavüz" ya da "12 yaşındaki A.S., 20 kişinin tecavüzüne uğradı" başlıklarıyla yer alan, ancak buzdağının çok küçük bir noktasını yansıtan örneklerle yeni dillendirilmeye başlanan çocuk istismarı konusunda yapılan araştırmada çarpıcı verilere ulaşıldı. Yeniden Eğitim ve Sağlık Derneği'nin, ECPAT ile birlikte yaptığı çalışmanın sonuçlarını içeren "Çocuklara Yönelik Ticari Cinsel Sömürü" (ÇTCS) raporu, özellikle İstanbul ve Diyarbakır'da çocuk fuhşunun, sömürünün başlıca biçimi olarak ortaya çıktığını ve sürekli artış gösterdiğini ortaya koydu.

Alan araştırması 2005 yılının Şubat ve Haziran ayları arasında yapılan ve geçtiğimiz ay tamamlanan rapora göre, Türkiye'de çocuklar, hem aile içinde hem de dışında, çeşitli biçimlerde ve derecelerde cinsel istismara maruz kalıyor. Çocukların karşı karşıya kaldığı cinsel istismar ise, çocukların ticari cinsel sömürüye maruz kalma riskini arttıran en önemli faktör oluyor.

Ancak aile içi şiddet yüksek olmasına rağmen, açığa çıkma oranının oldukça düşük olduğunun altı çizilen raporda şu tespitlere yer veriliyor:

"Görüşülen kişiler arasında yer alan seks işçileri, aile içinde yaşadıkları cinsel istismarın sonrasında fuhşa dahil olduklarını ifade etmektedir. Diğer çalışmalar da, aile içi şiddetin yüksek olduğunu, ancak bu yaşantıların nadiren açığa çıktığını desteklemektedir. Aile içinde uygun destek mekanizmalarının yokluğu, umutsuz koşullarda yaşayan bu çocukları evden kaçmaya itmektedir. Sokakta yaşayan ve cinsel sömürüye maruz kalan çocuklarla yapılan çeşitli araştırmalarda, aile içi şiddetin çok yaygın olduğu görülmektedir (ailede istismara maruz kalma oranları yüzde 70 ile yüzde 80 arasındadır).

Kızlar erkeklere göre aile içinde tüm istismar biçimlerine daha fazla maruz kaldıklarını belirtmektedir. Kızlara yönelik şiddet, çoğunlukla aile içindeki erkek figürler tarafından gerçekleştirilmektedir: sıklıkla baba, beraberinde erkek kardeşler, amca ve dayılar, üvey babalar ve erken yaşta yapılan evliliklerde eşler. Fiziksel istismar başlıca istismar biçimi olduğunda, cinsel istismardan daha sıklıkla bahsedilmektedir."

Aile içi cinsel istismarın Türkiye'de çok hassas bir konu olması nedeniyle açığa çıkmasını engelleyen unsurların varlığına işaret edilen raporda yer verilen tanık ifadeleri ise tabloyu belirginleştirmeye yetiyor:

"Sıklıkla açığa çıkmasa da, çocuklarla çalışan uzmanlar aile içinde cinsel istismara maruz kalan çocuk sayısının yüksek olduğunu belirtmektedir. Ankara'da yapılan görüşmelerde, acil serviste çalışan doktor ve hemşireler, cinsel istismara uğrayan çocukların haftada en az iki ya da üç kez hastaneye getirildiğini, başvuru şikayeti olarak da çoğu kez aile tarafından farklı sebepler öne sürüldüğünü belirtmektedirler.

Böylece aile içi şiddetin yaygınlığı da gizlenmektedir."

Ancak bu tanıklıkların raporda yer almasa da ortaya koyduğu bir başka gerçek ise, başta doktorlar olmak üzere sağlık personelinin de sorumlulukları konusunda bilgisiz ya da isteksiz olduğu. Şiddet görmüş bir çocuğu, adli birimlere bildirmemek, çocuğun tedaviden sonra tekrar aile tarafından götürülmesine göz yummak, kadına yönelik şiddet sorunundaki, yetkili ve ilgililerin tutumlarıyla benzerlikler gösteriyor.

Nitekim raporda da '"Ailenin kutsallığı' , sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel bütün ilişkilere yansımakta ve bu kabul kurumların işleyişini de etkilemektedir." deniliyor. Bu tutumun, medyada da yaygın olduğu belirtiler raporda bir gazetenin yöneticisinin "pekçok örnek olayın kamuoyuna duyurulamadığını ve medyanın bu duruma ışık tutmaya henüz hazır olmadığını belirttiği"ne dikkat çekilirken, çocuğa yönelik ticari cinsel sömürünün artmasının nedenleri de sıralanıyor:

"Türkiye, çocuk haklarının korunmasını olumsuz yönde etkileyen ve özellikle ÇTCS olmak üzere çocukları çeşitli sömürü biçimlerine açık hale getiren ciddi sosyal ve ekonomik sorunlarla karşı karşıyadır. Özelde göç etmiş çok sayıda ailenin içinde bulunduğu fevkalade istikrarsız koşullar, daha genelde aile içi şiddetin yaygınlığı ile diğer sosyal ve ekonomik zorluklar, sokakta yaşayan çocuklar sorununun büyümesine neden olmakta ve etkisiz koruma sistemini beraberinde getirmektedir.

Göç sonrası ortaya çıkan en önemli sorunlardan biri olarak, özellikle büyük ve büyümekte olan kentlerde oluşan varoşlar, başka bir ifadeyle "gecekondu" bölgeleri gösterilmektedir

Varoş bölgelerine dair manzara pek iyi durumda değildir. Temel ihtiyaçlar çok kısıtlı düzeyde karşılanmakta, yoksulluk ve güç yaşam koşulları göçle tetiklenen ve medya tarafından yaratılan "imrenilen güzel yaşamlar" la çatışmaktadır. Bunun yanı sıra insanlar kendilerini "geleneksel yaşam tarzı" ile uyum sağlamaya çalıştıkları "modern yaşam tarzı" arasında sosyal bir çatışmanın içinde bulmaktadırlar. Tüm bunlar, aile içinde gerginlik yaratmakta ve çocukların uygun ve koruyucu bir çevre içinde gelişmelerini engellemektedir. Bunun sonucunda da, çocukların sömürüye maruz kalma riskleri artmaktadır."

Tanıklar
"KURUMUMUZA toplumun değişik kesimlerinden müracaatçı gelmektedir. Yaşanılan sorunlara bakıldığında ise aile içi şiddet ve cinsel istismar başvuru nedenleri arasında ön sırada yer almaktadır." (EPÎ-DEM Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi - Diyarbakır) "Akşam 7'den sonra bir kız çocuğu camı silerken düştü, merdivenlerden yuvarlandı diye geliyorsa mutlaka evde tacize uğramıştır. Çok defa karşılaştık. Tutanak farklı şekilde hazırlanıyor. Aile zarar görmesin diye."
(Doktor - Ankara)

"Bana abim tecavüz etmeye kalktı. Ben de o zaman evden kaçtım. Sokak, pavyon derken buraya geldim."
(Seks işçisi - İstanbul)

Uluslararası STK: ECPAT
ECPAT (Çocuk Fuhuşu, Çocuk Pornografisi ve Cinsel Amaçlı Çocuk Ticaretine Son) ÇTCS'nin tüm biçimlerini ortadan kaldırmak için çalışan bir sivil toplum kuruluşu. Merkezi Bangkok, Tayland'da bulunmaktadır ve çalışmalarına 1990 yılında Asya ülkelerinde turizmle bağlantılı çocuk fuhşuna karşı yürüttüğü bir kampanyayla başladı. I996'da, Stockholm, İsveç'te gerçekleştirilen Çocuklara Yönelik Ticari Cinsel Sömürüye Karşı İlk Dünya Kongresi'ne 122 hükümet temsilcisi, sivil toplum kuruluşu ve diğer hükümetler arası kurum temsilcisi katılmıştır. Bu kongrede, temsilciler çocuklara yönelik ticari cinsel sömürü sorununun varlığını kabul etmişler ve "Stockholm Deklarasyonumdan Eylem Planı" adıyla ÇTCS'ye karşı Ulusal Eylem Planları geliştirmeyi üstlenmişlerdir. Daha sonra ECPAT, bu Eylem Pla-nı'nı izlemekten sorumlu uluslararası bir ağ (network) oluşturmuştu. Bu ağ, şu anda dünya çapında 79 ülkeyi kapsayan bir boyuta ulaştı.

"YENİDEN"in çalışma alanı
YENİDEN Sağlık ve Eğitim Derneği 2002'de psikiyatrist, psikolog ve eğitimciler tarafından kurulmuş, kâr amacı gütmeyen sivil toplum örgütüdür. Temel ilgi alanları bağımlılık, psikolojik travma ve eğitim olup hedef grubu risk altındaki çocuklar. Derneğin amaçları ruhsal ve bedensel açıdan sağlıklı bireylerden oluşan bir toplumun oluşmasını sağlamak, insanların sosyal, kültürel ve psikolojik açıdan gelişmesine yardımcı olmak, bireylerin yaşam kalitesinin artmasını sağlamak, gençlerin ve yetişkinlerin ruhsal ve sosyal sorunlarla başa çıkabilmelerini sağlayacak yeni toplumsal ve kişisel beceriler kazanmasına yardımcı olmak amacıyla gerekli araştırmaları yapmak, koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetleri sunmak, eğitim programları hazırlamak ve yürütmektir.

YENİDEN, 2002'de İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'yle işbirliği içinde İstanbul'da sokakta yaşayan çocuklara yönelik psikososyal destek programı yürütmeye başladı. Bu projeyle, ÇTCS konusunda çalışmalarını başlattı. 2006 itibariyle sokakta yaşayan, cezaevinde kalmakta olan, madde kullanan veya bu bağlamda risk altında olan çocuklara yönelik psikososyal destek programları yürüyor.

Araştırma sorumluları: Doç. Dr. Kültegin Ögel (Psikiyatrist), Abdullah Karatay (Sosyal Hizmet Uzmanı), Araştırma koordinatörü: Harika Yücel (Psikolog), İstanbul alan araştırması: Özgür Özel (Halkbilimci), Diyarbakır alan araştırması: İrfan Polat (Sosyal Hizmet Uzmanı), Literatür taraması: Özgür Özel (Halkbilimci)
İnci Hekimoğlu bir gün gazetesi

MeRaLiNa
16.11.2006, 18:03
bundan aylar önce yine böyle bir haber vardi, Hürriyette okumustum

yine daha bir bebege tecavüz edilmisti, kücük yasta (ergenlik yasinda) olan bir akrabasi tarafindan

o bebegin anne ve babasi zihinsel özürlüydü

bu tür igrenc olaylar her toplumda yasanabilir tabiki

ama Türkiye ve benzeri ülkelerde yasalarin eksizligide buna ön ayak oluyor

bu aylar önceki benzeri olayda, zihinsel özürlüler evlenmek istemis buna izin verilebilir, ama onlarin cocuk sahibi olmalarini engellenmesi gerektiren yasalarin olmasi gerekmezmi? olan cocugu nasil koruyabilirler diye hic kimse düsünemiyormu?

gelismis ülkelerde cocukta kücük bir darb izi görülünce anne-babadan alinir ve devlet himayesine girer cocuk, veliler bakamadigi icin..

Türkiyede ise cocuklar dayaktan halsiz kalmis bile olsalar, ailelerine teslim ediliyorlar... saten "hafifce dövmeyi kendine hak gören bir topluluktan ne beklenirki....

yada Malatyada cocuklara atilan dayak görüntülerini hatirlarsiniz, ordaki görevliler bakanin, suyun bunun akrabasiydi, bir cogu egitimsizdi

Türkiyede cocuklarin karsilastigi zorluklar, igrenc olaylarda devletin yasalarin boslugununda payi var

birde tabiki cinsel acligi olan abazan bir millette, ki bunu dini motiflerlede bir güzel süslemisler... medya'nin yayin pollitikasi dogru degil... örnegin mehmet ali erbilin programinda herkesin surasini burasini ellemesi gibi

isyaaannn
23.11.2006, 14:08
canlar böyle adiler insan değil onlar insanlara hakaret etmiş oluruz onlara insan dersek bu konuya bağlı başka bir konu daha açmak istiyorum izniniz olursa canlar.... idam yasası... bence kaldırılmaması gereken bi yasaydı yeniden yasaya konulması gerkmezmi böyle adilerin tek cezası var o da ölüm bu ceza kalkmasaydı hiç kimse böyle bi adiliğe teşebbüs edemezdi edenleri de hemen idam etmeleri gerekirdi. benim düşüncem idam yasası kalktıktan sonra bu tür rezillikler ortaya çıkmaya başladı hayır benim anlamadığım böyle adi pislikleri neden yaşatırlar ki yani... tekrarlıyorum "idam yasası kalkmayacaktı"...

çeşm-i naz
23.11.2006, 19:49
nasıl bir ülkede yaşıyoruz nereye gidiyoruz televizyon izlemek hele haberleri izlemek hiç gelmiyor içimden çünkü her haber mutlaka bir şiddet bir sapıklık bir vahşet içeriyor ben yiğenime otur benimle haber izle dünyadan kopma bilgin olsun diye haberleri izlemesi için binbir laf söylerdim şimdi ise televizyondan
uzak tutmak için neler yapacağımı şaşırıyorum nasıll bir türe bürünüyor insanlr tecavüzler cinayetler adam kendi çocuğunu gözünü kırpmadan öldürüyosa daha kimden nasıl şevkat sevgi bekleriz kii..???herkes aynı şeyleri söylüyor herşeyde hem fikiririz ama nedense gün geçtikçe böle vahşetler çoğalıyor
sonumuz ne olacak bencee sonumuz da yaklaşıyor......
bence yezidlik budur işteee böle insanlara denirr o insan değil hatta yaratık bile olamazzz.....bence onu halkın eline versinler o zaman görür nasıl olduğunu
lanet olsun......

cirkin_05
16.12.2006, 23:30
tek kelimeyle iğrenç bir olay bunları duyunca insanlığımdan utanıyorum

Nihatturkuz
19.12.2006, 17:16
Her fırsatta avrupanın namus ve ahlak konusunda çöküntü içinde olduğunu kendimizin namus için yaşadığımızı söyler dururuz ama ülkemizde hiç akla ve hayale gelmeyen bilinen ve bilinmeyen binlerce olay olduğunu düşünüyorum maalesef çocuk pornosu konusunda Türkiye dünya sılaramasında birinci ülke konumunda çok üzgünüm gerçekten

orak_çekiç
19.12.2006, 17:29
bazı insanların hatta insan sıfatına bile layık olmayanların beyinleri ile ürolojik beyinleri yer değiştirdiği zaman bu şekilde olaylar çıkıyor.acaba sessiz mi kaldık fazlasıyla yada daha fazla birşeyler yapamaz mıydık?