sessizfırtına
25.11.2005, 20:53
MERHABA ARKADAŞLAR ŞUNU SORACAĞIM. ŞİMDİ met TV,ROJ TV ADI ALTINDA BİZLEREDE YER AYRILIYOR.YA ALEVİ KESİME ACABA BİZİMDE KENDİMİZE AİT BİR TV MİZ OLSA NASIL OLURDU, İYİ OLMAZMIYDI,BENCE ÇOK GÜZEL OLURDU?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : tv sessizfırtına 25.11.2005, 20:53 MERHABA ARKADAŞLAR ŞUNU SORACAĞIM. ŞİMDİ met TV,ROJ TV ADI ALTINDA BİZLEREDE YER AYRILIYOR.YA ALEVİ KESİME ACABA BİZİMDE KENDİMİZE AİT BİR TV MİZ OLSA NASIL OLURDU, İYİ OLMAZMIYDI,BENCE ÇOK GÜZEL OLURDU? Alevimen 25.11.2005, 22:22 Cem TV projesi bulunuyor, biraz daha beklemek gerekiyor herhalde. rockçı turna 25.11.2005, 22:40 Cem TV projesi bulunuyor, biraz daha beklemek gerekiyor herhalde. dogrusu cem tv projesi beni bir yandan sevindiriyor bir yandan da kaygılandırıyor. sevindiriyor cünkü tv cok etkili bir arac ve alevilik temalı bir televizyon hem halkımız acısından hem de alevileri tanımaya calısanlar acısından cok yararlı. bu acıdan cem radyo nun her persembe canlı olarak verdiği cem ibadeti yayını nı kutlamak gerekiyor. en azından insanlarımız da bir ''alevi kollektif bilinci'' yaratıyor ve bunu ayakta tutuyor bence.:36_1_55: kaygılandırıyor cünkü alevi dernekleri cem vakfından ibaret degil ve böyle bir tv kanalı (dogal olarak) cem vakfı nın yayın organı olacaktır; tıpkı cem radyo gibi. bu da dernekler arasında yeni bir kavgaya, insanlarımız arasında yeni bir ayrışmaya yol açabilir.:3D_NG (6) rockçı turna 25.11.2005, 22:59 arkadaslar tesadüfe bakınn... bi kaç dk. önce cem tv ile ilgili yorum yazdım ve şimdi aldıgım bir habere göre cem tv acılmış :3D_NG (23 :sas: eger bu aldıgım bilgi doğruysa vatana millete hayırlı uğurlu olsun:) izmirksk 26.11.2005, 11:53 televizyon açılması güzel olur. ama bu televizyon kanalı asla ve asla ırkçı gayeler gütmemeli birilerine yaranmak adına alevi kültüründen taviz vermemeli.ayrıca aleviliği dar kalıplara hapsetmemeli.cem den görüntülerde olmalı ,grup yorumdan müzikte çalınmalı.hoşgörü edebiyatı yapmak uğruna faşolara ait yayınların reklamı yapılmamalı vs... bütün bunlar olduğunda alevi toplumu elbette izleyecektir ve bu topluma faydalı olacaktır eerkan82 26.11.2005, 13:32 televizyon açılması güzel olur. ama bu televizyon kanalı asla ve asla ırkçı gayeler gütmemeli birilerine yaranmak adına alevi kültüründen taviz vermemeli.ayrıca aleviliği dar kalıplara hapsetmemeli.cem den görüntülerde olmalı ,grup yorumdan müzikte çalınmalı.hoşgörü edebiyatı yapmak uğruna faşolara ait yayınların reklamı yapılmamalı vs... bütün bunlar olduğunda alevi toplumu elbette izleyecektir ve bu topluma faydalı olacaktır sana katılıyorum başakalrına yarana bilmek için kesinlikle alevilikten taviz verilmemeli sessizfırtına 26.11.2005, 16:42 arkadaşlar düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için teşekkürler cem tv açılması konusuna gelirsek çok mutlu olduğumu belirteyim.vatana ve millete hayırlı olsun.................. DENIZCENK 01.12.2005, 18:19 walla güzel bir proje helal olsun bütün alevi insanlarımıza armağan olsun gulizar 04.12.2005, 14:44 Herkese Selam bugün Cem Tv nin görüntülerini izledim,bayildim, aslinda bir kac zamandan beri cem Radioyaya küsmüstüm bazi nedenlerden dolayi. ama nede olsa aleviyiz bize küslük yakismaz, cem, semah ,deyisler,alevi ögretileri harika,insallah daha da güzel seyler görürüz cocuklarim adina cok sevindim,benim ögretemediklerimi izleyerek ögrenecekler kisaca kimiz? nasil iz? özümüz nedir.cok sevincliyim kizginligim kaldimadi vallahi.. zaten kimseye kizamamda,yada fazla küs kalmamda,haksizklilara dayanamam. yanliz cabuk kizarim. Insanlarimiza hayirli ugurlu olsun diyorum. atayselvi 09.01.2006, 21:40 Devamlı olarak Cem tv ve Su tv seyretmeye başladık inşallah tek bir görüşün veya düşüncenin temsilcisi olmazlar.Biliyorsunuz Alevilği artık vakıflar şeklinde bölmeye çalışmaktadırlar. skandinava 10.01.2006, 15:56 tabiki çok güzel oldu.bu tv meselesi şu anda bizi temsil eden 3 tane tv var .cem,düzgen ve su tv çok süper yayın yapıyorlar. |