Orijinalini görmek için tıklayınız : Kel Bahaneleri :)

hulyam
07.12.2006, 12:01
Kel Bahaneleri

1-) Bana yakisiyor.

2-) Erkeklik hormonu fazla salgilaninca saclar dokulurmus. Yani fazla erkekler kel olurmus. Ne kadar kellik o kadar erkeklik.

3-) Tarihe bir bakin, butun buyuk adamlar keldir.

4-) Butun sac kozmetikleri para tuzagi

5-) istesem sac ektiririm ama insanin dogal hali daha guzeL.

6-) Zeki kadinlar kelleri çekici buluyor.

7-) Kelligimle dalga gecilmesine kizmiyorum cunku o benim kusurum degil, karizmamin bir parcasi.

8- ) Benim sac kurutma derdim yok neyseki. sukrediyorum halime.

9-) Benim babamin kirpi gibi saclari vardi

10-)Cekicilik beyinden gelir, uzerindeki killardan degil.

11-)Sen kafani kazitsan sana yakismaz. Kafa derin benimki kadar duzgun ve benimki gibi yuz fizyonomisine uygun olmali.

12-)Tarihte Japon dogusculeri kafalarini kazitip daha erkek gorunurlermis.

13-)Antropolojide zekaya delalet eden kivrimli beyine sahip kafataslari deri yuzeyi, genelde fazla saca musait olmamaktadir.

14-)Bir adamin kafasinda ya kil yada akil olur...

15-)Maden olan yerde ot bitmez

Lancelot
07.12.2006, 12:05
Kel Bahaneleri

2-) Erkeklik hormonu fazla salgilaninca saclar dokulurmus. Yani fazla erkekler kel olurmus. Ne kadar kellik o kadar erkeklik.

10-)Cekicilik beyinden gelir, uzerindeki killardan degil.

13-)Antropolojide zekaya delalet eden kivrimli beyine sahip kafataslari deri yuzeyi, genelde fazla saca musait olmamaktadir.

14-)Bir adamin kafasinda ya kil yada akil olur...

bunlar iyiymiş:):)

hasret_eylul
07.12.2006, 12:48
kel arkadaşların başka eklemek istediği bir şey varmı acep...

Hüseyin69
07.12.2006, 13:02
kel arkadaşların başka eklemek istediği bir şey varmı acep...

ben ..... saci uzun akli kisa cümlesini bir yerden hatirliyorum ama nerdee?? :rolleyes:
isin kötü yani benimde sacim kendi capindadir yani kafan kel degil peki yukardaki cümlenin gercek sahipleri kim:mad: biri bana bunun cevabini verebilirmi :biggrin:

hasret_eylul
07.12.2006, 13:07
ben ..... saci uzun akli kisa cümlesini bir yerden hatirliyorum ama nerdee?? :rolleyes:
isin kötü yani benimde sacim kendi capindadir yani kafan kel degil peki yukardaki cümlenin gercek sahipleri kim:mad: biri bana bunun cevabini verebilirmi :biggrin:
heh hehh bende bi yerden hatırlıyom ama nerden heh tamam buldum TDK değişiklik yapıyomuş kadınları aşağılayıcı deyimler ve atasözleri kalkacakmış hayırlı uğurlu olsun...
sorunuza gelince valla ben cevap veremicem bu konuda... konun seyri açısından..süpekülasyon yaratmak istemiyorum..

Hüseyin69
07.12.2006, 13:16
heh hehh bende bi yerden hatırlıyom ama nerden heh tamam buldum TDK değişiklik yapıyomuş kadınları aşağılayıcı deyimler ve atasözleri kalkacakmış hayırlı uğurlu olsun...
sorunuza gelince valla ben cevap veremicem bu konuda... konun seyri açısından..süpekülasyon yaratmak istemiyorum..

hmm sordugum soru o kadar zor degildi aslinda,
ama sen konu seyri, spekülasyondan
söz ediyorsan soruyu aynen kendime iade ediyorum :biggrin:

yasemen
07.12.2006, 13:31

en mantıklı bahane bu galiba,ama ne kadar bahane uydursalarda bence hoş bir görüntü değil :no:

özgürf
07.12.2006, 13:57
arkadaşlar bana mizah bölümüne uygun gibi geldi bu yazılanlar çünkü bölüm açıklamasını bi okuyalım isterseniz

Gariplik ve Olaylar / Tuhaflıklar / İlginç yazılar Başınızdan geçen garip olaylar.. Veya çeşitli yöntemler sayesinde elinize geçen gariplikler örneğin resimler veya duyduğunuz garip bir hikaye...

ImHoTeP
07.12.2006, 18:33
tam kel değilim
ama adayım :)
o nedenle moralimi bozdu bu topic :D

Alevimen
07.12.2006, 18:37
kazan'a gönderiyorum çünkü bölümle ilgisi yok, dakka başı gülmek istiyorsanız google'a girip 'komik' yazın veya 'komik forum' çıkan sonuçlara girin komikleşin ama lütfen burda dozu bilelim. her bölüme mizahi topikler açmayalım. kısa zaman içinde ikinci kez böyle birşey yaptığınız için topik açma yetkinizi alıyorum. kolay gelsin.