eylüleren
20.11.2006, 15:46
bugün okuduğum gazetede gördüm paylaşmak istedim..
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünya,Türkiye'yi bu fotograflarla izledi eylüleren 20.11.2006, 15:46 bugün okuduğum gazetede gördüm paylaşmak istedim.. eylüleren 20.11.2006, 15:50 fotografların devamı.... aykudgöksun 20.11.2006, 15:59 ben anlamadım bi gazetede fln mı çıkmış bu resmiler öyleyse hangi gazete bi bilgilendirirsen.. eylüleren 20.11.2006, 16:04 anladığım kadarıyla bu resimler 15-20 kasım arasında ülkemizde çeşitli olaylarda çekilen dünya basınında yayınlanan resimler başlık bana ilginç gelmişti resimler ekleyip fikrinizi almak istedim.afp ve reuters haber ajansları tarfından çekilen resimlerdir. alıntı:http://www.milliyet.com.tr/2006/11/20/index.html DrmdrM 20.11.2006, 16:35 green peace eylemi elbette çok dikkat çekiciydi...trafik kazaları ve ilkyardım girişimleri bizde pek alışıldık ,adamlara ilginç gelmiş olabilir...papayla ilgili fotolar süper zaten...kırmızı karanfilliyi de ilk gördüm....bazı fotolara da hiç anlam veremedim ,nerede çekilmişler fikrim yok... eylüleren 20.11.2006, 17:35 green peace eylemi elbette çok dikkat çekiciydi...trafik kazaları ve ilkyardım girişimleri bizde pek alışıldık ,adamlara ilginç gelmiş olabilir...papayla ilgili fotolar süper zaten...kırmızı karanfilliyi de ilk gördüm....bazı fotolara da hiç anlam veremedim ,nerede çekilmişler fikrim yok... doğrusu benim de fikrim yok nerde çekildiklerine dair altlarında herhangi bir yazı yoktu tahminen istanbuldur diyorum.zaten ülkemizi istanbula sınırlamışlar:yamukgul: :yamukgul: green peace eylemi gerçekten baya ilgi çekici eylemde sınır yok:thumbup1: nesslimm 20.11.2006, 17:47 doğrusunu benim de fikrim yok nerde çekildiklerine dair altlarında herhangi bir yazı yoktu tahminen istanbuldur diyorum.zaten ülkemizi istanbula sınırlamışlar:yamukgul: :yamukgul: green peace eylemi gerçekten baya ilgi çekici eylemde sınır yok:thumbup1: greenpeace eylemı basbakanlık önünde yapıldı.kyato sözleşmesini imzalamadımız için yapmışladı sanırım. sessiz sedasez bu kadar guzel seslerini duyurabıldıklerı için kutlamak gerek valla. eylüleren 20.11.2006, 17:51 greenpeace eylemı basbakanlık önünde yapıldı.kyato sözleşmesini imzalamadımız için yapmışladı sanırım. sessiz sedasez bu kadar guzel seslerini duyurabıldıklerı için kutlamak gerek valla. resimlerin çekildikleri yerler hakkında bilgi almaya başladık.fikiri olan arkadaşlar yazarsa tamamlanmış olacak eksik bilgimiz.bu arada bilgi için sağol.... boranali 20.11.2006, 17:53 ne güzel türkiyem çeşitler diyarı.ya hiçbişey yapmadan dursaydık:) deniz olmak 20.11.2006, 18:12 bundan ötesi varmııııı dünyanın en tepkisiz ikinci toplumuyuz... yağmalar,hortumlamalar,emek sömürüsü eeee askerimiz var değilmi var tamamda asker yalnızca darbe yapmak için var polis birlerinin ekmeğine yağ sürmek için var... bazen gövde gösterisi yapan askerlerle övünüyoruz ya hani tüylerimiz diken diken oluyor,hepsi yalan resimler bunun kanıtıdır kominizm deyince,hak adalet deyince halkın kafasına vuruyorsun ya tankların yeri gelince cirit atmasını biliyor adaletsizliğide önlesene...biliyorum görevin sadece güvenliği sağlamak ama işine gelince sennnn... saygılar |