Orijinalini görmek için tıklayınız : Mustafa Denizli

celikmslm
30.03.2005, 16:35
?u an ?randa Teknik Diretktörlük Yapan Mustafa Denizlide Alevidir. Fenerbahçede çalışdığı yıllarda Fenerbahçeli futbolculara ramazan ayında oruç tutturmazmış. Hatta tutmak isteyenlere günahınız bana demiş.

TheGodfather
30.03.2005, 17:37
Mustafa Denizli'nin ?ran'ın futbol takımlarından birinde antrenörlük yapmakta.Acaba Ramazan ayında onları da oruç tutturmayacak mı.Böyle bir istekte bulunabileceğini sanmıyorum ?eriatla yönetilen bir ülkede...

sevgiler saygılar

celikmslm
31.03.2005, 09:09
Valla kardeş orası bilemimiyecem bencede bulunamaz herhalde ama fenerbahçede söylemiştir.

YOLGEZER1984
07.04.2005, 21:16
çelik dostum ben mustafa denizli nin alevi olduğu'nu bilmiyordum..ama iran' da futbolcularına oruç tutmamalarını söylemez bence.. çünkü gerçektende oarsı şeriatla yönetiliyor.. işi çok zor..

Alevi_cocuk
17.04.2005, 10:54
Oruç tuturmamasının nedeni futbolcuların çok sıkı bir çalışmalardan geçtiği süreçete ramazan ayına denk gelmiştir bu nedenle futbolcuların performansı düşmesin diye oruç tuturmamıştır olayı çok iyi biliyorum..

B@rı$...

Oli
08.01.2006, 20:01
Daum da Gerets de oruç tutturmak istemez elbet.. acaba onlarda mı alevi? :yamukgul: gına geldi ya şu alevi bu alevi laflarından... sünni olsun insan olsun...