Orijinalini görmek için tıklayınız : 70 Dakikalik Siir Albümüyle AHMET KAYA Cok Yakinda Bizlerle Olacak Arkadaslar!!
firariHH 26.11.2006, 19:35 EVET ARKADASLAR 70 DAKIKALIK YENI BiR SiiR ALBÜMÜYLE AHMET KAYA BIZLERLE BIRLIKTE OLACAK!!
"YILDIZLAR VE CiCEKLER ÜLKESi"NDEN Yeni Bir AHMET KAYA MEKTUBUDA Ulasacak Sizlere!!
Albümün ismi ( Gözlerim Bin Yasinda )
Yeni Bir Siirinden Kücük bir alinti :
Daglar Bir Acili Masaldir Artik, Ve Ünisersite
Kan Davalarindan arta kalan bir feodaldir.
Gelinler aglayarak girer gerdege,
Türkü söylemesini bilmez cocuklar.
Gözlerim Bin Yasinda Evliya Türbeleri
Sen Yoksun Diye !!!!
:D
Alinti : www.ahmetkaya.com
çok güzel bir haber albümü dört gözle bekliyor olacağız...siteden biraz dinledim..yine her zamanki gibi harika..geride bıraktığı eserleri onu asla unutturmayacak.bu çıkacak olan albüm haberiyle bir kere daha iyi anladık bunu..
ya ben bişey soracam da kimse kızmasın bana kafam karıştı benim, amacım ortalığı bulandırmak değil ya da yeni tartışma konusu yaratmak hiç değil,
Ahmet Kaya öldükten sonra bu albümle beraber kendi sesinden sanırım dördüncü albümü piyasaya çıkıyor.. nasıl oluyor bu iş? kayıtlı var da saklıyorlar mı? yoksa birileri sesini mi taklit ediyor teknolojiyi de kullanıp? ki ara ara acaba ölmediği hakkındaki söylentiler doğru mu acaba diye de düşünüyorum:confused1 :confused1
firariHH 26.11.2006, 20:01 [QUOTE=LaDY;297950]ya ben bişey soracam da kimse kızmasın bana kafam karıştı benim, amacım ortalığı bulandırmak değil ya da yeni tartışma konusu yaratmak hiç değil,
Ahmet Kaya öldükten sonra bu albümle beraber kendi sesinden sanırım dördüncü albümü piyasaya çıkıyor.. nasıl oluyor bu iş? kayıtlı var da saklıyorlar mı? yoksa birileri sesini mi taklit ediyor teknolojiyi de kullanıp? ki ara ara acaba ölmediği hakkındaki söylentiler doğru mu acaba diye de düşünüyorum:confused1 :confused1[/QUOTE" Ferhat Tunç ise öldüğünde yanında olduğunu, bir kasetle ortaya çıkardı
" Ahmet Kaya ölmedimi " Gecen Tv de Bir Sanatci aciklama yapti vee ahmet kayanin kendisini aradigini söyledi ! Bunun üstüne Ferhat Tunc öldügünde yaninda oldugunu söyledi ve bunu bir Kasetle ortaya cikardi!
Bence Bu Yeni Albümündeki Sarkilar Sürgünde oldugu günler okuyup kayit ettigi sarkilar !!
ya ben bişey soracam da kimse kızmasın bana kafam karıştı benim, amacım ortalığı bulandırmak değil ya da yeni tartışma konusu yaratmak hiç değil,
Ahmet Kaya öldükten sonra bu albümle beraber kendi sesinden sanırım dördüncü albümü piyasaya çıkıyor.. nasıl oluyor bu iş? kayıtlı var da saklıyorlar mı? yoksa birileri sesini mi taklit ediyor teknolojiyi de kullanıp? ki ara ara acaba ölmediği hakkındaki söylentiler doğru mu acaba diye de düşünüyorum:confused1 :confused1
Ahmet Kaya maalesef öldü.
Ahmet Kaya yı kötülemek için ölmedi gibisinden saçmalıklar ortaya atıyorlarki ben canlı yayında cenaze törenini izledim.
Ahmet Kaya gibi büyük bir sanatçının ürettiği türküler şiirler müzikler elbette çıkardığı albümler kadar değil. Arşivde pek çok şirileri türküleri var ve bunları eşi yayınlayarak sevenlerini mutlu ediyor.
Ahmet Kaya maalesef öldü.
Ahmet Kaya yı kötülemek için ölmedi gibisinden saçmalıklar ortaya atıyorlarki ben canlı yayında cenaze törenini izledim.
Ahmet Kaya gibi büyük bir sanatçının ürettiği türküler şiirler müzikler elbette çıkardığı albümler kadar değil. Arşivde pek çok şirileri türküleri var ve bunları eşi yayınlayarak sevenlerini mutlu ediyor.
Bu şiir albümünü merak ediyorum gerçekden.. Bende bir 60 lık kaseti vardı.. Dost sohbetlerde okunmuş şiirlerinden oluşan.. Acaba o tür bir şeylermi..
Sitesine girip bir inceleyim...
Bu şiir albümünü merak ediyorum gerçekden.. Bende bir 60 lık kaseti vardı.. Dost sohbetlerde okunmuş şiirlerinden oluşan.. Acaba o tür bir şeylermi..
Sitesine girip bir inceleyim...
Siteden biraz dinledim güzele benziyor tabi kısa bir ses kaydı var.
Türkü albümü vardı o güzeldi şiir albümü Ahmet Kayanın kendine has üslubuyla aynıysa oldukça güzeldir kesin.
ben sabırsızlıkla bekliyorum ahmate kaya'nın siir okumasıda cok guzel en kısa zamanda bizimle bulusması dileği ile
firariHH ne zaman çıkacak bu albüm heyecanlandım doğrusu :)
firariHH ne zaman çıkacak bu albüm heyecanlandım doğrusu :)
Ya sanırım 2-3 gün öncesınde cıkmıs album
Bır arkadastan alacam bakalım var bende dıyordu
Sevgıler arkadasıma
Partizan62 14.12.2006, 00:04 Sevgıler arkadasıma
alla alla o arkadas`da kimmis?:biggrin:
bır tanesını paylaşıyorum arkadaslar tanıtım amaclı
bra Partizan62 tesekkurler
Ahmet Kaya - Halkların KArdeşliği Adına
http://www.speedyshare.com/495895509.html
İyi dinlemeler
çok sevindim bende alayım bari yanımızda olmsada yüreğimizde
firariHH 20.12.2006, 00:46 buyrun arkadaslar yeni albümü´nü aldim bir kac siiri burda sizlerle paylasmak istedim
iste link : http://rapidshare.com/files/7628582/a.kaya.zip.html
bir kaç kişi daha paylaşsa albüm full olacak :D
bolşevik_partizan 20.12.2006, 10:52 Yiğitlik zulmün sofrasında, yarın bunları böyle yazacak!
Aklanacak direnme günleri, kavga aklanacak.
Aklanacak dosta, düşmanda
Gökyüzü kandan ve irinden ziyade gökte, suda toprakta
Bu şiirini devamını Ahmet abi'den dinleyin...
Herkes mutlaka ama mutlaka dinlemelidir.
http://rapidshare.com/files/8234753/01_-_Aklanacak_Duenya.mp3.html
MeRaLiNa 20.12.2006, 10:55 bundan yaklasık bir Hafta önce MP3 sitelerinde bu albümü Full olarak indirmek mümkündü...
Albümün kapagi ve sarki Listesi'de benden olsun:p
Ahmet Kaya - Gözlerim Bin Yasinda
1. Aklanacak Dünya
2. Nabzim Bir Devrim Sabahinda
3. Bugday Tanesi
4. Mart Siirleri
5. Dosta Düsmana Karsi
6. 2.Kural
7. 1.Kural
8. 3.Kural
9. Sevdaliyim Sana
10. Geregi Düsünülür
11. 6.Kural
12. Gururla Bakiyorum Dünyaya
13. Son Yerine
14. Nehri Destani
15. Bu Siirin Kuralsiz Son Sözü
16. 7.Kural
17. Icten Ice
18. Dönemec
19. Büyü
20. 5.Kural
21. Umut
22. Pesmerge
23. Halklarin Kardesligi Adina
24. 4.Kural
25. Bu Sevda
26. Cagri
http://img208.imageshack.us/img208/2577/kapakakyh6.jpg
itiraf etmeliyimki Albümü internetten indirdim, ama ilk Türk Albümlerini satan bir yere gittigimde kesinlikle Parasini ödeyip alacam
aksini yapmak geride biraktigi Kizlari ve Esinin riskini yemek olur...
[QUOTE=MeRaLiNa;316413]bundan yaklasık bir Hafta önce MP3 sitelerinde bu albümü Full olarak indirmek mümkündü...
Albümün kapagida benden olsun:p
vayyy be helal can baya güzel oldu emeğine sağlık olsun
sevgiyle..
pastoralsenfoni 20.12.2006, 18:41 yeni duydum fakat eminim güzeldir.umarım ahmet kayadan kalan,piyasaya çıkmamış daha nice güzel emekler vardır da biz doya doya dinleriz.
|