Orijinalini görmek için tıklayınız : Duyuru: Üye İmzaları Hakkında
Sevgili AleviForum Canları,
Biliyoruz ki her üyemiz imza kullanıyor ama bazı arkadaşlar özellikle İmzalarını öyle abartmış ki Font büyüklüğü olarak gerçektende hayalüstü bir boyut kazandırmış. Bu hem estetik hemde ciddiyet olarak hiç güzel bir görüntü vermemekte.
Fırsat buldukca tek tek uyarıyoruz yada Font büyüklüğünü değiştiriyoruz ama bu bizede gereksiz iş yaratmakta.
Bu nedenle lütfen İmzanızdaki Yazı fontunu yazdığınız mesajları gizlemeyecek şekilde küçültelim.
Önerim İmza fontunuz max: 5 geçmesin.
Teşekürler.
ZülfüKakul 29.11.2006, 00:35 Önceleri ben de büyük yazıyordum ama baya bir zamandır bunun hiç bir manası olmadığında karar kıldım..
Artık boyutlarım çok makul :)
Önemli olan yazdığını anlatabilmek karşıya..
Punto büyük olunca kirlilik gibi görünebiliyor çoğu kez..
Önerim İmza fontunuz max: 5 geçmesin.örnegin benim imzam :p:p:p
örnegin benim imzam :p:p:p
Vazgeçtim. Örneğin max. 4 geçmesin diye düzeltiyorum:p
meryem demir 29.11.2006, 13:29 Vazgeçtim. Örneğin max. 4 geçmesin diye düzeltiyorum:p
o zaman benm imzam ideal olanı:)
bu arada bazı arkadaşlarımızı imza bölümüne ekladikleri resimlereinde ebatları baya büyük, sayfayı bir bütün olarak görme şansımız pek olmuyor. Ancak kaydırma çubuğu ile okuyabiliyoruz
benim de bir ricam geçenşlerde bir üye bir terör örgütünü renklerini imzasına koymuş idi şu an sildi ama bu konuda daha dikkatli olunmasını istiyorum
saygılar..
KomünistAlevi 29.11.2006, 20:30 En güzel imza benim imzam:)
Boyutlarada dikkat etmeye çalışıyorum zaten:)
Bende nezaman acaba böyle bir uyarı gelir diye bekliyordum..Çünkü Halil abininde dediği gibi bazı imazalar çok abartılı...
büyük yazılan imzaların yanına birde resim ekleniyor..o kalabalık karşıklığın arasında yazılan mesajı eğer bulabilirsek okuyoruz:)büyük imzalar görüntü olarakta hiç hoş durmuyor..mesela benim imzamın kimseyi rahatsız ettiğini sanmıyorum:)gerçi hiç yazmasaydın ondan iyidi diyenler olabilir:)
mesela benim imzamın kimseyi rahatsız ettiğini sanmıyorum:)gerçi hiç yazmasaydın ondan iyidi diyenler olabilir:)
Rindacım imzanı sanırım karıncalar okuyabilir, karınca tercüme almamız gerek foruma :online2lo
Rindacım imzanı sanırım karıncalar okuyabilir, karınca tercüme almamız gerek foruma :online2lo
şimdi nasıl foodel sanırım iyi oldu..karınca tercuman almaya gerek kalmadı.yok artık bunada küçük dersen bir milim daha büyütmem haberin olsun:)bu arada yine her zamanki gibi harika gözüküyorsun:)
şimdi nasıl foodel sanırım iyi oldu..karınca tercuman almaya gerek kalmadı.yok artık bunada küçük dersen bir milim daha büyütmem haberin olsun:)bu arada yine her zamanki gibi harika gözüküyorsun:)
Karınca tercümanlığından önce yüzümden yerine... yününümden gitmiyor okudum:001_tongu bit mi gitmiyor acaba dedim :lol:
Ya sorma kendimi hiç bu kadar güzel görmemiştim:online2lo Şaka bi yana avatarımı değiştiremedim birtürlü kaldım bu resme, başka resim kabul etmiyor forum:laugh:
Alevimen 30.11.2006, 01:16 Sevgili üyeler
İmzalarda artık en yüksek SiZE 4 seçilebilir (yazı boyutu), ayrıca ortalama veya sağa kaydırmakda kaldırılmıştır.
Tasdikli üyelerimiz halen imzalarında resim bulundurabilirler fakat boyut 500x100 dan 400x100 piksele düşürüldü.
Saygılar
Aleviforum.com Yönetim Ekibi adına
Alevimen
Sevgili AleviForum Canları,
Biliyoruz ki her üyemiz imza kullanıyor ama bazı arkadaşlar özellikle İmzalarını öyle abartmış ki Font büyüklüğü olarak gerçektende hayalüstü bir boyut kazandırmış. Bu hem estetik hemde ciddiyet olarak hiç güzel bir görüntü vermemekte.
Fırsat buldukca tek tek uyarıyoruz yada Font büyüklüğünü değiştiriyoruz ama bu bizede gereksiz iş yaratmakta.
Bu nedenle lütfen İmzanızdaki Yazı fontunu yazdığınız mesajları gizlemeyecek şekilde küçültelim.
Önerim İmza fontunuz max: 5 geçmesin.
Teşekürler.
benim imzan yok o kadar önemlimi forumdaki işlevi nedir ki .kiben imzamı nasıl atacam onu da bilmiyorum.:blush:
GELİN CANLAR BİR OLALIM.....
benim imzan yok o kadar önemlimi forumdaki işlevi nedir ki .kiben imzamı nasıl atacam onu da bilmiyorum.:blush:
GELİN CANLAR BİR OLALIM.....merhaba can,
ben yardımcı olayım sana,
forumun ana sayfasına gir,
sol köşede kontrol paneliniz yazan yeri tıkla,
acılan sayfanın yine solunda profil dizinleri ve onun altındada imza ekle/kaldır bölümü'nü göreceksin,
o bölüme girdiginde karşına cıkacak olan boş alana duygu ve düşüncelerini yaz ve sıgnatürümü kaydediyorum dıye tıkla,
işte bu kadar, bitti, seninde bir imzan oldu :001_tongu
ama herseyi yönetimden bekleme biraz incele daha neler göreceksin forumda:stuart:
anaaaaaa senin avatarında yok :biggrin:
imza ne işe yarar sorusuna gelince, duygu ve düşüncelerini etkilendigin bir sözü, ne bilim anlatmak veya aktartmak istedigin herhangi bir konuyu yada senin için önemli gördügün bazı konuları ön plana cıkarmana yardımcı olur,
bak mesela sen mesajının altına GELİN CANLAR BİR OLALIM yazmışsın, işte güzel bir imza, sebebide cok o imzayı atmanın
imza atmak iyidir iyi :shifty:
neyse kal saglıcakla umarım yardımcı olmuşumdur
MeRaLiNa 01.12.2006, 15:12 hemsom su imzandaki "ALEVILER BIRLESIN" yazisinin büyüklügü 4'mü acaba, bana sanki daha büyük gibi geldide, yok yani madem uyari yapiyorsun örnek olmalisin o acidan söylüyorum:):):)
benim imzamda ideal ama ben bir türlü karar veremiyorum hangi resim hangi avatar hangi yazi diye:001_unsur , bu kararsizlik terazi burcu olmamdan kaynaknaliyor :001_tongu
GELİN CANLAR BİR OLALIM.....
her yere GELIN CANLAR BIR OLALIM yazdigini biliyorum, imzana eklersen bunu her seferinde yazmak zorunda kalmazsin can :))
Hüseyin69 04.12.2006, 22:48 herseyi yönetimden bekleme biraz incele daha neler göreceksin forumda:stuart:
anaaaaaa senin avatarında yok :biggrin:
hehe :biggrin: :biggrin:
|