Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük Derbi

sessizfırtına
24.11.2005, 20:27
ARKADAŞLAR ŞİMDİ PAZAR GÜNÜ OYNANACAK OLAN FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇININ SKORU SİZCE NE OLUR..... BEN BİR TAHMİN YÜRÜTEYİM.

:yamukgul: GALATASARAY:2:3D_NG (4)

:3D_NG (28 FENERBAHÇE: 1:3D_NG (8)

munzur
25.11.2005, 09:20
asıl fenerbahce:2
galatasaray:1 bilemedin 0 olur:).. SAYGILAR

Lamekan
25.11.2005, 14:36
beşiktaş kazansın diyecem ikisinin birden yenilmesi beşiktaşında 6 puan alması bile yetmiyo... ama şaban oynamassa galatasaray alır bence.......

oynarsa fener alır

ya arkadaşlar bu böleme 18 konu açılmış 7 tanesi kapatılmış hep bu hener galatasaray muhabbetine birde şu m.kemal hangi takımlıydı var... bari bu kapanmasın da derbinin sonucunu yazalım buraya....

bence gs 2/ fb 1

ve tam tersi olur

dostluk kazansın

dostca kalın

ErDaL24
25.11.2005, 15:29
her ne kadar fenerli olsamda bu maç banko beraberlik bence çünkü galatasaray kötü oynasada bu maçın havası faklıdır kaybetmek istemyecekler ,fenerbahçe iyi oynuyor ama milan hezimetini üstünden atamadı maç berabere biter

galatasaray:1
fenerbahçe:1

TheGodfather
25.11.2005, 16:11
Galatasaray 3
Fenerbahçe 1

Feneriin durumunu gördük milan karşılaşmasında..Tek Sheva koca Fenerbahçeyi dize getirdi...Üzgünüm çok istemiştk milanı yenmesini ama Fener ne avrupada mücadele edebilcek kadar nede derbilerde tarih yazabilcek kadar büyük bir takım değil..

Takım dediğin Galatasaray gibi olur...:3D_NG (9)

sessizfırtına
25.11.2005, 20:14
Galatasaray 3
Fenerbahçe 1

Feneriin durumunu gördük milan karşılaşmasında..Tek Sheva koca Fenerbahçeyi dize getirdi...Üzgünüm çok istemiştk milanı yenmesini ama Fener ne avrupada mücadele edebilcek kadar nede derbilerde tarih yazabilcek kadar büyük bir takım değil..

Takım dediğin Galatasaray gibi olur...:3D_NG (9)

kardeşim benimmmmmmmmmmmmmmm sen büyüksün tabiki cimbom alır bu maçı inşallah zaten milanın şoku daumu un burnunu uzamasına sebep olmuş takım seferber olup burnunu düzeltmeye çalışıyorlar hahahaha

memço
26.11.2005, 00:56
Ben bir Besiktasli olarak maçin 2-2 berabere bitecegini tahmin ediyorum.

kussaray
26.11.2005, 01:43
ben gerci BESIKTAS liyim, bu mac beni ilgilendirmez ama yinede bir tahmin yapam

G.S. - F.B. 3-1

Ceyhun
26.11.2005, 02:06
gs:7 - fb:0

Candacan
26.11.2005, 04:02
Fb:7 - Gs:0 (Bir Avrupa takımına 4-0 yenilmelerine rağmen, büyük bir hezimetten kurtuldular. Bunun hıncını niye Galatasaraydan çıkartmasınlar ki..)

Yakapınarlı
26.11.2005, 04:05
gs:3 fb:0
fener çökecek

Kizilbas 66
26.11.2005, 07:40
Tarih tekerrür edecek

F.B - G.S = 6-0

KingAlevi
26.11.2005, 11:05
Tarih tekerrür edecek

Galatasaray: 5
Fenerbahce: 1

izmirksk
26.11.2005, 12:45
cim bom yener umarım
skor tahmini yapamam ama feneri yeneceğimizi düşünüyorum
kavgasız ve sahadaki futbolcuların ve teknik heyetin kısacası kimsenin emeği ve alın teri çalınmadan güzel ve sportmence bir maç olmasını temenni ediyorum.
bu şartlar altında kazananı alkışlayacağım:36_1_55: (ama gönül cim bomdan yana)

munzur
26.11.2005, 15:17
Fb:7 - Gs:0 (Bir Avrupa takımına 4-0 yenilmelerine rağmen, büyük bir hezimetten kurtuldular. Bunun hıncını niye Galatasaraydan çıkartmasınlar ki..) dostum sana katılıyorum bu macı alıcaz başka yolu yok :3:

KingAlevi
26.11.2005, 17:29
Fb:7 - Gs:0 (Bir Avrupa takımına 4-0 yenilmelerine rağmen, büyük bir hezimetten kurtuldular. Bunun hıncını niye Galatasaraydan çıkartmasınlar ki..)

Fener tarihin en kötü Milan'indan bile 4 gol yiyor, gelmis bide hincini niye cikarmasin diyorsun. Fenerbahçe kadro kalitesine uygun futbol oynamıyor. Öyle iki üc futbolcuynan hic bir basari elde edemezler, hele hele avrupada adama böyle fark atarlar. Takim ruhu olacak birkere, takim icinde yardimlacma olacak. Onun icin fenerliler dua etsin de Cimbom'dan da fark yemesinler, yoksa durum.....

Lamekan
28.11.2005, 01:24
evet bir derbi daha bitti... Gs lılara geçmiş olsun Fb lilere ise hamam da sabun parası olsun diyorum . Hamam parasını beşiktaş vermişti sabun parasınıda galatasayar... bence gıcık bir maçtı izlenmeye bile değmezdi.... biri kazanmalıydı o da yaralı kanarya oldu. tebrik etdelim Gs arkadaşlar..

Dostca Kallın

ErDaL24
28.11.2005, 13:38
itina ile aslan terbiye edilir müracat herhangi bir fenerli..................................

izmirksk
28.11.2005, 13:48
fenerbahçe yi tebrik ederim

munzur
28.11.2005, 14:00
İşte bbbuuuuudur..........
fenerbahce:1
galatasaray:0
galatasayarlılara cok büyük geçmiş olsun..

Ezo
28.11.2005, 20:12
İşte bbbuuuuudur..........
fenerbahce:1
galatasaray:0
galatasayarlılara cok büyük geçmiş olsun..

sagolasiniz..... neyapalim hep yenecek degil ya yenilecekte olabilir... Bende bir gsli olarak butun fenerlileri tebrik ederim....

Erki
28.11.2005, 21:48
fbliyim takimimi kutluyorum, zorlandik ama aldik. benim gs de anlamadigim, disarda ümit otururken hakanin 90dk oynamasi neden, necati ümit ikilisi fb yi yer bitirirdi...

KoCGIRİ
28.11.2005, 22:06
MAÇIN SÖZLERİ

- Tek çekerli Marcio Nobre

- Bir kaç kişi Anelka’yı tutamadı

(M.Ali Şahinler- Spor Bakanı)

- Sami Yen Sustu bizi dinliyor.

(1150 kişilik F.Bahçe korosu)

Burası Kadıköy buradan çıkış yok.

Şampiyon FENER en büyük FENER
Bundan sonra tek büyük FENER

- Gerçekten zevkli bir maçtı

(G.Saray İkinci Başkanı Ergün Gürsoy)

- 2. yarıda daha çok gol yiyebilirdik.

(G.Saray Teknik Direktörü Gerets)

Ezo
29.11.2005, 00:35
fbliyim takimimi kutluyorum, zorlandik ama aldik. benim gs de anlamadigim, disarda ümit otururken hakanin 90dk oynamasi neden, necati ümit ikilisi fb yi yer bitirirdi...

Hakanin boyuna bakacaklarda ondan.....

Candacan
29.11.2005, 00:42
Sevgili KOÇGİRİ, gene duramadın değilmi. Bir diğer arkadaşların yorumuna bak, bir de kendi yorumuna. Seninki taraftarlıktan öte bir şey. Yanlılıyorsam özür dilerim ama taşlı sopalı kavgaların içinde de çok yer almışsındır sen.
Diğer canlar gibi ben de Fenerbahçeyi kutlamakla yetineceğim.

Erki
29.11.2005, 01:00
Sevgili KOÇGİRİ, gene duramadın değilmi. Bir diğer arkadaşların yorumuna bak, bir de kendi yorumuna. Seninki taraftarlıktan öte bir şey. Yanlılıyorsam özür dilerim ama taşlı sopalı kavgaların içinde de çok yer almışsındır sen.

haddime düsmeyerek cvp yazmak istiyorum. kocgirinin yazdiklari tunc2 ve mustimercan dan genede rahatsiz edici degil... önce forumlari ara ltf ve ona göre yorum yap...
kocgiriye gelince arkadasim seni anliyorum ama bence birakalim yazsinlar istediklerini biz susalim, alttan alalim. biz biliyoruz burasinin aleviforum oldugunu...

Candacan
29.11.2005, 02:47
Sevgili can, sevgili Erki,
"haddime düsmeyerek cvp yazmak istiyorum." diyorsun ama haddini aşıyorsun.

"kocgirinin yazdiklari tunc2 ve mustimercan dan genede rahatsiz edici degil" bu bahsetiğin canların adına bu sayfada rastlayamadım.

"önce forumlari ara ltf ve ona göre yorum yap" Her sayfaya, o sayfada yazılanlara göre yorum yapılır. Öyle olmasaydı ayrı ayrı sayfalar açılmazdı. Ayrıca üslubunu gözden geçirmeni öneririm.

Sevgili can, evet burası aleviforum. Burada her şey canlara layık şekilde, canca tartışılmalıdır. "Evet, doğruda; fenere gelince iş başka" der gibi, birden bire seni ilgilendirmeyen bir yazının içine atlayıverdin.

Sevgili can lütfen can'lığını unutma.

Erki
29.11.2005, 03:18
arkadasim her neyaziyorsan yaz, ama önyargili olmadan önce ilkinde yazdigim gibi forumlara bak. birileri cvp yazmaliydi artik bunu kocgiri yapti, yanlis anlasilmasin avukat diilim.ama psikolojig bi sekilde etkileniyor insan eger takimina camur atilmissa... ben kocgirinin yazdiklarini destekliyorum demiyorum....

uzatmaya gerek yok
saygilarrr....

Candacan
29.11.2005, 04:18
Sevgili can, beni ön yargılılıkla suçlamadan önce, benim yazdığım yazıdaki takımına attığım çamuru gösterebilirmisin.

Sevgili can, hala suçlamalarına devam ediyorsun. Önyargılı olmak. Çamur atmak. Bakın bu suçlamalar benim için çok ağır suçlamalar.
Lütfen sözlerinize dikkat edin. Beni kırıcı olmaya zorlamayın.

Erki
29.11.2005, 04:53
Sevgili can, beni ön yargılılıkla suçlamadan önce, benim yazdığım yazıdaki takımına attığım çamuru gösterebilirmisin.

Sevgili can, hala suçlamalarına devam ediyorsun. Önyargılı olmak. Çamur atmak. Bakın bu suçlamalar benim için çok ağır suçlamalar.
Lütfen sözlerinize dikkat edin. Beni kırıcı olmaya zorlamayın.

hayir yanlis ifade ettim kendimi...
önyargili derken ilk yazmis oldugunuz msj icin gecerliydi. camur atmaya gelince sizinle ilgisi yoktur... bu gereksiz yere ortaligi karistirmaya calisan üyelereydi. ltfn sizinle alakasi yokk...
gene önyargiya gecicem yazdiginiz msj ( Seninki taraftarlıktan öte bir şey. Yanlılıyorsam özür dilerim ama taşlı sopalı kavgaların içinde de çok yer almışsındır sen.) topige bagli bunu anliyorum, ama daha önceden acilan konularada kocgiri cvp yazmistir ve bu yoldan kaynaklanarak böle bi yorumda bulunmustur...
kirdiysam affola....
keske yorumda bulunmasaydim...

Kizilbas 66
29.11.2005, 08:33
Sevgili Canlar..

Sporu bir dostluk ve amacinin sadece insanlar arasindaki iletisimi saglayan,tebessümle baktigimiz bir rekabet olarak algilayalim oldumu Canlar ?
Ayrica Elimize,belimize özelliklede DILIMIZE ( yazdiklarimiza ) dikkat edelim..

Sevgilerimle.....

sessizfırtına
29.11.2005, 17:26
erki nin dediklerini katılıyorum.........

Candacan
29.11.2005, 23:54

Yukardaki benim yazıma verilen cevaplar.

haddime düsmeyerek cvp yazmak istiyorum. kocgirinin yazdiklari tunc2 ve mustimercan dan genede rahatsiz edici degil... önce forumlari ara ltf ve ona göre yorum yap...
kocgiriye gelince arkadasim seni anliyorum ama bence birakalim yazsinlar istediklerini biz susalim, alttan alalim. biz biliyoruz burasinin aleviforum oldugunu...
Adı geçen kişilerin bu sayfada hiçbir yorumuna rastlamadım.

arkadasim her neyaziyorsan yaz, ama önyargili olmadan önce ilkinde yazdigim gibi forumlara bak. birileri cvp yazmaliydi artik bunu kocgiri yapti, yanlis anlasilmasin avukat diilim.ama psikolojig bi sekilde etkileniyor insan eger takimina camur atilmissa... ben kocgirinin yazdiklarini destekliyorum demiyorum....

uzatmaya gerek yok(Erki)
Arkadaşlar, benim yazımdaki çamurlara dikkat edin .Ne kadar çok değilmi. Arkadaşta dayanamamış, haklı olarak hemen cevap vermek zorunda kalmış.

hayir yanlis ifade ettim kendimi...
önyargili derken ilk yazmis oldugunuz msj icin gecerliydi. camur atmaya gelince sizinle ilgisi yoktur... bu gereksiz yere ortaligi karistirmaya calisan üyelereydi. ltfn sizinle alakasi yokk...
gene önyargiya gecicem yazdiginiz msj ( Seninki taraftarlıktan öte bir şey. Yanlılıyorsam özür dilerim ama taşlı sopalı kavgaların içinde de çok yer almışsındır sen.) topige bagli bunu anliyorum, ama daha önceden acilan konularada kocgiri cvp yazmistir ve bu yoldan kaynaklanarak böle bi yorumda bulunmustur...
kirdiysam affola....keske yorumda bulunmasaydim...(Erki)
Çamurdan vazgeçtik ama önyargıya ne demeli. Yanılmış olabileceğini önceden kabul ediyor. Bundan iyi önyargı olabilrmi.
erki nin dediklerini katılıyorum.........(sessizfırtına)

Sevgili canlar(canlara)
Bırak tuttuğu takımı, aynı takımın taraftarına bile söz söylenmesini hazmedemeyip, bütün değerleri hiçe sayarak aslan kesilen bir zihniyet ile karşı karşıyayız. Ben bu arkadaşlara can diyerek canımı teslim edemem. "Üslubunu ağır bulduk" diye banlanırsam. Bundan da onur duyarım.
Bütün canlara, son olarak yürekten sevgilier.

Erki
30.11.2005, 00:22
konu bayaa uzadi cvp hakkimi kullaniyorum...

ismi gecen kisilerin yorumu: Aramadiginiz icin rastlamadinizzz
Camuratmak: genel olarak annamindaydi, ama alinganliginiz üstünüzde.eger öteki acilan konulari okusaydiniz anlardiniz
önyargi: bunu aciklamama gerek yok sanirim.

belirttigim gibi kimsenin avukati diilim, herseye tarafsizca bakmaya calisiyorum. gsyi tebrik ettigim yorumlarimda var (neyazikki okumamissiniz).
takimima laf söylettirirmiyim? eger haksiz yereyse hayir söyletmem.

simdi birakin alinganligi ve forumu güzelce arastirin...

saygilar...

Lamekan
30.11.2005, 00:50
Ya arkadaşlar ben şaşırdım valla nedeni gayet basit... Fener ve Galatasaray konuşuluyor ama konu kapatılmamış yöneticiler tarafından.... Gerçi karşılıklı bir iki diyalok var ama konu kapanmadıysa buda bir gelişme.... :)))

Candacan
30.11.2005, 01:17
"takimima laf söylettirirmiyim? eger haksiz yereyse hayir söyletmem." Siz aslanlar gibi devam edin. Forum sizin olsun, alevilik bizim. Bizde ırkçılığın hiç bir türü olmaz. Benim yazımda takımınla ilgili "tebrik"ten başka hiç bir şey yokken, bana cevap yazacaksın, sonrada yok şuymuş, yok forumun başka yerleriymiş, falan filan.
Siz forumlarda,stadlarda takımınızı kanınızın son damlasına kadar savunmaya devam edin. Vurun, kırın hatta öldürün. Diğer alanları bize bırakın. Nasıl olsa sizi ilgilendirmez. Biz de alanlarda, meydanlarda, Kızılaylarda mücadelemize devam ederiz. Hem de gerçek taraftarlarla birlikte.

Sizin amacınız belli olmuştur. "Forumun başka sayfalarında, başka konularında bir iki yazı yazarız, bu aleviler nasıl olsa saftır, biz bunları oyalarız, kandırırız. Yeri gelince de taşı gediğine koyarız." diyorsunuz. Sizin sadece bir kimliğiniz var. Takımınızdan başka bir kimliğiniz yok. Bizde de ırkçılığın hiç bir türü yok.

Her türlü ırkçılığa hayır.

Sevgili canlar, saflığınızı koruyun.

Erki
30.11.2005, 02:25
hmmm artik cok oldunuzz...
beni taniyanlar forumu kullanmadigimi bilirler. hava atiyo demesinler die sölemicektim, ben hatta bazi forumlarda bu forumun reklamini yapip banlanma uyarisi aldim. bu sizin 2. defa birisinin üstüne nokta koyusunuz (amacim belliymis).takimimi savunuyorum normaldir, ama ben takimimin iyi taraflarini ön tarafa cikararak taraftarlik yapiyorum. camur atarak degil (alinmayin gene). derdiniz ne bilmiyorum ama lafi taaa irkciliga getirmis olmaniz güldürüyor beni...

Her türlü irkciliga hayir ---- destekliyorum

tekrar ediyorum ben irkci degilim ve kesinlikle düsünmedim, ben aleviligin temellerinden birini yani insan sevgisini icimde bulunduruyorum siz hic merak etmeyin...
forum sizin olsun, alevilik bizim -----hangi mantikla yazdiniz bilmiyorum

olayin söle gelistigini zannediyorum...
benim hatam: ben direk olarak bi fbli taraftara yazmam gerekiyodu böyle kiskirtici yorumlarada bulunulmasin die. ama gittim bi gsli veya diger takimli üyeye yazdim... benim asil anlatmak istedigim buydu..
haaa belki siz simdi diceksinizki; bak bak nasil yola geldide dönüyo die:)))))
hic de öle diil...

BEN IRKCI DEGILIM...........

benim büyüklerime sonsuz saygim var. lütfen bu konu fazla uzamasin, sonucta forumun zedelenmesinden baska bi ise yaramiyor. devam etmek istiyorsaniz özel mesaj atiniz...

yada buyrun chate

Candacan
30.11.2005, 03:04
"haaa belki siz simdi diceksinizki; bak bak nasil yola geldide dönüyo die:)))))
hic de öle diil..." Biliyorum.

BEN IRKCI DEGILIM........... Çok inandırıcı. Devam.

Erki
30.11.2005, 03:15
inanip inanmamak size kalmis. hic kimse mecbur degil inanmaya

candacan abi den özür diledim hatta maili kopyaliyorum

Candacan: Benim bu konuyla ilgil yazdığım mesajı oku. Hala aynı cevapları veriyorsan ki sanırım veriyorsun. Tartışılacak bir şey kaldımı ki tartışalım.
Ayrıca bu konu özel değil ki, özel tartışılsın.
Söylenecekler söylendi. "Hıımmm"lar çekildi. Hayatım kavgalarla geçti. Girdiğim hiç bir kavgadan kaçmadım. Ama bir takım için asla kavga etmedim. Etmem de.

Ben: hayir eger kaldiysa burdan devam edersin... ok kalmadigina sevindim
kavgalarla büyümen seni buralara getirmisse kusura bakma ama suc bende diil. kacma kavgalardan ama alttan almayi ören... abimsin elimi uzatiyorum. senden özür diliyorum ama bu özür lafi uzatmak istemedigim ve ikimizinde yöneticilerden zarar görmememiz icin

Candacan: Bak sevgili kardeşim. Ben ilkelerimden asla ödün vermedim. Bu konuda zarar da çok gördüm. Şu yazını alıp açık forumda cevaplamayı o kadar çok isterdim ki... Bana yapılabilecek en ağır hakaretleri yapıyorsun. Başından beri yaptığın bu. Benim ilk yazıma yazdığın cevaptan beri. Senin özür dilemeni zaten beklemiyordum. Takım ruhu içine öyle işlemişki, yüreğinde ondan başka birşey yok. Peki abin olmasaydım ne olacaktı. O zaman elini başka türlü mü uzatacaktın. Kavgalarıma dil uzatmalar, alttan almayı öğretmeler...
Sana haksızlık etmemek ve senin yöneticilerden zarar görmemen için isteğine uyarak bu yazıyı sana özel mesajla gönderiyorum.
Lütfen artık özel mesaj yazma. Senin yaptığın gibi yapmaya, kırmaya, incitmeye, hakaret etmeye zorlama beni.
benim son mesajim:

Ben:yeter yaaaaaa
ya her cvpda altan almaya calisan ben oldum. büyügüm dedim özür diledim, yaziklar olsun. benim sana hakaret ettigimi söylüyorsun irkci die sucluyosun. eger yasitim olsan merak etme gene ayni olcakti bu da gene konulari arastirmadigin ve beni tanimadigin icin.
ya hala takimimin icin öldügümü saniyosun. anlama kitliginmi var kardesim doru dürüst düsünerek yazmiyorsun.istedigini yapmakta özgürsün kopyala sayfaya. ben eger özürümü kabul edersen zaten aciklicaktim. daha yazmam merak etme senin actigin konuda beni görmiceksin ilk defa bi üyeye bukadar sinirli oldum.... artik hic bi sekilde görüsmeyelim...

bunlari göstermemin sebebi candacan abinin bitakima istegi. bende hepsini yollim,
bakin son olarak ben size hakaret etmedim kirici itici olmadim.
celiskide oldugumda affola yazdim (bu da cvplarda var)
sizin sinirleriniz üstünüzde galiba, ama inanin kisisel bisey yok ortada, alinganliktan vazgecin.
özür diledik yüzüme vurdunuz yeter artik!!!!

Lamekan
30.11.2005, 14:16
Bence biz canlar arasında böle münakaşalar yakışmıyor hele ki futbol için hiç yakışmaz bize... Tamam bir birimize takılırız kızdırırız da ama ben fotbol için adam öldürecek olan birinin aramızda olmadıgını ve o zihniyete birinin olacağını
hiç sannetmiyorum.

Erki dostum sen özürde dilemişsin ama kuşaklar arası kopuklukdan olsa gerek yinede anlamamışsınız. Fazla da takmamak gerek aslında olayın çıkış noktası ve bu kadar uzaması gereksiz..

Canda can abi sana nasihat edecek değiliz. ama saygı ve sevgimiz için hoşgörüde gösterilmesi gerekmektedir bence...

biz her kavgada gözü kara olduk hiçde kaçmadık ama çogu zaman çogu şeyi özellikle dostlarımız pire için yoran yaktığımızdan kaybettik....

eren89
30.11.2005, 19:44
yahu kavgayı bırakın

Candacan
30.11.2005, 23:25
"Sevgili KOÇGİRİ, gene duramadın değilmi. Bir diğer arkadaşların yorumuna bak, bir de kendi yorumuna. Seninki taraftarlıktan öte bir şey. Yanlılıyorsam özür dilerim ama taşlı sopalı kavgaların içinde de çok yer almışsındır sen.
Diğer canlar gibi ben de Fenerbahçeyi kutlamakla yetineceğim" Benim yazdığım yazı bu. Lütfen bana yazılan cevapları izleyin.

arkadasim her neyaziyorsan yaz, ama önyargili olmadan önce ilkinde yazdigim gibi forumlara bak. birileri cvp yazmaliydi artik bunu kocgiri yapti, yanlis anlasilmasin avukat diilim.ama psikolojig bi sekilde etkileniyor insan eger takimina camur atilmissa... ben kocgirinin yazdiklarini destekliyorum demiyorum.... Çamurları gördünüz değilmi.

"uzatmaya gerek yok
saygilarrr...." Üsteli te bu böyledir, uzatmaya gerek yok deniyor.

"Ben: hayir eger kaldiysa burdan devam edersin... ok kalmadigina sevindim
kavgalarla büyümen seni buralara getirmisse kusura bakma ama suc bende diil. kacma kavgalardan ama alttan almayi ören... abimsin elimi uzatiyorum. senden özür diliyorum ama bu özür lafi uzatmak istemedigim ve ikimizinde yöneticilerden zarar görmememiz icin " Özürü de gördünüz. Bunun adına özür diyorsanız, o başka.

Tekrar ediyorum, benim yazımdan bu sonuçları çıkarıp, bana bu şekilde yazı yazan bir zihniyete karşıyım. Üstelik bütün cevaplarında aynı zihniyeti sürdürüyor. Yaptığı yorumun yanlışlığını dile getirip özür dilemiyor. Benden büyük olduğum için özür diliyor.Yorum yanlışlığından özür dilemeyi takımına karşı yapılmış haksızlık olarak görüyor. Bana akıl veriyor. Öğütlerde bulunuyor. Alttan almamı öneriyor. Benim yazılarımı izleyenler, bunun benim için hakaretten farksız olduğunu bilirler. Ben gene de bunu önemsemedim. O tür cevaplar yazmadım. Arkadaşımın kişiliği ile ilgili hiç bir yorum yapmadım. benim karşı olduğum zihniyet.
Evet sevgili canlar yineliyorum. Hiç bir alakası olmadığı halde, takımına çamur atıldı duygusuna varıp bir anda her şeyi unutarak, bütün köprüleri yıkarak, karşısındakine olmadık suçlamalarda bulunmak, sizce ne olabilir. Katılın, katılmayın ama bu zihniyetin adı olsa olsa takım ırkçılığıdır.
Bu zihniyetin etnik ırkçılıktan ne farkı var. "Türklükmü... hop... Orda dur... Türke, türklüğe laf söyletmem." " Ben kürtlere, kürtlüğe laf söyletmem" zihniyetinden ne farkı var. Öbürü ırkçılık ta bu değil mi.

Alevimen
30.11.2005, 23:51
değerli arkadaşlar Erkan (Erki, Erki.ch) dostumuz tartışmasız adam gibi delikanlıdır. Irkçılıkla benim uzaylılar kadar bağlantısı vardır :3D_NG (4)
Atışmayı takip ettim ve herhangi bi tarafın üzülmemesi için böyle bir açıklamayı yerinde buldum, yanlız bu düşüncemi aşırı değerlendirmeyin sadece yan yorum olarak görün.
ayrıca herkesden rica ediyorum, birbirimize lütfen iyi davranalım hele tasdiklenmiş üyelerimiz böyle bir ortamda böyle bir tartışmayı olası incitme noktasına kadar taşımamalıdır diye düşünüyorum. anlayışınıza ve hoşgörürlüğünüze sığınarak teşekkür ediyorum.

Candacan
01.12.2005, 00:45
Bu zihniyetin adı ırkçılktır. Irkçılığın açıkça himaye edildiği yerde, ben zaten havanda su dövmüş olurum.
Sevgili canlara yürekten sevgilerimi göndererek, bu forumdan ayrılıyorum.

Erki
01.12.2005, 00:52
Candacan abi burada irkciliga yer yoktur... zaten hep dislanilmislardir. Ayrilma sebebin benim yüzümdense özürü bir borc bilirim... sana her yazdigim cvpi geri alip özür diliyorum. kimsenin benim yüzümden forumdan ayrilmasini istemem...

TheGodfather
01.12.2005, 18:23
Ne yapalım yenildik işte..Ama fenerliler sakın havlara girmesin bu futbolla fener bir yere varamaz..Malesef türkiye ligi kan kaybediyor..Bunun büyük oranda sorumlusuda Fenerdir..Federsayonu kendine kukla yaparak malesef Trükiye ligine büyük bir darbe indirmiştir...Avrupada ve dünyada başarısızlıklar ondan sonra peşi sıra geldi...:bitmisbu:

Kizilbas 66
01.12.2005, 21:59
Arkadaslar !! tartisilacak yer in burasi olduguna inanmiyorum.Lütfen kisir ,bos tartismalari bir kenara birakalim bize faydasindan cok zarari var.Ne yapilmak isteniyor !!!!!
Sporla ilgili konuyu nerelere getiriyoruz.Irkcilikla ilgili cagrimiz var onu oradaki bölümde yazisalim. Bu konuyuda uzatmayin........
Spor kardesliktir,baristir bunu unutmayin ....Kardesligi ,Barisi biz kendi aramizda saglayamiyorsak vay Halimize sevgili dostlar.........

Sevgi ve saygilarimla.....

Lamekan
02.12.2005, 00:04
Kardeşler hiç tartışmazmı tartışırda paylaşırda.....

Evet fenerbahçeden sonra bizde turkcell super liğine döndük iyimi.. Olsun seneye gruplardan nasıl olsa çıkarız umarım.......

Ha bu direkleride bir geçebilseydik..:)

Kara Kartal oley.