Orijinalini görmek için tıklayınız : 5.Aleviforum Şiir Yarışması Yorumlar
mehmetpaker 09.11.2006, 08:19 tüm katılımcıların ve bu yarışmayı düzenleyenlerin yüreklerine sağlık.Ben ve yarışmayı okuttuğum arkadaşlarım.. EDİT..de karar kıldık çok güzel ve bir o kadar da geçmişte yaşanan bazı insanları anımsattı , özellikle ...EDIT...yüreğine sağlık .Umarım sahibini öğrenebilirim....
Gülseren58 09.11.2006, 08:30 Sevgili Katılımcı Arkadaşlar,
Hepinizin şiirleri o kadar güzel ki, bir seçim yapmak kendi açımdan çok zor olacak.
tüm katılımcı arkadaşlara canı gönülden başarılar arkadaşlar.
tüm katılımcı arkadaşlara tşk ediyorum herkezin şiiri güzel zor seçim olacak
umarım hak yerini bulur
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara bol şans diliyorum ,gerçekten çok güzel şiirler yazmışsınız.Bence hepiniz kazandınız,çünkü çok etkilendim duygu yüklü yazılmış hepsi de.
candost_20 09.11.2006, 10:13 Katılımcı arkadaşları tebrik ediyorum yüreginize sağlık canlar.Şiirler güzel gerçekten benim begenim ...EDIT....şiirine oldu arkadaşımı tebrik ediyorum yüregine sağlık...
puduhepa 09.11.2006, 10:15 emeğinize ve yüreğinize sağlık.hepsi de birbirinden değerli şiirler. her zaman şiir kazansın.başarılar...
tüm katılımcı arkadaşlarımızın önce emeklerine yüreklerine sağlık sonra da başarılar diliyorum tüm canlara.
umudum satırların konuştuğu umudun kazanması
acareftelya 09.11.2006, 10:54 şiirler o kadar güzel olmuş ki insan seçim yapmkata gerçketne zorlanıyor..bi kaç tane seçme şansımız yok mu:thumbup1:
seyhunbey 09.11.2006, 11:06 üyemizin yazdığı bu şiir, kendi şiirine oy kullanması nedeniyle diskalifiye edilmiştir...
ya cidden ben bu şiire tam oy vermeye karar vermiştim diskalife olduguna çok üzüldüm :( gercekten harikaydi ne yaptin...:(
Tüm katılımcılara teşekkür ederiz hepsi birbirinden güzel seçmekte zorlandık ama ilk bakışta ilgimi çeken şiir hangisiyse onda kullandım oyumu..Başarılar arkadaşlar...Emeğinize sağlık..
bodrum_26 09.11.2006, 11:28 herkeze kolay gelsin zorda olsa kararı vereceğiz
reyhan22 09.11.2006, 11:29 yarışmaya katılan yarışmacı arkadaşlara teşekkürler bütün şiirler birbirinden güzel olmuş secmek gerçektende cok zor oldu......
alevi_murat24 09.11.2006, 11:44 tüm katılımcı arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı canı gönüln teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. emegi geçen herkese teşekkür
şiirlerin hepsi harika olmuş yazan arkadaşlarımın yüreğine emeğine sağlık olsun....bilmemki hangisine oy kullansam..ben tekrar tekrar okuyup biraz daha düşünmek istiyorum...ve Kızılkiliseyede emekleri için ayrıca teşekkürler...
Bu topikdeki her yüreğe ayrı ayrı teşekkürler hepside çok iyi ayrıca Kızılkilise arkadaşımızada teşekkürler..
nihat 61 09.11.2006, 12:24 siirlerin hepsi çok güzel gönlümüzde hepsi birinci ama bu bir yarışma bir tanesini secmek zorundayım tüm katılımcılara emekleri için teşekkür ederim
yarışmaya katılan arkadaşların emeğine yüreğine sağlık gerçekten şiirlerin hepsi birbirinden güzel olmuş karar veremedim daha hangisine oy versem diye tekrar okuyacağım kızılkilise arkadaşada emeğinden dolayı teşekkürler.
zelal_sultan 09.11.2006, 13:05 emeginizin karşılıgını umarım alırsınızz
çok guzel bencee
cena dersim
Ali_Yolcusu 09.11.2006, 13:19 kaybedecem diye üzül ama yerin dibine girme,
kazanacam diye sevin ama kendini yıldız sanma...
tüm şiirler çok güzel, oy verirken çok zorlandım. şiirleri yazanların yüreklerine sağlık.
Katılımcı arkadaşlar gerçekten şiirleriniz harika.Seçerken çok zorlandım kaleminiz hiç susmasın.
güldestim 09.11.2006, 13:48 Şiirlerin hepsi birbirinden güzel.Seçim yapmakta epey bir zorlandım.Katılımcı arkadaşlar emeğinize ve yüreğinize sağlık.
tüm arkadaşlara başarılar kazanan belli Anadolu....
alihaydar24 09.11.2006, 15:58 siirleri yazanların emeğine yüreğine sağlık öncelikle
secmekde bayaa bir zorlandım ama Anadoluyu cok güzel anlatmıslar hoşuma gitti siirler bizlerle paylasdığınız için tesekkür ediyorum ve bu ara da bu yarışmayı düzenleyenlere de ayrıca tesekkürler
Kartopu86 09.11.2006, 16:07 Şiirlerin yazarlarına ayrı ayrı teşekkür ederim...Hepsi çok güseldi yüreklerinize sağlık....Seçerken çookkk zorladım biçokkez okudum hepsinden ayrı bir tat aldım
Şiirleriniz yüreğinizin sesi olsun.Hep sevgiyle kalın
Oyumu vermede zorlandım ama sonuçta verdim.
Tüm katılımcılara başarılar
tüm canların yüregine saglık secim yapmak imkansız hakikaten,
hepsi secenegi olsa keşke :)
bakalım turuncu formayı kim giyecek, şimdiden tebrik ederim,
Kızılklise emegine saglık can,
Öncelikle katılan canlara başarılar diliyorum..
Kulağıma gelen '' MSN 'de Oy Toplama '' çalışmaları umarım bir söylentidir, tekrarlanmaz, gerçekleşmez.. :=)
Alevi isek, Aleviliğe yakışır, başkalarının hakkını yemeden hareket etmeliyiz...
Ne demek istediğimi anlayan anlamıştır sanırım.
Başarılar tekrar.
tuncerbio 09.11.2006, 17:23 şiirleri yazan herkesin eline yüreğine sağlık ...seçmekte zorlandık baya ..oy veremediklerimiz kusura bakmasın ...(keşke çok oy kullanabilseydim)
Özgür-Taylan 09.11.2006, 17:30 siirler birbirinden güzellll
tüm canlarin yüregine saglik!!!
ANADOLU YURDUMUZ
TÜRKÜLER YOLUMUZ
SAZIMIZ UMUDUMUZDUR BiZiM!!!!
saygilarrr sevgilerrr
şiirlerin hepsi birbirinden güzel.bende seçmekte gerçekten zorlandım.katılan herkese başarılar diliyorum.
bütün katılan yarışmacı canlar şiirleriniz birbirinden harika hepinizi yürekten selamlıyorum.....
epikurus 09.11.2006, 18:48 Duygularını dizelere döküp içli şiir yazan dostlara yürekten teşekkürler. Sadece birşey takıldı aklıma. Arkadaşlarımızın tamamına yakını anadolu üzerine yazmış. Acaba böyle bir başlık belirlenip o doğrultuda mı şiir yazılması istendi, yoksa herkes aynı zamanda aynı şeyleri düşünüp te mi yazdı (ki bu bana pek mantıklı gelmedi) Alevi forumun zaten formatı belli bu formatı aşmadan konu serbest bırakılabilirdi. Zenginliğin oluşması babında diyorum....
hasret_eylul 09.11.2006, 18:53 bütün canların emeğine yüreğine sağlık gerçektende birbirnden güzel şiirlerr..
konu anadolu olunca yürektekilerde bu şekilde ancak mısralara dökülür sanırım..
mersinli_pelin 09.11.2006, 18:59 yüreğinize sağlık o kadar ve etkileyici şiirler olmuş ki hepsi hangisinin en güzel olduğuna karar vermek çok zor...hepsi çok güzel başarılar...
zeynep C. 09.11.2006, 19:16 Hepsi birbirinden güzel oy verirken çok zorlandım.
Yarışmaya katılan arkadaşlara bol şans....
Serkan_Devrim 09.11.2006, 19:23 Duygularını dizelere döküp içli şiir yazan dostlara yürekten teşekkürler. Sadece birşey takıldı aklıma. Arkadaşlarımızın tamamına yakını anadolu üzerine yazmış. Acaba böyle bir başlık belirlenip o doğrultuda mı şiir yazılması istendi, yoksa herkes aynı zamanda aynı şeyleri düşünüp te mi yazdı (ki bu bana pek mantıklı gelmedi) Alevi forumun zaten formatı belli bu formatı aşmadan konu serbest bırakılabilirdi. Zenginliğin oluşması babında diyorum....
şiir yarışmasında önce konu belirlenir ve o konu da yazılan şiirler yarışır. konu yönetim tarafından Anadolu olarak belirlenmiştir.
gizemli7575 09.11.2006, 19:32 Bence bu şiirlerin hepsi birinciliği hakediyor.
Gerçekten çok zor bi seçimdi, katılan bütün canlara bol şans diliyorum...
Bu kadar güzel şiiirler arasında seçim yapmak gerçekten zor oluyor. Bütün şiirler birbirinden güzel bu nedenle başta bu yarışmayı düzenleyene ve yarışmaya şiirleriyle katılan bütün canlara emeğinden dolayı teşekkür ederim.
tüm katılımcı arkadaşlara emekleri ve bu güzel çalışmalarından dolayı çok teşekür etmek istiyorum.. gerçekden güzel şiirler çıkmış kararsı kaldım kendi adıma bir daha sondan başa okumaya karar verdim..
sizlerede kolay gelsin oy kullanmamış tüm dostlar..
divrigli 09.11.2006, 21:16 seçim yapmak gerçekten çok zor.hepsi çok değerli şiirler bütün katılımcı arkadaşların elllerine sağlık.
herkese başarılar..
hatice keleş 09.11.2006, 21:49 şiirlerin hepsi birbirinden güzel oy kullanırken zorlandım katılan arkadaşların emeğine sağlık ve bol şanşlarrrr
karar vermek cok zor.secici olmak kadar zor ne olabilir...burcu burcu anadolu
kokan bu siirler arasinda
butun katilimci arkadaslara tesekurler.
halitseyfi 09.11.2006, 23:50 sevgili canlar
hepinize başarılar
Valla ülkeye cumhurbaşkanı seçmek bundan kolay olsa gerek. Büyk bir çoğunluğu bir çok şairden daha güzel yazılmış şiirler.Tüm katılımcılara teşekkürler. Hepsini tek tek okudum ve reyimi ......... isimli şiire verdim.
hayalet34 10.11.2006, 10:21 tüm katılımcıların yüreğine sağlık.Ayrıca düzenleyenleri de kutlamak istiyorum çok güzel birşeye vesile oldu .Şiir ziyafeti çektirdi yüreklerimize......
Seçmek çok zor oldu benim açımdan.....
cemeren58 10.11.2006, 10:52 çok güzel bir yarışma ,şairlerin ve düzenleyenlerin yüreklerine sağlık.
Ben de oyumu kullandim.Gercekten secim yapmak bayagi zor oldu.
Sonucta bu tatli bir yaris.Tek bir siir birinci olsa da kazanan biz olacagiz.Kültürmüz ve inancimiz kazanacaktir...
Herkesin emegine ve yüregine saglik.
Herkese de basarilar diliyorum...
Değerli Aleviforum üyeleri,
Canlar şiir yarışmasına katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum ve tekrar birşeyler hatırlatmakda fayda görüyorum.
Emeğe saygı duymak bir erdemdir bu yüzden tüm şiirleri okudukdan sonra en beğendiğiniz şiiri seçin, arkadaş ve dost tavsiyesi üzerine oy kullanmak diğer insanlara karşı adaletsiz davranmaktır ve bu bize yakışmaz. Adil bir şekilde en çok hakedene oy veriniz.
saygılar.
ben hala karar veremedim ya kaç kez okudum hepsi birbirinden güzel ve karar verdim son sn vercem oyumu
tüm arkadaşların yüreklerine sağlık.başarılar:shifty:
hayalet34 11.11.2006, 08:29 herkezin eline yüreğine sağlık..oy vermek gerçekten cok zor ..bi seçim yapmak imkansız..bir nazım edasında yüreğinden anadolu hasretinden akmış bu duygulu ve sihirli cümleler herkezin yüreine sağlık
KızılBant 12.11.2006, 18:06 Güzel bir organizasyon şiirleri okuyorum oyumu en beğendiğime kullanıcam.
Şiir yarışmamız sona ermiştir resmi sonuçları en kısa zamanda oyları inceledikden sonra sizlerle paylaşacağız.
Saygılar.
inanamıyorum şiirlerin güzelliğinden ben tarihine hiç dikkat etmemiştim...
bu yüzden oyumu kullanamadım..katılan arkadaşlarımdan çok özür dilerim.bu yürek yarışında herkese tekrardan başarılar diliyorum..
inanamıyorum şiirlerin güzelliğinden ben tarihine hiç dikkat etmemiştim...
bu yüzden oyumu kullanamadım..katılan arkadaşlarımdan çok özür dilerim.bu yürek yarışında herkese tekrardan başarılar diliyorum..
geçti boru nun pazarı sür mouse nu 6.yarışmaya:p
hatice keleş 14.11.2006, 13:30 şiirlerin hepsi birbirinden güzel katılan arkadaşlara başarılar diliyorum
geçti boru nun pazarı sür mouse nu 6.yarışmaya:p
sanırım haklısın erdal ben mousemle birlikte çaktırmadan yavaş yavaş buralardan yol alsam iyi olur..:) daha doğrusunu söylemek gerekirse kararsız bir insan olduğumdan hangi şiiri seçeceğimede henüz karar verememiştim...neyse artık dedğin gibi diğer yarışmaya kaldı.tabi o zamana kadar burda olursam...
Mesut Gündüz 14.11.2006, 14:45 Anadolu ne güzel bir diyarmış benide şair etmişti tabi acemi olduğum için aday olamadım.Olsun hayatımda ilk defa bir şiir yazmıştım.Bilgisayarımın masaüstüne yerleştirdim ilk şiir denememi.Arkadaşların şiirleri profesyonel çokta güzel.En iyi olan kazansın.
Saygılar,
galiba birincilgi iki şiir paylaştı en son baktıgımda iki şiir de eşit oy almıştı artık kardeş kardeş payalşırlar ödülü:)
http://www.aleviforum.com/showthread.php?p=287728#post287728
şiir yarışması sonuçları, kazanan ve ilk 5'e girenler bu topicdedir. Bu topicden kutlamalarınız yapabilirsiniz saygılar.
|