sessizfırtına
24.11.2005, 15:36
:3D_NG: SİZCE FENER SONU NE OLACAK? YOKSA MİLAN KARŞISINDA ALDIĞI MAĞLUBİYETE KARŞILIK PSV KARŞISINDA BÜYÜK BİR PERFORMANS SAĞLAYIP :yamukgul: UEFA YA GİDEBİLECEK Mİ?.....:3D_NG: SAYGILAR............
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe sessizfırtına 24.11.2005, 15:36 :3D_NG: SİZCE FENER SONU NE OLACAK? YOKSA MİLAN KARŞISINDA ALDIĞI MAĞLUBİYETE KARŞILIK PSV KARŞISINDA BÜYÜK BİR PERFORMANS SAĞLAYIP :yamukgul: UEFA YA GİDEBİLECEK Mİ?.....:3D_NG: SAYGILAR............ Erki 24.11.2005, 15:47 isinize geldi dimi maglubiyet??? aman bos durmayin.... hem yeri burasi olmasa gerek... rockçı turna 24.11.2005, 15:56 :3D_NG: SİZCE FENER SONU NE OLACAK? YOKSA MİLAN KARŞISINDA ALDIĞI MAĞLUBİYETE KARŞILIK PSV KARŞISINDA BÜYÜK BİR PERFORMANS SAĞLAYIP :yamukgul: UEFA YA GİDEBİLECEK Mİ?.....:3D_NG: SAYGILAR............ her iddiasına girerim ki beşiktaşlısın!!! KingAlevi 24.11.2005, 16:06 SİZCE FENER SONU NE OLACAK? YOKSA MİLAN KARŞISINDA ALDIĞI MAĞLUBİYETE KARŞILIK PSV KARŞISINDA BÜYÜK BİR PERFORMANS SAĞLAYIP UEFA YA GİDEBİLECEK Mİ?..... SAYGILAR............ Fener'in basi nasildi da, sonu olsun. Fener hep bildigimiz Fener. Türkiye'de Anadolu takimlarina fark yapar, Avrupaya gidince hep hüsrannan geri döner. Fener'den bu kadar, PSV'dende fark yer gelir. Ama bu tabloya bakarak sunu söylemek lazim: Her sey para degilmis. sessizfırtına 24.11.2005, 16:23 her iddiasına girerim ki beşiktaşlısın!!! galatasaray lıyım kardeş ........ Erki 24.11.2005, 18:00 Su halinize bakin, yeter ya!!! baska takimlara camur ata ata buralara kadar geldiniz. siz fenere kafa tutcaniza önce para biriktirin doru dürüst futblolcu alin... ben bukadar fb düsmani görmedim bu forumda.... akilli olun camur atmayin... sizin yüzünüzden cöp kutusu dolcak artik.... hasanerdogan 24.11.2005, 19:10 Abi biz de mafya kurarsak paramız olacak. KingAlevi 24.11.2005, 19:28 Abi biz de mafya kurarsak paramız olacak. evet, ayni görüsteyim!!! tunc2 24.11.2005, 19:46 dostlar unutmayin üc büyük yok en büyük cimbom baska büyük yok Erki 24.11.2005, 20:04 mafya söylentisi bitek feneremi ait. unutmayinki dünya kupasi macinda koridorlarda sedat pekerin adamlari dolasiyodu. sazan arkadaslar saolsun belirtmisler kendilerini... sessizfırtına 24.11.2005, 20:24 tunç arkadaşım helal sana evet en büyük cimbom şimdi mafya ayakalarını bırakalımda pazar günü oynanacak büyük derbiye bakalım...... Lamekan 25.11.2005, 03:48 hoş geldin aramıza fenerbahçe.. .her sene oldugu gibi annemizin liğine tekrardan hoş geldin.... pazar ki derbi için dostluk kazansın diyecem ama fenerle galatasarah arasında da dostluk bizar zor ama inşallah diyim olur.... Dostca kalın Kizilbas 66 25.11.2005, 09:11 Arkadaslar özellikle son birkac yildir Türkiye 1. liginin kalitesi epeyce geriledi bu tabiiki ister istemez Ulusal takimida etkiliyor.Bunun en büyük nedeni olarak sistemin bozuklugu ve Futbolun icerisinde dönen Mafya-Sporcu-Politikaci ücgenidir.Üc Büyükler dedigimiz Fenerbahce,Galatasaray ve Besiktasin üst yönetiminde yer alanlarin Mafyayla ,tarikatlarla olan iliskileri hepimiz tarafindan bilinen seyler.O acidan baktigimda Temiz toplum,temiz sporcu sloganinin pek bir ise yaradigini düsünemiyorum yani hangi kulüp yenerse yensin al birini vur ötekini... saygilarimla....... Erki 25.11.2005, 12:46 Arkadaslar özellikle son birkac yildir Türkiye 1. liginin kalitesi epeyce geriledi bu tabiiki ister istemez Ulusal takimida etkiliyor.Bunun en büyük nedeni olarak sistemin bozuklugu ve Futbolun icerisinde dönen Mafya-Sporcu-Politikaci ücgenidir.Üc Büyükler dedigimiz Fenerbahce,Galatasaray ve Besiktasin üst yönetiminde yer alanlarin Mafyayla ,tarikatlarla olan iliskileri hepimiz tarafindan bilinen seyler.O acidan baktigimda Temiz toplum,temiz sporcu sloganinin pek bir ise yaradigini düsünemiyorum yani hangi kulüp yenerse yensin al birini vur ötekini... saygilarimla....... iste budur, gel görki bicogumuz anlamamakta ve hala can sIkIntIsIndan fenere laf atmakta... süper lig futboldan coktaaan cikti.... sessizfırtına 27.11.2005, 21:11 arkadaşlar gerçekten çok kötü durumdayım cimbom un istediğimiz performansı göstememesi beni derinden üzdü yine de fenerlileri kutluyorum................... foodal 27.11.2005, 21:57 BEN HERKESIN IÇINDE TEKIM ÇÜNKÜ BEN FENERBAHÇELİYİM!! candost 30.11.2005, 19:15 arkadaslar ben koyu bir fenerliyim daumun plani cok basit sampiyonlar ligine bilerek veda etti cunki zaten grupdan ciksa bile iki mac sonunda eve donecekti ama simdi daumun dusundugu seyse uefa gitmek cunki basa bas oynayabilecegi takimlar var en azindan uc bes mac yaparlar anlayabildinizmi.. yinede en buyuk fener arkadaslar...... genclik_atesi 30.11.2005, 19:28 abi fenere laf yok fener ezelinden sampiyon. sari kanaryam benim siz tabiki boyle sessiz kanarya gordunuz laf attin bakalim. fener sari kanaryam biz senin arkandayiz sana inaniyoruz, SAMPIYONLUK BIZIM! yenecegimize eminim. EN BUYUK FENER! KISKANANLAR CATLASIN:) Alevimen 30.11.2005, 19:32 Fener mener muhabbetine son getirelim artık :sas: tüm fenerliler www.antu.com 'u ziyaret etsin orası daha uygun :3D_NG (22 |