Orijinalini görmek için tıklayınız : yanlış nerde acaba

adnan gökmen
30.11.2005, 12:20
anlayamadım benim açtıgım konuda ne gibi bir sakınca var ben burda aleviligi savunurken yönetim neden böyle bir tepki verdi eger siz başdan böyle düşünür seniz ben bu a böneligi iptal edeyim ben duygu ve düşüncelerimi aktaramassam burda bişeyleri anlatmam gerek yok bence yorum sizlerin ben böyle bir siteyle karşılaştığımda çok sevinmiştim ama kısıtlamalar sevincimi kursagımda koydu yani :3D_NG (27

Lamekan
30.11.2005, 14:49
İstersen birde forum kurallarını oku ve daha sonra konu başlığı aç.. kimse sana fikrini düşünceni söleme demiyor, aksine paylaş herkesle deniyor. Ama alevilik altında açmış oldugun konu zaten varmış ve kapatılmış.. Bence forum kurallarını bir oku..

Kısıtlama var diyerekde kimseyi zan altında bırakma bence.....

Alevimen
30.11.2005, 15:26
birsonranki topik açtığınızda hangi bölümde olduğunza dikkat edin! kazana!

Ceyhun
30.11.2005, 15:27
Kısıtlamalar forumun iyiliği için var. Aslında kısıtlamaya bile gerek olmaması gerekiyor. Bir yazı yazmadan önce bir üye başlıkları şöyle bir karıştırıp neyi nereye yazması gerektiğini anlayabilir. Ama siz bir kez nazikçe uyarılmanıza rağmen "Alevilik hakkında / Ana Forum" bölümüne kendi kişisel durumunuz, sitemleriniz veya günlük, rutin muhabbetleriniz hakkında başlık açmaya devam ediyorsunuz. Gidin kişisel problemleriniz hakkındaki başlıkları lütfen ilgili bölüme açın. Daha sonra üyelerimiz sizin bu ANA FORUM bölümündeki kişisel iletilerinizden rahatsızlık duyuyor ve bize bildiriyorlar. Bu konu da kapatılmıştır. Yanlışta ısrar etmemenizi ısrarla öneriyorum.

(NEYSE; KAZANA GIDIYORMUS ZATEN)