Orijinalini görmek için tıklayınız : ne yapmaya çalışıyor bu ülkücüler???
Yıllar önce gitgide ilerleyen halk mücadelesi karşısında karşısında gerileyen turancılığın yanı sıra kendine birde islamcı şuur kimliği verip komünizm hakkında 'dinsizlik gelecek,camiler yıkılacak' propagandası yapan ülkücüleri galiba artık buda koruyamıyor.İnternette gezinirken karşılaştığım birşey beni çok şaşırttı.
Türk ve Amerikan bayrağı yanyana üsttede dev puntolarla
''AMERİKA-TÜRK-İSLAM ÜLKÜ OCAKLARI''
altında da ay,yıldız ve boz it
E bu dindar arkadaşlarımız tüm dünyada islam ülkelerine karşı açıkça bir savaş açan amerikanın yanında ne işi var?
Turancılıktan sonra sığındıkları islamiyette onlara yetmedimi ki böyle bir amerikancılıkla ittifak yaptılar.
Yakında ne gelecek?Ortak AB-Amerikan-İslamcı Türk şuuru falan mı?
pardon linkide vereyim
http://www.ulkuocaklari.org/
kazak işçilerin,türk işçilere saldırması ile bir kez daha görülmüşdür ki turancılık artık iflas etti...
aykudgöksun 20.11.2006, 15:31 :biggrin: :biggrin: komikmiş yaw.bi yaptıkları bi yaptıklarını tutmuyor. fi tarihinde 'emperyalizme geçit yok' die afişleri vardı ülkü ocaklarının sokaklarda.ne yaptıklarını bilmiyorlar ki
Hüseyin69 20.11.2006, 16:24 Türk ve Amerikan bayrağı yanyana üsttede dev puntolarla
E bu dindar arkadaşlarımız tüm dünyada islam ülkelerine karşı açıkça bir savaş açan amerikanın yanında ne işi var?
Turancılıktan sonra sığındıkları islamiyette onlara yetmedimi ki böyle bir amerikancılıkla ittifak yaptılar.
Yakında ne gelecek?Ortak AB-Amerikan-İslamcı Türk şuuru falan mı?
pardon linkide vereyim
http://www.ulkuocaklari.org/
bu tür tilki rolune girmis yiginla teskilatlar var bir yandan ekmegini suyu ictikleri ülkelere gavurlar O.... cocuklari vs küfürler savururken digeryandan da aynen yukarida ki gibi kardesmis gibi yapmaktan geri kalmazlar
bir iki isim de ben vereyim
türk alman islam cemiyeti
türk alman ülkü otagi
sanirim tilki yi herkes bilir tilkinin bir diger adida seytandir
gözünü seveyim paranin para gelmesee kasaya,
onlar degil amerika kendi türk bayraklarina bile sahip cikmazlar
komik bunlar ya bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor bu zavallıların düşünce sistemi kökten yanlış zaten hem turan düşüncesini benimsiyorlar hemde biz dinciyiz diyorlar yazık yani ne dediklerini bilmiyorlar.. birde şimdi amerikanın yanındalar ama ben buna çok şaşırmadım ülkücü hareket zaten amerika eliyle koministlere karşı oluşturulmuştur alparslan türkeş de amerikanın adamıdır zaten..
dedikleri önemli değil zten ne duymuşlarsa onu söylüyorlar.
kavgalarda çetelerde usta bir örgüt işte nerde pis iş varsa altında ülkücüler yer alıyor.
Tabi ki amerikayı destekleyecekler, malum iktiddara giden yol abd'den geçer oldu.
savundukları ideoloji sadece etiket olan insanalrdan başka bir şey beklemek hata olur.
komik çok komik hemde ben yalnızca gülüyorum, ''AMERİKA-TÜRK-İSLAM ÜLKÜ OCAKLARI'' he, zavallı bunlar ya..... turancılık, islamiyet, sırada ne var, durun bakalım hızlarını nerede alacaklar.....
ayrıca sevgili angle paylaşımın için çok teşekkür ederim.
sevgilerimle...
daha önce bir gazetede uyuşturucuya hayır mitingi düzenlediklerini görmüştüm.insan ekmeğiyle oynar mı yahu bunlarınkide düpe düz saçmalık.abd nin
desteklediği bir organdır ülkücüler.SSCB nin önüne yeşil kuşak kurması gibi türkiyede de aydınlığa ırkıçı bir kuşaktır.
Ülkücü gençliğe yazık ******** abd nin uşağı olmuşlarr bunlara herşey yakışır gerçi...geçende televisyonda izledim ülkücü genç polise yumruk atıyor.arbede çıkıyor..polisler dayak yiyor hiç bişe olmamıs gibi herkes dağılıyor...ama 2-3 tayadlı çıkıp bagırsa tecride son diye ordu halinde giriyolar çoçuklara polisler...böyle bir ülke işte..
ülkücü ler sadece o bayrak için toprak parçası için savaşırken biz halk için hak için savaşırız.
saygılar
mehmet_onal 28.11.2006, 20:40 bunların alayı fıs olur böle şeler neden olmasın bildikleri bi kaç kelimeyi söyleyeyim sizlere;
loca,
baron,
derin devlet,
mason,
vs..vs.. bunlar hep böyle ya bırakın eylensinler:D:D:D:D
Türk ve Amerikan bayrağı yanyana üsttede dev puntolarla
Bunları ciddiye alıp 2 seçenekte ben söyleyim bakalım komplo terorim tutacakmı aslında bunları düşünecek kadar zeki olmadıklarını biliyorum ama yinede belki onlara esin kaynağı olur;,
Böyle düşünerek;
1-Zaten ağababaları meftaa Kurt bir zamanlar Pentagonda çalıştığı ve sonradanda ülkeye dönüp Onlara çalıştığı için Sam Babalarına şirin görünmeye çalışıyor yada Amerikada bulunan Fettoşa selam gönderiyor onlarada yeşil ışık yakıyor olabilirler
2-Irak İşgaliyle Amerika Komşumuz olduya belki Komşu ilişkileri için şirin gözükük Alevi Oylarını Alamazlarda Iaraktaki Amerikanları yada İncirlik Üstündeki Amerikanlardan destek isteyebilirler (Malum şu an tek kaleleri Kürt düşmanlığı kaldı ellerinde)Yani bir iki bomba gönder diyebilirler bu dostluğa karşılık Batmana Diyarbakıra;
aykudgöksun 29.11.2006, 14:00 valla dün 'bir demet tiyatro'da bir söz duydum.çok hoşuma gitti...
'muntazam televizyon izlemekle teşkilat kurulmaz'
güzel eleştiri paylaşayım dedim..
Devrimci Marksist 30.11.2006, 16:37 Arkadaşlar sürekli olarak MHP'nin amerikancılığına vurgu yapıyorsunuz. MHP amerikancı değildir bu bir bu ancak soğuk savaş döneminde geçerliydi. Bugün ABD tarafından finanse edilmiyorlar ve doğal olarak Amerikalılar dahil tüm yabancılara olan düşmanlıklarını dile getiriyorlar. Örneğin Türkiye daha güçlü bir devlet olsaydı faşistler çk daha amerikan karşıtı olurdu. Hitler faşistti dış güçlerden yardım mı aldı ABD ingiliz uşağı mıydı alman sermaye sınıfının uşağıydı. Bizim mhp'ye karşı olmamız için de böyle şeylere gerek yok. MHP önce TCye ve Türk sermayesine çok çok sona İsrail ve Amerikaya bağlıdır.
MHPlilerle ulusalcılık ve milliyetçilik yarışına kimse girmesin kaybetti kaybediyor kaybedecek
Arkadaşlar sürekli olarak MHP'nin amerikancılığına vurgu yapıyorsunuz. MHP amerikancı değildir bu bir bu ancak soğuk savaş döneminde geçerliydi. Bugün ABD tarafından finanse edilmiyorlar ve doğal olarak Amerikalılar dahil tüm yabancılara olan düşmanlıklarını dile getiriyorlar. Örneğin Türkiye daha güçlü bir devlet olsaydı faşistler çk daha amerikan karşıtı olurdu. Hitler faşistti dış güçlerden yardım mı aldı ABD ingiliz uşağı mıydı alman sermaye sınıfının uşağıydı. Bizim mhp'ye karşı olmamız için de böyle şeylere gerek yok. MHP önce TCye ve Türk sermayesine çok çok sona İsrail ve Amerikaya bağlıdır.
MHPlilerle ulusalcılık ve milliyetçilik yarışına kimse girmesin kaybetti kaybediyor kaybedecek
Sözlerinizin çoğunluğuna katılırım ama MHP ve Amerika konusunda biraz düşünmek lazım. Düşünsel olarak Milliyetcilik yada Irkçılık tabiiki öncelikle kendi Irkına bakar ama arada bir farklılık var Oda Türkeş faktörü;
Türkeş Pentagonda iki yıl çalıştıktan sonra Ülkeye döndüğünde Atsızın yoğun fikir pompalamaları ve Ameriakanın Komunizm düşmanlığı ile ilk yaptığı iş Komunizme düşmanlık için kendi tabanını harekete geçirmiş ve yıllarcada bunun silahşörlüğünü yapmıştır. Komunizme düşmanlığı sadece Irkçılığı değil Ameriakaya hizmet içindir. Bugünde Ülkücüler ve Turancılar bu geleneği devam ettirir. Biraz ideolojik biraz Şeflerinin politikası olduğu için.
Bu dipnotuda paylaşmak istedim.
Devrimci Marksist 01.12.2006, 15:04 Bin Ladin Saddam ve daha birçokları da ABD tarafından yetiştirilmiştir. Bunlar hep kendi amaçları için ABDyi kullandıklarını düşünürler. Gerçekte asıl karlı çıkan ABDdir. Yine de bu tip adamlar sonraları kendilerini güçlü hissedip yeni müttefikler bulunca ABDye hemen sırtlarını dönerler. Onların ABD uşaklığı bile sahte.
Bunları ciddiye alıp 2 seçenekte ben söyleyim bakalım komplo terorim tutacakmı aslında bunları düşünecek kadar zeki olmadıklarını biliyorum ama yinede belki onlara esin kaynağı olur;,
Böyle düşünerek;
1-Zaten ağababaları meftaa Kurt bir zamanlar Pentagonda çalıştığı ve sonradanda ülkeye dönüp Onlara çalıştığı için Sam Babalarına şirin görünmeye çalışıyor yada Amerikada bulunan Fettoşa selam gönderiyor onlarada yeşil ışık yakıyor olabilirler
2-Irak İşgaliyle Amerika Komşumuz olduya belki Komşu ilişkileri için şirin gözükük Alevi Oylarını Alamazlarda Iaraktaki Amerikanları yada İncirlik Üstündeki Amerikanlardan destek isteyebilirler (Malum şu an tek kaleleri Kürt düşmanlığı kaldı ellerinde)Yani bir iki bomba gönder diyebilirler bu dostluğa karşılık Batmana Diyarbakıra;
Fettos'a +1 ve Koptum O Lafa :lol: Yüregine Saglik
Gercektende Bunlara Akil Fikir Erdirmek Erdemlik Ister
Kendileri Bile Kendilerini Anlamiyo Ülke Bunlara Kalsa Herhalde ABD ye Bagli Bi Eyalet Olur Washington Arizona Gibi.. Ama
Irak Hakkinda ki Teorilerinize Sapka Cikariyorum Cok Haklisiniz Bunlardan Hersey Beklenir..
Kolay Gelsin
gerçekten olay komik olduğu kadar acıda. bir plastik fabrikasında çalışırken kandırılmış bir işçi bana ülkücü yeminin gösterdi. yeminde emperyalizme, faşizme, kapitalizme, sosyalizme, anarşizme karşı türk bayrağını ve türk ülküsünü savunacağıma namusum ve silahım üzerine yemin edirim yazıyordu.
peki kapitalizme emperyalizme karşı yerine alternatif ne koyuyorsunuz ve değiştirmek için ne yapıyorsunuz dediğimde hiç bir şey söyleyememişti. ne yazıkki gene çok konuştuğum için işten atıldım ve çok faydalı olamadım o arkadaşa.
bence iş liselerden başlıyor. çünkü türkiyede eğitim seviyesi en fazla liseye dayanıyor ve lisede ülkücüler iyi iş yapıyorlar. siyaset boşluk tanımıyor.
eskiden mücadele geleneği olan okullarda şimdi solcular tek başına yürüyemiyor.
köpek sürüsü emperyalizmden nemalanıyor.
alparslan türkeşin abd ye gidip aylarca konsoloslukta kalmasının başka bir anlamı olabilirmi.
yanlız biliyorumki onların içindede gerçekten çok temiz duyguları olan gerçekten yaşadıkları toprağı seven insanlar var. fakat temiz olmak işe yaramaz. eli kanlı faşist partide olmak...
eli kanlı faşist parti diyince aklıma geldi 70 lerde chp ülkücüler bu söylemi söylermiş seçim meydanlarında.
eli kanlı faşist parti.
şimdilerde ise aralarından su sızmıyor.
bence nedeni abdnin bağımsız kürt devletini kızıl elma kualisyonuyla kabullendirme seçeneğiyle alakalı.
şimdi sorulması gerken soru mhp mi solculaştı yoksa geçmişte sosyalistleri hedeflerinden uzaklaştıran (hiç bir zaman solcu olmayan) chpmi özüne döndü.
eli kanlı faşistlerin sofrasına oturmak o kana ortak olmaktır.
bu arada faşistlere haksızlık ediyorum.
onların bile hiç değilse düşündükleri inandıkları bir ideoloji var. bunlar ise emperyalizmin paralı köpekleri.
Devrimci Marksist 03.12.2006, 02:02 Yasak değildir herhalde başka bir mesajımı buraya koyuyorum:
Faşist örgütlenmenin 35 40 yıllık modeli ve bu modelle şekillenmiş militan ve yöneticileri bu modelin hem devamlılığını sağlıyorlar hem de değişmesinin önünde ciddi bir engeller. Zaten tepedeki yöneticiler bu model olmadan aşırı solla ve rakip aşırı sağ güçlerle (bbp saadet partisi cemaatler) başedemeyeceklerini sokak okul işyeri ve giderek tüm toplum üzerinde sürekli baskı kuramayacaklarını biliyorlar. Şiddeti kutsamak ve tek yöntem haline getirmek toplumu terörize edip susturmanın en iyi yolu. Öyle bir yöntem ki kendini korkuyla güce tapınmayla olağanlaştırıp insanların yöntemin kendisini ve dolayısyla faşizmi kanıksamasını ve hatta %19'a ulaşan (1999 seçimleri) toplumun önemli bir kesiminin bunu az çok benimser duruma gelmesini sağlıyor.
Küçük cahil işsiz serseri takımı herkesin şiddete ve zora dayalı şekilde görevlendirildiği hiiyerarşik bir sitemde kendi toplumsal güçsüzlüğünü unutmaya çalışıyor toplumsal öfkesini faşizmin yönlendirdiği hedeflere boşaltıyor.
Bunun aşılmasının tek yolu faşizmin sokakta okulda işyerinde şiddet tekelinin kırılmasıdır. Bunun içinde sokakta okulda işyerinde güçlü olmak gerekir. Faşizme karşı ancak kitlesel şiddet başarılı olabilir ve faşizme karşı mücadele kitleselse meşrulaşır ve şiddet kullanımı da giderek gereksizleşir.
Ancak bu yolla tek gerçek demokrasi olan kitle demokrasisi ve faşizme karşı mücadele birleştirilebilir. Faşizme karşı en demokratik mücadele kitlelerin kitleselleştikçe azalacak olan şiddetinden geçer.
http://www.aleviforum.com/showthread.php?p=300794#post300794
SivanA SimyacI 03.12.2006, 11:50 Cahil adamlar ne bağımsızlığı bilir ne de halkların kardeşliğini...
domanı_dersim19 03.12.2006, 11:53 çok hayret ettim doğrusu :ohmy: gerçi onların iç yüzlerini biliyoduk da bu kadar açığa vereceklerini düşünmemiştim :D ellerine sağlık :blush:
gözdecst 03.12.2006, 14:35 Sahipsiz Köpek Olmaz!!! galiba yeni sahipleri de Amerika...
|