Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokat'ın Neresindensiniz ?
Özgür-Taylan 20.11.2006, 22:49 Selam herkese..
Tokatli canlara sorum olacakti, Tokat'in neresindensiniz?
Benim annem Zile'li.. :turned:
TOKAT'IN ilçeleri:
Almus - Artova - Başçiftlik - Erbaa - Niksar - Pazar - Reşadiye- Sulusaray - Tokat Merkez - Turhal - Yeşilyurt - Zile
http://www.shcek.gov.tr/portal/dosyalar/turkiye/tokat.gif
saygilarrr sevgilerrrrr
deniz olmak 20.11.2006, 22:52 Hepbir hallı Turhallıyım...
Bunu ankete dönüştürebilirsen daha faydalı olur ve gözle görülür bir sonuç çıkar, yoğunluk hangi ilçede belli olur. Bu şekilde forumlar arasında kim neresinden kaybolur gider. Eğer yapabiliyorsan anket şeklinde yap. Teşekkürler...
Özgür-Taylan 20.11.2006, 22:55 yaptim can, haydi oylamaya :p
Ozgur tesekkurler.Sayende tokat'in on iki ilcesi oldugunu da ogrenmis oldum.
Bende zileliyim.
Selamlar.
candost_20 21.11.2006, 11:21 Merkez.
ehu :) bende zile-- gölcük köylü..
seheryelikiz 21.11.2006, 14:58 Tahminimce zileliler daha fazla:)Ben Erbaa -Keçeci köylüyüm...
Erbaa'nın Sokutaş köyündenim.
zileli hemşerilerim fazla gibi :) bende zile yaylakent..
Turhallılar olarak bizim sayımızda azımsanamaz
nerdesiniz Turhallılar??
almuslu_tuna 21.11.2006, 17:01 en güzel köy en güzel ilçe tokat almus çambulakdır.
en güzel köy en güzel ilçe tokat almus çambulakdır.
tuna bu söylediğin olmadı :thumbdown Tokatın her yeri ayrı bir güzeldir
sevgi1988 21.11.2006, 17:11 Bende Turhal'ın bir köyündenim.......:detective :thumbup1:
yiğitcan 21.11.2006, 17:24 bende tokat - almus - alan koyundenım
ama bana da forumda turhallı arkadaslar daha fazla gıbı gelıyor..
nesslimm 21.11.2006, 19:47 bende turhallıyım :biggrin: :biggrin:
ve zile-turhal çekişiyo şimdilik.
varız varız baya gelir turhallılar şimdik:biggrin:
bende turhallıyım :biggrin: :biggrin:
ve zile-turhal çekişiyo şimdilik.
varız varız baya gelir turhallılar şimdik:biggrin:
evet bir çekişme olduğu görünüyor.. ben bir yıldır bu sitede turhaldan bir çok arkadaş oldugunu biliyorum.. Ama zileli arkadaşlar çokmuş gibi görünmüş ilk etapta... Burada uyanık Zile helkının parmağı olmasın :)
Evet zileliler için neden uyanık derler arkadaşlar bilen varmı ? Özellikle zileli arkadaşlara sormak isterim..
Evet teşekkürler taylan anket şimdi güzel olmuş.Eline sağlık.
Bende oyumu kullanayımda zileyi öne geçireyim bari.
zile/ağcakeçili köyü
musa1985 22.11.2006, 00:16 ben de turhal hamam mahallesin de oturuyom
alevi_nafta60 22.11.2006, 00:24 Tahminimce zileliler daha fazla:)Ben Erbaa -Keçeci köylüyüm...
keçeci köylümü bende sarı alandanım kimlerdensin acaba can
musa1985 22.11.2006, 00:25 turhallı lar nerdesiniz yaw gelin buraya çabuk
turhalla zie başabaş gibi. ama zileliler daha çok bence. ben tokatlı kiminle karşılaşsam geneli zileliydi. zile alır bence :):)
odtülü aslan 22.11.2006, 14:37 İş yarışa dönüşürse zile birinciliği kimseye kaptırmaz...
seheryelikiz 22.11.2006, 14:46 keçeci köylümü bende sarı alandanım kimlerdensin acaba can
Sarıalanlılar bizim talip oluyolar can.bizim köye giderken sizin köyün yanından geçiyoruz.pehlivanlardanım can kesin duymuşsundur:)
denizsefiri 22.11.2006, 14:49 Benim babaannem Niksarlıymış. Hiç gitmedim ama biraz yobaz bir yer olduğunu duymuştum. (Bu arada ben sünni kökenliyim)
mutlumusuncan 22.11.2006, 15:03 "Reşadiyeli canlar biz de burdayız." diyelim. Çayırpınar Köyü'ndenim.
çok ayıp benim gibi bi zileli nasıl unutulur..işi gücü hileliler :) :)
zileliyem
Kartopu86 22.11.2006, 22:34 :001_tt1: :001_tt1: :001_tt1: :001_tt1:
heyyyyyyyyyy
Bende varım yahuu ZİLELi olarakk:) :)
Zileli tanıdıklarım çok :)
Reşadiyeye gittim çok fazla Camii vardı ama Reşadiyede sanırım köylerde Aleviler çokmuş.
Turhal ise uzaktan mükemmel görünüyordu..:)
İş yarışa dönüşürse zile birinciliği kimseye kaptırmaz...
İş yarışa dökülürse cevabını bir zileli kardeşim vermiş sağolsun :)
Zileliler işi gücü hileliler :) :)
zileliyem
lamekan bawo 23.11.2006, 01:00 hep bir hallı turhallıyız biz bize benzeriz yüz bin kere tövbe eder yinede şarap içeriz....(tabi aslen Amasya Böke )
musa1985 23.11.2006, 13:06 yetişin turhallılar nerdesiniz yawww zile başını aldı gidiyo
arkadaşlkar işi yarışa dökmeyiniz..:) :) zileli işi gücü hileli :) :)
dur bakalım ben nasıl topluyom zilelileri he he he
arkadaşlkar işi yarışa dökmeyiniz..:) :) zileli işi gücü hileli :) :)
dur bakalım ben nasıl topluyom zilelileri he he he
sen isteğin kadar topla zilelileri ama Tuhallıları geçemezsiniz
musa1985 23.11.2006, 14:36 evet yasemen doğru söylüyo biz turhallıyız kardeşim
Alisahin 23.11.2006, 14:57 Sevgili hemserilerim,bende Resadiyeliyim,Turhalda oturuyorum.
Almanyada yasiyorum.Resadiye Büsürüm beldesindenim.
TÜm canlara sevgi ve saygilar.özel mesaj yazabilirsiniz.alibaba1963@hotmail.de
SivanA SimyacI 24.11.2006, 22:55 Selam Olsun Tüm ZİLELİLERE.
Kırmızı , kirpis , Rıza Adıgüzel , İlhan , Sema , Songül , Deniz20... İlk aklıma gelen ve oy kullanmamış turhllılar.. Neredesiniz kardşler ablalar abiler :)
Biz Zilelilerden gelin aldık canlar.. Çokda güzel bir düğün oldu.. Tokat'ın yöresel Oyunları ve Sivas Oyunları tüm düğünde oynandı. Gerçekten mükemmeldi.. Bir oyun var .. İnsanlar ellerini çırpıp daire şeklinde ilerliyorlar.. Süperdi..
nesslimm 25.11.2006, 14:58 anamm zileliler geçmi ya bi baksa turhallılar kaptırmayız ama gelmiyolar kiii:) :)
Biz Zilelilerden gelin aldık canlar.. Çokda güzel bir düğün oldu.. Tokat'ın yöresel Oyunları ve Sivas Oyunları tüm düğünde oynandı. Gerçekten mükemmeldi.. Bir oyun var .. İnsanlar ellerini çırpıp daire şeklinde ilerliyorlar.. Süperdi..
cann "ellik" o oyunun adı
musa1985 25.11.2006, 19:05 yetiştim neslimm can evel allah turhallılar hep burda geliyoz hep beraber
Ben anketi takip ediyorum. Turhal ın oyları çoğalırsa zilelileri buraya dolduracağım. Fazla cebelleşmeyin, zileliler daha çok canım hemşolarım:p
Çoğu daha görmedi anketi sanırım.
Bir Zeynep 25.11.2006, 20:37 niksar.
Gülnaz Açış 25.11.2006, 21:42 merhaba arkadaşlar bende zileliliyim.
sevgiler
SivanA SimyacI 25.11.2006, 22:19 Zileliyiz Allahına dek Deliyiz :D Oy lazımsa çağıralım ha buraya bizim çocukları :D
SivanA SimyacI 25.11.2006, 22:22 Aslan Gibi Canavar Gibi Le Li Lo Zileliler :D
Bir Zeynep 25.11.2006, 22:26 hey on besli on besli.. tokat yollari tasli... forum tokatlilarla dolmus.. son chate girisimde zaten öyle dedilerdi dostlar : "chati tokatlilar bastirdi, kacin kacin tokat geliyooo". hahahah.. ne güzel onca hemsolari bi arada görmek.
slm olsun tüm hemsolarima.
saygilar.
seheryelikiz 25.11.2006, 22:32 hey on besli on besli.. tokat yollari tasli... forum tokatlilarla dolmus.. son chate girisimde zaten öyle dedilerdi dostlar : "chati tokatlilar bastirdi, kacin kacin tokat geliyooo". hahahah.. ne güzel onca hemsolari bi arada görmek.
slm olsun tüm hemsolarima.
saygilar.
Bizdende sana kucak dolusu selamlar kurban...Ellikten yar ellikten su gelir mezerlikten:)
musa1985 25.11.2006, 22:57 turhallıyız dediler bi kazan keşkek yediler
musa1985 26.11.2006, 12:43 turhal madımak kavurması
yaw burda bewnim beldemin ismi yok ki:(
Belde olarak sorulmuyor ki deniz bağlı olduğun ilçeyi işaretlemelisin:rolleyes:
odtülü aslan 27.11.2006, 16:54 odtülü aslan iki kere oy kullanmış,karar ver turhallımısın zilelimi :)
babamlar turhallı annem zileli ayrım olmasın diye ikisinede verdim.Bi sorun olursa ikisinide iptal ederim.
diablo21 27.11.2006, 20:36 Biz Zilelilerden gelin aldık canlar.. Çokda güzel bir düğün oldu.. Tokat'ın yöresel Oyunları ve Sivas Oyunları tüm düğünde oynandı. Gerçekten mükemmeldi.. Bir oyun var .. İnsanlar ellerini çırpıp daire şeklinde ilerliyorlar.. Süperdi..
sores o oyunun adı ellik bide jandarma var oda cok gusel bı oyun.
bu arada bende yeşilyurtluyum.ankette tek yesılyurtlu benım galıba.
gel biz seni fahri Turhallı yapalım :komik
kutsal toprakların güzel insanları hemşolarım (çorum amasya ve sivaslılarda)
burda 2 akrabamı buldum birsürü de yakın köylüm.
ama ben zaten tokatta olduğum için hemşo sıkıntısı çekmiyorum.
artovaydı ama şimdi yeşilyurt oldu bizim ilçe. niksarın fidanları, sulu sokak taşları, turhallının halları, zilelinin pekmezi.... hepiniz de ayrı bir renk. saymakla bitmez.
musa1985 28.11.2006, 14:04 evet sen turhallı ol
Canlar Tokat'ın hangi İlçe Merkezinde Alevi Canlar çoğunlukta?
Canlar Tokat'ın hangi İlçe Merkezinde Alevi Canlar çoğunlukta?
büyük olasılıkla almus. zilede ülkücüler çok. turhalda da alevi çok fazla yok. ama almusta çok fazla.
seheryelikiz 30.11.2006, 11:21 büyük olasılıkla almus. zilede ülkücüler çok. turhalda da alevi çok fazla yok. ama almusta çok fazla.
çiçek kardeş ; afedersin ama yanlış bilgiye sahipsin.bilmediğimiz konuda lütfen yanlış yorumlar yapmayalım.
Alevi nüfusun fazla olduğu ilçeler;Zile,Turhal başta olmak üzere Almus Niksar,Reşediye,Artova...
çiçek kardeş ; afedersin ama yanlış bilgiye sahipsin.bilmediğimiz konuda lütfen yanlış yorumlar yapmayalım.
Alevi nüfusun fazla olduğu ilçeler;Zile,Turhal başta olmak üzere Almus Niksar,Reşediye,Artova...
sana katılıyorum Tokattaki alevi nüfusunun en fazla olduğu yerler Zile ve Turhal dır.
musa1985 30.11.2006, 14:04 evet hemşo sana ben de katılıyorum zile ve turhal ilk sıralarda
yoo hayır yanlş anlamışsın. bende zaten çok biliyorum demedim ama ben şimdiye kadar almuslu bir sünniyle karşılaşmadım. turhal ve zilede çok var ama. bu yüzden söledim.yoksa bende bir sayaçla ölçmedim nerede fazladır die. kii bende bir zileliyim zaten.
Turhal ile Zile arasında gecmişten gelen bir büyüklük tartısması söz konusudur,
ikiside il olma mücadelesi verir,
ama şuda bir gercek TURHAL ZİLE'den daha gelişmiştir :p:p:p
bakıyorumda forumdada böyle bir mücadele var, haydin turhal'lılar verin oylarınızı :p
çeşm-i naz 30.11.2006, 18:25 ben almusluyum ama neden se tokatlı diyince bi de üstüne aleviyim diyince kimse bana inanmıyo sanırım artık tokat ta daha çok ülkücüler olduğu için olsa gerek.........?????:hopala :confused1
Bir Zeynep 30.11.2006, 21:46 neeee yapma yaaa? ayyyy olamazzz, hatirliyomusunuz canlar, ben demistim size: annem ordulu babam tokatli diyince beni yari sunni sananlar var. cogu zaman orduda yada genel olarak karadeniz bölgesinde herkesi sunni saniyolar nedense, halbüki alevi köyler cok.. ümüdüm her zaman: en gec tokat, niksar dedigim an, aleviler cakiyo davayi himmm bizdensin diyolar :P desene didemcim tokatta kaybetti "alevidir o zaman mutlaka"-düsüncesini.. ohaaaaa, simdi beni hep sunni sanarlar, hahahahha...
amannnnnnnnnn, olsun yaaaa.. ben ney ve kim oldugumubiliyom ya, o bana yeter :)
Özgür-Taylan 01.12.2006, 05:46 Canlar Tokat'ın hangi İlçe Merkezinde Alevi Canlar çoğunlukta?
Zile ve Turhal... Zile köylerinin zaten %70'i Alevidir!!
anket son durum:turhal:15- zile:18
turhallılar nerdesiniz yokmu arttıran:)
Turhal lılar taze bitti zileli olmazmı
Üye çoğunluğu zileden bu anlaşıldı yormayın kendinizi:thumbup1:
kadeko60 11.12.2006, 14:38 selamlar ben kadir can85 : in dayısınınoğluyum..
bana oy vermemi istedi kendisi..
zile liyim bende .. :) :)
selamlar ben kadir can85 : in dayısınınoğluyum..
teşekkürler kadirim biliyom işlerinin yoğunluğundan dolayı giremiyorsun..ama yinede seninle aynı evi paylaşmak güzel kardeşim benim..ikizim gibisin sen benim he he bi tanecik kuzenim benim
seheryelikiz 11.12.2006, 15:22 selamlar ben kadir can85 : in dayısınınoğluyum..
anaaam :)Can'ı görüyonuzmu ankette Zilelileri çoğatmak için nasılda canla başla çalışıyıı:)dayı oğlu ,emmioğlu derken siz kazanusunuz hiç korkmayın:p Turhallular heç çalışmıyonuz yaw:yamukgul: hele biz heç çalışmıyoz neydek zaten azınlığız Erbaalılar olarak:p
anaaam :)Can'ı görüyonuzmu ankette Zilelileri çoğatmak için nasılda canla başla çalışıyıı:)dayı oğlu ,emmioğlu derken siz kazanusunuz hiç korkmayın:p Turhallular heç çalışmıyonuz yaw:yamukgul: hele biz heç çalışmıyoz neydek zaten azınlığız Erbaalılar olarak:p
dur daha nittin seenn gıızzz he he he dahaa aşireti toplayacam ben valla bizimkileri bi toplasam bütün turhal gelse daha fark kapanmaz.. he he he
çeşm-i naz 11.12.2006, 15:58 aaaaa olmaz bu anketi saymam şike var can'a baksanıza yaaaa
Şike falan yok
oy kullanan sonuçta üye ve zileli
Can bende bizim aşireti toplasam turhallıları hepten üzeriz .
Onun için onlar yaklaştıkça bi kişiye oy kullandıralım çekişme bozulmasın:lol: :lol: :lol:
Nasıl çalışalım ki abla baştan kaybetmişiz biz koskoca ilçede iki alevi köyü var:yamukgul:zaten üç beş taneciğiz oy verenler de ikimiz:biggrin: diğerlerine özel mesaj mı atsam ne:whistling hoş yarışta yerimiz yok ama maksat 2-3 fazla gözükelim:p
dur daha nittin seenn gıızzz he he he dahaa aşireti toplayacam ben valla bizimkileri bi toplasam bütün turhal gelse daha fark kapanmaz.. he he he
can= zileli işi gücü hileli:lol:
buraya aşireti toplamak ha, zaten öndesiniz 19-15 ama acil durum için fena fikir değil:biggrin: :p
seheryelikiz 11.12.2006, 19:48 cidden koca ilçede 2 köy aleviyiz:)ne yaparsak yapalım geçemeyiz onları:)
seheryelikiz 11.12.2006, 19:52 Nasıl çalışalım ki abla baştan kaybetmişiz biz koskoca ilçede iki alevi köyü var:yamukgul:zaten üç beş taneciğiz oy verenler de ikimiz:biggrin: diğerlerine özel mesaj mı atsam ne:whistling hoş yarışta yerimiz yok ama maksat 2-3 fazla gözükelim:p
can= zileli işi gücü hileli:lol:
buraya aşireti toplamak ha, zaten öndesiniz 19-15 ama acil durum için fena fikir değil:biggrin: :p
Hemi gıı bizde çağırak Erbaalıları ne bu gelip oylarını kullanmıyolar:)sandıkta sadece 2 oy var rezilliğe bak:)He valla zileli işi gücü hileli:p sözüm meclisten dışarı:p
musa1985 11.12.2006, 20:52 canlar sizde turhallı olun yaww
hakikaten zeki zileliler. :):) aslında daha çok ama giremiyolar nete.
spartacus 11.12.2006, 21:18 Canlar bende kendimi tanıtayım. Ben Almus'a bağlı kızıldere'liliyim. Mahir'lerden ötürü bizim köyümüzün adı değiştirildi. Her ne kadar Kızıldere'ye Ataköy ismi takılsa da,Kızıldere hep Kızıldere olarak biliniyor.
Kızıldere halkının Horasan’dan geldiği sanılmaktadır.
erdemcan 11.12.2006, 21:42 Bende erbaa merkezdeyim. Sokutaş ve keçeci köylerini görmeyi çok isterim. Özelikle keçeci şenliklerine gitmek isterim ama malesef burda olmadığımız dönemde şenlikler yapılıyor.
Yok mu bu turhallılar nerede acaba.. işi gücü hileli kardeşler önde gidiyor ankete bir el atıp düzeltsem mi acaba :):whistling
mesala 250 turhal oyuna karşılık 19 zile oyu diye ankette bir düzeltme yapsam çakılırm mı acaba :)
:lol:
genede hileli mileli helal olsun zileli kardeşlere ama adım gibi eminim turhallılar daha çok..
Sırf benim akrabam var 6- 7 tane.. Bizim eksiğimiz reklam ...:yamukgul: Onuda tamam ettikmi zileden aşiretde toplansa fayda gelmez... bu arada zilenin nüfusu kaçki ?
Nilüfer Sarıtaşta Zilelidir.. Dede Torunudur.. Tokat'ın gururu Nilüfer abla...
Nilüfer Sarıtaşta Zilelidir.. Dede Torunudur.. Tokat'ın gururu Nilüfer abla...
Evet Hubyar lı kendisi.. Hatta bizim forumda akrabası bile var.. Hubiyar deyince aklıma Aşık Ali Can Dede geldi.. Aşık Ali Can Yıldırım, Gürsel kardeş tavsiye ederim...
Bu arada oylamaya dönersek tekradan işi gücü hileli arkadaşlara bizde hile olmaz göstermek için oylama dökümü vereyim istedim belki onlarda lazım olur.. tanıdıklarından oy kullanmayanaları çağırırlar.. Bakalım ne kadar mış sayılar bende merak ettim..
Turhal için oy kullananlar
adarr, alevi_nafta60, Azrail , deniz gibi, deniz olmak, FaLLeN , f_adar,Lamekan, lamekan bawo, musa1985, nesslimm, odtülü aslan, sevgi1988, yalnız-, İlhan
Zile için oy kullanan arkadaşalar.
arslan, can85 , cicek60, dilek_surgun, emotion, FaLLeN , fehat60, garcia , Gülnaz Açış, hulyam, Joe_Black, kadeko60, liberti, odtülü aslan, SivanA SimyacI, stalwart, ugurcan, yener, Özgür-Taylan
İki tarafta eksik olanları çağırsın durmayın hade... :) Gerçek sayıları bulalım...
çeşm-i naz 11.12.2006, 22:12 allah allah ne kadar zileli varmış böle anketi yanlış açmışlar galiba zilelimisiz yoksa diğerleri mi olsaymışşş ammannnn:huh:
Evet Hubyar lı kendisi.. Hatta bizim forumda akrabası bile var.. Hubiyar deyince aklıma Aşık Ali Can Dede geldi.. Aşık Ali Can Yıldırım, Gürsel kardeş tavsiye ederim...
Bu arada oylamaya dönersek tekradan işi gücü hileli arkadaşlara bizde hile olmaz göstermek için oylama dökümü vereyim istedim belki onarda lazım olur.. tanıdıklarımdan oy kullanmayanaları çağırırlar.. Bakalım ne kadar mış sayılar bende merak ettim..
Turhal için oy kullananlar
adarr, alevi_nafta60, Azrail , deniz gibi, deniz olmak, FaLLeN , f_adar,Lamekan, lamekan bawo, musa1985, nesslimm, odtülü aslan, sevgi1988, yalnız-, İlhan
Zile için oy kullanan arkadaşalar.
arslan, can85 , cicek60, dilek_surgun, emotion, FaLLeN , fehat60, garcia , Gülnaz Açış, hulyam, Joe_Black, kadeko60, liberti, odtülü aslan, SivanA SimyacI, stalwart, ugurcan, yener, Özgür-Taylan
İki tarafta eksik olanları çağırsın durmayın hade...
Nilüfer Ablalar bize yakın biryerde oturuyordu ama kendisi Teyzesinin yanından taşında.. Kaset çalışması varmış arkadaşımın dediğine göre.. Bağlama derslerinede gidiyormuş..
Bu arada Hubyarlılar incelemiştim.. Gördüğüm en güzel Kültürlerden biriside Tokat'ın Türkmen Alevilerinde... Kırklar Semahını özellikle çok başarılı dönüyorlar ve hissediyorlar.. Su TV de felan Aşık Ali Can'ın Hubyar Semahını yayınlıyorlardı ara sıra.. Çok hoşuma gidiyordu Kültürleri..
Hubyarlılardan birkaç resim;
http://img174.imageshack.us/img174/8066/hubyarlikadinlarwpe1pq7.jpg
http://img486.imageshack.us/img486/223/wpe41euz1.jpg
Bizim kıyafetler tekrar görmek güzel di sağolasın kardeş.. Hubiyar ocağı bölgede en etkin ocaklardandır..Hubiyar semahı ise özellikle sarma kısmı ile tüm semeharımız içerisinde bildiğim kadarıyla en hızlı ve ritmik olanıdır.. Semahda biz erkeklerin işi bir nebze kolay ama bacıların işi gayet zor..
allah allah ne kadar zileli varmış böle anketi yanlış açmışlar galiba zilelimisiz yoksa diğerleri mi olsaymışşş ammannnn:huh:
Yanlış hatırlaöıyorsam 300 civarında tokatlı var buradaki anketingçerliliği sağlayabilmesi için daha çok oy kullanılması lazım....
[QUOTE=Soreş;310289]Nilüfer Ablalar bize yakın biryerde oturuyordu ama kendisi Teyzesinin yanından taşında.. Kaset çalışması varmış arkadaşımın dediğine göre.. Bağlama derslerinede gidiyormuş..
Bu arada Hubyarlılar incelemiştim.. Gördüğüm en güzel Kültürlerden biriside Tokat'ın Türkmen Alevilerinde... Kırklar Semahını özellikle çok başarılı dönüyorlar ve hissediyorlar.. Su TV de felan Aşık Ali Can'ın Hubyar Semahını yayınlıyorlardı ara sıra.. Çok hoşuma gidiyordu Kültürleri..
hubyar sultana bağlı olanlar yani sıraçlar orta asya kültürünü eniyi yaşıyan, yaşatan topluluktur türkiyedeki. diğeri ise aydın bölgesi yörükleridir. sosyolojik bir bilgi. aynı resimde görüldüğü gibi giyinir kadınlar erkekler bırakmış genelde. sivasta gördüm birkaç tane yelekli örme çoraplı şapkalı gezen sıraç erkek. bizim köyler otantik giyinmeyi 30-40 yıl öncesinde bırakmış.
üçbeşleri fesleri de haraçmezat sattılar:bitmisbu:
Özgür-Taylan 12.12.2006, 13:55 Yanlış hatırlaöıyorsam 300 civarında tokatlı var buradaki anketingçerliliği sağlayabilmesi için daha çok oy kullanılması lazım....
ben anketi basta "Tokat" bölümüne açmistim.. ki oraya ugrayan hemseriler bu anketi görüp oylarini kullanacaklardi.... ama topik buraya kaydirildi (..) :turned:
:11: :11: :11: aaaaa olmaz bu anketi saymam şike var can'a baksanıza yaaaa
:11: :11: :11:
Didemm ben şike filan yapmadım bunu unutmayasın hiç bi tokatlı pardon zileli :p :p hile yapmaz bi hile ileliye asla yakışmaz..kadiri ben üye yaptım..davetide ona ben yollaıdım..he he he daha toplayacamm dur helee
ileli işi gücü hileli :D :D
ben anketi basta "Tokat" bölümüne açmistim.. ki oraya ugrayan hemseriler bu anketi görüp oylarini kullanacaklardi.... ama topik buraya kaydirildi (..) :turned:
Konu bir anket olduğu için anketler bölümüne taşındı ve olması gereken yeride burasıdır..
Umarım tokat türkülerinide tokat bölümünde yayınlamayı düşünmemişsinizdir :)
Sen Zile li idin değilmi :)
Reşadiye'nin Soğukpınar kasabasından.
seheryelikiz 13.12.2006, 12:28 Bende erbaa merkezdeyim. Sokutaş ve keçeci köylerini görmeyi çok isterim. Özelikle keçeci şenliklerine gitmek isterim ama malesef burda olmadığımız dönemde şenlikler yapılıyor.
Yavaş yavaş çoğalıyoruz bakayım:)buyur bekleriz köyümüze erdemcan...şenlikler ağustos sonu -eylül başı gibi yapılıyor..sağlıcakla kal...
Turhal
adarr, alevi_nafta60, Azrail , deniz gibi, deniz olmak, FaLLeN , f_adar, lamekan bawo, musa1985, nesslimm, odtülü aslan, sevgi1988, yalnız-, yasemen, İlhan
Zile
yahu Fallen ( CEM ) can sen nirelisin ? yav iş inada bindi birini seçiver , hem zile hem turhal böyle olmuyo valla,
Zile'li canlar kabul edin Turhal'lılar daha cok
Aslinda Sivasliyim ama annemin babaannesi Turhalliymis... Yani Tokatli da sayilirim biraz:D
musa1985 13.12.2006, 21:42 turhallılar nerdesiniz yawww hadin yaaa gelin
yok işte turhallılar zileliler daha fazla kabul edin artık bu gerçeği:D:D
musa1985 13.12.2006, 23:48 çiçek zileli işi hileli turhallı olmazsa hayat olmaz yawwww hiç şansınız yok valla
geldim arkadaşım geldim burdayım bakma sen o Zilelilere onların işi bizi sinir etmek ama kabul etmek lazım ki bizim Turhallılarda biraz yavaş
Kartopu86 14.12.2006, 09:06 çiçek zileli işi hileli turhallı olmazsa hayat olmaz yawwww hiç şansınız yok valla
şşşşşşşşş Musa ne diyosun sen heee Zile'lilereeeee öyle bakimmmm:p ...
Zilesi Turhalı Almusu Artovası vs.....sonuçta Tokat'lı yani TÜRKİYE'li yani dünyalı:) :) :)
musa1985 14.12.2006, 13:12 bişey demiyom zehra hepimiz hemşeriyiz kardeşiz tabi
gürbüz deniz 14.12.2006, 15:40 turhal kızoglu köyündenim.aranızda köylüm veya yakın köylüm varmı.
musa1985 23.12.2006, 01:54 yasemen nerde kaldın arkadaşım bu zileliler başını aldı gidiyo yine
Benim Ailemde Tokat/ Zileli.Hatta silis Köyünden.
aslında tokatlı değilim şimdi bana o zaman ne arıyon bu topikte diyeceksiniz :) söyleyeyim tokatta 1 sene kadar kaldım merkezde halamla çok gzl ve mutlaka gidilip görülmesi kanaatindeyim kendisi adını yanlış hatırlamıyorsam yağmurlu köyünde öğretmendi oraya da gittim gördüm insanları da köyün kendisiyde çok gzl di ama tokattaki o ünlü kaleye bi türlü çıkamadım rivayete göre o kaleye çıkan 7 sene tokat il sınırlarından çıkamazmış doğrumu tokatlı canlar...?
Haydi turhallılar....
Neredesiniz bakim...
Zileliler hala öndee...
yaa burda çifte standart var. neden herkes turhallılardan yana. zileliler daha fazla işteeee. kendi gözlerinizle görüyosunuz :D:D
yaa burda çifte standart var. neden herkes turhallılardan yana. zileliler daha fazla işteeee. kendi gözlerinizle görüyosunuz :D:D
Nereden biliyorsunuz oturup saydınız mı ? :)
20 birisi
19 birisi
evet çok fazla ...
Nereden biliyorsunuz oturup saydınız mı ? :)
20 birisi
19 birisi
evet çok fazla ...
ama burun farkıylada olsa biz zileliler fazlayız be lamekan ..hemen kıskanma canım:p
ama burun farkıylada olsa biz zileliler fazlayız be lamekan ..hemen kıskanma canım:p
Abicim ben Zilleli taktiklerini kullanırsam biz turhallılar açık ara öne geçeriz biliyon demi :)
Benim 3 adetakraba var forumda halen oy kullanmamış durumda... Bilmem anlatabildim mi?
Cafer Abuşka yeni bir üye ve ayrıca bir tokat lı ve turhallı oldugunuz için bu alana ankete katılmaya bekliyoruz sizi... Bu anket yoksa 20-19 tarihe karışacak :)
Tokatlılar ile Sivaslılar çok iyi anlaşıyorlar. Farkettiyseniz son yıllarda Tokatlılar ve Sivaslılar arasındaki evlilikler artmıştır...
Benim yengem Zileli ama Köyünü bilmiyorum.. Arkadaşımda Zileli..
Sanırım en çok Alevi yoğunluğu Zilede. Zileyi görmedim ama Turhal çok güzel bir İlçeydi..
Tokatlılar ile Sivaslılar çok iyi anlaşıyorlar. Farkettiyseniz son yıllarda Tokatlılar ve Sivaslılar arasındaki evlilikler artmıştır...
Benim yengem Zileli ama Köyünü bilmiyorum.. Arkadaşımda Zileli..
Sanırım en çok Alevi yoğunluğu Zilede. Zileyi görmedim ama Turhal çok güzel bir İlçeydi..
Şehirlere göçler kentsel yaşam etkileri bunun nedenlerinden... Artık eskisi kadar aile içi evlilklerde yok.. İl dışına hatta yurt dışına açılmış durumda insanlar ....
Bizde bir enişte erzurumdan gerisi tokattan...
Gelinler ise tokat erzincan amasya sivas tunceli ve çeşili illerden...
nesslimm 29.12.2006, 21:06 aaa olur mu turhal da daha çok alevi var:yamukgul:
turhal topigindekiler oylamaya katılsalar açık ara birinci olcagız ama bakmıyolar buraya görmüyolar galiba:sas
Cumhuriyetin ilk yıllarında Tokat Sivas a baglıymıs sonrasında ayrılmıs semahları da birçok kültürleri de birbirlerine benzer çogunlukla zaten:):)
aaa olur mu turhal da daha çok alevi var:yamukgul:
turhal topigindekiler oylamaya katılsalar açık ara birinci olcagız ama bakmıyolar buraya görmüyolar galiba:sas
Cumhuriyetin ilk yıllarında Tokat Sivas a baglıymıs sonrasında ayrılmıs semahları da birçok kültürleri de birbirlerine benzer çogunlukla zaten:):)
Sivasda dönülen semah genelde kırklar semahıdır.. Bizde ise Hubyar ocağından adını almış olan Hubyar Semahı dönülür ki, semahımız ağırlama kısmı kırklar semahına benzesede sarma kısmı en ritmik ve hızlı semahlarımız arasındadır..
Oylamaya pek katılmadıkları kesin... Benim bildiğim 300 den fazla olması lazım tokat lı ama oylamaya katılan sayısı üçde biri bile değil...
mercan_ist 31.12.2006, 17:35 ben de bir Turhallı olarak görevimi bir nebze de olsa yerine getirmekten büyükkkk kıvanç duyuyorum :biggrin:
Herkese iyi bayramlar ve mutlu yıllar...
Ben de turhallıyıııım:) yeni üye oldum herkese iyi bayramlar ve mutlu yıllar:001_rolle :turned:
sizin yüzünüzden fark kapandıı yaaww..::) :)
bu turhallıları kim üye yaptı acaba buluruz şimdi..
tabii ki işin şakası bu..:) :)
hoşgeldiler aramıza
:) valla kusura bakmadınız inşallah ben de oyumu turhala verdm çunku turhallıyım:clown: hoşbulduuuk:001_rolle
inanmıyorum yaa turhallılar öne geçmiş bu nasıl olur :D:D
Turhal - 21
Zile - 20
:thumbup1: :thumbup1:
Turhallilar cogaldi valla=)
inanmıyorum yaa turhallılar öne geçmiş bu nasıl olur :D:D
Olur neden olmasın heb bir hallı turhallıyız
Turhal - 21
Zile - 20
:thumbup1: :thumbup1:
Turhallilar cogaldi valla=)
Evet geçde olsa adalet yerini buluyor mu ne :)
Ben de turhallıyıııım:) yeni üye oldum herkese iyi bayramlar ve mutlu yıllar:001_rolle :turned:
İşte budur.. Biz teşekür ederiz hemşolar...
ben de bir Turhallı olarak görevimi bir nebze de olsa yerine getirmekten büyükkkk kıvanç duyuyorum :biggrin:
Herkese iyi bayramlar ve mutlu yıllar...
sizi ayrıyetten teprik edeyim.. Üçüncü mesajınızda bu bölümü bulup oyunuzu kullandığınız için..
Malüm aylardır üye olan ve hala bu topinği bulamayan üyelerimiz var...
izin yüzünüzden fark kapandıı yaaww..:
bu turhallıları kim üye yaptı acaba buluruz şimdi..
tabii ki işin şakası bu..
hoşgeldiler aramıza
Kardeş sana kötü haberlerim var.. Son üç gün içerisinde aktive ettiğim arkadaşlar arasında üç adet daha Turhal lı var :)
Artık üyeler devatiyle üye olmuyor biliyon.. Üyelikleri aktive edenlerden olarak turhallıları bir kenara yazacam.. İlk buranın linkini versem nasıl olur acaba :)
Tüm tokatlılar haydi oy kullanmaya kardeşler...
MeRaLiNa 31.12.2006, 22:51 Bende oy kullandim, yanimda su an bulunan arkadasim onun icin oy kullanmami istedi... oda Zileli... tam gecmisken durum esitlendi :))
Bende oy kullandim, yanimda su an bulunan arkadasim onun icin oy kullanmami istedi... oda Zileli... tam gecmisken durum esitlendi :))
Yok mu oralarda bir turhallı birde onun için kullansaydın :)
Ya da onuda üye yapsaydın ya ... :)
MeRaLiNa 31.12.2006, 23:11 Yok mu oralarda bir turhallı birde onun için kullansaydın :)
Ya da onuda üye yapsaydın ya ... :)
malesef hepsi Zileli, tam bes kisiler hepsi icin oy kullanmadigima sükret:))
ama kivrelerimiz Turhalli yanliz onlar coktan burdan göc ettiler
bende biraz önce Sivas icin ayni anketi actim :))
aaa olur mu turhal da daha çok alevi var:yamukgul:
sayın neslim neye göre turhalda daha fazla alevi olduğu kanısına vardınız?eğer bu turhal merkez nüfüusundaki oranla ilgiliyse bu konuda yorum yapmam ancak şunuda unutmamak gerekki;turhalda çok sayıda ciddi bir zileli nüfus var bu bir.ikincisi zile merkezdede alevi nüfus artık %40-50 civarında,ayrıca zilenin 116 köyünden bir kaç karışık köyle beraber 80-85 civarı alevi köyü var.bu arada kimsenin seçimlerden bahsetmesine gerek yok çünkü zile nüfusunun % 26,5 ğu oy kullanmamış.tamamının sol seçmenler olduğuna emin olabilirsiniz...
sayın neslim neye göre turhalda daha fazla alevi olduğu kanısına vardınız?
Abi bence arkadaşımız bizim forumdaki Turhal topingindeki üyelerden bahsediyor gibi...
Bu arada Turhal merkezde alevi oranı o kadar da yüksek değil bence... Tokat genelinde ise seçim sonuçlarından alınan sonuçlara bakasak o kadarda çok değiliz yada çokuz ama gene birlikden uzağız ....Her zamanki bildik durum yani...
neredesiniz zileliler sandık başına geçiniz lütfen..:)
nesslimm 31.12.2006, 23:49 haklısınız:wink: tamam ne diim öle olmadını biliyorum zaten :laugh: öle olsaydı sağcı partilerin elinde dolanmazdı belediyeler
öyle olmasını diledim diyelim :wink:
ben hayatıma daha fazla gün katamam, ama günüme daha fazla hayat katabilirim!:001_rolle
arkadaşlar meraba ben yeni üye oldum ve zileyle başa baş gidiyoruz ne diyelim umarız turhallı olarak sayımız artar...:cool: isteğimiz rakiplik değil sadece aleviforum ailesini genişletmek lütfen yanlış anlaşılmasın:cool:
umutdurmuş60 01.01.2007, 22:13 evet öndeyiz bea turhal olarak
Özgür-Taylan 02.01.2007, 00:34 "Dünya Bir Ülke Olsaydı.. Zile, Başkenti Olurdu!" :001_rolle
saygilarrr sevgilerrrr TÜM hemsolaraaaa
deniz olmak 02.01.2007, 13:46 bir süredir bamıyordum turhalın öne geçmesine sevindim
bu arada forumdaki turhallı sayısı bu ama tokatta da zaten sayı olarak zile den daha fazlayız :)
"Dünya Bir Ülke Olsaydı.. Zile, Başkenti .... buna itafen ise o ülkenin ismide TURHAL olurdu demem yeteri sanırım :)
yurek_ayazda 02.01.2007, 15:28 gercekten entresan, bak merak ettim turhal ne olurdu
Görüyorumki turhallı hemşolarım çalışmalarını hızlandırmış bu konuda. Yeni üyelerimizi görüyoruz aramızda. Hepiniz hoşgeldiniz.Arkadaşlarında ilk mesajı bu konuya olunca nasıl bir çalışma olduğu anlaşılıyo.
Sizi gidi çalışkan turhallılar :001_tt2:
Can 85 dostum sen hani aşireti toplayacaktın neoldu o iş:lol: :lol: :lol:
Yener ve Didem canlar, Topiği Chat alanına dönüştürmek, Topik Kirliliği yaratmaktadır... Gereksiz Mesajlar silinmiştir..
İyi Forumlar
dostlaraselam 02.01.2007, 16:56 Öncelikle herkesin bayramını ve yeni yılını kutlarım.
uzun süredir siteye giremiyodum,
Bende Keçeci Köyü'ndenim.
sadece köyümü yazıyorum çünkü bizim köyü bağladıkları gıcık bi ilçe, bizim köy ve sokutaş ayrı bir kent gibidir. Kazara erbaa denen gıcık bi memlekete bağlamışlar. Maalesef şimdide okul dolayısıyla erbaa gibi faşist dolu bi kentte Kayseride yaşıyorum.
Tüm dostlara selam olsun.
benim köyüm yok burda ben tokat turhal/ulutepe beldesindenim :D tokatlıyımmmmmmm hehehe:D:D:D:
yener dostum duum kritik vallahi bakıyorum aşiret maşiret yok bulamıyom kimseyi he he he ama yarın bişeyler yaparım aklıma gelmiyor unutuyom..turhalın geçmesine izin vermeyecem
Cemoli12 27.02.2007, 21:41 almus kuruseki canlar ben burdayım cem
erdemcan 27.02.2007, 23:33 Dostlaraselam seni çok iyi anlıyorum erbaa gibi faşist dolu bir yer olan kayserideyim demişsin bende farklı bi yerde değilim erbaadayım.(Görevden dolayı) Keçeci ve sokutaşı çok duydum ama bir türlü gidemedim.Özelikle keçeciyi görmeyi çok istiyorum .
Tokatlim_60 27.02.2007, 23:41 ne kadarda cok turhalli varmis :-P bende turhalliyim
Cemoli12 28.02.2007, 21:32 Bende almus kurusekiliyim slm canlar
yakup_67 28.02.2007, 22:15 SELEMLAR...Bende TOKAT ın REŞADİYE ilçesine bağlı ÖZEN köyündenim. Tokatlı zannettiğimden de fazla ol gerek sevindim.
yakup_67 28.02.2007, 22:19 SELAMLAR...Bende TOKAT ın REŞADİYE ilçesine bağlı ÖZEN köyündenim...
Tokat'tanmı geliyonda kıs sen alluslumusun? Ben sana varacağımda, sen beni alırmısan? :) Fahri tokatlı sayılabilirim çok yakın bir kız arkadaşımdan olsa sebep tokattlılara kanım çabuk ısınıyor.. :)
bolatbaba 28.02.2007, 23:30 oy kullandım ama azınlıktayız galiba demokraside azınlığın hakkını çoğunluğa karşı korumak var nasıl olsa canlara selam niksar haydarbey köyünden
belkis_60 03.03.2007, 20:41 en çok Turhallı var anketin şimdiki sonuçlarına göre burda hemşirelerimi görmek çoook güzel....
en çok Turhallı var anketin şimdiki sonuçlarına göre burda hemşirelerimi görmek çoook güzel....
Evet benm için de çok güzel ya turhalın bu kadr önde oldugunu bilmiyodum ankette yeni gördüm çok sevndim bi Turhallı olarak:biggrin:
amma çok tokatlı varmış burda ya. :)
turhallı 04.03.2007, 20:01 bende turhallıyım
evet canlar turhallı çokmuş cidden.Bende bi turhallı olarak herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum...:rolleyes:
Türkü Gözlü Kız 06.03.2007, 13:10 evet canlar turhallı çokmuş cidden.Bende bi turhallı olarak herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum...:rolleyes:
Haklisin Güzelim, Turhal´lilar bihayli cok burda. Benden de tüm Turhal´li Canlara selamlar saygilar. :biggrin:
deniz olmak 06.03.2007, 13:27 Haklisin Güzelim, Turhal´lilar bihayli cok burda. Benden de tüm Turhal´li Canlara selamlar saygilar. :biggrin:
Tokatın en tatlı kızı hoş geldi
Turhalın önde olması da sevincimizi katladı;)
muharremdemir 07.03.2007, 15:57 Tokatin En GÜzel İlÇesİ Olan:) Yanİ Almusluyum
mutlumusuncan 16.03.2007, 15:28 Hadi Reşadiyeliler biz de Almusla yarışalım.
pek bilmesemde zileliyim
aynen ben de...zileliyim ama düğünden düğüne köye gideriz...bu yüzden fazla bilmem:)
by uffuks 18.03.2007, 18:31 Bnde erbaalı olarak braz çvreye haber salıım anket falan var die.Zileye :D turhala yetişemesekte braz fazla olsun yav.Tokat/erbaa
sdtaydemir 13.04.2007, 09:14 Niksar / Şıhlar Köyündenim
ama bakıyorum niksarlı toplam benle birlikte beş kişi cıkmıs
bu sitede sadece şıhlardan var 3-4 kişi
cansivaslım 13.04.2007, 09:23 arkadaşlar ben aslen sivaslıyım. ama cocuklugum ve gençligim tokat zilede geçti.13 yıl kaldım. ben de yarı tokatlı sayılırım.
Kırmızı , kirpis , Rıza Adıgüzel , İlhan , Sema , Songül , Deniz20... İlk aklıma gelen ve oy kullanmamış turhllılar.. Neredesiniz kardşler ablalar abiler :)
Burdayız Ali :komik
Turhallıyım ve mutluyum. Turhal harika bir yer, aslında orada yaşamayı isterdim. Neyse annemler emekli olduğunda giderse bende faydalanırım :komik
bizler alevi olarak kaç kişiyiz saydınızmı bi anket yaparmısınız.zileleiyim.ama ne önemi var 30 yıldır ist yaşıyorum çürüdüm burda nerde temiz havası suyu toprak kokan tarlalarımız nerde anadolum :sweatdrop :sweatdrop
selam arkadaşlar almusa gidip tufan tepeden baraja karşı keyif yapan oldumu aranızda çok güzel bi şey tavsiye ederim gevrekten sevgiler
slm ben tokat erbaa sokutaş köyü
merhaba yenidoğanda mı oturuyosunuz zihni ile bi akrabalığınız var mı bende gevrekliyim hoşçakalın
zilelieren 02.06.2007, 19:19 merhaba bende zile emirören köyündenim ve halen orda oturuyorum
erol_zile 23.06.2007, 00:08 arkadaşlar ben aslen sivaslıyım. ama cocuklugum ve gençligim tokat zilede geçti.13 yıl kaldım. ben de yarı tokatlı sayılırım.
ben de zileliiym ama 15 yılım sivas ta geçti tesadüfe bak:))ben de yarı sivaslı sayılırım.
musa1985 23.06.2007, 14:10 yettim gali turhallılar ben de burdayım çok şükür yaz tatilinde turhaldayım
yettim gali turhallılar ben de burdayım çok şükür yaz tatilinde turhaldayım
geç kaldın sanırım zileliler öne geçmiş gibi:):)
zileliler birinci sırada.nerdesiniz halen.yazmadınızmı.
zileyi tanıyalım. tıkla
http://gultekinticaret.sitemynet.com/gultekindownload/id3.htm
acısu köyünde4n görünüm tanıyalım.küçük ama bir dünya barındırıyor.işte tıkla gör.
http://www.youtube.com/watch?v=9rahTkTrcVQ
musa1985 09.07.2007, 05:51 geç kaldın sanırım zileliler öne geçmiş gibi:):)
ben onları daha önceden geçmiştim yine geçerim korkma hemşo
Güzelyürek 09.07.2007, 08:15 benim babam artovalı annem tokat mekezli.tokatı ve tokatlıyı seviyorummmmmmmmmm
Turhal! Turhal! Turhal!
Hep bir hallı Turhallıyız! biz bize benzeriz!
iiişşte o kadar!:sas :ehyani :komik :) :D
nüfusta ZİE doğum yerim ama ben TURHAL'da doğdum.:)
şahinoğlu 01.08.2007, 18:22 Bende Zİlenİn Şeyh Köyündeyİm
broker_6856 26.08.2007, 12:01 slm canlar her ne kadar şu an zilede olmasakta zileliyiz....
Cem-i-Cihan 22.10.2007, 10:15 almusluyum bende manzarası harika almusun baraj gün batımı dağlar filann:D:D:D:D:D:D:D:D
casanova 04.11.2007, 22:48 turhallıyım
AlininEvi 04.11.2007, 22:54 Niksar'lı olmakla birlikte.. Turhal'da oturuyorum
kerem-cruel 05.11.2007, 10:15 Erbaa lıyım Tokat merkez de ikamet edıyorum..
Yarışmacı arkadaslara basarılar...
yoldaşlar_60 05.11.2007, 13:33 mrrhaba canlar bende turhaldanım iyki böle bi site açılmış memleketimde kendi kültürümü taşıyan çok insan oldunu gördüm
aksef_21 06.01.2008, 19:07 slm arkadaşlar bende turhaldan
sevdalinka60 06.01.2008, 19:37 almus gevrekliyimmmmmmmmmmmmmmm
60Emrah60 13.01.2008, 17:47 niksar Yelmüklüyüm :)
keçecili_kız 13.01.2008, 20:49 ammada tokatlı var ya erbaa-keçeciliyim
Selam bende Tokat Turhal'da doğdum ama nüfusta Zile Emirören köyüne kayıtlıyım.Şimdi ben Tuhal'mı Yoksa Zile' yemi oy vermeliyim ankette:)
yılmazciftci 06.02.2008, 20:35 tüm tokatlılara saygılar
bende tokat niksarlıyım..:)
Ben alevi değilim emme turhallıyım heri
geygel60 07.02.2008, 19:28 canlar bende turhallıyım hamam mahallesinden zileliler hile yaptı galiba
Şirin Baba 08.02.2008, 00:04 Tokat merkeze bağlı Güzelce(fineze)liyim.
Ben Yenİ Üye Oldum Ve Zİle Galİba AÇik Farkla
Önde
diablo21 16.02.2008, 12:04 Tokat / Yeşilyurt / SİVRİ köyü
önyargılı bi insansın gidip görmelisin bence.bu arada ben tokat merkezde dahil bi cok yerine gittim ve niksar kadfar güselini görmedim .diğer ilçlerede haksızlık etmek istemıyorum ama.
cansukarakuş 16.03.2008, 23:18 arkadaşlar benim annemde tokat zileli bende bir nevi zileli oluyorum
musa1985 17.03.2008, 01:59 ben de turhallıyım geygel_60 ben de geygelim senin adın ne kimlerdensin
selam canlar bende Tokat Zile liyim....aynı zamanda FaLLeN(cem) in yiğeniyim ;)
ekinbaşak 09.04.2008, 17:27 tokatı her köşesi güzel ama arkadaşlar yalan yok almus başka bi güzel....sizce
|