Özgür-Taylan
11.12.2006, 12:31
isminizi begeniyor musunuz canlar?
hangi isime sahip olmak isterdiniz?.. :whistling
hangi isime sahip olmak isterdiniz?.. :whistling
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : isminizi beğeniyor musunuz ? Özgür-Taylan 11.12.2006, 12:31 isminizi begeniyor musunuz canlar? hangi isime sahip olmak isterdiniz?.. :whistling sertur 11.12.2006, 12:32 beğenmek zorundayım ama, hüseyin ismi mana itibariyle çok hoş olurdu.. pınar_86 11.12.2006, 12:42 Ben ismimi beğeniyorum.anlamıda gayet güzel.sümeyye ismide hoşuma gidiyor :D sunam 11.12.2006, 12:44 Begenmek zorundayız başka bir altanatifimiz yok maalesef . Özgür-Taylan 11.12.2006, 12:46 Begenmek zorundayız başka bir altanatifimiz yok maalesef . hayir can, hiçte zorunda degilsin benim yengem vardi adi "Gülbahar" 'di gitti degistirdi "Söngül" yapmak için.. :lol: ne degistiyse ben de anlamadim ama çok kisi var ismini begenmeyen.. ben begeniyom adimi, çunku anlamli!!!! saygilarrr sevgilerrrr seheryelikiz 11.12.2006, 12:59 Adımı beğeniyorum .Hz. Ali'nin eşinin adını taşımak çok hoş bir duygu:) sunam 11.12.2006, 13:02 benim yengem vardi adi "Gülbahar" 'di gitti degistirdi "Söngül" yapmak için.. :lol: Gülbahar bence daha güzel anlamı olan biri isim .tercih meselesi. bende ismimden mennunum .hayır mennun olmasamda bu saattetden sonra herkes bu isimle tanımış degişritip ne yapcağım. LaDY 11.12.2006, 13:07 bende ismini beğenenlerdenim ( Leyla ) :) uğruna nice türküler yakılmış, nice destanlara isim olmuş ve en güzeli aşkların en güzellerinden birinin kahramanının ismi , anlamı da hoşuma gidiyor (karanlık ve uzun kış gecesi) değiştirmek istemem doğrusu. ez_u_te 11.12.2006, 13:11 adımı beğeniyorum coşkun 11.12.2006, 13:13 bende ismimi beğeniyorum, (coşkun) birbirimizi tamamlıyoruz, ismin gibisin diyolar, babam ismimi seçerken iyi tahminde bulunmuş:) :) :) foodal 11.12.2006, 13:28 Ben de çok severim ismimi (özlem), bu arada isimlerimiz de ortaya çıkıyor, bilmeyenler için:p Ama nedense benim 80 döneminde sanırım bu isim çok sevilmiş, hangi sınıfta okusam 3-4 tane özlem oluyordu, forumda olduğu gibi:) Bir de verilen isimle, o kişinin hayatının özdeşleştiğine inanıyorum , herşeye özlem duyar gibiyim:p Denize özlem onun derinliğine Yaylaya özlem onun güzelliğine Dağlara özlem erişilmez oluşuna Geceye özlem yalnızlığına /. Poyraza özlem deliliğine Sılaya özlem yarin güzelliğine Saza özlem nağmelere Söze özlem bal dillere /. Uykuya özlem ölüm oluşuna Rüyaya özlem yarin gelişine Dosta özlem yüreğine Sırra özlem serden geçişe /. Öze özlem özden oluşuna Kula özlem topraktan gelişine Yaza özlem kışı silişine Güle özlem bülbülün hatırına (Alıntı) silopya 11.12.2006, 13:30 ismimi beğeniyorum soyismimi de. ama ismim "volfgan amedeus modzart" olsaydı yada "ernesto ce guavera" olsaydı ne hava atardım ama. isme bak be, direk tırsarlardı :-) ilker kardeşi canımdan canımdan aldılar yaşamak mı ölmek mi karar vermek zor. şarkıdaki ilkerden dolayı ilker azeyy 11.12.2006, 13:43 Begenmek zorundayız başka bir altanatifimiz yok maalesef . Senin adına üzüldüm walla:)kıskandırmak gibi olmasın ama Ben adımı çok seviyorum..gördüm silopyada teşekkür etmiş demekki oda sevmiyor adını:) şimdi sizi nasıl teselli edebilirim ki?:p deniz olmak 11.12.2006, 13:52 adım Barış çok memnunum... Gülseren58 11.12.2006, 13:54 Hah..ben de diyordum ki uzun yıllar önce yapmayı planladığım bir işim vardı. Adımı değiştirecektim ben.. Bana müsaade..bir koşu mahkemeye gidip, geleyim..Sonra size bu konudaki düşüncelerimi yazarım. Malum mahkemelerin mesaileri belli saatler içinde sürüyor.. Byeeee silopya 11.12.2006, 14:14 Senin adına üzüldüm walla:)kıskandırmak gibi olmasın ama Ben adımı çok seviyorum..gördüm silopyada teşekkür etmiş demekki oda sevmiyor adını:) şimdi sizi nasıl teselli edebilirim ki?:p vay adı güzel kardeşim:o tamam sen ben ismimi seviyom dersen bizim yani bebişin isim annesi sen ol tamam mı:wink: hem bu dertten de bizi kurtarmış olursun ha? azeyy 11.12.2006, 14:18 vay adı güzel kardeşim:o tamam sen ben ismimi seviyom dersen bizim yani bebişin isim annesi sen ol tamam mı:wink: hem bu dertten de bizi kurtarmış olursun ha? Hazırdakilerden birini kullanmak istemez misin? Öykü Su, Ezgi Su :) BUnlar olmaz dersen ben canım yiğenim için harika isimler bulurum..(Çaktırmıyorum ama felaket duygulandım bilesin):gosterge silopya 11.12.2006, 14:31 Hazırdakilerden birini kullanmak istemez misin? Öykü Su, Ezgi Su :) BUnlar olmaz dersen ben canım yiğenim için harika isimler bulurum..(Çaktırmıyorum ama felaket duygulandım bilesin):gosterge aman sulu olmasın, gına geldi artık. kız olacağını söylemişmiydim sana. doktor kız gibi görüküyor dedi son gittiğimizde. birden ayaklarım buzgibi oldu. böyle olmasını istemezdim bilirsin ama istemdışı. buda erkek olsaydı iyi olurdu, dadından yenmezdi hani. ne hayaller kurmuştum halbusaki. "Atların oğlu Tarkan, Zeusun oğlu Herkül, Aratornun oğlu Aragorn –;yüzüklerin efendisinden- ve Silopyanın oğlu …;.. bu alemde bizde bir efsane olucaz savulun bire kafirler:))) " diyordum hatırladın mı?:bitmisbu: Bakır 11.12.2006, 14:32 adım ulaş.hayatda çeşitli zorluklar çeksemde hiçbir zaman utanmadım adımdan dolayı...aksine bu zorluklar karşısında devrimci irade ile cevap vermesini öğrendim ve omuzlarıma yüklediği sorumluluğu herzaman taşıdım onurumla...şanlı kavgamızla... GamzeM 11.12.2006, 14:36 ismimle problemim yok GAMZE..yakışıyor bana gamzelerimde var tamamalıyoruz birbirİmizi.fakat kavakli abim bana adımın asıl ışıl olması gerektiğini sölemişti :) :) çok güLüyormuşum dişlerimde ışıl ışılmış...Değiştirecem istek üzerine ismimi :):) AmA eğer bana sorsalardı ismin ne olsun die((öle bişi olamaz ama olsunn var sayıyoyruz)) EBRAR derdim.Anlamı ise özü sözü bir,dürüst... ÇaKıL 11.12.2006, 14:37 İsmim güzel ama benimle hiç bağdaşmıyor.İsmim uzun selvi anlamına geliyormuş öyle demişlerdi ama 1,59 luk boya uzun diyende vardır elbet. azeyy 11.12.2006, 14:39 aman sulu olmasın, gına geldi artık. kız olacağını söylemişmiydim sana. doktor kız gibi görüküyor dedi son gittiğimizde. birden ayaklarım buzgibi oldu. böyle olmasını istemezdim bilirsin ama istemdışı. buda erkek olsaydı iyi olurdu, dadından yenmezdi hani. ne hayaller kurmuştum halbusaki. "Atların oğlu Tarkan, Zeusun oğlu Herkül, Aratornun oğlu Aragorn –;yüzüklerin efendisinden- ve Silopyanın oğlu …;.. bu alemde bizde bir efsane olucaz savulun bire kafirler:))) " diyordum hatırladın mı?:bitmisbu: İşte bu durumda söyleceke tek cümle kalıyor kadınların gazabı:)) Silopyanın damadı derler artık alıştır kendini..Birde kız dememiştin ben kız gibi düşündüm nedense:) Chat gibi oldu burası özür dileriz arkadaşlar silopya arada mail at bari:) seyhunbey 11.12.2006, 14:39 ewet çok beğeniyorum ama bi sorunum var adaşim yok lütfen bi adaşimi bulurmusunuz :):) Niwan 11.12.2006, 14:42 İsmim Hasan Hüseyin ben çok beğeniyorum.beğenilmicek bir isim değil hatta çok şanslıyım iyiki Hasan Hüseyin.. can85 11.12.2006, 14:42 bende beğeniyorum ama çocukca bi isim bence he he can küçük çocuklar iiçin güzel bir isim ama büyükler için biraz küçük kaçıyor yanımda bi ek isim olmasını çok istiyordum. mesela : : doğancan .. alican .. mustafacan ... ahmetcan ... vb. gibi :D :D yener 11.12.2006, 14:44 Adımı çok beğeniyorum tabikide. Hem az bulunan bir isim. Dedem koymuş adımı yılbaşında doğduğum için yeni yılla ilgili bi isim olsun derken yeni falan derken yener olsun demiş. Rahmetli dedeme teşekkürler.:thumbup1: Alevimen 11.12.2006, 14:56 alevilik bölümünde açılmış, lütfen biraz daha dikkat edelim (topik açma yetkiniz alınmıştır). gerçi anket faydasız birşey olmuş. kazan. |