Orijinalini görmek için tıklayınız : Alevilerin kültürel, kimlik ve haklarıyla ilgili sorunları nasıl çözülür?

Herodotus
26.11.2005, 00:42
Arkadaşlar sizce bu sorun nasıl çözülür? Eğer şıklarda eksiklik olduğunu düşünen ya da başka eleştirisi olan varsa bakalım...

kussaray
26.11.2005, 01:34
oyumu kullandim arkadaslar

Herodotus
26.11.2005, 05:43
Valla bakalım genel görüş nedir?

eerkan82
26.11.2005, 07:37
alevilerin kültürel,kimlik ve haklarının korunmasında yapılması gereken; birlik beraberlik içerisinde mücadele etmektir bence bunuda elbetteki dernekler vasıtasıyla gerektiğini düşünüyorum.geçmiş zamanlarımızda siyasi bir alevi partisi kuruldu ama gelin görünkü böyle bir parti şu anda yok(BP)siyasi partilerle bunu başarmak mümkün değil.
bence bu ankete RADYO ve TV ekleye bilirdin bu söylediklerimin uygulana bilmesi için radyo ve tv kesinlikle şart sesimizi bu şekilde daha geniş kitlelere duyurabiliriz.

saygılar.....

Herodotus
26.11.2005, 20:10
alevilerin kültürel,kimlik ve haklarının korunmasında yapılması gereken; birlik beraberlik içerisinde mücadele etmektir bence bunuda elbetteki dernekler vasıtasıyla gerektiğini düşünüyorum.geçmiş zamanlarımızda siyasi bir alevi partisi kuruldu ama gelin görünkü böyle bir parti şu anda yok(BP)siyasi partilerle bunu başarmak mümkün değil.
bence bu ankete RADYO ve TV ekleye bilirdin bu söylediklerimin uygulana bilmesi için radyo ve tv kesinlikle şart sesimizi bu şekilde daha geniş kitlelere duyurabiliriz.

saygılar.....

şu an ekleyebilir miyiym ve ekleyebilirsem nasıl yapabilirim?

Candacan
27.11.2005, 04:31
Sevgili canlar,
Çok çeşitli mücadele alanları ve yöntemleri önerilebilir. Ancak ben, herşeyden önce kendi aramızda birlik ve beraberliği sağlamadan hiç bir şey yapamayacağımız kanısındayım. Tartışmalıyız. Bir sonuca varmalıyız. Hala ortak bir duruş sergileyemiyorsak, herkes saflarını belirlemeli. Zaten değişik görüşlerde birçok örgütlenmeler var. Birleşemiyorsak ayrı ayrı mücadele vermeliyiz. Ama asla birbirimizi yemeden, asla birbirimize karşı olmadan. Felsefemize, kültürümüze tam da uygun davranarak, bildiğimiz doğruları, eğrileri söylemeliyiz, tartışmalıyız ama birbirimizi de her zaman kucaklamalıyız.

kserbu
09.01.2006, 20:17
Aleviliğin ne olduğunu önce korkmadan ne olduğunu kabul etmek lazım, ve öğretmek lazım.Türkiyenin üçte biriyiz soydaşlarım... partisini kur iktşdarı salla:-)