Orijinalini görmek için tıklayınız : hangi download programını önerirsiniz?

rockçı turna
24.11.2005, 13:15
merhaba!

arkadaslar ares, i-mesh, kazaa gibi download programlarını teker teker denedim fakat pc deki bazı programlarla cakıstıklarından pc yi yavaşlatıyorlar. hangi programlarla cakıstıklarını anlamadıgımdan sildim bunları.

acaba yawaşlatma sorunu cıkarmaycak bir download programı biliyormusunuz? hangisini önerirsiniz?

yada hangi programların hangileriyle bir arada calıstırılınca pc yi yawaşlattıgı hakkında bir bilginiz varmı acaba?

Ceyhun
24.11.2005, 13:56
ares ve i-mesh hiç kullanmadım. Ama Kazaa'nin bazi gereksiz programlar kurduğunu ve bunlarin bazi güvenlik programlarinca spy olarak niteleğindiğini biliyorum. Benim önerim Emule'dur. Fazla tecrübeli sayılmam. Kazaa gibi bir iki programi denedim. Huzuru Emule'de buldum :)

rockçı turna
24.11.2005, 14:20
tşk. ccgunal; hemen indireyim bu programı.

tunc2
24.11.2005, 14:50
merhaba!

arkadaslar ares, i-mesh, kazaa gibi download programlarını teker teker denedim fakat pc deki bazı programlarla cakıstıklarından pc yi yavaşlatıyorlar. hangi programlarla cakıstıklarını anlamadıgımdan sildim bunları.

acaba yawaşlatma sorunu cıkarmaycak bir download programı biliyormusunuz? hangisini önerirsiniz?

yada hangi programların hangileriyle bir arada calıstırılınca pc yi yawaşlattıgı hakkında bir bilginiz varmı acaba?

Ben bütün bu programlarin hepsini denedim sana söyle acikliyim kaza iyidir ama fazla virüs var ve bilgisayarini haddinden fazla yavaslatir sarki türkü gibi kücük seyler indermek istiyorsan kazayi tavsiye ederim ve kaza hizlidirda. Emula yavas indirir ama temizdir film türünden seyleri burada bulabilirsin digerleride iyidir ares, i-mesh ama ben bu ikisini sildim attim kullanilabilir ama kazanin yerini bence tutmaz eger film degilde kisa mizik indermeleri yapmak istiyorsan sana kazaa yi tavsiye ediyorum bendede su an kazaa var dur bide espiri yapayim bari kazaamiz mubarek olsun heheheheh

Erki
24.11.2005, 15:50
Ben bütün bu programlarin hepsini denedim sana söyle acikliyim kaza iyidir ama fazla virüs var ve bilgisayarini haddinden fazla yavaslatir sarki türkü gibi kücük seyler indermek istiyorsan kazayi tavsiye ederim ve kaza hizlidirda. Emula yavas indirir ama temizdir film türünden seyleri burada bulabilirsin digerleride iyidir ares, i-mesh ama ben bu ikisini sildim attim kullanilabilir ama kazanin yerini bence tutmaz eger film degilde kisa mizik indermeleri yapmak istiyorsan sana kazaa yi tavsiye ediyorum bendede su an kazaa var dur bide espiri yapayim bari kazaamiz mubarek olsun heheheheh

bunlarin ücü de temiz degil arkadasim, sonucta baska kisilerin dosyalarini indirdigimiz icin virüs "normaldir". bence her downloaddan bi virüs taramasi sart...

memço
24.11.2005, 20:53
Arkadaslar ben geçen gün bir arkadasin bilgisayarinda gördüm. Morpheus diye bir program kullaniyor. Çok hosuma gitti. Aranan seylere ulasim çok rahat . Ben haftaya bu programi kuracam. Tavsiye ederim.
ikinci olarak da CcGunal arkadasimizin dedigi gibi emule yi öneriyorum. Onun tavsiyesiyle kullanma sansim oldu. Gayet iyi bir program.

Lamekan
25.11.2005, 03:08
bence ares ve kaza başlı başına bir vürüs kaynagından başka birşey değil... .

aresi her kurdugumda bir hafta geçmeden pc aptallaşıyo bu yüzden haydi formatla işin yoksa...

bakalım ccgunal tavsiyesini tuttuk birde bunu deniyelim diye...

Alıştı zaten pc formata en fazla bir format daha atarız..... :)

Dostca kalın.......

erkansamut
26.11.2005, 00:38
arkadaşlar ben e-muleyi film indirmek için öneriyorum,gerekli port ayarları yapıldıktan sonra işinizi çok iyi görür.mp3 istiyorsanız Limewire yi öneririm hızlı bir sekilde indiriyor.bende kullanıyorum bunları şu anda.

boyan
01.02.2006, 22:26
ben "FlashGet" kullanıyorum güzel bir program her şey indirebilirsin :)ve hızınıda ayarlıya bilirsin böylece seni yavaşlatmaz

epikurus
10.02.2006, 10:29
Sevgili dostlar, Flash Get ile nasıl dosya indireceğim uğraştım fakat çözemedim. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Teşşekkürler

GSA
11.02.2006, 01:09
Sevgili dostlar, Flash Get ile nasıl dosya indireceğim uğraştım fakat çözemedim. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Teşşekkürler

Flash get diğerleri (kazaa emule) gibi bir shareware programı değildir. Yani diğer pc lere bağlanıp dosya yada herhangi birşey araştırıp indiremezsin . Flash get sadece normal internet sitelerinden indirdiğin dosyaları indirmene yardımcı olur. Benim önereceğim program "Morpheus" baya hızlı download yapan bi program.

epikurus
11.02.2006, 02:44
Teşşekkürler dostum. Programı bulup bir deneyelim bakalım.

DersimVatan
15.02.2006, 15:29
kaza ve ares virus yuvası emule en iisi :D

Joe_Black
18.02.2006, 14:04
Film falan bilmem ama ufak tefek programları indirmek için ben özel bir program kullanmıyorum. Bilgisayarın kendi download programı güzel bence. Hiç başka programa falan gerek yok.

Oli
18.02.2006, 15:13
kimse "download accelarator" dememiş, ben başka program kullanmadım, karşılaştıramam... fena değil bence...

Ceyhun
18.02.2006, 20:19
kimse "download accelarator" dememiş, ben başka program kullanmadım, karşılaştıramam... fena değil bence...

Söylediğin program yanlış bilmiyorsam bir download programı. Flashget gibi yani. Yani web üzerinden yerele indirmek için kullanılan bir program. Yukarıda arkadaşın kastettiği p2p yani yerelden yerele programlar. Bunlar aynı kategoride sayılmazlar kanımca.

democracy
25.02.2006, 11:58
bende morpheusu öneririm size adreside vereyim free kullanım imkanınızda var kolay gelsin

İndirmek için tıklayınız (http://www.hemenpaylas.com/download/240334/Morpheus.rar.html)

canugur
27.05.2006, 17:40
bence ares ve kaza başlı başına bir vürüs kaynagından başka birşey değil... .

aresi her kurdugumda bir hafta geçmeden pc aptallaşıyo bu yüzden haydi formatla işin yoksa...

bakalım ccgunal tavsiyesini tuttuk birde bunu deniyelim diye...

Alıştı zaten pc formata en fazla bir format daha atarız..... :)

Dostca kalın.......

cok haklisiniz, areslite, kazaa ve morpheus kesinkes virus yuvasi, ertesi gün büyük olasilikla makineniz aptallasabiliyor. Ya mausunuz donuyor, ya da her gün programlardan bir data gidiyor, farkinda bile olmuyorsunuz.
Bunu bir kac kez deneyerek buldum.
Bedelli oluyor ama, yedeklemenize firsat kalmadan her seyinizi yitirebiliyor, kurtulmak icin HD yi formatlamak zorunda kalabiliyorsunuz.
Ama bu sitelerden, virus kapmayi göze alirsaniz, bir de hizli netteyseniz, yüzlerce müzigi kisa sürede bulma, ve indirme sansina da sahpsiniz.
ben makinami bir kac kez formatlamayi göze alarak, 7500 parca indirip CD lerde yedekledim.
Secim sizin
saygilar

meymane_usari
28.05.2006, 07:28
bende limewire adlı programı tavsiye ediyorum aradığım her dosyayı bulabiliyorum hemde bilgisayarı hiç yavaşlatmıyo ben daha önce flashget ve ares kullandım hiç biri işime yaramadı sana tavsiyem dediğim gibi limewire

canugur
28.05.2006, 07:36
bende limewire adlı programı tavsiye ediyorum aradığım her dosyayı bulabiliyorum hemde bilgisayarı hiç yavaşlatmıyo ben daha önce flashget ve ares kullandım hiç biri işime yaramadı sana tavsiyem dediğim gibi limewire
evet, en iyisi bu bence.
Henüz hic bir virus sorunu gelmedi.
sitenin kendi korumasi var saniyorum.

cincin
28.05.2006, 11:20
slm arkadaslar!
bi sorum var belki (aslinda eminim:) ) aranizda birisi yardimci olabilir
kazaa yi sildim ama ginede bgs i actigim her zaman kazaa programi aciliyo:S
anlamadim gitti!
desktoptan(türkcesi masami?) sildim, programin acilmamasi icin ne yapabilirim ???

ONU®
28.05.2006, 14:13
Ben de limewire'i tavsiye ederim.

FaLLeN
17.06.2006, 04:20
ufak tefek şeyler için

imesh de olabilir

ama kasmayan bişi istiyorsanız torrentlerlerle çalışın.

E-mulenin fincan modu da güzel

dekar
17.06.2006, 16:12
eMule derim canlar...En temizi ve en zengin arşivli P2P programı o...Yanında spyware yok,aradığınız her dosya bir şekilde bulunuyor.LimeWire,Ares falan eMule yanında halt eder.Kazaa zaten bitmiştir artık,her dosya fake çıkıyordu en son kullandığımda...Sadece MP3 için Soulseek'te iyidir,temiz programdır.

Bu arada eMule'ye yeni başlayan ama downloada kısa zamanda başlamak isteyenlere eMule_pP Mod.47a öneririm.Çok sağlam bir mod.Upload Management özelliği dehşet,Leecherlara bir byte bile yollamıyor,size dosya yollayabilecek kullanıcılara upload veriyor.Download hızıda 256K bağlantımda oldukça iyiydi.25 KB hızı açtıktan birkaç dakika sonra görebiliyorum.

http://lastbytescout.homepage.t-online.de/pp-mods/r8.rar
Password: "first.final.r8"

eMule'nin esprisi upload yapmaktan geçer.256K için 3KB upload vermek iyi olur.eMule zaten değişik bir kredilenme sistemi kullandığından,hemen download etmez.Beklemek ve sabırlı olmak gerekir ama sonunda istediğinizi alırsınız.Bilgisayarı sürekli açık tutabilirseniz,eMule uygundur.Yeter ki Freeangel gibi leeher modları kullanıp,hiç upload etmemezlik yapmayın.Yoksa hem sunucudan atılırsınız hem de Türkiye IP aralıklarına sınırsız ban da atabilirler bir süre sonra...CFosSpeed programını kullanırsanız,upload/download/surf dengesini iyi bir şekilde kurarsınız.Download yaparken normal surfe rahatça devam edersiniz...

striker29
21.06.2006, 21:15
limewire kullanabilirsin

ayvaz58
27.07.2006, 13:47
ben lime wire pro kullanırım genelde onu tavsiye ederim www.inndir.com adresinden ücretsiz ve güncelleştirmesis indirebilirsin

hammerthrower
26.08.2006, 23:02
INDIR COMDAN DEĞİLDE www.limewire.comdan basici seçip ındırılebılır. oradanda wındows recomended ı yukleyın. bırde bearshere var. ısteyen yukleyebılır. cincin sende program ekle kaldırdan kaldırdınmı programı kısayolunu sılmen bişe ifade etmez .saygılarrr

cagdascetin
26.08.2006, 23:09
Arkadaşlar lütfen üzerinde 1 haftadan fala zaman geçmiş konulara cevap vermeyin.

Akayizm
27.08.2006, 03:20
slm arkadaslar!
bi sorum var belki (aslinda eminim:) ) aranizda birisi yardimci olabilir
kazaa yi sildim ama ginede bgs i actigim her zaman kazaa programi aciliyo:S
anlamadim gitti!
desktoptan(türkcesi masami?) sildim, programin acilmamasi icin ne yapabilirim ???

Baslat\Ayarlar\Denetim Masasi\Program Ekle /Kaldirdan

Kaldirican Programi.. Sonra C:\Program Filles Klasörunun Icine Girip Gerekli Dosyayi Bulup Sil..

Sorun Kalmicaktir..

Kolay Gelsin

tubişimm
27.09.2006, 14:34
slm arkadaşlar bende bu zamana kadar flashget,bearshare,kazaa ve ares programlarını kullandım ama en iisi daha sonradan indirdiğim limewire programı. bir çok şeye fazlasıyla ulaşabiliyom. her program gibi bu programında istemediğim yanları var ama diğerlerine kıyasla limewire en iisi
teşekkürler

Divani
10.10.2006, 08:30
arkadaşlar bende bearshare limewire ve emule kullanıyorum büyük boyutlu dosyalar için(video, film) emule'yi kullanın mp3 için limewire bearshare zaten pek iyi değil ama yinede bulunsun diye kullanıyorum arada işe yarıyo:)

siyahhh
10.10.2006, 13:09
arkasım ben hepsini kullandım ama su an sana tavsiye edebilecegim sadce lime wire var.kesinlikle memnun olursun

mehmet_onal
24.11.2006, 16:44
arkasım ben hepsini kullandım ama su an sana tavsiye edebilecegim sadce lime wire var.kesinlikle memnun olursun
http://img387.imageshack.us/img387/4914/limewireyc7.png
katılıyorum bununladayetinmiyorum linki de vereyim bunun üstüne tanımam saygılar.....

burayı tıklayınız...... (http://www.inndir.com/program.php?id=28177)

rockçı turna
24.11.2006, 16:48
[QUOTE]

katılıyorum bununladayetinmiyorum linki de vereyim bunun üstüne tanımam saygılar.....

[QUOTE]

evet bende su anda lime wire kullanıyorum ve gayet memnunum.

Lancelot
24.11.2006, 19:32
ben piyasadaki tüm p2p programları hatta üniversitede yaptığımız programı bile kullandım ama limewire ve morpheus'tan iyisini görmedim. güvenlik açısından da en iyisi bunlar.. şiddetle tavsiye ederim.. limewire özellikle türkçe müzikler için ideal.. morpheus'u ise yabancı içerik ve programlar için kullanıyorum..

oylum
24.11.2006, 19:45
sorum mp3 ise çözüm limewire.hem hızlı,hem aradığın en zor parçaları bile bulabiliyorsun.bilgisayarı yavaşlatmıyor hem de ben hiç virüs problemi yaşamadım.tavsiye ederim

rinda
24.11.2006, 20:09
bu limewire programı daha önce bende vardı sildim çünkü duyduki buradan indirdğin müzikler videolar resimler başkalarının bilgisayarından yasal olmadan izinsiz alınıp yükleniyormuş..limewirede bağlı kaldığın zaman içinde başkalarıda senin bilgisayarındaki video resim müzik gibi vb şeylerden yararlanıyormuş..bir nevi karşılıklı paylaşım proğramı yani:)

Lancelot
25.11.2006, 03:05
bu limewire programı daha önce bende vardı sildim çünkü duyduki buradan indirdğin müzikler videolar resimler başkalarının bilgisayarından yasal olmadan izinsiz alınıp yükleniyormuş..limewirede bağlı kaldığın zaman içinde başkalarıda senin bilgisayarındaki video resim müzik gibi vb şeylerden yararlanıyormuş..bir nevi karşılıklı paylaşım proğramı yani:)

p2p programlarının çalışma mantığı bu zaten.. paylaşım klasörü oluşur ve siz içine ne koyarsanız onu paylaşırsınız.

p2p = peer to peer, person to person

kazaa, emule, edonkey, dc++, ares, limewire, morpheus vb hepsinde bu şekilde yani kişiler arası dosya paylaşımı olur...

heval19
25.11.2006, 10:00
bende limewire ve imeshi kullanıyorum ama limewire daha kolay ve hızlı.

baris1976
11.01.2007, 09:07
kazaa eski kazaa degil yukledigin an beraberinde kumarhane reklamları geliyor
buyuk dosya indirmeleri icin emula yı mp3 icinde kesinlikle lime wire yi öneririm

Zaza_024
11.01.2007, 11:59
ben de limewire kullanıyorum.. çok memnunum.. ama sadece mp3 indirmek için kullanıyorum.. daha birçok fonksiyonları var.. resim video indirme şansınız da var.. pc de bir yavaşlama olmuyor..bir şikayetim yok.. tavsiye ederim..:scooter: