Orijinalini görmek için tıklayınız : Grup Çığ
Madem tanıtım yeri burası buraya yazmak gerek o zaman...
Grup Çıg yeni Albümü Çığ halayları çıkmış bulunuyor arkadarlar.. Çalışmada 27 halay olarak gösterilmiş durumda..
Grup Çığ 6 kişiden oluşuyor: Mustafa Özarslan (vokal), Turan Sağer (davul), Kemal Özarslan (bağlama), Hasan Coşar (nefesli sazlar), Mustafa Seyhan (bas gitar), Volkan Sarı (klavye).
http://www.ibermuzik.com/SanatciDetay.asp?SID=18
Albüm tanıtımında bu ibareye yer verilmiş.Buradan da anlaşılacağı üzere grubun diğer solisti Oguz Akşaç yok..Bence eksikliği hissedilmiyor değil.
Halaylar kısa kısa oldugu için bu sayı bu kadar fazla görünür.Aslında 4 e bölmüşler albümü.. Kısaca 3 tane fotpori sölemişler birde arkasına enstrimantal bir fotpori daha koymuşlar olmuş biza bu çalışışma... Şimdilik ilk izlenimlerim bunlar dinlenmeye değer....
Dostca Kalın
daridereli 04.12.2005, 15:47 Söz Grup Çığ'dan açılmışken 10 aralıkda Kayseri'de konseri var.Kayseri'de olan ve bu sebebten Kayseri'ye gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur.
saol arkadas bende bir grup cig hastasiyim butun turkuleri vede halaylari guzeldir dinlemeye deger bilgileri bizimle paylastigin icin sagol.
Söz Grup Çığ'dan açılmışken 10 aralıkda Kayseri'de konseri var.Kayseri'de olan ve bu sebebten Kayseri'ye gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur.
Daridereli dostum, ben de Tavlaliyim. Kayseri'de düzenlenecek olan Grup Çığ konserinde görevliyim.
Kaçırılmaması gereken bir konser.Yorumlara katılıyorum.
mustimercan 08.12.2005, 19:00 Evt Gercekten SÜper Bi Grup,,bende Son Cikan Bu Halay AlbÜmÜ Var ,,aradan Biraz Gecsin Siteye Koyacagim,,sÖyle 2-3 Sene Felan-)))))
Yok bende var ama ben o kadar bekelemem bizar zaman geçtin yayınlayacam.. Hoş millet yayılıyor ama ben tasvip etmiyorum...
diloburak 30.12.2005, 14:09 Arkadaslar SIF Oguz Aksac Yok Diye Albümü almayacagim.
Adamda cok ilginc,güzel,duygulu vs. ses var birde cok güzel yorum yapiyor ve cook sempatik.
diloburak 30.12.2005, 14:13 Alanlarda korsan almasin.Unutmayin ki Sanatcilar Ekmeklerini bu isten kazaniyorlar.Onlarinda gecindirecekleri bir ailesi var.Korsan derken internetten falanda cekmeyin.Alin...Adamlarin stüdyoda cektiklerini bi bilseniz.
bu dediklerim sadece THM emekcileri icin gecerlidir.
öbür antiri minton "sanatci"lara ne yaparsaniz yapin.
onlar gercekten halk icin yapmiyorlar onlarin amaci sadece $$$$$$$$$
EMEGE SAYGI (gercek emege)
Arkadaslar SIF Oguz Aksac Yok Diye Albümü almayacagim.
Adamda cok ilginc,güzel,duygulu vs. ses var birde cok güzel yorum yapiyor ve cook sempatik.
kesinlikle katılıyorum. oğuz'suz bir çığ düşünemiyorum. protesto ediyorum ben de almayacam :((
ibo_eren_27 18.10.2006, 16:10 ya arkadaslar bu grup çığı nerde bulabilirim bu sarkıalrı geziyoum bulamıyoum bulan varsa banada verebilirmi rica ediyorum
gercege_huu 18.10.2006, 17:34 bence gurupu sadece oğuz ile sınırladırmanın 1 mantığı yok.Arkadaşlar oğuzun kendi kararıydı ayrılmak ve olduda! mustafada kendi solo kasetini çıkardı ama genede çığ'ı bırakmadı ben oğuzdan da aynı tavrı beklerdim. ben bu kaseti mutlaka alacağım oğuzsusda bu gurupun dinlenebileceğini düşünüyorum ve eskisi gibi harikalar yaratacağına eminim kardeşlerimin hepsini ayrı ayrı kutluyorum tebrik ediyorum.....
Eyvallah güzel paylaşım :)
gercege_huu 22.10.2006, 12:44 tşk ederim bisgen eyw saolasın heç olmazsa yazdıklarımın birilerinin onayını alması beni sevindirdi :)
Gülseren58 23.10.2006, 10:25 bence gurupu sadece oğuz ile sınırladırmanın 1 mantığı yok.
Sn. gerçege_hu,
Mesajlarınızda dikkatimi çeken bir konu var. O da birşeyin kaç adet olduğunu belirten rakamları yanlış yerlerde kullanmanız. Örneğin 1 elma, 3 elma derseniz burada rakam kullanmanız doğru olur. Daha da doğrusu en iyisi siz rakamları sadece dört işlem yaparken kullanın.
Çünkü bir mantık, bir fikir vs. aynen benim yazdığım gibi yazılır. Bu gibi durumlara dikkat etmenizi öneririm.
tşk ederim bisgen eyw saolasın heç olmazsa yazdıklarımın birilerinin onayını alması beni sevindirdi :)
Evet, burda da farklı bir hata. Sanırım Türkçe ile ilgili bir sorununuz var. Türkçe de w(dabülyu) diye okunan bir harf yok arkadaşım.
Forumda yorum yazarken lütfen kullandığınız dile saygısızlık yapmayın.
gercege_huu 23.10.2006, 15:54 uyarın için saolasın gülseren abla ama ben bunu bir denildiği zaman rakam ile belirtiyorsam bunu kullandığım dile saygısızlık olarak düşünmüyorum.düşünmeniz yanlış sadece ben kısa olsun ve hızlı olsun diye rakam ile yazıyorum burdaki şahıslarda bir konuya güldükleri zaman zuhahazuhaha diye yazıyorlar türkçe ile bir sorunum olmadığını altını çizerek belirtirim ve tekrardan özür dileyerek size teşekkür ederim hata deği ama düzelttiğiniz için......
acareftelya 05.11.2006, 23:04 grup çığ kesinllikle sesleriyle ve yürekleriyle türkülere güzellik katıyorlar... mükemmel bir grup
seyhunbey 05.11.2006, 23:56 halay denince aklima hep Grup Çiğ gelir her halayda grup çiğ
|