Orijinalini görmek için tıklayınız : CemTV açıldı (artık pek yeni sayılmaz) ve CemTV hakkında genel yorumlar

birsen
26.11.2005, 11:25
fer 11757 senbol 2962 F\C 3\4 VERTİCAL

munzur
29.11.2005, 11:01
saolasın kardeş...

ozgur416
29.11.2005, 12:35
arkadaşlar cem tv yi internetten izleme imkanımız varmı?

browsboy
29.11.2005, 13:19
sevindim doğrusu... yakında pir tv de yayın hayatına başlayacak.. haberiniz olsun sağlıcakla kalın..

gmutlu
29.11.2005, 15:55
slm dostlar bu tür iletişim araçları bizleri güçlendiriyor. Ama önemli olan bunları yaşatmaktır bu da çok önemli

birsen
30.11.2005, 14:56
çok hakısın kardeş ne yap biliriz g mutlu slm

ErDaL24
30.11.2005, 15:01
arkadaşlar meslek itibariyle televizyoncu olan yada bu bölüden üniversite bitiren arkadaşlar var ise cem vafkı sınrılı kadro ölçüsünde istihdam edecikmiş bilginize....

candost
30.11.2005, 19:33
arkadaslar cem tv yi internet uzeri izlemek mumkunmu bilgisi olan varsa lutfen yazsin cok tesekkurler.

genclik_atesi
30.11.2005, 19:38
ya sagolun bende birazdan cem tv yi ayarliyacagim, ama arkaadsimizin dedigi gibi internet uzerinden acaba izlenebiliniyormu?

Alevimen
30.11.2005, 19:48
bildiğim kadarıyla şu an intenretten izleme gibi bir olanak yok

genclik_atesi
30.11.2005, 20:02
peki sagol ama internetten bakma sansimiz olursa ne olur yazin arkadaslar haberimiz olsun...

ellez
16.12.2005, 23:01
SU tv yayına başlıyor!
19-12-05

yeni bir tv miz daha olacak canlar

SU tv, Avrupa’dan Türkiye’ye, Türkiye’den Avrupa’ya yeni bir bakışın adı olmak istediği gibi, temsil edilemeyen, sesini duyuramayan bütün sessizlerin ortak sesi ve umudu da olmayı hedefliyor...
Bu yılın başında, benim de içinde olduğum Türkiye’den ve Avrupa’dan bir insiyatif grubu Türk televizyonlarında bir ilki gerçekleştirdi, bir tabuyu yıktı. Türkiye nüfusunun önemli bir bölümünü oluşturan ancak, gazetelerde ve televizyonlarda görmemezlikten gelinen Alevilerin geleneksel Muharrem Orucu’nu televizyon ekranına taşıdı. Kanalturk’te 12 gün boyunca ‘’Muharrem Sohbetleri’’ yapıldı. Alevilerin bu kutsal günleri hem inanç boyutunda, hem de sosyal ve siyasal boyutta masaya yatırıldı. Alevilerin de sorunlar dışında ekrana çıkabileceği, kavga ettirilmeden, didiştirilmeden sorunlarını tartışabilecekleri, kamuoyu ile paylaşabilecekleri de gösterildi.
Bir tabuyu yıkan, Türk televizyonlarında bir ilke imza atan bu insiyatif grubu, şimdi kendi televizyonu ile izleyiciyle doğrudan buluşmaya hazırlanıyor. SU tv adıyla yayına başlayacak ‘’Sessizlerin Umudu’’ televizyonu, hem ismiyle, hem de yayın çizgisi ile oldukça iddialı bir giriş yapıyor. Sevgili Yaşar Seyman’ın ‘’isim anası’’ olduğu ‘’Sessizlerin Umudu’’ SU tv, 19 Aralık 2005, Pazartesi günü TURKSAT uydusu üzerinden test yayınlarına başlıyor.
Paris’te başlayan ‘ateşli gecelerin’, hem Avrupa’da, hem de Türkiye’de uyum, öncü kültür, çok kültürlülük ve en önemlisi ‘’kimlik’’ tartışmalarını yeniden alevlendirdiği, alt kimlik, üst kimlik derken, dinin çimento olmasının yeniden ‘keşfedildiği’, Yücel Aşkın ve Orhan Pamuk davalarının başladığı, zorunlu din dersi uygulamasının ayyuka çıktığı, İmam Hatiplilere yeni avantajların sağlandığı, içki için kırmızı bölgelerin oluşturulduğu yeni ve biraz da ’’gergin’’ bir ortamda start alan SU tv, yüreklere su serpmeye hazırlanıyor...
Almanya merkezli yayın hayatına başlayacak SU tv, Avrupa’dan Türkiye’ye, Türkiye’den Avrupa’ya yeni bir bakışın adı olmak istediği gibi, temsil edilemeyen, sesini duyuramayan bütün sessizlerin ortak sesi ve umudu da olmayı hedefliyor...

SU tv’de kültürler ve kimlikler buluşacak!
İşte SU tv’nin yayın hayatına girerken bütün kamuoyuna açıkladığı yayın çizgisinin satır başları:

■ SU tv, aydınlanmacı ve bilim öncelikli olacak, demokrasiyi ve laikliği öne çıkaracak.

■ SU tv, ekranda Türkiye’nin ve Avrupa’nın aydınlık yüzlerini buluşturacak, farklı kimliklerin ve kültürlerin ortak platformu olacak.

SU tv, Alevi kültürü başta olmak üzere, Anadolu mozaiğini oluşturan bütün kültürlere pozitif ayrımcılık anlayışıyla yaklaşacak, çok kültürlü bir anlayışla bütün toplumu kucaklayan birleştirici bir çizgi izleyecek.

SU tv, habercilikte objektif gazetecilik ilkelerine bağlı olacak, gerçekleri eğip bükmeden, olayları abartmadan ve hafifletmeden hızlı, güvenilir ve tarafsız yayın yapacak.
Su tv, yalnızca dünyanın döndüğünü değil, dünyanın içinde nelerin nasıl döndüğünü de anlatacak, berrak haber programları yapacak.
SU tv, haberin ‘’berrak’’ ve ‘’sınırsız’’ olabileceğini de gösterecek.
SU tv, kadının türküsünü söyleyecek.
SU tv’de gençler dünleri ile tanışacak, yarınlarını konuşacak.
SU tv’de, emek, özgürlük ve barış güçleri kendilerini sansürsüz anlatma fırsatı bulacak.
Sözlü tarihimizin yansımaları olan her renkten türküler ve deyişler, SU tv ekranlarından bütün Türkiye’ye ve Avrupa’ya akarken, Ferhat Şirin ile, Mem Zin ile, Leyla Mecnun ile SU tv’de buluşacak.
SU tv, sessiz kitlelerin her alanda programlara katılımını sağlayacak.
SU tv, demokratik ve çok kültürlü bir Avrupa Birliği çerçevesinde Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne üye olmasını açıkça destekleyecek ve bu yaklaşıma uygun programlar yapacak.

Not: TURKSAT 1C üzerinden yayın yapacak SU tv’yi izlemek için teknik bilgiler şöyle: Frekans: 12130, Sembolrate: 11719, FEC: 5/6, Vertikal

Ezo
17.12.2005, 00:22
Bugün bana emaille böyle bir bilgi geldi ben ciddiye almamistim...

Lon_Caner
27.12.2005, 18:48
CEM TV'nin acilmasi bence cok iyi oldu cunku artik aleviler kendi halklarinin muzikini izleyip , dinleyebilirler.

gulizar
27.12.2005, 23:45
arkadaslar ayrica Cem Tv de her persembe cem ibadetleri yapiliyor!!! seyredebilirsiniz.

saat Türkiyeye göre:19:00
Almanyada ise :20:00

gercekten cok güzel,gecen hafta mesela kazakistanda cem yapmislar,gösterdiler..

ayrica Su Tv de cok güzel, Kürtce, türkce ,özgün müzik ,deyisler,semahlar,..karisik tam bir anadoluluk..yani

umariz yanliz müzikte kalmaz, ve normal bir yayina gecer artik...yakinda.

kavakli
05.01.2006, 17:44
internetten izleme su an icin yok test yayini normal yayina gectigi zaman dusunuluyor internetten yayinlanmasi Cem TV nin

Yaren44
01.03.2006, 00:32
cem radyoyu uzun yıllar dinledik şimdi cem televizyonumuz var artık. kolay olmadı tabi cem radyo uzun zaman önce bunun müjdesini vermişti ama yayına girmesi uzun süreler aldı. artık bizimde televizyonumuz var umarım aleviliği bilmeyip laf söyleyenler perşembe günleri cemde nasıl ibadet ettiğimizi neler yapıldığını görsünler.

Şoreş
03.03.2006, 01:14
Cem Ayinlerimizin verilmesi süper.Çok eski bölümlerden birinde ''Yeni Bosna'' Cemevinde yapılan Cemi yayımlamışlardı.Çok az bir bölümünü izleyebildim ve süper bir cem yapmışlardı hayran kalmıştım ha birde Haramideredeki hizmetçilerde çok başarılılar.Bu akşam Haramiderede yapılan cemi verdiler ve hizmetliler gene süperdi.

arda24
03.03.2006, 01:18
dost istanbulda yaşıyorsan yenibosna ya gelmelisin.içerde yaşamak çok farklı oluyor.tv hakkında bilgi alabilirsin,radyo hakkında.aynı zamanda genç dostlar var oturup sohbet ediliyor,ben cumartesi işim erken biterse beni de bulabilirsin.gelmeye çalışacam.3.kata arka kapıdan çık gençlik odası var.orada benide bulabilirsin.

Şoreş
03.03.2006, 01:23
Arda Can saol dost ;) Ben üsküdarda oturuyorum malesef evime çok uzak ama birgün kesin geleceğim çünkü çok güzel bir cemevi hele Alimizin resmi mükemmel dedenin oturduğu yerde öyle.

Bende ara ara şahkuluna gidiyorum ;)

derviscemal
03.03.2006, 09:35
Gerçekten çok güzel cem evlerimizden biridir..

şavolanlı
19.03.2006, 02:31
valla canlar böyle kanallarımız baya cogaldı cem tv ,düzgün tv,su tv programlarıda gün geçtikçe kaliteleniyo reytingleri tavana vurdurmamız lazım gerek canlar

siyah
20.03.2006, 10:33
Bu Mesaj reklam değil "Bilgilendirme" amaçlıdır;

Cem Tv ile İlgili merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarını

info@cemradyo.com
ferhat@cemradyo.com (teknik bölüm)
www.cemtvforum.com daki ilgili başlıklardan öğrenebilirsiniz...

Forum Yönetiminin linkler konusunda hoşgörülü olacağını düşündüğümüz için gerekli linkleri ekledim... Bir problem olacaksa silebilirsiniz..

Ferhat Şeker

Cem Radyo-Tv Teknik Koordinatörü

iyidost69
20.03.2006, 13:18
sevindim doğrusu... yakında pir tv de yayın hayatına başlayacak.. haberiniz olsun sağlıcakla kalın..

Pir Tv mi??
Kim açacak,
Su tv, cem tv ve kanal 12 den farklımı olacak??

Arkadaşlar bir şey eklemek istiyorum.

"Cem TV, Su TV, Kanal 12 Geldiler, Diğerleri gitti."
İstisnalar hariç evimde sacede bizim kanallar dinleniyor.
Saçma sapan kanallara mahkum değiliz artık.
Yaşasın özgürlük.

Deli..

amigra
20.03.2006, 20:31
herkese yani bu çalışmalarından dolayı teşekkür etmek lazım çünkü günümüz türkiyesinde artık alevlidin ne kadar büyük bi çogunluk oldugunu bilmeleri gerekiyooo

helige_62
20.03.2006, 20:33
dostum pir tv duyduğuma göre dünya ehlibeyt vakfı açıyor oda çok yakın zamanda yayına başlıyor...

iyidost69
21.03.2006, 11:49
dostum pir tv duyduğuma göre dünya ehlibeyt vakfı açıyor oda çok yakın zamanda yayına başlıyor...

Yani Fermani Altun'amı yakın olacak.
Bizi şiileştirmeye çalışan, Mersinden Fazilet milletvekili adayı olan bu şahsın aleviliğe katkıdan çok, zararı dokunuyor. Bu kanal tutmaz ve kötü niyetli olacağını düşünüyorum. Diğer kanallarımızın etkinliğini azaltmaya çalışmak için birileri tarafından kurdurulacaktır.

Sevgiler,
Saygılar.

helige_62
21.03.2006, 13:25
sevgili iyidost ehlibeyt vakfının başkanı fermani altun olduğuna göre pir tv de onların alevilğe bakışını yansıtacak yani senin dediğn gibi şiileştirme politikası güdecektir ilk başta bu vakıfı tanımayan aleviler pir adını duyduklarında biraz heyacanlansalarda kanalın içeriğinii gördüklerinde dumurdan dumura uğruyacakları kesindir bekleyip görceğiz ama bencede tutmayacak...

gmutlu
21.03.2006, 19:48
Arkadaşlar gerçekten yeni kurluan kanallara alternatif kanallar yaratılıyor.
İşti pir tv gibi bunalra konusunda bilinçli olmak gerekiyor. Kanallarımız sahip çıkmam sorumluluğumuz da var unutmayın.Kurmak kadarda yaşatmak önemlidir

izmirksk
21.03.2006, 22:55
fermani altun otursun kendisi izlesin

derviscemal
21.03.2006, 22:57
fermani altun otursun kendisi izlesin

işte tek kelimeyle gerçek söylenmiştir. tebrikler..

Hüseyin ŞAHİNER
21.03.2006, 23:12
LÜTFEN SU TV NİN FRAKANSINI YAZARSANIZ İLK KEZ BULUP SEYİR ETMEK İSTİYORUM VE ALEVİ SESİNİ DÜNYAYA DUYURANLARA EN DERİN SEVGİLERİMİZİ SUNUYORUM. Pir Tv mi??
Kim açacak,
Su tv, cem tv ve kanal 12 den farklımı olacak??

Arkadaşlar bir şey eklemek istiyorum.

"Cem TV, Su TV, Kanal 12 Geldiler, Diğerleri gitti."
İstisnalar hariç evimde sacede bizim kanallar dinleniyor.
Saçma sapan kanallara mahkum değiliz artık.
Yaşasın özgürlük.

Deli..

Serkan_Devrim
21.03.2006, 23:16
LÜTFEN SU TV NİN FRAKANSINI YAZARSANIZ İLK KEZ BULUP SEYİR ETMEK İSTİYORUM VE ALEVİ SESİNİ DÜNYAYA DUYURANLARA EN DERİN SEVGİLERİMİZİ SUNUYORUM.

sayın hüseyin şahiner büyük harflerle yazmak forum kurallarına aykırıdır. lütfen küçük harflerle yazınız.

Kemal
21.03.2006, 23:22
LÜTFEN SU TV NİN FRAKANSINI YAZARSANIZ İLK KEZ BULUP SEYİR ETMEK İSTİYORUM VE ALEVİ SESİNİ DÜNYAYA DUYURANLARA EN DERİN SEVGİLERİMİZİ SUNUYORUM.

Turksat 1C/2A 42.0
11761 V 2155 3/4

http://www.lyngsat.com/turk42.html

iyidost69
22.03.2006, 09:43
işte tek kelimeyle gerçek söylenmiştir. tebrikler..

Kendi bile izlemesin.::))
Sakıncalı.

Deli...
Aşığı da var.

gelin-canlar
10.04.2006, 23:24
ben hiç izleyemedim valla.. dur ben ayarlayayım..

manifesto
11.04.2006, 00:10
Ben şahsen Cem TV görünce merak edip baktım tevafuk ogün cem vardı ailecek izledik, sadece alevi arkadaşlar değil sünni olan kesimde merakla izliyor
ama sadece perşembe günü olması iyi değil

Hüseyin69
11.04.2006, 00:34
cem radyoyu uzun yıllar dinledik şimdi cem televizyonumuz var artık. .

evet cem radyo uzun zamandir hem yerel hemde ulusal yayin yapiyor hic unutmam cem radyoda bir dinleyici sürekli ahmet kayadan bir eser istiyordu spiker sürekli hattan kopma vs cesitli mazeretlerle vatandasin istegini gecistirip baska birseyler caliyordu o dönemde ahmet kayanin ödül gecesindeki yasadigi olaylara denk gelmisti ve yine ayni dönemde kanal 7 radyo7 fm sürekli sanki birilerine inat ahmet kayayi dinletiyordu dinleyicilerine simdi ne oldu bilmiyorum ama son zamanlarda ahmet kaya clipleri baya cem tv de olagan olmayan sekilde yayinlanmaya basladi

bence su tv ve düzgün tv biraz dah farklidir cem tv oranla cem tv biraz daha nasil söylim bilmiyorumki yani cem tv biraz daha devletci gibi geliyor bana siz üc kanalida izleyin bana hak vereceksiniz

Nesimi
11.04.2006, 00:34
Ben şahsen Cem TV görünce merak edip baktım tevafuk ogün cem vardı ailecek izledik, sadece alevi arkadaşlar değil sünni olan kesimde merakla izliyor
ama sadece perşembe günü olması iyi değil

Sunni vatandaşlarında izlemesi olumlu bir gelişme aslında insanlar birbirine kaynaşma imkanı bulabilir.

CemTv açılmasına rağmen müzik ağırlıklı yayın yapıyor daha farklı programlara yönelmesini umuyorm

Nesimi
11.04.2006, 00:38
Su TV şu ana kadar güzel yayınlar yapıyor Düzgün TV de ben bu iki kanalı daha geniş kesim açısından olumlu görüyorum demek istediğim CEM TV sadece alevi odaklı ancak Düzgün ve SU tv her kesim insana yönelik yayınlar yapacak gibi gözüküyor öneririm...

Hüseyin69
11.04.2006, 00:43
Su TV şu ana kadar güzel yayınlar yapıyor Düzgün TV de ben bu iki kanalı daha geniş kesim açısından olumlu görüyorum demek istediğim CEM TV sadece alevi odaklı ancak Düzgün ve SU tv her kesim insana yönelik yayınlar yapacak gibi gözüküyor öneririm...

benim istedigim su tv ile düzgün tv nin bir cati altinda birlesmeleri iste o zaman hic birsey eskisi gibi olmayacak daha genis bir alan daha genis bir kadro daha kaliteli yayinlar ve daha daha cok seyler
iste ben ozaman
görmek isterim türk medyasini

iyidost69
11.04.2006, 09:55
Sevgili Arkadaşlar,

Maalesef kötü niyetli olmadığından emin olduğum ama, yanlış anlaşılacak mesajlar görüyorum son günlerde. . Bizim en büyük eksiklğimiz; Birleşememektir. Biz dağınıklığımızı gidermeye çalışırken, bazı canlar tvlerimiz hakkında olumsuz yaklaşımlar sergilemektedirler. Keşke 3 kanal değilde, yüzlerce kanalımız olsa. Cem tv, Su tv ve Düzgün Tv bizim öz kanallarımızdır ve hepsine eşit mesafede durmalıyız. Birbirimizi kötüleyici, ayırıcı yorum ve yaklaşımlardan uzak durmak gerekiyor. Tam tersine şimdi birleşme zamanıdır.
Hepsi bizim renklerimizdir.
Ben şahsen evde hepsini dönüşümlü izliyorum.
Hepsini çok seviyorum.
İyiki varlar.
Onları yaşatmalıyız.
Ne pahasına olursa olsun.

"Artık birlik ve dayanışma zamanıdır."
""Kendimizi ifade etme ve varolma zamanıdır."

Yaşasın; Su Tv, Cem Tv ve Düzgün TV.

Sevgiler,
Saygılar..

redyellow
14.04.2006, 11:08
uydu antenim olmadığından bu televizyonları izleyemiyorum. uydu antenim olursa izlemek isterim.

ONU®
15.04.2006, 19:44
iyidost69'un da dediği gibi artık kendimizi ifade etme zamanıdır ve bu kanallar bize bunu sağlayacaktır.Artık bu üç kanal benim de favori kanallarım olmuştur

Nesimi
16.04.2006, 23:41
3 kanalın hemen hemen aynı zamanda açılması bir yandanda avantaj çünkü 3 kanalda daha iyi olmak için daha çok çalışacaklar, Tek kanal olsaydı belki bir güç birliği oalcaktı ama yanlış yapıldığı zaman bedeli ağır olacaktı. 3 kanal olması bu yönden bir seçim özgürlüğü veriyor ancak CEM TV müzik kanalı olma yolunda ilerliyor artık programlı yaynlara başlamalı. Su tv ve Düzgün tv güzel programlar yapmaya başladı

3 kanalımıza da başarılar her zaman destekliyoruz

Che
16.04.2006, 23:42
ne güzel bir haber nihayet izlenecek bir kanalımız oldu

guzman
18.08.2006, 19:55
herkese selamlar...

guzman
18.08.2006, 20:15
cem tv,su tv,ve Düzgün tv. Bu üç kanalın programlarını beğeniyorum fakat, müzik programları çok sıkıcı bazen hiç çekilmiyor.sebebi hep aynı belli kişlerin klipleri yayınlanıyor,sürekli bunlarda çekilmez hale geliyor.oysa dinlemek istediğimiz çok yetenekli sanatçılar var.lütfen bunlarada yer verin.daha zevkli ve haz verici olsun sıkıcı olmasın. örnek verirsek.Erdal akkaya,ahmet koç,metin kemak kahraman,serpil efe,zülfü livaneli,moğollar.ihsan güvercin,ilhan irem, bunlarıda lütfen bunlarıda yayınlayın.tşk ler..

DERSİMLİ_62
18.08.2006, 20:44
cem tv den ne köy olur ne ksaba ve hacı bektaş törtenlerinde grup kızılırmağın kütrçe türküsne uyguladığı ambargoyuda kınıyorum bu kanal alevilği asimile etmeye yönelik açılan bşr kanal ve dikkatli olmak lazım ...

zelal_sultan
25.08.2006, 10:52
selam yorumlarınız çok güzel arkadaşlar
iyikı varsınız
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
bende dersimliyım ve iyikide üye olmuşum
arkadaşlar bana zelal_sultan@hotmail
ulaşabıirsınız.sızlere guvenmesem zaten adresımı vermem.

BİLİYORSUNUZKİ DERSİMLİ OLMAK AYRICALIKTIR ..........

tunags
25.08.2006, 23:19
ya cem tv ıy has ama artık ınsanları bılgılendıren programlar yapmak sart sadece turkulerle olmaz

bektas_05
26.08.2006, 14:52
[B][/B
gelın canlar bır olaLIM

Hüseyin69
26.08.2006, 15:22
birbirine benzer iki topickten biri gereksiz oldugu kanisindayim
buraya yazilacak tüm mesaj ve yorumlari bundan sonra

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=13051&highlight=cemtv

linkte devam edebiliriz
topigi kapatiyorum