Orijinalini görmek için tıklayınız : BİrÇoĞunuz Bunu İlk Defa Duyacaksiniz
GERÇEK BİR HİKAYEDİR (Sunay AKIN dan alıntıdır)
1900'lü yılların başında Avrupanın güçlü devletlerinden olan fransa o
dönemin diğer devletlerine haber göndererek yeni bir savaş makinası
bulduklarını ve bu makina ile gösteri yapılacağını diğer devletlerin bu
davete yetkili 2 askeri üye ile katılabileceklerini bildirirler.Gösteri günü
ortalık mahşer yeri gibi kalabalıktır.Osmanlıdan gösteriyi izlemeye gelen
sadrazam ...........paşa(ismini tam hatırlayamıyorum) ve yanında genç bir
subay vardır.Gösteri başlar herkezin şaşkın bakışları altında hava yükselen
bir makina havada sortiler yapmakta belirlenmiş hedeflere ateş
etmektedir evet bu ilk savaş uçağıdır.Derken uçak yere iner,pilot kendisi
ile havalanacak bir gönüllü ister,tabi herkez korku içinde kimse cesaret
edemez ve Osm.paşasının yanındaki genç subay bir Türk cesurluğuyla
hemen öne çıkar -ben gönüllüyüm der.pilot genç Türk subayını giydirir ve
uçağa götürür,tam bineceklerken Osm.paşası genç subayı kolundan tutar ve
--sen in ,der.Subay nedenini sorunca-- içimde kötü birhis var der.bunun
üzerine uçağa başkaı biner uçak havalanır ve yere çakılır.
Evet ogün o Osm.paşası o genç subayın kolundan çekipte uçaktan
indirmeseydi bugün ÇAĞDAŞ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSU MUSTAFA
KEMAL ATATÜRK OLMAYACAKTI.Genç subay O idi.
tanocan_ 18.11.2006, 11:17 o zaman Allah razı olsun o sadrazamdan...:)
gerçekten ilk defa duydum,herşeyde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek
yazı güzel fakat kopya-yapıştır dan ziyade kendi yorumunuda katsaydın keşke. saygılar.
Ali_Yolcusu 18.11.2006, 13:06 evet güzeldi, sunay akın ın böyle bir sürü yazıları var, ben albümünü almıştım ve çok şaşırmıştım anlatılanları dinlediğim zaman.
sevgi1988 18.11.2006, 13:53 Evet çok güzel bir paylaşım.Gerçekten ilk defa duyuyorum Osm.paşası iyiki o subayı yani Mustafa Kemal'ı iyiki indirmiş....:excl:
Kısmetten öte yol yoktur derler galiba doğru. Allahın takdiri bence paşada vesile olmuş olaya.
yazı güzel fakat kopya-yapıştır dan ziyade kendi yorumunuda katsaydın keşke. saygılar.
Bence küçük dostumuz güzel, yaşanmış bir olayı paylaşmış. Yoruma ne gerek zaten olay açık. Paylaşım açısından yayınlamış. Neden böyle kendinde yorum yapsaydın diye olumsuz bir tavırla yaklaştın olaya anlamış değilim.
Kaldıki senin yorumunda pek yorum gibi olmamış ( güzel yazı )
Saygılar, sevgiler
avemeria 18.11.2006, 23:17 inanmak zor açıkçası. yinede tüylerim diken diken oldu en sonunda
Kaldıki senin yorumunda pek yorum gibi olmamış ( güzel yazı )
Saygılar, sevgiler
21. Copy & Paste yazılar genelde yasaktır (tasdiklenen ve yönetim üyeleri hariç), bu kopyala yapıştır mesaj türlerinden kendi yorumunuzuda eklerseniz büyük olağısıyla -dikkat mecburiyet yok- kabul edilir.
Kural budur ve sayın özgür de bunu hatırlatmış durumda.. Anlamadığım taraf neden üyenin yorumunu neden beğenmediğiniz ...Üye yazının güzel oldugunu ama kurallara uymadıgını sölemiş..
Saygılar..
Doğrudur kural bu şekilde. Fakat kendiside hiçbir yorum yazmadan bu şekilde kuralı hatırlatması bana tuhaf geldi. Bu daha pozitif bir şekilde söylenebilirdi.
taktir ilahi canlar bunu anlamayanlar için üzgünüm.
Doğrudur kural bu şekilde. Fakat kendiside hiçbir yorum yazmadan bu şekilde kuralı hatırlatması bana tuhaf geldi. Bu daha pozitif bir şekilde söylenebilirdi.
dışardan bakılıca sizin yaklaşımınızda pek farklı görünmüyor.. buda daha poziif şekilde sölenebilirdi.. belki o zaman basit bir kural hatırlatması bu kadar göze batmaz konuyu saptırmazdı..
diablo21 23.11.2006, 02:24 Gercekten gusel bır yazı paylasım ıcın tesekurler.ilk defa duydum ama cok hosuma gıttı.
Ben bunu biliyordum, ilk duydugumda cok tuhaf oldum...
Ama tekrar hatirlamakda iyi :)
Sagol
crewchif 29.11.2006, 21:37 çok ilginç bir olaymış kaynak güvenilirse eğer.
Lazoşa_62 29.11.2006, 21:59 Angle kardeşim diger canların ne dedigi önemli degil.önemli olan bir araştırma ,bir bilinmiyeni açığa çıkarmandır.Ben ilgiyle okudum ve bunu bilmiyordum.Yorumsuzda olsa bu paylaşımın için teşekkür ediyorum.
pastoralsenfoni 29.11.2006, 22:49 çok güzel bir yazı,etkileyici ama gerçek mi bilinmez ama yinede hoşuma gitti.
meryem demir 30.11.2006, 00:19 İlk kez okuyorum. Böyle bir şey olmuş olsaydı, ilkokuldan itibaren, okutulan kitaplar da yada daha sonraki dönemlerde edindiğimiz bilgierde, bu konu ile ilgili birşeyler mutlaka yazılırdı. yada en azından hiç biri yazmasa bile; Şu çılgın türklerde mutlaka değinilirdi???
okumak tabiki güzel, fakat her yazılan yada çizilen ne yazıkki doğru olamayabiliyor.
lamekan bawo 30.11.2006, 00:59 vay be bende yeni duyuyorum... saol verdiğin bilgi için can
Arkdaşım bence çok güzel bir paylaşım teşekkürler
zaten hayat bu değilmi kopyala yapıştır hangimiz bir diğerimizden farklı yaşamın içerisindeyiz biz burda ortak noktaları olan insanlarız bu yüzden hep birbirimizden kopyalar alıp eksik olanlarımıza yapıştıracağız eğer kopyala yapıştır yapmasaydı arkadaşımız bu konuyu ilk defa okuyan canlar bence hala bu yazıdan habersiz olacaklardı..Biraz daha hoşgörü bence hem bu tür tenkitler belki bazı dostların şevkini kırabilir bence sağduyulu yaklaşalım..
saygılar...
Vapurmania 30.11.2006, 14:04 Bunlar hikaye hepsi. Tarih kitaplarındada böyle şeyler yazıyor. Maksat Yönetenleri daha çok yüceltmek.
Osm.paşasının yanındaki genç subay bir Türk cesurluğuyla
hemen öne çıkar -ben gönüllüyüm der
Bu tarz konularla gaz vermeyi bırakın artık. Ülkeyi ırkçılk, hırsızlık, hortumculuk bitiriyor siz halen Türk kanı Türk cesurluğu bırakalım bu işleri.
Gariplikler bölümüne güzel uymuş konu garip halen bunlarla avunuyoruz.
meryem demir 30.11.2006, 16:45 Bunlar hikaye hepsi. Tarih kitaplarındada böyle şeyler yazıyor. Maksat Yönetenleri daha çok yüceltmek.
Bu tarz konularla gaz vermeyi bırakın artık. Ülkeyi ırkçılk, hırsızlık, hortumculuk bitiriyor siz halen Türk kanı Türk cesurluğu bırakalım bu işleri.
Dikkat etmiş olsaydınız, eleştiri yaptığınız arkadaşım bu yazıyı alııntı yapmış; kendi düşüncesinide hiç yer vermediği içinde eleştirlimiş.
Bence sizde karşınızdakine biraz daha hoş görü ile yaklaşın. aradaki kişiler aldırmadan....
Ülkenin gidişatından memnun olmayan bir tek siz değilsiniz. Hepimizin ortakfikridir bu fakat bunu ne buradaki birine mal etmek nede karşı sakdırıya geçmekle düzelecek bir davranış değildir. Keşke bu kadar basit bir olay olsaydı da 24 saat burada konuşarak bütün sorunları halledebilseydik. Fakat dediğim gibi yaptığımız tek şey ne yazıkki konuşmak
iyi forumlar diliyorum
Lazoşa_62 30.11.2006, 17:12 Bunlar hikaye hepsi. Tarih kitaplarındada böyle şeyler yazıyor. Maksat Yönetenleri daha çok yüceltmek.
Arkadaşim,canım kardeşim.Okuyorsun ama orda bir TÜRK kelimesini bulmuşsun ve açımasız bir şekilde eleştiride değil taşlamaya çalışıyorsun. Yazıyı yazan kardeşimiz,hiç bir yorum yapmadan ilginç bulduğu için bizimle paylaşmiş.
Bende Kürtüm; ama burda ne ırkçılık var nede bir Türkçülük propağandası var.Ayrıca bu kardeşimiz daha 17 yaşlarında ve bizimle yani abileri ve ablalarıyla bir şeyler paylaşmak istiyor.Ben o küçük kardeşimle gurur düyüyorum ve tebrik ediyorum..
Sabahattin 27.12.2006, 15:59 O paşa Mustafa Kemal'den çok Türkiye'nin canını kurtarmış sanırım. Paylaşım için teşekkürler.
ewet bunu daha öncede duymuştum her işte bir hayır vardır allah razı olsun osmanlı paşasına
pazarcıklı 30.12.2006, 01:41 ilk defa duydum paylaşımın için teşekürler...
mavi_ruh 06.02.2007, 16:51 güzel bi hikaye bende ilk defa duydum. etkilenmemek elede değil.
GERÇEK BİR HİKAYEDİR (Sunay AKIN dan alıntıdır)
1900'lü yılların başında Avrupanın güçlü devletlerinden olan fransa o
dönemin diğer devletlerine haber göndererek yeni bir savaş makinası
bulduklarını ve bu makina ile gösteri yapılacağını diğer devletlerin bu
davete yetkili 2 askeri üye ile katılabileceklerini bildirirler.Gösteri günü
ortalık mahşer yeri gibi kalabalıktır.Osmanlıdan gösteriyi izlemeye gelen
sadrazam ...........paşa(ismini tam hatırlayamıyorum) ve yanında genç bir
subay vardır.Gösteri başlar herkezin şaşkın bakışları altında hava yükselen
bir makina havada sortiler yapmakta belirlenmiş hedeflere ateş
etmektedir evet bu ilk savaş uçağıdır.Derken uçak yere iner,pilot kendisi
ile havalanacak bir gönüllü ister,tabi herkez korku içinde kimse cesaret
edemez ve Osm.paşasının yanındaki genç subay bir Türk cesurluğuyla
hemen öne çıkar -ben gönüllüyüm der.pilot genç Türk subayını giydirir ve
uçağa götürür,tam bineceklerken Osm.paşası genç subayı kolundan tutar ve
--sen in ,der.Subay nedenini sorunca-- içimde kötü birhis var der.bunun
üzerine uçağa başkaı biner uçak havalanır ve yere çakılır.
Evet ogün o Osm.paşası o genç subayın kolundan çekipte uçaktan
Bunu ilk defa duydum. Sunay Akın'dan alıntı denmiş. Sunay Akın'ın konferanslarına katıldım. Ama kafama takılan, bize ders kitaplarında, tarih kitaplarında ve benzeri kaynaklarda Atatürk'ün askeri kimliği anlatılır, cehpeden cepheye savaştığı anlatılır. Buraya kadar tamam da Atatürk'ün pilotluk deneyiminin olduğu veya bir savaş uçağı sürdüğü ile ilgili hiç bir anektoda rastlamadım. Düşündürücü...
dus_sokagi 06.02.2007, 17:37 yapmissa eline saglik.osmanlida bukadar buyuk tarihi boyunca ilk defa bi ise yaramis iste neden sinirleniyosunuzki.
Zaza_024 06.02.2007, 18:01 evet.. ben duymuştum bunu bir röportajda.. sanırım sunay akının kendi röportajında.. evet aynen arkadaşın yazdığı gibiymiş..
kader işte.. yukarda allah var..
teşekkürler yine de :001_rolle
aykudgöksun 06.02.2007, 18:22 ben pek inanamadım bu türk cesurluğu konusu da benim biraz ilgimi çekti.türk cesurluğu ne demek yaw??(alıntı yapan arkadaşa sölemiyorum yanlış anlaşılmasın bizim bütün insanlarımız böyle kendimizi övmeyi pek severiz yoksa hiçbir insan milletinden dolayı cesur yada korkak olamaz..))
valla bu olayı her tarih hocası en az beş kere anlatır ama birde senden okudum. emeğine sağlık. yanlız beni pekte alakadar etmiyo olup olmaması :D. olmasaydı başımız saolsun derdik.
inanmak zor açıkçası. yinede tüylerim diken diken oldu en sonunda
sana katılıyorum arkadaşım bendede aynı durum söz konusu! İyiki Mustafa Kemali indirmiş yoksa ülkenin halini düşünmek bile istemiyorum!:p
Daha sonra bu Sadrazam ile Mustafa Kemal'in görüşleri aşırı derece ayrı olmuştur.Ama yinede sağolsun sadrazam.
Westside 15.02.2007, 22:40 Her işte bir hayır vardır.
Bu işteki hayır da bu işte:)
yenibirgün 15.02.2007, 23:00 Ben de duymuştum işte bazen inanmasam da kader gerçek galiba .....
yenibirgün 15.02.2007, 23:04 valla bu olayı her tarih hocası en az beş kere anlatır ama birde senden okudum. emeğine sağlık. yanlız beni pekte alakadar etmiyo olup olmaması :D. olmasaydı başımız saolsun derdik.
Olmasaydı acaba başımız sağolsun diyebilecek miydin yani hayatta olur muydun hatta annenin karnında olur muydun acaba kim bilir?!!!!:excl:
Beşiktaşli58 15.02.2007, 23:25 Güzel bir paylasim can...
Ben ilk defa duyuyorum Osm.pasası iyiki o subayı (yani Mustafa Kemal'i) iyiki indirmis :thumbup1:
makbule0658 16.02.2007, 12:20 çok ilginç doğrusu.Büyük sözü dinleyin sözüne kulak vermeli:sasirdi:
denizyusufmahir 16.02.2007, 12:26 gelenlerde gidenler gibi bir iz bırakır dünyada
Olmasaydı acaba başımız sağolsun diyebilecek miydin yani hayatta olur muydun hatta annenin karnında olur muydun acaba kim bilir?!!!!:excl:
amcanında bıyığı olmasa halan olurdu. umarım demek istediğimi anlamıştırsın
yenibirgün 17.02.2007, 19:46 amcanında bıyığı olmasa halan olurdu. umarım demek istediğimi anlamıştırsın
Ya kusura bakma da neden kasıyosun anlamıyorum sen katılmasan da gerçek gerçektir bu yüzden herkesin düşüncesi kendine ama gerçekler ortada.
tamam katılmıyorum. sizcede bir sakıncası olmasa iyi olur bu durumun.
yenibirgün 17.02.2007, 21:09 tamam katılmıyorum. sizcede bir sakıncası olmasa iyi olur bu durumun.
İlginç bir yaklaşımın var fikrine saygı duyuyorum da sözlerin yaşına yakışmayacak derecede tehditkar geldi bana şimdi olsa ne olur dicem de sıkıcı bir polemik olacak benim için önemli olan gerçekler,senin haklı olman ya da benim haklı olmam değil.
İlginç bir yaklaşımın var fikrine saygı duyuyorum da sözlerin yaşına yakışmayacak derecede tehditkar geldi bana şimdi olsa ne olur dicem de sıkıcı bir polemik olacak benim için önemli olan gerçekler,senin haklı olman ya da benim haklı olmam değil.
ben asla kimseyi düşüncesi sebebiyle yargılamam. heleki tehdit hiç etmem. sadece söylemek istediğim bir takım kişilerin masa başına oturup yazdığı tarihe inanmayın. inanırsanızda o sizin tercihiniz. bu sadece bir öneri.
Sevgi_2420 19.02.2007, 15:16 İlk defa Osmanlı dogru bir şey yapmış.
valla bu olayı her tarih hocası en az beş kere anlatır ama birde senden okudum. emeğine sağlık. yanlız beni pekte alakadar etmiyo olup olmaması :D. olmasaydı başımız saolsun derdik.
tamam güzel anlaşılan Atatürk olmuş yada olmamış önemli değil senin için tabi ki saygı duyarız. Fakat sonradan da
"Benim söylemek istediğim masabaşında oturup yazılan herşeye inanmayın demişsin" ama önceki söylediğinle şimdi söylediğine göre alakası yok senin söylediklerin farklı farklı şeyler..
Asıl söylemek istediğin ki anlamıs değilim Atatürk'ün ölmesi mi farketmez yoksa her yazılana inanmayın mı işte neyse ona saygı duyarız tabi ki her konuda anlaşıcaz diye bu durum yok..
Benim düşüncem evet bende ilk kez duydum ama buna inanmak ne kaybettirir ki bana (bu konu için) hem niye olmasın ki her alanda başarılı olabilen bir devlet adamının ve asker adamının (bunları tek tek anlatmama gerek yok heralde) bununda olması beni şaşırtmaz.
Bu paylaşım için teşekkürler can..
ewrimali 21.02.2007, 02:08 ne diyeceğimi şaşırdım ve yanaklarımda bir damla hissettim :(
janisary 26.02.2007, 16:44 bu çok önemli .daha önce de okumuştum bunu .zaten atatürk te de bi kahanet var
Kelebek Etkisi isminde bir film vardi. Onu hatirlatti..
özkanbeydilli 10.03.2007, 11:42 Yil 1910..
Fransizlar Yenİ BuluŞlari Olan UÇaĞi Tanitmak İÇİn TÜm Uluslardan
Katilimcilari Davet Ederler...
Herkes BÖyle Bİr İcatin GerÇekleŞmİŞ Olmasi Nedenİyle ŞaŞkin Ve Meraklidir.. ..
DÖnemİn Osmanli HÜkÜmetİne De Katilimci İÇİn Haber GÖnderİlmİŞ...
HÜkÜmet İcatlara OldukÇa Merakli Olan Alİ Riza PaŞa'yi GÖnderelİm
O Meraklidir DemİŞler...ve Derhal Saraya ÇaĞirmiŞlar...
Kendİsİne Fransizlarin BuluŞundan BahsetmİŞler Ve Osmanli'yi Temsİlen
Gİtmesİnİ İstemİŞler...
Alİ Riza PaŞa Bunu Bİz Yapmaliydik DemİŞ İÇİnden Hayiflanarak. ..
Yalniz DemİŞler PaŞa'ya Davet 2 KİŞİlİk Yanina 1 KİŞİ Daha Al
Onu Da Sen Belİrle DemİŞler...
Alİ Riza PaŞa Bİraz DÜŞÜnmÜŞ Ve Bİr Delİkanli Var Onu GÖtÜreyİm DemİŞ...
Neyse Alİ Riza PaŞa Ve Delİkanli Parİs'İn Yolunu TutmuŞlar... Parİs'te Otel E YerleŞmİŞler...
Ve BuluŞun GÖsterİleceĞİ GÜn Kalabalik Meydan Ve Pİst Herkes Merakla Beklİyor..
Derken Pİlot Hazirliklarini Yapiyor...ÜstÜ Ne Mont Gİyİyor Bİr De GÖzlÜk Takiyor...
UÇak Havalaniyor. ..parendeler, Taklalar, Manevralar..mÜthİŞ Bİr GÖsterİ...
Pİste İnİyor... AlkiŞlar Arasinda İnİyor UÇaktan...
Herkes KiskanÇ Ama ŞaŞkin .... Bİr Yetkİlİ Bİr GÖnÜllÜ İstİyor..
Pİlotun Arkasinda Ona EŞlİk Edebİlecek Cesaretİ Olan..
Bİzİm Delİkanli Atiliyor.. Ben Ben...
Tamam, Denİyor Ve Delİkanliya GÖzlÜk Ve Mont Verİlİyor...
Delİkanli Montu Gİyİyor GÖzlÜĞÜ Takiyor..
Kalabaliktan Siyrilmak Üzere İken Alİ Riza PaŞa Kolundan Tutuyor..
BoŞver Sen Bİnme Birak BaŞkasi Bİnsİn Dİyor...
Neden Dİye Soruyor Delİkanli ,bİrŞey Mİ Hİssettİnİz..
Yok, Sen Yİne De Bİnme Evlat Dİyor...
Derken BaŞkasi Bİnİyor UÇaĞa..uÇak Havalaniyor Delİkanli Öfkelİ PaŞa Ya ...
Parandeler.. Manevralar. . Derken UÇak Alev Topuna DÖnÜyor Ve Pİste Çakiliyor..2 ÖlÜ...
Delİkanli PaŞaya Bakiyor Hayretler İÇİnde... PaŞa MaĞrur Ve Mutlu..
Bİr İnsani KurtardiĞi İÇİn...ama Bİr BaŞkasi ÖlmÜŞtÜ....
Ama KurtardiĞi Bİr İnsan DeĞİldİ....
Bİr Ulustu...
ÇÜnkÜ Delİkanli Mustafa Kemal AtatÜrk'tÜ
özkanbeydilli 10.03.2007, 11:46 arkadaşlar sadece biraz detayıdır.
Berucavan 10.03.2007, 15:21 çok güzel bir paylaşımdı teşekkürler
bende bir paylaşımda bulunayım ama tam tersi sanırım!
adamın biri günlerden bir gün bir kahinle karşılaşır ve kahinde onun geleceği hakkında bilgi vermesini ister;
kahinde adama bakar ve sen milyonlarca insanın ölümüne sebep olacaksın der!
adam perperişan olur, yemeden içmeden kesilir, uyuyamaz hale gelir. içi içini yemekte en sonunda dayanaz ve intahar etmeye karar verir.
bir tren garına gider ve treni beklemeye başlar, tren yaklaşmaktadır.
adam birden rayların üzerinde bir çocuk farkeder.
en hızlı şekilde hareket ederek çocuğu kurtarır. ve çok mutlu olmuştur adam çünkü bir can kurtarmıştır.
ve dönüp çocuğa adını sorar
ve çocuk cevap verir.
benim adım HİTLER efendim.
iyi forumlar
özkanbeydilli 12.03.2007, 18:18 evet bu da oldukça etkileiciydi teşşekkürler can
CeNGaWeR 03.05.2007, 02:26 harbiden etkilendim.. Tşk ederim can
Ben duymuştum. Sunay Akın'dan...
Paylaşım için teşekkürler...
Eğer böyle bir şey varsa çok ilginç bi olay..walla Allah razı olsun sadrazamdan......Gerçi M.kemal binsede o uçağa bir şey olmazdı eminim...
erzincanlı_35 18.05.2007, 17:32 ben ilk defa duyuyorum ve çok etkilendim.bu yazıyı bizlerle paylaştığın için teşekürler...
Karabiber 18.05.2007, 17:40 Gerçekten doğruysa güzel bir paylaşım . Sadrazam doğru bi iş yapmış . Ama uçakta ölen adam kimdi acaba. Bende onu merak ettim yinede.
_ernesto_ 18.05.2007, 18:13 paylaşımın için teşekkürler..........
hewal_34 18.05.2007, 18:22 Evet ogün o Osm.paşası o genç subayın kolundan çekipte uçaktan
yazdıkların karşısında şaşkınlık içinde kaldım nerden buldun bu kaynağı daha önce hiçbir yerde duymamıştım
EREN izm 18.05.2007, 18:49 angle kardeş ilk defa okuyorum böle bi yazıyı çok ilginç iyiki binmemiş ucaga :):) paylaşım için tşk ederim :)
allah o paşadan razı olsun yoksa bız ataturksuz ne yapardık
Konuyu Baska Bir kaynaktan aktarmaya Calisacagim:
Mustafa Kemal,Bir Osmanli Subayi olarak Fransa da bir Askeri tatbikata katilir.Bu tatbikatta askeri Tayyare(Ucak) ler tanitilmaktadir.Bunlardan birine Mustafa Kemal de gorevi geregi binecektir Fakat Oradaki Fransiz yetkililerden birisi anlam verilmeyecek sekilde,Mustafa Kemalin Tayyare,ye binmesini engeller.Ve Engelledigi Tayyare dusecektir...
Kaynak olarak Turkiye Gizemleri-Haluk Egemen SARIKAYA-Derleme-Adli Kitapdan alinmistir.Kitap Oldugu Gibi Parapsisik konulari ele almistir.Ataturk'le ilgili Bayagi Enteresan Olaylar var
Bir Olayda Ayni kitapdan Ben Anlatiyim.Hintli bir mihrace Ataturk'le gorusmek istiyor.Olay Pera Palas da geciyor.Ve gizli olarak gorusen mihrace Ataturk.e Bir Seccade hediye ediyor.Enterasan Olan Seccadedeki var olan islenmis Saattir.Saat IX:VII geciyor olarak zamani gostermektedir.
ben biliyordum ama herkesle paylaştığın için teşekkür ederim
onur melis 20.05.2007, 00:58 yalan olmasında ben bunu daha önce okudum
yalan olmasında ben bunu daha önce okudum
Yalanmı Dogrumu , Ben Bılmem yazılanlar yoruma acık Sadece Konunun baslangıcına farklı bır kaynakdan bılgı aktardım...zaten ıkı kaynakdada celıskı var.Dedıgım kıtapda bu tur orneklerle dolu......Yanı yorumlamak sıze kalmıs.Yalan olmasından cok supheyle yaklasmak bence daha ıyı olur
|