hacıbektaşlı
02.12.2006, 17:14
keskinde canlar varmı keskini çok merak ediyorum
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırıkkale / Keskin hacıbektaşlı 02.12.2006, 17:14 keskinde canlar varmı keskini çok merak ediyorum cemalagöz 03.12.2006, 17:21 merhaba can, keskin´de elbette canlar var...hasandede kasabasi oraya cok yakin ve önceden oraya bagliydi. ayrica türbesi yogun bir sekilde ziyaret edilen haydar sultan köyü vardir. keskin´de abdallar cok kalabaliklardir. bizim bir de bir eniste var, kavurgali köyünden, orasi da türkmen alevi köyü. dostca kal hacıbektaşlı 04.12.2006, 21:34 merhaba can, keskin´de elbette canlar var...hasandede kasabasi oraya cok yakin ve önceden oraya bagliydi. ayrica türbesi yogun bir sekilde ziyaret edilen haydar sultan köyü vardir. keskin´de abdallar cok kalabaliklardir. bizim bir de bir eniste var, kavurgali köyünden, orasi da türkmen alevi köyü. dostca kal sağol yoldaş verdiğin bilgiler için peki keskin merkezde nekadar Alevi var tahminen ..... hasandedeyi bilmez olurmuyum çok değerli kültürüne sahip çıkan bir yer hasandedenin yeri bende ayrıdır. hacıbektaşlı 04.12.2006, 21:35 merhaba can, keskin´de elbette canlar var...hasandede kasabasi oraya cok yakin ve önceden oraya bagliydi. ayrica türbesi yogun bir sekilde ziyaret edilen haydar sultan köyü vardir. keskin´de abdallar cok kalabaliklardir. bizim bir de bir eniste var, kavurgali köyünden, orasi da türkmen alevi köyü. dostca kal sağol yoldaş verdiğin bilgiler için peki keskin merkezde nekadar Alevi var tahminen ..... hasandedeyi bilmez olurmuyum çok değerli kültürüne sahip çıkan bir yer hasandedenin yeri bende ayrıdır. cemalagöz 05.12.2006, 11:55 sağol yoldaş verdiğin bilgiler için peki keskin merkezde nekadar Alevi var tahminen ..... hasandedeyi bilmez olurmuyum çok değerli kültürüne sahip çıkan bir yer hasandedenin yeri bende ayrıdır. merkez´de ne kadar alevi oraninin oldugunu bilmiyorum, fakat tahminime göre yüksektir can. bir sürü türkü cikmis orada, yani demek ki bir sürü kaynaklar bulunmasi gerekiyor. ayrica bizim atalarin da hasandede´den geldikleri söyleniyor. saygilar hacıbektaşlı 05.12.2006, 21:35 merkez´de ne kadar alevi oraninin oldugunu bilmiyorum, fakat tahminime göre yüksektir can. bir sürü türkü cikmis orada, yani demek ki bir sürü kaynaklar bulunmasi gerekiyor. ayrica bizim atalarin da hasandede´den geldikleri söyleniyor. saygilar teşekkürler yoldaş sevgiyle kal.. seyyah1982 21.03.2007, 19:31 merkeze bağlı hasandede dışında yok bildiğim kadarıyla keskine bağlı haydarsultan alevi köyüdür. cemalagöz 22.03.2007, 20:26 evet can, öyleymis. haklisin...fakat abdal köyleri mevcuttur. saygilar horasan66 05.06.2007, 17:20 benimde bildiğim keskinde haydar sultandan başka köy yok yani ben keskinde alevi köylerinin fazla olduğunu zannetmiyorum |