Orijinalini görmek için tıklayınız : kendinizi tanıtırmısınız?

sessizfırtına
29.11.2005, 21:24
kendinizi tanıtmanız söylense bir kaç cümleyle kendinizi nasıl tanıtırsınız?saygılar.........

Bir Zeynep
29.11.2005, 22:14
neden misal olarak basini cekmiyosun örnek olarak can???

asavsar
30.11.2005, 01:34
Ben de insanlardan bir insanım...

Bir Zeynep
12.12.2005, 00:11
Insan kendisini cok zor kendisi tanitir en iyisi baska birisi birini tanitmali, hemi güzel hemide cirkin taraflari ile.
Saygilar.

Lamekan
12.12.2005, 00:28
Dogru sölüyorsun kardeş en dogrusu başkasının tanıtması da ama başkasının tanıtabilmesi içinde seni tanıyan birisi olması gerekir...

Şimdi Ben seni tanıtmaya kalksam arkadaşlara ancak kendi tanıdıgım kadar tanıtabilirim..İyi bir insan diye başlarım, dost canlısı ,yardım sever derim.. Güler yüzlü derim ( resimden dolayı yoksa bende seni görmedim:))) ) ve o hemşşerim olur diyebilirim.. Ha birde kötü yanlarımı demişsin onu ben bilmiyorum ben insanların kötü yönü aramak için bakmam... Bir kötülüünüde görmedim görenide duymadım......

Ama böle 3-5 kişiyi tarif edebiliriz... YAni bu yöntem sağlıklı olmaz.. Onun için herkes kendini tanıtmalı derim.............:)))))

Bir Zeynep
12.12.2005, 00:36
Sagol can, o zaman bende seni tanitayim dur: Lamekan dostumuzun gercek adi Ali Adigüzeldir ve Tokatli hemserimdir. Foruma zülfikar ekleyelim mi diye sordugu soru cok güzel bir renk katti forumumuza, renk den daha da cok anlam veren bir anlatilmaz bir mutluluk katti acikcasi. Yardim sever bir insan, cizdigim resimi foruma ekleyebilmem icin zahmet gösterdi bana, sag olsun. Kötülügüne raslamadim ve umarim hic raslamamda.
Saygilar.

TheGodfather
12.12.2005, 13:56
Sagol can, o zaman bende seni tanitayim dur: Lamekan dostumuzun gercek adi Ali Adigüzeldir ve Tokatli hemserimdir. Foruma zülfikar ekleyelim mi diye sordugu soru cok güzel bir renk katti forumumuza, renk den daha da cok anlam veren bir anlatilmaz bir mutluluk katti acikcasi. Yardim sever bir insan, cizdigim resimi foruma ekleyebilmem icin zahmet gösterdi bana, sag olsun. Kötülügüne raslamadim ve umarim hic raslamamda.
Saygilar.

Yaaa sen benim hemşom değilmiydiydin...:3D_NG: Anlaşılan annelerimiz pek önemsiz memeleket konusunda :))
Ben kendimi tanıtamıyorum genelde kendi fikirlerimden vazgeçmekte zorlanan birsiyim ama başkasının fikirlerine saygı duymasını bilirim...
Modern talking ve Bad Boys Blue hayranıyım.. :))
Aşık olmayı severim ama bir kere :))
Hızlı yaşa genç öl derim ben.. :)
En kötü karar bile kararsızklıktan iyidir düşüncesindeyim..
Eh bend ehep düşüncelerimle kendimi tanıttım..
Yakışıklıyım diyelim şuna geçelim işte
kheh keh keh kehhhhhhhhhhhh

Bir Zeynep
12.12.2005, 16:02
Yaaa sen benim hemþom deðilmiydiydin... Anlaþýlan annelerimiz pek önemsiz memeleket konusunda :))
Ay hemsooooooooo özür, tabi ya seninde hemsonum ben. Yari Ordulu, yari Tokatliyimdir, dogru söyledin tabiki yaaaa....
Bi kez daha okumustum Modern Talking'i sevdigini. Saka sanmistim, ama sanirim ciddisin hemi??? Öncelikle TR de taniliyomu Modern Talking ya? Sen TR den katiliyosun, degil mi? Ikincisi onlarin seside yok, karizmasida, müzik zyevkide yok ya... haha.... sorry hemso ama bu bi gercek!!! "Cherry Cherry Lady!!" mesela, bir kadin sesinden daha da inceltiyolar sesini. Iyyyyyyyyyyyyyyyyy ne bicim. Dieter Bohlen mesela, Almanya'nin Superstar yarismasinda jüri dir ve cogu besteleri kendisi yazar, eder. Superstar Alex'in gelecegini maf etti, ilk parcasi "Take me tonight" hadi neyse ne, güzeldi diyebilirim ama ikincisi ücüncüsü.... ighhhhhhh ayni Modern Talkin sitilinde..... ne bicim... hahahah.... Gene konuyu saptirdim baska topiklere....

TheGodfather
13.12.2005, 13:28
Başlığın kazana atılması bencede doğru bir karar..Onlarca benzeri başlık açıldı daha önce..

Yinede kısa bir cevap yazıyım sana Adi.Güzel Alim(ya bu isim çok uzun :))

Modern Talking gurubunun kişiliği beni ilgilendirmiyor..Özellikle ben şarkılaırndaki müzikler hoşuma giidyor..Bide sevdiğim şarkıları..Atlantis, İn Hundred years, you'rew my heart you're my soul, no face no name no number, Do u wanna take me tonight...I dont like chery chery lady :))

Bad boys Blue You're a woman süper bir şarkı yaaaaaa...

Ben Türkiyede yaşıyorum şuan ama sanırım bu uzun sürmeyecek...Madonna biraz deli gibi ama onuda seviyorum ya :)))

Bir Zeynep
13.12.2005, 18:07
Başlığın kazana atılması bencede doğru bir karar..Onlarca benzeri başlık açıldı daha önce..

Yinede kısa bir cevap yazıyım sana Adi.Güzel Alim(ya bu isim çok uzun :))

Modern Talking gurubunun kişiliği beni ilgilendirmiyor..Özellikle ben şarkılaırndaki müzikler hoşuma giidyor..Bide sevdiğim şarkıları..Atlantis, İn Hundred years, you'rew my heart you're my soul, no face no name no number, Do u wanna take me tonight...I dont like chery chery lady :))

Bad boys Blue You're a woman süper bir şarkı yaaaaaa...

Ben Türkiyede yaşıyorum şuan ama sanırım bu uzun sürmeyecek...Madonna biraz deli gibi ama onuda seviyorum ya :)))

Uzun evet, bana Hemso diyebilirsin Hemso. Yada Zeynep de, yada dost yada can. Nasil istersen!!! Madonna ya laf yok, bende severk dinlerim ama gerisine bisey demiyom daha, daha önce belirttim fikrimi.:2: hehehe