Orijinalini görmek için tıklayınız : 30 Kasım-Altunizade Kültür Merkezi "Sunay Akın ve Ayla Karacan"

ZülfüKakul
09.11.2006, 00:28
30 Kasım Perşembe Akşamı Saat 20:30 'da "KÜLTÜR DOSTLARI" Altunizade Kültür Merkezi'nde Buluşuyor..
"Sunay AKIN , "Viktor HUGO" 'nun bir sözünü hatırlatacak yine birkez daha.."Ey şair! Bana Yağmurdan Bahsetme Yağdır" şairimiz 30 Kasım Akşamı bizleri yine sözcüklerin yağmurunda ıslanmaya davet ediyor..

Konser: Ayla KARACAN - Söyleşi: Sunay AKIN

Düzenleyen:KÜLTÜR DOSTLARI DERNEĞİ

http://img119.imageshack.us/img119/1838/karacanya1aq9.png

Ayla KARACAN:
1981 yılında Aksaray Arif Sağ Müzik Okulu 'nda ilk eğitimine başlayıp mezun olduktan sonra aynı okulda asistan olarak müziğe devam etti. 1988 yılında İTÜ TÜRK MUSiKiSi DEVLET KONSERVATUARI sınavlarını kazanarak eğitim sürecini Akademik olarak devam ettirdi. Türk Halk Oyunları müzik düzenlemeleri yaparak yurt içi ve yurt dışında ekibi ile birlikte birçok başarıya imza atmıştır. *Aynı zamanda "Kültür Bakanlığı ve Başbakanlık Halk Müziği" seçici kurul üyesidir.

*2002 yılında İTÜ TÜRK MÜZİĞİ DEVLET KONSERVATUARI açmış olduğu Lisans üstü sınavlarına girip "Çalgı Eğitim Yüksek" bölümünü kazanmıştır. Kendi müzik okulu ile bağlantılı olarak yurt dışındaki müzik okullarında Bağlama Eğitimcisi ve jüri üyesi olarak çalışmalarına devam ettirmektedir.

*Yılın belirli zamanlarında Hollanda da Aslan Müzik Okulu 'nda öğrencilere ders vermektedir.

*Profesyonel çalışmaları içerisinde fiili olarak Sn.Sabahat Akkiraz 'a bağlaması ile konserlerinde eşlik etmektedir.

http://www.sevakfi.org/images/upload/normal/18_10u35u46odh131zqnjxhd255sn0gxyem.jpg

Sunay AKIN:
Sunay Akın ilk şiirini 9 yaşında meteoroloji müdürlüğünde çalışan bir memurun kızına yazar. Kızın isminin baş harflerinin dizelerini oluşturduğu şiiri evlerinin terasında bulunan odunluk kapısının iç kısmına yazar. Kız balkona geldiğinde odunluğun kapısını açar. Mahsusçuktan!...

Ama şiir kızın gözüne hiçbir zaman takılmaz. Sunay Akın yıllar sonra “Bir Şairdir Artık”, çocukluğunun geçtiği Trabzon'a gittiğinde sert geçen bir kışta, içindeki odunlarla birlikte kapının da sökülüp yakıldığını öğrenir. Şairin ilk şiiri “Hava Muhalefeti” nedeniyle kayıptır.
http://www.istanbuloyuncakmuzesi.com/sunay.asp ) alınmıştır..

Sevgili "Sunay AKIN , "Viktor HUGO" 'nun bir sözünü hatırlatacak yine bize birkez daha.."Ey şair! Bana Yağmurdan Bahsetme Yağdır" şairimiz 30 Kasım Akşamı bizleri yine sözcüklerin yağmurunda ıslanmaya davet ediyor..

Ayrıntılı Bilgi İçin:
Kültür Dostları Derneği
Selimiye Mah. Hamam Sk. No:58
Üsküdar/İstanbul
Tel (0216) 391 54 10
www.kulturdostlaridernegi.com

FaLLeN
09.11.2006, 00:42
Ordayız galibaa..:001_rolle :001_rolle :001_rolle

ZülfüKakul
09.11.2006, 00:46
Ordayız galibaa..:001_rolle :001_rolle :001_rolle

Vallahi ben oradayım, bekleriz :D

sevilkipirti
09.11.2006, 23:11
Özlemcim ben bileti aldım bile... Ama dönüşü n'aparız onu düşünüyorum:p
30 Kasım çok uzak gibi geliyor, bir an önce gidelim :)

eylüleren
09.11.2006, 23:22
30 Kasım Perşembe Akşamı Saat 20:30 'da "KÜLTÜR DOSTLARI" Altunizade Kültür Merkezi'nde Buluşuyor..
"Sunay AKIN , "Viktor HUGO" 'nun bir sözünü hatırlatacak yine birkez daha.."Ey şair! Bana Yağmurdan Bahsetme Yağdır" şairimiz 30 Kasım Akşamı bizleri yine sözcüklerin yağmurunda ıslanmaya davet ediyor..

Konser: Ayla KARACAN - Söyleşi: Sunay AKIN

Düzenleyen:KÜLTÜR DOSTLARI DERNEĞİ

http://img119.imageshack.us/img119/1838/karacanya1aq9.png

Ayla KARACAN:
1981 yılında Aksaray Arif Sağ Müzik Okulu 'nda ilk eğitimine başlayıp mezun olduktan sonra aynı okulda asistan olarak müziğe devam etti. 1988 yılında İTÜ TÜRK MUSiKiSi DEVLET KONSERVATUARI sınavlarını kazanarak eğitim sürecini Akademik olarak devam ettirdi. Türk Halk Oyunları müzik düzenlemeleri yaparak yurt içi ve yurt dışında ekibi ile birlikte birçok başarıya imza atmıştır. *Aynı zamanda "Kültür Bakanlığı ve Başbakanlık Halk Müziği" seçici kurul üyesidir.

*2002 yılında İTÜ TÜRK MÜZİĞİ DEVLET KONSERVATUARI açmış olduğu Lisans üstü sınavlarına girip "Çalgı Eğitim Yüksek" bölümünü kazanmıştır. Kendi müzik okulu ile bağlantılı olarak yurt dışındaki müzik okullarında Bağlama Eğitimcisi ve jüri üyesi olarak çalışmalarına devam ettirmektedir.

*Yılın belirli zamanlarında Hollanda da Aslan Müzik Okulu 'nda öğrencilere ders vermektedir.

*Profesyonel çalışmaları içerisinde fiili olarak Sn.Sabahat Akkiraz 'a bağlaması ile konserlerinde eşlik etmektedir.

http://www.sevakfi.org/images/upload/normal/18_10u35u46odh131zqnjxhd255sn0gxyem.jpg

Sunay AKIN:
Sunay Akın ilk şiirini 9 yaşında meteoroloji müdürlüğünde çalışan bir memurun kızına yazar. Kızın isminin baş harflerinin dizelerini oluşturduğu şiiri evlerinin terasında bulunan odunluk kapısının iç kısmına yazar. Kız balkona geldiğinde odunluğun kapısını açar. Mahsusçuktan!...

Ama şiir kızın gözüne hiçbir zaman takılmaz. Sunay Akın yıllar sonra “Bir Şairdir Artık”, çocukluğunun geçtiği Trabzon'a gittiğinde sert geçen bir kışta, içindeki odunlarla birlikte kapının da sökülüp yakıldığını öğrenir. Şairin ilk şiiri “Hava Muhalefeti” nedeniyle kayıptır.
http://www.istanbuloyuncakmuzesi.com/sunay.asp ) alınmıştır..

Sevgili "Sunay AKIN , "Viktor HUGO" 'nun bir sözünü hatırlatacak yine bize birkez daha.."Ey şair! Bana Yağmurdan Bahsetme Yağdır" şairimiz 30 Kasım Akşamı bizleri yine sözcüklerin yağmurunda ıslanmaya davet ediyor..

Ayrıntılı Bilgi İçin:
Kültür Dostları Derneği
Selimiye Mah. Hamam Sk. No:58
Üsküdar/İstanbul
Tel (0216) 391 54 10
www.kulturdostlaridernegi.com

size iyi seyirler arkadaşlar bizim yerimizede izleyin..

ZülfüKakul
10.11.2006, 00:41
Özlemcim ben bileti aldım bile... Ama dönüşü n'aparız onu düşünüyorum:p
30 Kasım çok uzak gibi geliyor, bir an önce gidelim :)

Olsun olsun iyidir :) Eee Sevil sanırım ikimiz gideceğiz :crying:

kültür dostu
10.11.2006, 01:36
Sevgili Özlem..

Duyurumuzu benden önce davranarak yapmışsın.. Teşekkür ederim.. :rolleyes:

Bu vesile ile afişimizi paylaşmak isterim.. Bir de tüm dostları 30 KASIM Perşembe akşamı Saat 20:30 'da ALTUNİZADE KÜLTÜR MERKEZİ 'nde görmek..

Saygılarımla..

http://img398.imageshack.us/img398/3769/dkwe4.png (http://imageshack.us)
Tasarım: Sn. Olcay TUGAY

kültür dostu
19.11.2006, 12:20
Arkadaşlar.. Bu arada biletleri temin edebileceğiniz yerleri belirtiyorum..

Bilet Temin Noktalarımız.
*Kültür Dostları Derneği (Üsküdar Tel. 0216 391 54 10)
*Ayla KARACAN Müzik Merkezi (Kartal Tel. 0216 488 28 93)
*Nazım Hikmet Kültür Merkezi (Kaya Bey'den..) (Kadıköy Tel.0216 414 22 39)
*Mephisto Kitabevi (Cafe kısmından..) (PTT Yanı Kadıköy)

Biletler az kaldığından, konser günü kapıdan bilet temin edememe durumu olduğu için önceden biletlerinizi temin etmenizi rica ederim.

Saygılarımla..

ZülfüKakul
19.11.2006, 17:29
Arkadaşlar.. Bu arada biletleri temin edebileceğiniz yerleri belirtiyorum..

*Nazım Hikmet Kültür Merkezi (Kaya Bey'den..) (Kadıköy Tel.0216 414 22 39)
*Mephisto Kitabevi (Cafe kısmından..) (PTT Yanı Kadıköy)

Biletler az kaldığından, konser günü kapıdan bilet temin edememe durumu olduğu için önceden biletlerinizi temin etmenizi rica ederim.

Saygılarımla..

Çok sağol ya.. Ben Kadıköyden alırım :) Bilmiyordum öğrendiğim çok iyi oldu:thumbup1:

sevilkipirti
19.11.2006, 18:56
Çok sağol ya.. Ben Kadıköyden alırım :) Bilmiyordum öğrendiğim çok iyi oldu:thumbup1:

Sen alma hala, kalcaksın kapıda sonunda :)
Gelmazsen bi daha gözüme gözükme zaten....

PirO_62
19.11.2006, 19:14

Bana da al Bana da :blushing: :blushing:

heheh bende gelırım herhalde sanırsam belkı

neyse teşekkürler özlem

kültür dostu
22.11.2006, 13:36
Arkadaşlar..

Bilet ve zaman azalmakta.. Elinizi çabuk tutun..

*Nazım Hikmet Kültür Merkezi (Kaya Bey'den..) Kadıköy Tel.0216 414 22 39)
*Mephisto Kitabevi (Cafe kısmından..Ayşe Hanım'dan ) (PTT Yanı Kadıköy)

Dostlukla..

ZülfüKakul
25.11.2006, 22:18
Arkadaşlar..

Bilet ve zaman azalmakta.. Elinizi çabuk tutun..

*Nazım Hikmet Kültür Merkezi (Kaya Bey'den..) Kadıköy Tel.0216 414 22 39)
*Mephisto Kitabevi (Cafe kısmından..Ayşe Hanım'dan ) (PTT Yanı Kadıköy)

Dostlukla..

Kadıköy'den alınabileceğini söylemen çok iyi oldu :)
Biletler tamam :) 30 Kasım'ı bekliyoruz..

kültür dostu
26.11.2006, 23:08
Kadıköy'den alınabileceğini söylemen çok iyi oldu :)
Biletler tamam :) 30 Kasım'ı bekliyoruz..

Sevgili Özlem..

Gün yaklaştıkça heyecanımız daha bir artıyor.. Geldiğinde mutlaka tanışalım olur mu?

Sanırım sen Ayla Hocamızın öğrencisisin.. Zaten Ayla Karacan Müzik Merkezi öğrencileri için salonun bir bölümünü tahsis ettik sizleri daha yakından sevgi ile kucaklayabilmek için..

Dostlukla..

ZülfüKakul
26.11.2006, 23:10
Sevgili Özlem..

Gün yaklaştıkça heyecanımız daha bir artıyor.. Geldiğinde mutlaka tanışalım olur mu?

Sanırım sen Ayla Hocamızın öğrencisisin.. Zaten Ayla Karacan Müzik Merkezi öğrencileri için salonun bir bölümünü tahsis ettik sizleri daha yakından sevgi ile kucaklayabilmek için..

Dostlukla..

Güzel bir yerden izlemek istiyoruz, yardımcı olursunuz umarım:) Ayla Hoca tanıştırır bizi:)

gurbuz
27.11.2006, 13:13
ben bugün biletimi alıcam umarım
ama ayla hanımın sesi gitti umarım düzelir
gidecek zamanı buluyor tamda yaa
bu arada bizim o gün ve saatte kursumuz vardı iptal oldu değil mi??:)))

bu arada özlem sen neden kurstan değilde kadıköyden alıyorsun bileti

ZülfüKakul
27.11.2006, 21:48
ben bugün biletimi alıcam umarım
ama ayla hanımın sesi gitti umarım düzelir
gidecek zamanı buluyor tamda yaa
bu arada bizim o gün ve saatte kursumuz vardı iptal oldu değil mi??:)))

bu arada özlem sen neden kurstan değilde kadıköyden alıyorsun bileti

Ben cumartesi günleri derse gidiyorum, bir hafta beklesemiydim bilet almak için? :)