Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırıkkale / Koçubaba Kasabası

muharremozdemir
29.11.2006, 11:03
Selam arkadaşlar ben Kırıkkale ili koçubaba köyündenim. ne güzel baktım bütün yakın köylerdeki canlar birleşmiş ne kadar güzel kendi köylerini tanıtıyorlar birbirleri ile tanışıyorlar. Bende isterim Koçubaba köyünden olan arkadaşlaşlarla tanışmak ve sohbet etmek.
Benim İsimim Muharrem ÖZDEMİR. Koçubaba köyündenim ama Ankara da yaşıyorum.

cemalagöz
29.11.2006, 14:08
aramiza hosgeldin muharrem can,
burda birkac tane kocubabali canlar var, umarim tanisirsin yakinda.
ayrica bende gelecek yil köyünüzü ziyaret etmeye düsünüyorum, acaba senin bildigin asiklar, sairler veya dedeler var mi söz yazan. deyis ve türkü derlemek istiyorum da.
saygilar

muharremozdemir
30.11.2006, 22:22
Selam cem kardeşim, umarım koçubabalı arkadaşlarla tanışırız. Bizim köyümüzü görmeni bende çok isterim. Gerçekten görülmeye değer güzel yerler var..

cemalagöz
01.12.2006, 11:47
eyvallah muharrem kardes,
dedigim gibi gelecek yaz niyetim var ziyarete...

afşarbeyi
04.12.2006, 15:09
Selam arkadaşlar ben Kırıkkale ili koçubaba köyündenim. ne güzel baktım bütün yakın köylerdeki canlar birleşmiş ne kadar güzel kendi köylerini tanıtıyorlar birbirleri ile tanışıyorlar. Bende isterim Koçubaba köyünden olan arkadaşlaşlarla tanışmak ve sohbet etmek.
Benim İsimim Muharrem ÖZDEMİR. Koçubaba köyündenim ama Ankara da yaşıyorum.

selam bende kırıkkaleliyim küçükafşar köyündenim bende ankarada yaşıyorum belki bilirsin (sadık hocanın) torunuyum tanışmak dileğiyle

muharremozdemir
08.12.2006, 20:01
Selam sadık hocayı duydum ama tam olarak tanımıyorum. Bende Ahçanın Mahmut 'un torunuyum.. Bende Seninle tanışmak isterim..Benim Diğer dedemin lakabı Şaplak idi. Babama da Şaplağın Ali derler..

afşarbeyi
09.12.2006, 10:02
Selam sadık hocayı duydum ama tam olarak tanımıyorum. Bende Ahçanın Mahmut 'un torunuyum.. Bende Seninle tanışmak isterim..Benim Diğer dedemin lakabı Şaplak idi. Babama da Şaplağın Ali derler..

tanıştığımıza memmun oldum

morkusakli
09.12.2006, 10:08
selam muharrem kardeş bende kırıkkaleliyim delicenin sarıyaka köyünden kırıkkale'de yaşıyorum umarım bir gün kırıkkale'de tanışırız

muharremozdemir
12.12.2006, 23:52
umarım tanışırız kardeş.. Ben köyümü çok severim ne kadar da sık sık gidemesekte sewerim işte... Hele oralarda rakı içmek gibisi varmıdır acaba.. akşamın o insanın içine işleyen serinliğinde :))))

seyyah1982
23.02.2007, 11:45
kardeş köy faraşlılıyım herkese sevgiler

Özgür_Ulusoy
19.07.2007, 02:44
Ben Özgür Kocubaba Köyünden herkeze Selamlar......

Ez_Qızılbaşım
17.11.2007, 10:35
merhaba arkadaşlar ben koçubabalı değilim ama teyzemi oraya getin verdik. gülbittilere... bende yukarıkarakısıklıyım.....benim köyümden kimse bulamadım bende buraya geleyim dedim tekrar merhaba...