Orijinalini görmek için tıklayınız : Kontr-gerilla?

Alevi_cocuk
30.03.2005, 13:42
Yoldaşlar kontr gerilla ne demek ? Ben Kontr-gerilla yı anladığım şekilde bir açıklayayım eğer yanlışım varsa siz yolaşlar düzeltin ve bana tam olarak gerçek anlamını söyleyin

Kontr-Gerilla ; Kırsalda ve şehirde faaliyet gösteren bir örgüt Kontr-Gerilla
Hakkını isteyen emeğinin karşılığını isteyen gerçekleri haykıran suçsuz yere insanları kendi yöntemleriyle susturur ( kendi yöntemi ölüm dür. )

S?z benim kendi yöntemi dediğime bakmayın zaten onların sadece tek bir tane yöntemi var ?nsan öldürmek ...
ama insan öldürmenin çok yöntemi var onlar için
Doğrumu söylüyorum yoldaşlar !!!!

HEP YOLDA?' ÇA

cewap yazın . :3D_NG (27

Duncan
01.04.2005, 02:16
Katogori olarak yanlış yere açılmış bence güncel olaylar kısmına açılmalı idi ama güncelliğide kalmadı.
Neyse kontr gerilla aleviliği ilğilendiren boyutuyla şehirlerde bizlere ait kurum ve kuruluşlarda rant saglamak amaçlı eylemler yapan (haraç,tehtid,baskı,yaralama,vb) kırsalda köy boşaltan yakan halka zulm eden ambarındaki darısından evindeki karısına kadar el uzatan sistemden beslenen ve arkasına alan kurulustur.
Aynı şeyleri yapan başka gruplaşmalar olduğunu özellikle avrupadaki insanlarımıza neler yaptığını duyuyor ve yasayanların anlattıklarını dınlıyoruz.
Bu tip eylemleri yapan kim olursa olsun kendi adıma şiddetle kınıyorum.

Alevi_cocuk
01.04.2005, 13:54
Burası politika forum u diye bu konuyu buraya açma gereği duydum Kontr-gerilla da politika üzerine olduğu için yani.

Duncan
02.04.2005, 02:54
kontr gerilla kesinlikle politik değildir sorular sorulmuş cevaplar alınmış oldugu için topik kilitlenmiştir.