Orijinalini görmek için tıklayınız : adına dost derler

Yakapınarlı
26.11.2005, 17:35
Hani vardir ya her yerde, hissetmek istersin onun varligini. Hani hep yanibasinizdaymis sanirsiniz, ismini söylersiniz dalginlikla, her an berabersinizdir. Yaninda oldugunu unutuverirsin bir andan sonra, sonra üzüldügünde o simsicacik kollarini açar sana, sarilir aglarsin omzunda doya doya... Senin sorununu kendi sorunu gibi benimser, bir kolun bir bacagin olur adeta.. Ayrilmak istesen de koparip atamazsin. Bir türlü sevindiginde ise senden fazla mutluluk duyar. O senin için farklidir bütün insanlardan, tabii sen de onun için. Aranizdaki sevginin bitmesine izin vermezsiniz, kimse bozamaz aranizi, kimse araya girmeye dahi cesaret edemez. Ne zaman yardima ne zaman insana ne zaman dosta ihtiyaciniz olsa hep yaninizda bulursunuz, kendini adeta sizin için ayarlamistir. Beraber gülüp beraber aglarsiniz, daima olumlu özellikler verirsiniz birbirinize. O sana gülmeyi ögretir sen ona kahkaha atmayi,O sana emeklemeyi ögretir, sen ona yürümeyi.. O sana okumayi ögretir, sen ona yazmayi ve bu böyle sürüp gider....
Iste bunun adina DOST derler...
Hayatta hiçbir seyiniz olmasin ama hep bir dostunuz olsun..
Dostlarinizin Kiymetini Bilin...

Dogan24
02.01.2006, 18:00
fatma yazdıkların çok güzel ama ben başka bir boyut getirecem örneğin aşik veyselin dizelerinde olduğu gibi...!
(dost dost diye niçesine sarıldım benim sadık yarim kara topraktır)
buda doğru insanı bulmaktan gecmiyormu nerdersin..?

Yakapınarlı
02.01.2006, 20:55
fatma yazdıkların çok güzel ama ben başka bir boyut getirecem örneğin aşik veyselin dizelerinde olduğu gibi...!
(dost dost diye niçesine sarıldım benim sadık yarim kara topraktır)
buda doğru insanı bulmaktan gecmiyormu nerdersin..?
haklısın doğan24 dost deiğin şüphe duymadan doğru insan dediğine denir ve hemen oluşmaz zaten.zaman alır oluşumu ama kalıcıdır.

Lamekan
02.01.2006, 21:01
haklısın doğan24 dost deiğin şüphe duymadan doğru insan dediğine denir ve hemen oluşmaz zaten.zaman alır oluşumu ama kalıcıdır.

......
...Sensiz dünya malı neyleyim dosttum......

dosttu bulmmakda zordur buluncada korumak daha zordur.....Ama kalıcı bir dostlukda kurulmuşsa dünya malının işte o zaman pul kadar değeri yokdur... Her zaman dediğim gibi dostca kalın....

Dogan24
02.01.2006, 22:11
dağları delsem niçe olur
dostda raslarsam yaram iyi olur
akan sular çaglar deli olur
dost sen bende olmayınca

fatma dostluk hasine gibidir buldugunda değerlidir ama özune inersen paha biçilemez olduğunu görürsun

seversen dost gibi sev sevgilerimle

Mercane
17.01.2006, 00:52
hepinizin yazilarinda hak payi var

Yakapınarlı
17.01.2006, 01:40
dost hayatta heran ihtiyacın olan kişidir çıkarsız yalansız dürüst olamktır.tüm yüreklerde dost sevgisi olması dileğiyle..