ufuk2235
10.11.2006, 21:53
edremitin 9 alevi köyünden biri olan camcı köyünün sitesini veriyom canlar
www.ceyad.org
forum falanda yapılmış bi bakın bi destek olalım...
www.ceyad.org
forum falanda yapılmış bi bakın bi destek olalım...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Edremit'in 9 Alevi Köyünden biri.. ufuk2235 10.11.2006, 21:53 edremitin 9 alevi köyünden biri olan camcı köyünün sitesini veriyom canlar www.ceyad.org forum falanda yapılmış bi bakın bi destek olalım... yazyağmuru 25.11.2006, 21:02 bende balıkesirde alevi var mı diyodum ya. demek ilçelerinde var. merkezde rastlamak pek mümkün deil murat222 26.11.2006, 12:37 balıkesir merkeze bağlı çok sayıda çepni-alevi köyü mevcut ustaclu han 24.12.2006, 15:02 bende balıkesirde alevi var mı diyodum ya. demek ilçelerinde var. merkezde rastlamak pek mümkün deil balıkesir merkeze bağlı birçok çepni-alevi köyü vardır ayrıca merkeze bağlı pamukçu kasabası türkali köyü tahtacı türkmen alevi köyüdür.. edremitteki bu 9 alevi köyüde tahtacı türkmen alevi köyleridirler..tahtakuşlar(kuşlarbayırı),çamcı,meh metalan,doyuran,kavlaklar,yassıçalı aklıma gelenler ayrıca kepsut ilçesine bağlı mehmetler köyü ve savaştepe ilçesine bağlı kongurca köyleride tahtacı türkmen köyleridir.. huseyinseker 28.01.2007, 03:17 merkeze bağlı macarlar susurluk ta danaveli köyleride balıkesirde benim bildiğim alevi köyleri.ama balıkesirde epey var yumruklucepni 25.04.2007, 16:20 Merhaba arkadaşlar, Bizim bulduğumuz köyler dışında balıkesirde alevi köyü bilen var eklerse sevinrim. Özgören - Yumrukluçetmi Ortamandra - Karagedik Kocasinan - Cehennemdere Danaveli Armutlu Gökçeren Yeşildere - Killik Karaman Macarlar Elyapan Akyar Kozpınar Güvemçetmi Çukurhüseyin Kavakbaşı Çiftlik İnkaya Çitlenbik Kıraç Aliağa Kuşkaya Çorak-Yeşilyurt Aynalıoğlu Yaylacık Deliklitas SÖĞÜTGIRI Aşağıda 16 altı tahtacı köyü listesi var. İl İlçe Bucak Köy Balıkesir Merkez Türkali Burhaniye Pelitköy [karışık] Tahtacı Taşçılar Edremit Arıtaşı Çamcı Doyran Hacıhasanlar Kavlaklar Kızılçukur Mehmetalan Poyralı Tahtakuşlar Yassıçalı Kepsut Mehmetler Savaştepe Kongurca shahrud 25.04.2007, 19:28 edremitin 9 alevi köyünden biri olan camcı köyünün sitesini veriyom canlar www.ceyad.org forum falanda yapılmış bi bakın bi destek olalım... Arkadasim bu koy bilgisayar programlama konusunda epeyce ileri anlasilan. Egeli_Pisiko 06.09.2007, 23:33 siteleri malesef cükmüs.. hic bir sey cikmiyor:uhhm: wolcano84 29.09.2007, 04:43 manyastada 2 tane alevi köyü var kalebayır ve kulak köyleri bildigim kadarıyla alevi köyleri.benim kız arkadasım vardı :) yassıçalı'lı 21.11.2007, 13:03 yassıçalı war balıkesir/edremir/güre/yassıçalı resmi wep sayfası http://yassicali.azbuz.com xolxol_12 25.11.2007, 20:33 Merhaba arkadaşlar, Bizim bulduğumuz köyler dışında balıkesirde alevi köyü bilen var eklerse sevinrim. Özgören - Yumrukluçetmi Ortamandra - Karagedik Kocasinan - Cehennemdere Danaveli Armutlu Gökçeren Yeşildere - Killik Karaman Macarlar Elyapan Akyar Kozpınar Güvemçetmi Çukurhüseyin Kavakbaşı Çiftlik İnkaya Çitlenbik Kıraç Aliağa Kuşkaya Çorak-Yeşilyurt Aynalıoğlu Yaylacık Deliklitas SÖĞÜTGIRI Aşağıda 16 altı tahtacı köyü listesi var. İl İlçe Bucak Köy Balıkesir Merkez Türkali Burhaniye Pelitköy [karışık] Tahtacı Taşçılar Edremit Arıtaşı Çamcı Doyran Hacıhasanlar Kavlaklar Kızılçukur Mehmetalan Poyralı Tahtakuşlar Yassıçalı Kepsut Mehmetler Savaştepe Kongurca Ya ben Burhaniye-Pelitköy'e gittim.Keşke tahtacı kültürüne sahip bir yer olduğunu gitmeden önce bilseydim... CaNCa 18.02.2008, 21:36 Balıkesir Karaman Köyündeki çepni alevilerle ilgili programdan görüntüler http://www.youtube.com/watch?v=BkdVeLYPJSU cem_sultan 18.02.2008, 21:46 Karaman köyü balıkesirin kendini geliştirmiş alevi köylerinden bir tanesidir. |