Orijinalini görmek için tıklayınız : schalke 04 artik 04düne fenere hibe etmis
Fener milan karsininda farkli maglubuyetten sonra bu espiriler ortaya cikti ..
Tombalami...?
1. cinko
2.cinko
3.cinko
4.cinko
sonra tombalami hayar bilemediniz schevchenko..!
Ders kompozisyon konu:alismis kudurmustan beterdir ata sözünü,fenerbahcenin 4-0 lik milan macini örnek vererek bir kompozisyon yaziniz süreniz basladi.
Fener bahce avrupada yirtamaz...! yirtsa yirtsa rui costanin formasini yirtar.
04 hibesi
schalke 04, milan macindan sonra 04'ünü fenere hibe edecekimis.
Schava ödülü dörtcenko ( schevchenko) yilin fair play ödülüne aday hareketi fenerli futbolcu rui costa'nin yirtik formasini alip saklamaya calisti bunu gören dört cenko mactan sonra formasini verip bunu sakla dedi.
TheGodfather 27.11.2005, 23:14 Fener milan karsininda farkli maglubuyetten sonra bu espiriler ortaya cikti ..
Tombalami...?
1. cinko
2.cinko
3.cinko
4.cinko
sonra tombalami hayar bilemediniz schevchenko..!
Ders kompozisyon konu:alismis kudurmustan beterdir ata sözünü,fenerbahcenin 4-0 lik milan macini örnek vererek bir kompozisyon yaziniz süreniz basladi.
Fener bahce avrupada yirtamaz...! yirtsa yirtsa rui costanin formasini yirtar.
04 hibesi
schalke 04, milan macindan sonra 04'ünü fenere hibe edecekimis.
Schava ödülü dörtcenko ( schevchenko) yilin fair play ödülüne aday hareketi fenerli futbolcu rui costa'nin yirtik formasini alip saklamaya calisti bunu gören dört cenko mactan sonra formasini verip bunu sakla dedi.
Desene bizim shevrole Fenere Dörtçenko çekmiş...:5:
evet kardes adamlarda bugün bize tombala yaptilar ama bu nasil is anlamadim git allahin italyanindan 4 ye gel bizi yen nasil isdir yavv
sağlık olsun sizde onların sahaya gidip onları yenersiniz... :)
bizim derbi garibani bir takim oldugumuzu herkes bilir derbilerde fazla sansimiz yok ama hic degilse milandan dört tane yemedik yavvvv feneri isterdimki milani samsabalagina cevirsinler burda ama nerdeeee fener bu fazla biseler beklemisim ben fenerden neyse bari psv yensinlerde biraz sevinsinler
bizim derbi garibani bir takim oldugumuzu herkes bilir derbilerde fazla sansimiz yok ama hic degilse milandan dört tane yemedik yavvvv feneri isterdimki milani samsabalagina cevirsinler burda ama nerdeeee fener bu fazla biseler beklemisim ben fenerden neyse bari psv yensinlerde biraz sevinsinler
milandan 4 tane yemezsin bundan sonra çünkü artık CL ye katılamaz cimbom bu gidişle.
ama bende isterdimki uefa kupasını alan takım aynı kupanın elemelerinde ilk turda hiç adını duymadığımız bir takıma elenmesin !!!
tiramisu muydu neydi?
hep çeker tam çeker nobre
kizilbas44 02.12.2005, 14:10 avrupa daki her takım fenerbahçe ile yapmak istiyo.neden biliyomusunuz?adamların biraz antreman eksiklikleri var fenerle oynasınlar da gidersinler bu eksikliklerini
fanatik besiktaşlı kızılbaş44
kızılırmak77 02.12.2005, 15:36 inan Kazım gs'yi yendiğimize sevinmedim bu gidişiniz çok kötü gerçekten üzülüyorum.çünkü bizden 6 golü yiyen başka takım yok
güleyim bari bosa gitmesin sana iyi yorumlar yapardim ama fanatiklikten uzak duruyorum burasida gs yada fb forumu degil yoksa sana güzel resimli yorumlar yapardim emrah kardes kal saglicakla (azmanci) seni
@tunc2
bence de gül boşa gitmesin ama önce kendine gül çünkü gerçekten komiksin
burasi fb ya da gs forumu değil ve fanatiklikten uzak duruyorum demek hakikaten çok komik.çocuk mu kandırıyorsun?
açtığın konulara tekrar bak,ve yazdiklarina tekrar bak bence.
hala ilk firsatta Fenerle dalga geçme firsatini değerlendirip konu açmak, yazilar yazmak nedir?yanlış anlaşılmasın fanatiklere ve fanatikliğe karşı değilim burada fb-gs muhabbeti yapilmasina da karşi değilim ama bunlari yapip ben öyle değilim demek çok komik. fanatiksen fanatiğim de,bu ayip değil ama kendini inkar etme,ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol
insanın da kendini bilmesi tanıması lazım di mi tunc2 kardeş?
ha bu arada sevgili tarafsiz objektif Alevimen kardeş biz Fenerbahçeliler bu forumlara birşey yazip cevaplar verince kilitliyor bir güzel de bu konu hala açık merak ediyorum.örneğin benim açtığım bir konuyu aninda sildi.(aslına bakarsanız dalga geçen gs yi küçük düşürücü birşeydi burda açılmaması gerekirdi belki)
ama ya bu yazdiğimiz konu?bundan başka spor forumunda açılan konular?ve birde kilitli konulara bakin
ama konu Fenerbahçeyle dalga geçmek olunca serbest sanirim,bizler cevap yazinca "kisir tartişmalar" " fanatikçe yorumlar". göster tarafsizliğini admin arkadaş. Ha bu konu açık kalacaksa bizde ona uygun cevaplar veririz Fenerbahçemizle dalga geçenlere.
kızılırmak77 03.12.2005, 17:18 Kazim Bu Ara Unuttum Sİz Lİgde KaÇinci Siradasiniz.
@tunc2
bence de gül boşa gitmesin ama önce kendine gül çünkü gerçekten komiksin
burasi fb ya da gs forumu değil ve fanatiklikten uzak duruyorum demek hakikaten çok komik.çocuk mu kandırıyorsun?
açtığın konulara tekrar bak,ve yazdiklarina tekrar bak bence.
hala ilk firsatta Fenerle dalga geçme firsatini değerlendirip konu açmak, yazilar yazmak nedir?yanlış anlaşılmasın fanatiklere ve fanatikliğe karşı değilim burada fb-gs muhabbeti yapilmasina da karşi değilim ama bunlari yapip ben öyle değilim demek çok komik. fanatiksen fanatiğim de,bu ayip değil ama kendini inkar etme,ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol
insanın da kendini bilmesi tanıması lazım di mi tunc2 kardeş?
ha bu arada sevgili tarafsiz objektif Alevimen kardeş biz Fenerbahçeliler bu forumlara birşey yazip cevaplar verince kilitliyor bir güzel de bu konu hala açık merak ediyorum.örneğin benim açtığım bir konuyu aninda sildi.(aslına bakarsanız dalga geçen gs yi küçük düşürücü birşeydi burda açılmaması gerekirdi belki)
ama ya bu yazdiğimiz konu?bundan başka spor forumunda açılan konular?ve birde kilitli konulara bakin
ama konu Fenerbahçeyle dalga geçmek olunca serbest sanirim,bizler cevap yazinca "kisir tartişmalar" " fanatikçe yorumlar". göster tarafsizliğini admin arkadaş. Ha bu konu açık kalacaksa bizde ona uygun cevaplar veririz Fenerbahçemizle dalga geçenlere.
alevimeni ilkbasta bende anlamamistim neden konulari kapatiyor diye ama gercektende burasi gs yada fb forumlari degil bununla ilgili bir cok forumlar var eminim sende biliyorsundur bir konu aciliyor ondan sonra bi bakmissin konu nerde baslamis nerde bitmis insanlar birbirini kirmaya baslamis bencede bazan konularin kapatilmasi lazim üylerin birbirine karsi kirici olmamalari acisindanburada sadace dozunu kacirmadan birbirimizi kirmadan birbirimizi incitmiycek seyleri paylasalim istiyoruz bu konuyuda espiri olsun diye gazeteden okurken aldim ve bu seyleride daha öncede fenerbahceli arkadaslarimla cok gülerek espiri yaptik hosuma gittigi icin paylastim yoksa seni incittiyse konuyu ben sileyim dostum spor kardeslik ve baristir baska amaclara hizmet etmemelidir bir sporcu olarak ben böyle düsünüyorum benim bu düsüncelerim ve yazdiklarim simdi fanatiklikmidir yoksa degilmidir sana soruyorum.....?
Kazim Bu Ara Unuttum Sİz Lİgde KaÇinci Siradasiniz. ben izmire gelince senle görüsürüm emrah muhahahahahaaa azmanci
sevgili tunc2 kardesim verdigin bu cevap uzerine konuyu silmene gerek kalmadi bence.
bende Gs-Fb macinda Fenerbahce taraftarinin tüm samiyeni susturup kendi şarkıları soylemeleri ve orayi inletmeleri üzerine bazi gs forumlarindaki konuyla ilgili yazismalarinda oldugu bir konu acmistim(aynen senin yazdigin gibi gsli arkadaslarimin da guldugu bir seydi espriydi) ama konuyu bir daha goremedim,sanal alemin coplugunde bir yerlerde sanirim,benim kastettigim buydu,bazi konular acik kalirken ayni tarzdakiler neden kapatiliyor diye.
actigin konu sevimsiz,şık degil ve dusenede bir tekme ben vurayim tarzindaydi(halbuki tekme vuran da dusmemismiydi?)
ama yaptigin aciklama tatmin edici,tesekkurler,yine de boyle konular acarken daha hassas olmani rica ederim.
fanatiklige gelince, daha oncede yazdim ben karsi degilim fanatiklige ben holiganizme karsiyim ama fanatiklige degil,tutkulu,hissiyatli,coskulu ve aklı selim olup saldirgan olmadiktan sonra,zaten bunun aşırısı da holiganlik olur,fanatiklik ayip degil,fanatik olanlarda yanlis kisiler degil,ben seni daha once yazdiklarinla ilgili Gs fanatigi olarak goruyordum,akli basinda efendi zeki cevik ahlakli da olsan(ki eminim oylesindir)bence fanatiksin ama dedigim gibi ama bunda gocunulacak alinacak kotu bir sey yok bence.
taraftari oldugun seye gonulden asiri bagli,tutkulu olduktan sonra
yattigim yastik bile sari kirmizi ama yinede ben fanatik degilim hem olduysam bile (degilim ama) bunu fenerbahceliler yapmistir herhalde dostum :))
kızılırmak77 05.12.2005, 12:21 bu arada Kazım liradan 6 sıfırı atarsınız ama tarihten asla.
kızılırmak77 05.12.2005, 12:22 Benim FENERBAHÇEYİ sevdiğim kadar ay geceyi sevseydi gündüzler güneşe hasret kalırdı.
Bence bu konuda fazla sürmez kapanırrrr ...
:))
Bence bu konuda fazla sürmez kapanırrrr ...
:))
bencede muhahahahahaa
|