Orijinalini görmek için tıklayınız : Kars / Selim / Sarıkamış Alevi Köyleri
mahmutmete41 10.12.2006, 21:44 Sevgili Canlar.
Ben Kars / Merkez / Hacıhalil Köyündenim.Kars, Selim ve Sarıkamış alevi köylerinden tüm canlarla tanışmak istiyorum.Umarım bu çağrıma karşılık alırım.
Görüşmek ümidiyle...Dostçakalın......
Merhaba mahmutmete41 bende Kars/merkezdeyim öğrenciyim eğer merkeze gelebiliyorsan büyük bir zevkle tanışırım...
mahmutmete41 10.12.2006, 22:36 Merhaba mahmutmete41 bende Kars/merkezdeyim öğrenciyim eğer merkeze gelebiliyorsan büyük bir zevkle tanışırım...
Selam canım..
Teklifine teşekkürler ama ben Gebzede oturuyorum.İnşallah birgün Karsa yolum düşerse seninle mutlaka tanışacağım.....Dostçakal.....
mahmutmete41 19.12.2006, 13:35 Selam dostlar.
Kars/Selim/Sarıkamış alevi köylülerin kurduğu Kar-Der diye bir derneğimiz var.
Derneğimiz bir takvim hazırlıyor ve bazı köylrin resimleri eksik.Aşağıda adı geçen köylerden elinde resim olan dostların resimleri en kısa sürede bana iletmelerini rica ediyorum. Sevgi ve saygılarımla..
boyalı,aşağı ve yukarı salıd,tihnis,kırbıyık(sikkor),karacaören,kömürlü,b öcüklü,yalnızağaç
merhaba mahmut abi,
bende selim/büyükderedenim
şu an eskişehirdeyim ,
gebzede ne iş yapıyosunuz?
selamlar,saygılar
mahmutmete41 25.12.2006, 22:38 merhaba mahmut abi,
bende selim/büyükderedenim
şu an eskişehirdeyim ,
gebzede ne iş yapıyosunuz?
selamlar,saygılar
Selam canım sanırım sen Tihnislisin.
Ben 18 yıldır Gebzede oyuruyorum, evim işim burda.Çağrıma cevap verdiğin için teşekkürler.Tihnisten kimlerdensin biraz büyüklerinden bahsedersen sevinirim..Dostçakal...
Selam canım sanırım sen Tihnislisin.
Ben 18 yıldır Gebzede oyuruyorum, evim işim burda.Çağrıma cevap verdiğin için teşekkürler.Tihnisten kimlerdensin biraz büyüklerinden bahsedersen sevinirim..Dostçakal...
Evet abi Tihnisliyim
Baba tarafı KELEŞ,anne tarafı BİLGEN soyadlı
kesin tanırsın baya kalabalık bi sülalem var :))
Dedelerim Hüseyin KELEŞ,Bektaş BİLGEN
Ne iş yapıyosun abi ta Gebze de :))
mahmutmete41 01.01.2007, 14:10 Sevgili Canlar....
Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize mutluluk getirmesini temenni ederim...
Sevgiyle kalın ....Dostçakalın.....
umutdogan 12.01.2007, 19:10 bu siteyi paylaşan herkese selam.
selimin dölbentli köyünden umut doğan.
bursada ikamet ediyorum...
hamza bilgen 17.01.2007, 15:05 bu siteyi paylaşan herkese selam.
selimin dölbentli köyünden umut doğan.
bursada ikamet ediyorum...
Merhaba Umut Abi .Aramıza hoş geldin.Selamlar(hamza)
serkan2058 10.02.2007, 03:36 Hamza Enişteme ve Mahmut Dayıma Selamlar Ben Geldim :)
(Murat)
Kars/Merkez/Hacıhalil Köyü
Kadıköy
İstanbul
Serkan Tanyıldızı
(Murat)
Kars a gitmekte bi türlü nasip olmadı :)
alican bilgen 11.02.2007, 15:33 Selam!hamza Abİ Ben Alİcan Bİlgen.tekİn Bİlgenİn OĞluyum.umarim TanimiŞsindir.sİze Selamlarimi GÖnderİyorum
canazerbaycan 11.02.2007, 15:35 Ben de Karslıyım arkadaşlar. Sarıkamış veSelim'de 10-12 tane Alevi köyü olduğunu biliyorum. Tam sayıyı söylerseniz sevinirim
aytutku35 17.02.2007, 03:59 Arkadaşlar, canlar, hepinize merhaba.Ben Selim Tiknis köyünden Ayhan Çiçek İzmirde oturmaktayım siteye yeni üye oldum.Sizlerle tanışmak isterim.Enternet için fazla zamanım yok işlerim fazlasıyla yoğun,fırsat buldukca sizlerle irtibat kurmaya çalışacağım köylülerimin bunu dikkate almasını isterim.
Westside 18.02.2007, 11:25 Hamza Enişteme ve Mahmut Dayıma Selamlar Ben Geldim :)
(Murat)
Kars/Merkez/Hacıhalil Köyü
Kadıköy
İstanbul
Serkan Tanyıldızı
(Murat)
Kars a gitmekte bi türlü nasip olmadı :)
Serkan benden önce üye olmusun lo:)
murat222 24.02.2007, 00:53 selim ve sarıkamışın alevi köyü sayısı toplam 25-30...... selim de20- 25 civarı,sarıkamışta 5-6 civarı var......
janisary 25.02.2007, 17:49 mahmutmete41
hemşehrim ben yukarı sallı pınar köyünden im
senınle tanışmak isterim
Selim'de 52 köy var bunlardan 16 tanesi alevi köyü, Sarıkamış'ta da 4 tane alevi köyü var
Mustafa_36 22.03.2007, 16:03 merhaba canlar bende spanazatlıyım.(çaybaşı)anne tarafı ise ağıyarlı.(akyar).
ankarada ikamet etmekteyim.
karayılan 29.03.2007, 23:40 selam dostlar bende kars selim katranlı köyündenim şu an izmirde ikamet ediyorum.bütün karslı canlara selamlar
castronomi 10.04.2007, 19:20 ya inanın o kadar mutlu oldumki bu siteyi görünce. eşim buraya üyemiş. ben ilk efa gordum. eşim erzincalı ben karslıyım. karsın mollamustafa köyündenim. sizlerle tanısmak beni cok mutlu etti. bende üye olacagım. hoscakalın dostca kalın..
janisary 23.04.2007, 10:32 vallaha bu site çok işe yarıyor...karslı hemşehrilerim ben sarıkamış yukarısallı pınar köyündenim...çınar lardanım...
KÖyÜmÜz SarikamiŞ DeĞİl Ama
Karsliyiz!
TÜm Canlara Selam Olsun Taaa YÜrekten...
Bu bölgedeki Alevilerin mnesup oldukları ocaklar hangileridir?
Bu bölgeye ne zaman ve hangi yörelerden gelmişler?
evrenpoyraz 14.07.2007, 00:56 Merhaba arkadaşlar. Bende Kars-Selim- Yukarıkotanlı köyündenim. Yani ailem öyle. Annem de Mollamustafa köyünden. babaannem ise Aşağıkotanlı. Ben çok mutlu oldum ilk defa memelketlimlerle tanışınca... Ankara da ikamet etmekteyim. (Yarımda eşimden dolayı Sivaslı)
evrenpoyraz 14.07.2007, 00:58 Bu bölgedeki Alevilerin mnesup oldukları ocaklar hangileridir?
Bu bölgeye ne zaman ve hangi yörelerden gelmişler?
Biz Abdal Musa Ocağından, İmam Cafer Mezhebindenmişiz. Şansımızdan amcam yanımda ve bilgileri ondan alıyorum.
Biz Abdal Musa Ocağından, İmam Cafer Mezhebindenmişiz. Şansımızdan amcam yanımda ve bilgileri ondan alıyorum.
Amcana ve sana teşekkürler.
Bu bölgeye nerden geldiğinize dair bir bilgi var mı?
Horasan'dan doğrudan bu bölgeye mi gelmişsiniz yoksa Yavuz zamanı Anadolu'nun başka bir bölgesinden mi bu bölgeye geçmişsiniz?
Abdal Musa OCağı, Antalya- Elmalı Köyü merkezli diye biliyorum ben acaba dedeleriniz bu bölgeden mi gelmiş?
Bir de yörenizden OSmanlı zamanında Anadolu'ya doğru göç olmuş veya sürgün olmuş mu?
Delihasanlar 19.10.2007, 00:13 Karsin Selİm İlçesİ Ve KaĞizmanİlçesİnde Bulunan 21 Adet Alevİ Türkmen Zaza Alevİ Kölülerİmİn Hepsİnİn Yüreklerİnden öpüyorum Bİz Bİze Kurban Ellerde Bİze Kurban Dİye Bİr Söz Var Tam Yerİnde SöylenmİŞ Bİr Söz Bu Sİtede Bulunan HemŞehrİ Ve Canlara Selam Olsun
Delihasanlar 19.10.2007, 00:24 Selİm Yukari Kotanli KÖyÜnden Olan ArkadaŞlar Hepİnİzle TaniŞmak İstİyorum Bana Yazin LÜtfen
fsdeejay 08.12.2007, 00:02 selimde laloğlu köyü var akraba köy bize
canlar bende kars selim eski ismiyle tiknisliyim hepinize sevgi ve saygılarımı yolluyorum
Selam güzel canlarım hepinizin yeni yılını kutluyorum.Ben erzurum- şenkaya -beşpınarlar köyündenim(vağaver)
mahmutmete41 03.02.2008, 12:23 Sevgili hemşerilerim ve canlarım.Ben uzun bir süredir bazı nedenlerden dolayı forumu kullanmıyordum.Ama baktım burda tanıdığım ve sevdiğim birçok dostlarım gelmiş onlar için geldim.Sizlerle birebir tanışmak ve konuşmak isterim.Profilimde MSN em var ekleyin görüşelim.Sevgilerimle...
Kuzey Egeli 03.02.2008, 13:59 Selam canlar sesimize her yerden ses bulmak ne güzel .Bütün olumsuzluklara rağmen biz varız demek güzel.Bergama,dan selamlar.
ögretmen 04.02.2008, 12:25 Selim Alisofu köyünde 10 yıl ögretmenlik yaptım.Ben Ardahan-Hanak Koyunpınar köyündenim.Selim ilçesindeki Türkmen köylerini yakından tanırım.Ne yazıkki o güzel
köyleri yok pahasına satarak,büyük şehire göç ettiler.Tabiki hele Alisofu ve Akpınar köylerindeki anılarım ,aklımdan silinmedi.Oraların özlemi var bende,ancak gidip gezmek,
görmek belki fırsatı olur ama benim yaşadıgım kişileri bulmak zor.Şimdi istanbul Kartalda
yaşıyorum.On yıl oldu emekli olalı.O köylerden beni tanıyan tanımıyan herkese saygı sevgilerimi sunuyorum.
dursuntatarr@hotmail.com
|