yorgol
17.04.2007, 23:36
günay mehmet sen hangi köylüsün arkadaş
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzincan / Çayırlı / Y.Çamurdere yorgol 17.04.2007, 23:36 günay mehmet sen hangi köylüsün arkadaş dilberaerzingan 18.04.2007, 15:32 slm kimsin seni cikaramadik:biggrin: yagmur12 18.04.2007, 15:37 mrb ben geldim. arkadaşlar geçen hafta Erzincan'daydım. karın dağlara yakıştığı başka bir yer olmaz herhalde. esence(keşiş), kaplı her taraf bembeyazdı sanki yeni gelin gibi masum ve pak. yağmur yağdıktan sonra toprağın kokusu, kuşların sesi öyle güzel bir seramoni olmuş ki sanki bir düğünde halay çekiyorsunuz. anlayacağınız erzincanım yukarı çamurderem her zamanki gibi çok güzeldi. tabii suyu unutmak olmaz buz gibi yapay soğutma aletlerine gerek yok. o kadar güzeldiki 1 haftalık bir rüya gibiydi.bu rüyadan uyanıp buraya gelmek zor oldu ama hayat bizi sürüklemiş buranın griliğine bir kere. yukarı çamurderem bir gelin olmuş bembeyaz. el sallar onu naçar bırakan sevenlerine hüzünlü ağlamaklı. Merhaba arkadaşlar. Silan çok güzel anlatmışsın Erzincan'ımızı, özlemim kat kat arttı. Şimdi dağlara bakarak bir türkü söylemek vardı. Şehrin taş binalarından uzak... Asii 19.04.2007, 23:50 mrb erzincan tercanlıyım arkadaşlar nasılsınız kusura bakmayın nette sorun vardı aranıza katılamadım üzgünüm Asii 19.04.2007, 23:55 babam erzincan Tercan ılıksu annem çadırkaya muhacır komu Asii 19.04.2007, 23:57 hoşgeldin yorgol aramıza yorgol 20.04.2007, 01:45 hoş bulduk günay sende hoş geldin aramıza Silan 22.04.2007, 18:35 mrb yorgol aramıza hoşgeldin fakat kim olduğunu bize yazarsan seviniriz. bu arada yazımı beğenmeniz çok hoşuma gitti. öncelikle sevgili abim dinçoya (bu arada öz abimdir) teşekkür etmeden geçemeyeceğim.inşallah bu sene gelirde doya doya hasret gideririz. hepinize kucaklar dolusu sevgiler. yagmur12 22.04.2007, 18:59 yağmur bizim konuştuğumuz kürtçe değil zazaca hem ben sana öğretirim bana sor yeter olurmu Tamam Tuncay sağol. Bundan sonra bende konuşacağım zazaca... Nasıl olacaksa artık, yanlış yanlış yazarım sizlerde düzeltirsiniz...:D yorgol 22.04.2007, 23:14 Tamam Tuncay sağol. Bundan sonra bende konuşacağım zazaca... Nasıl olacaksa artık, yanlış yanlış yazarım sizlerde düzeltirsiniz...:D ben sana öğretirim yağmur sen merak yapma :thumbup1: harşenli 26.04.2007, 17:13 Mabi xeyr. nasılsınız arkadaşlar, sitedeki çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim. Ehli beyt'i sadece ismiylede olsa dile getirmeniz taktire değer. Eğer isterseniz çalışmalarımızı hep beraber sürdürebiliriz. "Faydalanılmayan biligi,harcanmayan ve hiç kimseye hayrı dokunmayan define gibidir" (Hz: Muhammet (s.a.a) ) Hevinn 26.04.2007, 17:19 slm harşenli sen kimsin adın harşenlisin sanırım kimlerdensin dilberaerzingan 26.04.2007, 19:20 hosgeldin harsenli kimlerdensin Asii 26.04.2007, 23:40 hoşgeldin harşenli aramıza :001_rolle dilberaerzingan 27.04.2007, 12:36 günay mehmet bu arada sende caktirmadan bizim köye karistin ha,bazen yabanci kalirsin ama olsun:biggrin: Asii 27.04.2007, 15:35 benim için insanların nereli oldugu önemli deyil önemli olan insan olması ve aranızda istemiyorsanız katılmam sohbetinize ok ?? harşenli 27.04.2007, 17:07 Arkadaşlar ilginizden dolayı sizlere teşekkür ederim. Ayrıca siteye kayıt yaptırırken tanıdık bir simanın ismi lazımdı bende kimseyi tanımadığım için sitede ismi olan arkadaşlardan birinin ismini verdim. Kendisinden izin almadan böyle bir şeye kalkıştığım için özür dilerim. Arkadaşlar meclis bugün demakratik olmayan bir seçimin gündeminde toplanmış bulunmaktadır. Bu kanuda bize düşen sorumlulukların ne denli önemli olduğunu çok iyi bilmemiz lazım. Bunun en güzel örneğinin sandıkta vereceğimize eminim. Bu konudaki duyarlı tutumunuzdan dolayı sizleri saygı ile selamlıyorum. Bana gelince ben erenler eğitim ve kültür derneği ve erzincanlılar sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği gençlik kolları başkanıyım. Fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız ve alevilikle ilgili bize sormak istediğiniz bütün konular hakkında size yardımcı olacağız ben ve ekibim. Ayrıca sizdeğerli dostları vakfımıza ve derneğimize bekleriz. İsmimi şimdi açıklamak istemiyorum bu konuda ısrar etmeyiniz lütfen. Birde çamurdereli değerli arkadaşlarıma sonsuz sevgi ve selamlarımı sunarım. Bana o güzel günleri yaşattıkalrı için yorgol 27.04.2007, 21:56 benim için insanların nereli oldugu önemli deyil önemli olan insan olması ve aranızda istemiyorsanız katılmam sohbetinize ok ?? sakın sakın bole bi hisse kapılma bizim insanlarımız yapıcı hoş görülü sevecen ve dozt canlısıdırlar biz kimseyi dışlamayız hatta aramıza alır dost oluruz bunu bole bil aramızada hoş geldin nereden olduğun değil insan olduğun önemlidir tekrar hoş geldin aramıza Hevinn 28.04.2007, 01:01 benim için insanların nereli oldugu önemli deyil önemli olan insan olması ve aranızda istemiyorsanız katılmam sohbetinize ok ?? ya sakın sakı bizim arkadaş biraz pot kırmış oda ortama biraz espiri katmak istemiş kötü niyeli söylediğini sanmam her zaman sohbetimize katılabilirsiniz ne demek öyle şeymi olur topiğimiz herkeze açıktır Hevinn 28.04.2007, 18:24 ooo harşenli baya bir siyaset yapmıssın ben senin kim olduğunu anladım ama korkma ele vermem seni :biggrin: sekena rında harşenli 29.04.2007, 22:48 Bildiklerini bence saklamalısın. Ez rindu sima sekeni rindi, Ayrıca arkadaşlar yanlış anlamayın herhangi bir siyasi söylem söz konusu değildir. Sadece toplumsal duyarlılığımız bugünlerde daha önemli ölçülerde olması gerek. Ben bu konuda her alevi vatandaşının veya demokrasiyi savunan tüm bireylerin buna duyarlı olmasını arzu eylerim. Eser kam sonu heti devu AbdaLanLı 29.04.2007, 23:05 bende otlukbeli nasıkom köyündenim sanada slm dilberaerzingan 02.05.2007, 14:19 ya sakın sakı bizim arkadaş biraz pot kırmış oda ortama biraz espiri katmak istemiş kötü niyeli söylediğini sanmam her zaman sohbetimize katılabilirsiniz ne demek öyle şeymi olur topiğimiz herkeze açıktır esom anlatim tarzin biraz yanlis olmus ama neyse ben espri olsun diye söylemistim yoksa mehmet günayin aramizda olmasi bizi mutlu eder. dilberaerzingan 02.05.2007, 14:22 Harsenli metersi emser dewu bena piri ama veyve cinu.Klibi izledinmi tuk esta zeki girzigoldi.:biggrin: harşenli 02.05.2007, 21:22 Ez netersun aa tu tersena heralım. Zaten ben köye gitmiyorum o yüzden benim için sorun değil, hem tu kama ez tu nasnekun tuk çamurdererava,yoksa mosereva, zonimi nosenu ez neşkin yazmiskini ama sima baya musi. Neyse cumhurbaşkanlığı seçimi acaba istediğimiz gibi bir sonuç içinde oldumu, belki bunu ileriki zamanlarda göreceğiz. Arkadaşlar ben erenler gençlik başkanı olarak cem vakfı ve yöneticileri ve pirsultan Abdal derneklerini buradan sizlere şikayet etmek istiyorum. Bu her iki vakfın yaptıkları ileride alevi vataandaşlarına çok kötü olumsuz sonuçlar doğuracaktır.O yüzden bu iki vakfın şimdiki yöneticilerini uyarmamız gerekyor, bunlar bize yıllarca düşman olan ehli sünnet meshebine bizleri yönlendirmeye çalışıyor. son olarak aban platformu bunu resmen kanıtlamaktadır.Daha öncede cem vakfı başkanı sayın İzzettin Doğan.amerikada fettulah gülenle işbirliği yapmakla şuçlanıyor. Bunun dışında cem vakfındaki dedelerin çoğunun diyanetle işbrliği içinde oldukalrını duymaktayız. Bunlar çok acı şeyler arkadaşlar, Sinan ismindeki dedenin söylemleri bizi çok inçitmektedir. Biz Ehli beyt,inanç ve öğretilerine göre haeket etmemiz gerekirken bu arkadaşlar bizi yıllarca bize zulüm eden ehli sunneti örnek gösteriyorlar ve öyleki cem vakfının başkanı yazmış olduğu bir kitapta onları metetmektedir(mevlana sohbetleri). Yoksa yezitin bir zamanlar İmam Hüseyin(a.s) dediği(bugün kılıç zoruyla alamadık inancınızı ama yarın kendi ellerinizle teslim edeceksiniz) tezi doğrumu oluyor. Size sormak istiyorum bu gerçekmi rüyamı sizin kanaatiniz nedir? dilberaerzingan 03.05.2007, 15:42 ma ez cira biterser buko ez son.Dewu zaf kotaramivir. yorgol 03.05.2007, 18:07 ola ğarşencik tuk zaf siyaset kena yav biyo milletvekili tu yoksam ma nezanemi dinco024 03.05.2007, 22:19 loooo laze dallas yorgol rind vanu zaf siyaseti meki. ama tu hakliya ez sebikeri ? dilberaerzingan 04.05.2007, 15:16 Dinco sekena bira key sona dewu. harşenli 04.05.2007, 20:26 ero ejder oğlu sekena veng vazi bireyemi cutuna rinda doman rindi. Ma persnekena ez rozi tora perskun yorgol 05.05.2007, 10:08 ero ğarşencik ejder oğli kamu lo yorgol 05.05.2007, 19:12 http://www.haberler.com/ogretmen-servisi-sarampole-yuvarlandi-2-haberi/NİŞANLI Öğretmenleri Ölüm Ayırdı Erzincan'da Dün Meydana Gelen Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 3 Genç Öğretmen İçin Bugün Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü Önünde Tören Düzenlendi. Erzincan'da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 genç öğretmen için bugün Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki ilk cenaze töreni, Çayırlı'nın Balıklı Köyü İlköğretim Okulu'nda 2006 yılı Ağustos ayından bu yana asker öğretmen olarak görev yapan İngilizce öğretmeni Fevzi Rıza Duransoy (25) için yapıldı. Cenazesi, Erzincan Emniyet Müdürlüğü'ne ait cenaze arabasıyla Milli Eğitim Müdürlüğü önüne getirilen öğretmenin tabutu Türk bayrağına sarıldı. Cenazenin getirilişi sırasında genç öğretmenin meslektaşları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Aynı okulda görevli olan ve kazadan yaralı olarak kurtulan Emine Köksal ile yaklaşık 3 ay önce nişanlandığı ve evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenilen Fevzi Rıza Duransoy'un cenazesi okunan duaların ardından memleketi olan Konya'ya gönderildi. Milli Eğitim Müdürlüğü önündeki ikinci tören ise, Verimli Köyü İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görevli Ayşe Karakahya (26) ve Çayırlı Salık Meslek Lisesi'nde görevli Yeşim Gemici (35) için düzenlendi. Erzincan Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınarak cenaze arabalarıyla Milli Eğitim Müdürlüğü önüne getirilen iki bayan öğretmenin cenazeleri, meslektaşlarının omuzlarında taşıdı. Cenaze töreninde Vali Ali Güngör, gözyaşlarına boğulan acılı yakınlara başsağlığı dileğinde bulundu. Tabutları Türk bayrağına sarılan genç öğretmenlerden Ayşe Karakahya'nın da, Verimli Köyü İlköğretim Okulu'nda birlikte görev yaptığı okul müdürü Hüseyin Alp ile 1 ay önce nişanlandıkları öğrenildi. Cenazede uzun süre nişanlısının tabutu başında gözyaşı döken Hüseyin Alp, meslektaşlarının yardımıyla ayakta durabildi. Törende, öğretmenlerin özgeçmişleri okunduktan sonra saygı duruşunda bulunuldu. Ardından konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Yalçın, elim kazadan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirerek, "Maalesef çok kıymetli 3 meslektaşımızı kaybettik. Onlar bizim için eğitim şehididir" dedi. Milli Eğitim Müdürü Aydın Yalçın'ın konuşmasının ardından genç öğretmenler için dua okundu. Tören sonunda Vali Ali Güngör ve meslektaşları tarafından omuzlara alınan öğretmenlerin cenazeleri cenaze arabalarına konuldu. Ayşe Karakahya'nın cenazesi Antalya'ya, Yeşim Gemici'nin cenazesi de memleketi Karabük'e gönderildi. Cenaze töreninin ardından Ayşe Karakahya ile nişanlı olan Hüseyin Alp'in yakınları genç öğretmenin fotoğrafına sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Cenaze törenine Vali Ali Güngör'ün yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, Vali Yardımcısı Adem Keleş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Çimen, milli eğitim çalışanları, siyasi partilerin temsilcileri ile Çayırlı ve Erzincan'dan çok sayıda vatandaş katıldı. (İS-ÖZ-Y) (İhlas Haber Ajansı) 2 saat önce.. [798565] Konya'da Kadeh Operasyonu Erzincan Trafik Kazasında Hayatına Kaybeden Öğretmenlerine Ağladı Öğretmen Servisi Şarampole Yuvarlandı İstanbul'dan 70 Milletvekili Seçilecek Genel Seçimlere 21 Siyasi Parti Katılıyor Hevinn 05.05.2007, 21:17 evet yorgol çok üzücü bir olay ölen öğretmenlerimize Allahtan rahmet dilyorum sanırım biri esperekte öğretmenlik yapıyomuş diyerleri balıklıda her nerde olursa olsun genç yaşta ölmek zordur be yorgol alonso 06.05.2007, 00:58 yazık valaha. yorgol 06.05.2007, 01:56 arkadaşlar bu haber ne kadarda üzücü olsada sizible paylaşmak istedim gerçekten yürek parçalayan bi haber 3 genç öğretmenimiz daha gençliğinin baharında vede nişanlılar evlilik pilanları yaparken bole dikkatsizlik sonucu kötü bi kaza sonucu vefat etmeleri çok üzücü ailelerine baş sağlığı diliyorum allah rahmet eylesin başımız sağolsun dinco024 07.05.2007, 03:05 Dinco sekena bira key sona dewu. cene dilbera erzingan ez nezanon key son dewe.... hak zanenu!!! ma tu, tu sona emser ? zümik sona? dilberaerzingan 07.05.2007, 12:30 cene dilbera erzingan ez nezanon key son dewe.... hak zanenu!!! ma tu, tu sona emser ? zümik sona? Evt gidecem galiba haziran sonunda, zümrelde o zaman gidecek.Tuk bi somu ware gene yayla yolu nerden asari dinliyek orda:biggrin: harşenli 08.05.2007, 15:03 hep böylemi devam edecek hayatınız. Sürekli bir şeylerin özlemini çekerekmi sürecek.Bence artık bazı şeyleri geride bırakmak lazım, artık hayatın gerçeğini anlamak lazım. sizleri böyle duygusal görmek etkileyici ama sonu olmayan bir durum bu, tabiki özlem güzel şey ama bu kadarı fazla. Notları okurkende hep aynı duygula ifade edilmiş, hep aynı hasret dile getirilmiş, sizin için en önemli şey yaşamayı sadece orayla sınırlı brakmamaktır. Bir yerde büyük insanların küçük gölgeleri oluşuyorsa o yerde güneş batmış demektir. dinco024 08.05.2007, 22:19 looo lazi dallas zaf edebiyat parcelemis meke!!! insanin memleketine özlemi, ihtiyac duymasi ekmege suya ihtiyac duymasi gibidir. vazgecilmez... sen bu süslü laflarini kendine sakla, ha eger bu tür seyleri okumak istemiyorsan birdaha camurdere topigine girme, bak özellikle söylüyorum camurdere topigine... bizim kapimiz herkese tabiki sanada acik ama sen kendin sikilyorsan kimse seni zorla getirmez. dinco024 08.05.2007, 22:25 ha ayrica her insan kendine özel gerekcesi ile gurbette ve bu sebepten dolayi dogal olarak memleket özlemi cekiyor. eger senin bununla ilgili bir caren varsa yani herkezin memlektinde herkeze is yeri , ev, sosyal imkanlar, okul , hastahane vb. gibi seyleri temin edebilirsen sana söz ilk önce ben dönecegim camurdereme hemde seve seve.... bu yüzden sen en iyisi duygulari ile dalga gectigin insanlardan özür dile ve bir daha süslü laflarla farkinda olmadan kalp kirma!!!!!!!! dilberaerzingan 09.05.2007, 12:22 Bence tüm insanlarin birseylere hep özlemi vardir,bizde dogal olarak o topraklarda dogduk orda gecti cocuklugumuz,orda gecti yasamimizin en güzel günleri bu yüzden bu özlem hep bizimle devam edecek.Tabi yüregi kati insanlarda vardir hicbirseyi umursamayan onlarda bildigini yapsin.Demek istedigin burda sadece özlem degil birazda politika yapalimsa onuda yapariz.Bu topik her konuya acik,maksat insanlarimizin yararina birseyler yapmaksa seve seve yapariz tabi... Hevinn 09.05.2007, 12:39 ere nu çı tartışmau :o arkadaşlar burası çamuredere topiği adı üstünde çamurdereden bahsedicez tabiki pegojiden,bıbılıktan,dere vorimden,dere xırabiden :biggrin:dilberaerzingan tu key yena da bi tu xoterama vir dilberaerzingan 10.05.2007, 16:07 selam bizimkilerr neyapiyorsunuz,nerelerdesiniz.arkadaslar bizim köyün klibindeki müzigi bozagalilarda kullanmis,ama kim neyaparsa yapsin görünen köy kilavuz istemez....:thumbup1: alicem 11.05.2007, 11:29 evt dilberaerzingan gördüm klibi bizim müziği kulanmışlar:)aslında klıp güzel olmuş,keşke başka müzik koysaymış ama çamurderenin kliplerini geçme şansı yok yorgol 12.05.2007, 23:44 arkadaşlar bu gün erzincan da bi gece düzenlendi tunceli deki yaşlılar yurdunun yapı için yardım amaçlı çok güzel di valla su tv deydi bir birimize herzaaman destek olalım elele kolkola yürüyelim hep beraber omuz omuza ismailgokhan 13.05.2007, 00:17 Ben Çamurdereyi bilmem ama bir gün giderim inşallah Benim Anne tarafı Çamurdereli soyadları İlhan bu arada resimler için teşekkür ederim en azından dede toprağını görmüş olduk Hevinn 13.05.2007, 00:30 Ben Çamurdereyi bilmem ama bir gün giderim inşallah Benim Anne tarafı Çamurdereli soyadları İlhan bu arada resimler için teşekkür ederim en azından dede toprağını görmüş olduk hoşgeldin ismail öncelikle annen kesin aşağı çamurderelidir çünkü bizim köyde ilhan soy ismi yok sanırım ismailgokhan 13.05.2007, 00:33 hoşgeldin ismail öncelikle annen kesin aşağı çamurderelidir çünkü bizim köyde ilhan soy ismi yok sanırım Hoşbulduk evet sanırım Aşağı Çamurdeli olmalı öyle hatırlıyorum yinede sorar buraya yazarım... harşenli 13.05.2007, 01:43 Sevgili kardeşim dinçer tabiki insanın kendi doğup büyüdüğü yerleri sevmesi doğanın ve tabiatın bir kanunudur benim sizlere söylemek istediğim sadece ölçülü olmasıdır. Taktir edersinizki bu sizin sosyal çevrenizdir istediğiniz şekilde bunu ifade edebilirsiniz. Kimseninde size bu konuda herhangi bir husumeti olmaz ama yine de ben özür dileyecek bir saygısızlıkta bulunduğumu sanmıyorum. Gerek sizler gerek ben bu konunun önemini gayet iyi bilmekteyiz. O yüzden sizleri saygıyla selamlıyorum. inşallah ne demek istediğimi daha iyi anlamışsınızdır. yorgol 13.05.2007, 02:06 dinçer sen neden bu kadar sert konuşmuşunki sinan a sinan bizim arkadaşımız belki bize nazı geçmiş diye ole konuşmuş olamazmı hem bu kadar tavır almaya ne gerek var yani burda hepimiz biriz kardeşiz dinçer senin tavrında biraz sert açıkçası dinco024 13.05.2007, 16:40 Sevgili kardeşim dinçer tabiki insanın kendi doğup büyüdüğü yerleri sevmesi doğanın ve tabiatın bir kanunudur benim sizlere söylemek istediğim sadece ölçülü olmasıdır. Taktir edersinizki bu sizin sosyal çevrenizdir istediğiniz şekilde bunu ifade edebilirsiniz. Kimseninde size bu konuda herhangi bir husumeti olmaz ama yine de ben özür dileyecek bir saygısızlıkta bulunduğumu sanmıyorum. Gerek sizler gerek ben bu konunun önemini gayet iyi bilmekteyiz. O yüzden sizleri saygıyla selamlıyorum. inşallah ne demek istediğimi daha iyi anlamışsınızdır. sevgili sinan seninde bildigin gibi aska sevgiye hudut cizilmiyor, sen neden hala bir sinir cizmeye ugrasiyorsun... birak insan lar özlemini sevgisini istedikleri kadar dile getirsin zaten esomun da dedigi gibi burasi camurdere topigi elbette burda camurdereye olan sevgi ve hasret dile getirilecek, sen ne bekliyordun ? benim söylemek istedigim de bu.... yorgol umarim bu cevaptan sende birseyler anlamissindir!!! yani tepkimin neden bu sekilde ( senin tabirinle SERT) oldugunu! yorgol 13.05.2007, 22:47 dinçer ben tuncay tanıdınmı bu kadar tartışma yeter artık bu konuyu kapatınnn harşenli 14.05.2007, 23:12 Evet bence de artık konuyu kapatmak lazım. Sizlere şimdiden iyi tatiller, benim yerimede eğlenin benden selam söyleyin oralara. Benim yerimede bılbılıktan su için bir kadehte benim yerime atın orda. dinco024 15.05.2007, 00:10 ha söyle lazi dallas bizseni, birak camurdere topigini, camurdereli saymistik bagrimiza basmistik ama senin bizim camurdere sevgimizi laf söylemen acikcasi zoruma gitti.. tabiki elbette senin herzaman yerin hazir bilbilikta firsat bulursan sende gel!!! packerd byeeeeee Silan 17.05.2007, 11:34 bir özlemdir çamurdere... doyamazsın toparığına, suyuna. her rüzgarda, her kuş cıvıltısında anılar sarar dört bir yanımı çamurderem gelir yine aklıma. çocukluğumun saflığını emanet bıraktım çamurdereme. saklasında, birgün gelirde ona kavuştuğumda geri alayım diye. çamurdere bir sevdadır... her ayrılıkta ardından baka kalır hüzünle. her gece her sabah bekler sevenlerini çamurdere. aşk sadece yaşanmaz iki kişi arasında anaya, babaya, kardeşe duyulan aşk gibidir ÇAMURDEREYE duyulan aşk. çamurderem özgürlüktür... her aklıma geldiğinde bu siyah griliğin içinde yüreğimi bir ferahlık kaplar. özgürüm derim kendi kendime. çamurderem sen benim vazgeçilmezimsin... zamanlar 17.05.2007, 13:15 Merhaba, bende Cayirlida dogmusum! Hevinn 17.05.2007, 16:02 bir özlemdir çamurdere... doyamazsın toparığına, suyuna. her rüzgarda, her kuş cıvıltısında anılar sarar dört bir yanımı çamurderem gelir yine aklıma. çocukluğumun saflığını emanet bıraktım çamurdereme. saklasında, birgün gelirde ona kavuştuğumda geri alayım diye. çamurdere bir sevdadır... her ayrılıkta ardından baka kalır hüzünle. her gece her sabah bekler sevenlerini çamurdere. aşk sadece yaşanmaz iki kişi arasında anaya, babaya, kardeşe duyulan aşk gibidir ÇAMURDEREYE duyulan aşk. çamurderem özgürlüktür... her aklıma geldiğinde bu siyah griliğin içinde yüreğimi bir ferahlık kaplar. özgürüm derim kendi kendime. çamurderem sen benim vazgeçilmezimsin... ooo çena xal tuk hau biya şairi :biggrin: güzel olmuş ere tu kottera veng vas bırıya tora :wink: yorgol 17.05.2007, 17:37 silan şiirin güzel bizimle paylaştığın için tşkrlr ellerine sağlık merhaba zamanlar aramıza hoş geldin dilberaerzingan 17.05.2007, 20:46 Silancim cok güzel yazmissin dogru diyosun memleket sevdasi hic bir sevdaya benzemez hersey gecer o sevda gecmez,bir bitki bile alistigi topraktan baska yerde yasayamaz.Yüregine saglik. Silan 18.05.2007, 11:10 tşk ederim dilbercim. desteğin için ve içtenliğin için... yorgol 18.05.2007, 12:08 27 mayıs günü inönü stadında gerçekleşecek olan cem evlerine destek konserine gideniniz varmı Hevinn 18.05.2007, 12:16 tşk ederim dilbercim. desteğin için ve içtenliğin için... ere biz içden deyilmiydik çena xal:biggrin: 27 mayıs günü inönü stadında gerçekleşecek olan cem evlerine destek konserine gideniniz varmı o gün düyün var yorgol Silan 18.05.2007, 13:37 korey tuk içten bi. torak zaf zaf teşekkür kon gülo.. erey veyve kamu? halilyaskabak 18.05.2007, 13:43 slmlar herkese bundan yaklaşık 10 sene önce bir ziyaret yeriniz vardı oraya gelmiştim ismini unuttum şimdii sizleri burda görünce çak sevindim yukarıçamurdere çok güzel bir köy kendinize iyi bakın.. dilberaerzingan 18.05.2007, 15:09 Demek öyle halil sen nerelisinki evt bi ziyaretimiz var gercekten güzel. yorgol 18.05.2007, 15:24 esom düğün kimin Silan 18.05.2007, 18:52 erey esey weywe kamu nu weywe? Hevinn 18.05.2007, 18:55 korey tuk içten bi. torak zaf zaf teşekkür kon gülo.. erey veyve kamu? ere gülo veyve yeminu :biggrin: lazı beyenau esom düğün kimin beyhan ablanın oğlunun sünneti var:turned: harşenli 20.05.2007, 18:50 merhaba arkadaşlar pazar günü saat 10:00 da erzincanlılar kül. yard. ve day. derneğinde gençlik sorunlarını görüşmek üzere bir kahvaltı düzenlenecektir.İlgilenen arkadaşlarımızı bekliyoruz. Ayrıca 9 haziranda esenkent rıfat ılgaz tiyatro merkezinde konser verilecek erenler cem vakfı tarafından gelmek isteyen arkadaşlarımız bilet temin için bana baş vurabilirler. Katılan sanatçılar sebehat akkiraz, Emre saltık ve konuk sanatçılar. gençlik komisyonu başkanı sn: SİNAN ÇAKMAK ekrekli_eren 20.05.2007, 19:11 slm canlar bende yeni sayılırım siteyee yorgolun yiğeniyim benide aranıza kabul ederseniz sevinirim anne tarafı şenlik babadır ama nerdeyse y.çamurderenin hepsini tanırım yani :):):) EREN izm 20.05.2007, 19:38 slm canlar bende yeni sayılırım siteyee yorgolun yiğeniyim benide aranıza kabul ederseniz sevinirim anne tarafı şenlik babadır ama nerdeyse y.çamurderenin hepsini tanırım yani :):):) hoşgeldin kardeş aramıza :) roja södir 20.05.2007, 21:39 ere gülo veyve yeminu :biggrin: lazı beyenau beyhan ablanın oğlunun sünneti var:turned: merhaba esom naılsın ben şenlikliyim seninlen tanışıyomuyuz çamurderenin resimlerini nasıl kaydettin ben atilla:surrender zamanlar 20.05.2007, 21:43 @esom: Konustugunuz dil Kürtcemi, zazami, kirmancimi? hangisidir? danke Hevinn 20.05.2007, 22:46 slm arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz aramıza evet zamanlar konuştuğumuz zazaki dinco024 20.05.2007, 23:40 slm arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz aramıza evet zamanlar konuştuğumuz zazaki "dersim kürtcesi" kuzen, bizim konustugumuz dil zazaca degil... zamanlar 20.05.2007, 23:56 "dersim kürtcesi" kuzen, bizim konustugumuz dil zazaca degil... birisi kürtce konusursa öbürsüde zazaca kendilerini anlarmilar (türkcem berbet, sorry)? Hevinn 21.05.2007, 00:29 "dersim kürtcesi" kuzen, bizim konustugumuz dil zazaca degil... doğrudur abim :biggrin: yorgol 21.05.2007, 00:59 eren ve atilla yegenler hoş geldiniz bizim köye esem amma sevenin varmış senin ne güzel seveninin olması dinco024 21.05.2007, 01:40 doğrudur abim :biggrin: sevgili kuzenim sakin yanlis anlama ben sadece bir düzeltme yapmak istedim... eger kirdiysam özürdilerim! dinco024 21.05.2007, 01:50 birisi kürtce konusursa öbürsüde zazaca kendilerini anlarmilar (türkcem berbet, sorry)? ZAMANLAR bildigim kadari ile bizim konustugumuz dil yani dersim kütcesi asimile olmus bir dil yani latince, farsca, kürtce ve türkce karmasindan türe gelmis bir dil... yani uyumlu kelimelerde var uyumsuzlarda yöreye göre degisiyor! bingölün bazi yerleri, tunceli, sivas ve erzincan`da da bizim cayirli civarindaki alevi köyleri bizim dili konusuyorlar hatta tanidigim siverekli bir abim var o kunustugu zaman büyük bir bölümünü anlayabiliyorum! ama asil dil kürtce dir bu zazaca veya kirmanca vs. bunlar kürtceden bozmadir. zamanlar 21.05.2007, 02:02 ZAMANLAR bildigim kadari ile bizim konustugumuz dil yani dersim kütcesi asimile olmus bir dil yani latince, farsca, kürtce ve türkce karmasindan türe gelmis bir dil... yani uyumlu kelimelerde var uyumsuzlarda yöreye göre degisiyor! bingölün bazi yerleri, tunceli, sivas ve erzincan`da da bizim cayirli civarindaki alevi köyleri bizim dili konusuyorlar hatta tanidigim siverekli bir abim var o kunustugu zaman büyük bir bölümünü anlayabiliyorum! ama asil dil kürtce dir bu zazaca veya kirmanca vs. bunlar kürtceden bozmadir. Ach dinco danke, grad erst sehe ich, Du bist ja auch aus deutschland, sehr schön, demnächst bombardiere ich Dich mit derartigen Fragen:w00t: viele grüße dinco024 21.05.2007, 02:51 Ach dinco danke, grad erst sehe ich, Du bist ja auch aus deutschland, sehr schön, demnächst bombardiere ich Dich mit derartigen Fragen:w00t: viele grüße :confused1 mach mir kein angst bitte!!! zamanlar 21.05.2007, 12:10 :confused1 mach mir kein angst bitte!!! Ohhhhh, bloß keine Angst, ich tu Dir nichts!:surrender halilyaskabak 21.05.2007, 14:47 Demek öyle halil sen nerelisinki evt bi ziyaretimiz var gercekten güzel. dilberaerzingan ben çankırılıyım sizin köye 1 kere geldim ziyaretinize sağlıcakla kalın:biggrin: dinco024 21.05.2007, 15:36 dilberaerzingan ben çankırılıyım sizin köye 1 kere geldim ziyaretinize sağlıcakla kalın:biggrin: merhaba halil sefa geldin hos geldin ama merak ettim nasil oldu da yolun ta cankiridan bizim oralara düstü ? pegoji 21.05.2007, 20:23 mabı xer sarı çamurdere sıma sekeni rındi beri şimi bılbılıktı bismimi Silan 22.05.2007, 11:40 mabı xer sarı çamurdere sıma sekeni rındi beri şimi bılbılıktı bismimi tu xerama. tu kama breemi? :thumbup1: dilberaerzingan 22.05.2007, 12:02 Pegoji xerama sekena rinda,maaa simenaa:biggrin: cira nesona pegojidi hega nedena ari. Silan 22.05.2007, 14:51 Pegoji xerama sekena rinda,maaa simenaa:biggrin: cira nesona pegojidi hega nedena ari. dilberi rınd va. çıra nesona hega arenedana. çımımı tori vejiyu zuk simenu teu teu :14: . unca xerama breemi. dilberağu tu sekena rında. çe bekeda ezik neson dewe. tu verimarak bi feteli. veji jaaraser, verimarak ronşi. derg derg şerbiki. tu zaf zaf paçkon gülo.:sad: dilberaerzingan 23.05.2007, 11:48 Cene silan tuk bi hin nebenu hora dewedi kes nemend.Bi beka somi waru emser.ezik tu packon katixoki.by Hevinn 23.05.2007, 13:20 Arkadaşlar yaylamızın güzel bir resmini ekliyorum eminim hepiniz özlemissinizdir o günleri http://img408.imageshack.us/img408/5223/138sg3.jpg dinco024 23.05.2007, 16:59 hemde nasil özledik kuzen yüregine ve emegine saglik!!! alicem 23.05.2007, 21:14 çok güzel bir fotoğraf emeğine sağlık kardeşim Silan 24.05.2007, 11:01 canım kuzenim bu bizimki tarif edilemez bir özlemdi. öyle ii geldiki bu resim ellerine sağlık çok güzel olmuş.:( mavi boran 24.05.2007, 12:00 esra abla bende gitmek istiyorum oraya.harika bir yayla.bu yaz ne de olsa gideceğiz oraya sanırım.kesin gideriz. ekrekli_eren 24.05.2007, 17:31 esom valla tekkelimeylee rındek biyuu ellerine sağlık ellerin deert görmesin özlemişiz erzincan yaylalarını bakınca insanın gözleri doluyor gerçekten Silan 25.05.2007, 18:09 erey çeneney sıma şi kot? dilberaerzingan 25.05.2007, 18:46 Esom resmi görünce icim sizladi ne güzeldi o günler bu arada bizim ford traktörde cikmis,onuda özledim azmi gezdik onunla:biggrin: Silan cano ez itaro tu kotya.Resmi cekende güzel cekmis.Neyse görüsürüz arkadaslar. Hevinn 25.05.2007, 19:20 evet dilberaerzingan senin dörtlüğünde olduğu gibi hayatın engüzel günleri o şiirde resimlerde kalmış:biggrin: vay vay kıle bo ma şiyeni vare ma şiyeni jaru tevvv diyar diyar feteliyeni git ara bul getir pegojiyi yerinden sök getir :biggrin: yorgol 26.05.2007, 12:24 esom eline sağlık çok güzel resim harikasın nerden buldun bunu bole varsa daha koysana resim pegoji 26.05.2007, 16:23 ya ya ya derdi sımaki gıranu :biggrin: hakiki_pegoji 27.05.2007, 14:43 mabı xeyr domananı çamurdere. lo pegoji tu kama,namımı tu çıra tirane.dızdeyn mekı. dinco024 27.05.2007, 15:05 sayin pegojiler en iyisi siz ikinizde kim oldugunuzu aciklayin hep beraber bilelim... dilberaerzingan 27.05.2007, 22:19 Hakiki pagoji tu kama bira hadi pegijiyi taniyom ama seni cikaramadim.Neyse sende hosgeldin... Hevinn 28.05.2007, 00:50 hayda şimdi iki pegojimi oldu :biggrin: hadi diğer pegojiyi tanıyozda peki sen kimsin hakiki pegoji :biggrin: hakiki_pegoji 28.05.2007, 01:28 A pegojiyi i bin tersancıki ezık naskon. jüyidi budela niyu? Silan 28.05.2007, 11:09 A pegojiyi i bin tersancıki ezık naskon. jüyidi budela niyu? arkadaşlar bende ismimi özhakiki pegoji olarak değiştirmeye karar verdim.:11: sen kimsin hakiki pegoji?bize en azından kim olduğuna dair bir ipucu ver. dilberuğu sekena rında?esom dün düğün güzel geçtimi? hepinize kucak dolusu sevgiler. Hevinn 28.05.2007, 12:36 arkadaşlar bende ismimi özhakiki pegoji olarak değiştirmeye karar verdim.:11: sen kimsin hakiki pegoji?bize en azından kim olduğuna dair bir ipucu ver. dilberuğu sekena rında?esom dün düğün güzel geçtimi? hepinize kucak dolusu sevgiler. gülo sekena veyve rınd bi nozon u pegojiyi bin kamu ma oynatmıskenu :biggrin: Silan 28.05.2007, 14:45 gülo sekena veyve rınd bi nozon u pegojiyi bin kamu ma oynatmıskenu :biggrin: ez rındu gülo tu çuturna? çe u kamu çe?juk hakiki pegoji vanu ğora.:uhhm: tu zaf zaf paçkon çena amik. Hevinn 28.05.2007, 15:42 ez rındu gülo tu çuturna? çe u kamu çe?juk hakiki pegoji vanu ğora.:uhhm: tu zaf zaf paçkon çena amik. valla çene xal ezik nazanon nu pegojiyi hakiki kamu:biggrin: bra tukama tubı hızır kena :biggrin: silan gülo ezik tu zaf zaf paçkon Hevinn 28.05.2007, 17:10 KÖYÜM Ellere dost bize küser oldun seni bıraktık diye baharda kış oldun her zaman yollararımızı gözler oldun yinede sana gelemedik köyüm gurbet savurdu bizi yaban şehirler eller anlamadı bizi özlemimiz hep yürekte ne bıraktıklarımız kaldı ne dede ne nene yinede sana gelemedik köyüm Gurbetin derdi zordur hiç çekilmez ficeğin açmassa senin baharda gelmez tohumlar bile bize küsmüş arpa biçilmez yinede sana gelemedik köyüm esom pegoji 28.05.2007, 23:33 ero hakiki pegoji auku dızdu ğora belliyu harşenli 29.05.2007, 00:23 nika doamanima riyi pigojira daniperi. Lo reynak milet ebi sima huyunu adiri simari nero seva tari (gökmen) tu tau naşina. Eki vosa mari xeberi burusni hakiki_pegoji 29.05.2007, 01:02 ero hakiki pegoji auku dızdu ğora belliyu ero pegoji, su apımı fikretra perskı pegoji i kamyu.çi kari tu esti itadi,su devodi voe sekerra piya koudu düzüdü bifeteli.tuki nosena ez son fetelin. ma domanani devoma,hele vazı mara emser kam sonu devoee?tersancıkı emser veyvek çinu. hakiki_pegoji 29.05.2007, 01:07 nika doamanima riyi pigojira daniperi. Lo reynak milet ebi sima huyunu adiri simari nero seva tari (gökmen) tu tau naşina. Eki vosa mari xeberi burusni Loo riyı şaa tu savana. dinco024 29.05.2007, 01:52 esom a :kuzen siirin mükemmel yüregine saglik!!! ayrica artik su pegojiler kim oldugunu söylesin de bir bakalim pegoji ismin hakeden kimdir? benim tanidigim 3 kisi var bu ismi hakkeden gerisi bos... erdinc ( cimi vizig), sedat (xozo) ve fikret amca.... siz pegojiler eger bunlardan ücü degilseniz lütfen bu nicki iptal edin lütfen!!!! neden: bu adamlar nerdeyse gününün cogunu orda gecirseler genede bikmazlar.... Hevinn 29.05.2007, 12:39 esom a :kuzen siirin mükemmel yüregine saglik!!! ayrica artik su pegojiler kim oldugunu söylesin de bir bakalim pegoji ismin hakeden kimdir? benim tanidigim 3 kisi var bu ismi hakkeden gerisi bos... erdinc ( cimi vizig), sedat (xozo) ve fikret amca.... siz pegojiler eger bunlardan ücü degilseniz lütfen bu nicki iptal edin lütfen!!!! neden: bu adamlar nerdeyse gününün cogunu orda gecirseler genede bikmazlar.... teşşekkürler abicim pegojiler çoğaldı desene biriniz bari bılbılık,dere vorim dere ğırabi yapsaydınız :biggrin: heran aramıza bılbılıkta katılabilir desenizde:biggrin: hakiki_pegoji 29.05.2007, 15:46 :thumbup1: hakiki_pegoji 29.05.2007, 15:47 esom a :kuzen siirin mükemmel yüregine saglik!!! ayrica artik su pegojiler kim oldugunu söylesin de bir bakalim pegoji ismin hakeden kimdir? benim tanidigim 3 kisi var bu ismi hakkeden gerisi bos... erdinc ( cimi vizig), sedat (xozo) ve fikret amca.... siz pegojiler eger bunlardan ücü degilseniz lütfen bu nicki iptal edin lütfen!!!! neden: bu adamlar nerdeyse gününün cogunu orda gecirseler genede bikmazlar.... :thumbup1: alicem 29.05.2007, 21:46 esom kardeşim şiirin çok güzel yüreğine sağlık. Bu arada tanımasamda bende merak ettim pegoji'leri:001_rolle harşenli 30.05.2007, 00:45 Ero çimi vızık riyi şa kamu ezu yoksa apitu nejatiyu. Ez unca teya sipeu tu tavu pancar vord tu pigojidi. Key yena nu hete ez rey a fırnatu boncini ez tu gökmenna vun tee torideru ekrekli_eren 30.05.2007, 14:09 Tuncay Dayiii Youtube Gİrr Oldumu İzlee Süper BİŞeyy ekrekli_eren 30.05.2007, 14:10 Canlar Ben Youtube Bİ Fİlm Ekledİm Şenlİk Babayi Gösterİyorr İzlemek İstersenİz Fİdancİk Yazin Orda çikiyorr Ama çok Güzel Oldu Kanimca :):):) Hevinn 30.05.2007, 14:33 Canlar Ben Youtube Bİ Fİlm Ekledİm Şenlİk Babayi Gösterİyorr İzlemek İstersenİz Fİdancİk Yazin Orda çikiyorr Ama çok Güzel Oldu Kanimca :):):) izledim sizin köyün manzarası çok güzel aslında daha iyi resimler koyabilirdin yinede güzel olmuş emeğine sağlık dinco024 30.05.2007, 22:38 kidemi tore meru hini cimi vizig cira nevana tuyu, hakiki pegoji yakisir sana kuzen, ama bu pegoji kim birde onu bilsem oda galiba gökmen ha... oda hak sahibi sayilir pegojiye ama kardes hakkini yani sedatin ahkini kullanarak, tabiki xozo izin verirse!!! hakiki_pegoji 31.05.2007, 13:26 kidemi tore meru hini cimi vizig cira nevana tuyu, hakiki pegoji yakisir sana kuzen, ama bu pegoji kim birde onu bilsem oda galiba gökmen ha... oda hak sahibi sayilir pegojiye ama kardes hakkini yani sedatin ahkini kullanarak, tabiki xozo izin verirse!!! eyvallah dinçom,böyle benim kim olduğumu sizin bulmanız daha hoş oldu.ben de diğer pegojinin gökmen olduğunu tahmin ediyorum.artık deşifre olduğuma göre, herkese tekrardan selamlar diyorum... dinco024 01.06.2007, 00:40 eyvallah dinçom,böyle benim kim olduğumu sizin bulmanız daha hoş oldu.ben de diğer pegojinin gökmen olduğunu tahmin ediyorum.artık deşifre olduğuma göre, herkese tekrardan selamlar diyorum... lo lo pegoji yi bin paxiru, gökmen niyu !!! ben de öyle sandim... hakiki_pegoji 01.06.2007, 00:53 :) evet öyleymiş. hakiki_pegoji 02.06.2007, 02:04 ne loo ma ama millet peri rema.hevvvvv kes keseynekenu... pegoji 02.06.2007, 02:08 yaya ke pers mekı ma sekımı hay pegoji 02.06.2007, 02:09 sıma kotteri sarı çamurdere beri şimi jarı dinco024 03.06.2007, 13:48 lo pegojiler siz geldiniz millet sizden korktu ve kacti..... hahaha ne ugursuz heriflersiniz (saka). ero pegojiler bu sene ikinizde köye gidin ha 7. ayin sonuna dogru.... harşenli 04.06.2007, 00:44 merhaba arkadaşlar nasılsınız. Arkadaşlar esenyurta yakın olan arkadaşlar varsa cumartesi günü erzincanlılar derneği ve öncü kuruluşların bir basın açıklaması olacaktır. İçeriği daha ilerici bir demokrasi için ve esenyurtaki nazım hikmet kültür merkezinin neden değiştiğini ve 75 yıl parkının neden isim değişikliğine uğradığını bunlara cevap aramak için bir basın açıklamasın olacaktır.Erzincan derneğini ttemsilen gençlik başkanı olarak ben yapacağım tüm basın ve medya kuruluşları orda olacaktır. ilgili tüm arkadaşlara duyurulur. Lütfen bu tür konulara biraz duyarlı kalmak gerekir. Tek başına mücadele vermek bir şey değiştirmez bazı konularda güç birliği oluşturmak lazım. sizleri selamlıyorum....! pegoji 04.06.2007, 20:14 siyaseti anu layık mı vorda ğelesit alonso 05.06.2007, 00:54 hehe selamlar abiler. hakiki_pegoji 05.06.2007, 01:37 vayy cinoo!!selam sana da. Silan 05.06.2007, 15:12 lo sima ama itka qe kes nemend.çeneki dewema peri rema. qıdam sımarı meru loooo. gülo dilber sekena?tu sekena gülami(esom)? ero sarı pegoji sıma unca xerama. yorgol 05.06.2007, 15:55 bu pegojiler kim biri bana solesin bakalım dilberaerzingan 06.06.2007, 12:34 mabi xeyr sari dewama,silan ma seker kes müsade ma nedanuki keseykimi hataki sira beru ma.Sima sekeni rindi,zeki esi nevana ju bar name estu,peari,dereworim,calacirit,heniyigerin:biggrin : hakiki_pegoji 06.06.2007, 14:44 lo sima ama itka qe kes nemend.çeneki dewema peri rema. qıdam sımarı meru loooo. gülo dilber sekena?tu sekena gülami(esom)? ero sarı pegoji sıma unca xerama. ya ya ke persmeki silan,ma milletra sekerda hevv. xeyr gabul olsun. Hevinn 06.06.2007, 15:12 yaya sıma milletik perna adırı sımarı hayn:biggrin: Hevinn 06.06.2007, 16:44 silan gülo ez rındu tu sekena harşenli 08.06.2007, 01:49 ero pigoji nu siyasetimi cira tori zor yenu sale xideyemi tori beru, meşti miting estu tuk bi perpiya halayı oncemi esenyurtti miting estu, gökmenima tau naşınu o layık xerbiyi kenu sekenu lo gökmen ez lavutoderu. ğora dinceri ma herki şiyi mara dür mend bıra nozinki ma ciri sekerd hele vazi bıra Yabangülü 08.06.2007, 16:51 merhaba ben erzincan tercanlıyım ama annem sizin köyden ve annemin köyüden birilerin tanımak isterim şahsen ben medine Hevinn 08.06.2007, 19:04 merhaba ben erzincan tercanlıyım ama annem sizin köyden ve annemin köyüden birilerin tanımak isterim şahsen ben medine kesin aşağı çamurderdedir annen bizim köyden olsaydı kesin tanırdık çünkü küçük bir yer bizim köy ama yinede aramıza hoşgeldin medine:wink: Yabangülü 08.06.2007, 19:07 kesin aşağı çamurderdedir annen bizim köyden olsaydı kesin tanırdık çünkü küçük bir yer bizim köy ama yinede aramıza hoşgeldin medine:wink: hayır annem yukarı camurdereli dursun polatın kızı hanım kızıyım Hevinn 08.06.2007, 19:12 hayır annem yukarı camurdereli dursun polatın kızı hanım kızıyım aa tamam sen malik,erdal abilerin yiğeni oluyosun sanırım ok kusura bakma aramıza hoş geldin Yabangülü 08.06.2007, 19:21 aa tamam sen malik,erdal abilerin yiğeni oluyosun sanırım ok kusura bakma aramıza hoş geldin evet öyle oluyor hoşbulduk siz tanıyabilirmiyim:rolleyes: Hevinn 08.06.2007, 20:48 tanışırız yabangülü nasıl olsa sende bizim köylüsün pegoji 08.06.2007, 20:53 nero harşenli vağtı parkyu gıdamı toriberu hele su perskı u layık sebi çimitu serbu nafak laz danıpuru yorgol 08.06.2007, 22:14 evet öyle oluyor hoşbulduk siz tanıyabilirmiyim:rolleyes: merhaba yegen aramıza hoş geldin ben tuncay abin malik ve erdal dayına selam sole hele mailk abime çok çok slm sole alonso 08.06.2007, 23:19 merhabalar sare camurdere. ero ben sedat 1488. camurdere kanunu geregince lütfen taklitlerimden sakının lafım pegojilere!!!!!!!!! dinco024 09.06.2007, 00:03 Sedat a katiliyorum, nede olsa o köyümüzün 3. azasi ve pegojiyi 2. hakkeden kisi.... arkadaslar siraya göre 1, fikret amca 2, sedat 3, erdinc hele bu paxir sonradan piyasaya cikti pegojiye hak idda etti... dinco024 09.06.2007, 00:08 ero pigoji nu siyasetimi cira tori zor yenu sale xideyemi tori beru, meşti miting estu tuk bi perpiya halayı oncemi esenyurtti miting estu, gökmenima tau naşınu o layık xerbiyi kenu sekenu lo gökmen ez lavutoderu. ğora dinceri ma herki şiyi mara dür mend bıra nozinki ma ciri sekerd hele vazi bıra Cevap hakkim dogmustur: sevgili kardesim sinan benim kimseden uzaklastigim yok, beni bilen bilir. seninlede az mazimiz olmadi, bunlarin hatirina bari sessiz kalma hakkini kullan... yoksa Veysel agababa (hozat) sana kizar, o sahit bize nasil yarim saatte 1 büyügü beraber bitirdigimize.... biz sana diyoruzki; siyaseti camurdere topiginde yapma, cok önemli ise ÖM. atarsin, ama burda camurderemden bahset harsenden bahset ok. saglicakla kal, dostca kal... Hevinn 09.06.2007, 00:14 evet asıl bu niki bizim sedat hakediyor hergün pegojiye yürüyüşteydi kuzenim:biggrin: şahidi benim bazen bende eşlik ediyodum kuzenime pegoji sedatın mekanıdır bu arada bedri dayımı unutmayalım asıl pegoji denince akla ilk gelen isimlerden biridir:biggrin: dilberaerzingan 09.06.2007, 14:47 Selam bizim köylüler yabangülü sende hosgeldin seni tanimiyorum ama annen bizim köylü evt.Silan tu kottera ceney. Yabangülü 09.06.2007, 19:07 Selam bizim köylüler yabangülü sende hosgeldin seni tanimiyorum ama annen bizim köylü evt.Silan tu kottera ceney. selam hoşbulduk ben medine bende sizi tanımıyorum tanımak için zaten bu siteye baş vurdum bizi istanbul gazi mah oturuyoz ben sizi tanıyabilirmiyim:shifty: dinco024 09.06.2007, 19:42 Sevgili kuzenim esra pegojiyi asil hakkaden bedri amca degildir, eger bekirin cesmesinden bahsediyorsan orasi basli basina kendine ait özel bir mekan, pegoji sinirlari icerisindede sayilmaz... Sedat kadar erdinc te hak ediyor ama bu ümit nerden cikti, kendi kendine nerden pegojiye hak sahibi oldu? gerci ben biliyorum bu nick, ümitin aklina nerden gelmis... bunun asil sorumlusu sensin degilmi ? dilberaerzingan 09.06.2007, 22:16 Alemsin dinco evt onlar pegojiye takmis kafayi aslinda isim cok ama.O cesme biraz daga dogru ama gercekten suyu harika artik yazin icersin.:biggrin: dinco024 10.06.2007, 01:23 insallah selda, dileklerin icin tesekkürler.... umarim sanada nasip olur!!! Yabangülü 10.06.2007, 18:56 kimse yok mu konuşabilegim :rolleyes: harşenli 11.06.2007, 12:08 mabi xer sari camurderi sekeni rindi sima, breyemi dinçer tuk rinda ez nara tepa daha simari siyaset nekun sima çi vazenisa ma ii keşekemi. Erdinç tu kotiya bira zeki tu ameni lovumaçira nama. Hevinn 11.06.2007, 14:43 Sevgili kuzenim esra pegojiyi asil hakkaden bedri amca degildir, eger bekirin cesmesinden bahsediyorsan orasi basli basina kendine ait özel bir mekan, pegoji sinirlari icerisindede sayilmaz... Sedat kadar erdinc te hak ediyor ama bu ümit nerden cikti, kendi kendine nerden pegojiye hak sahibi oldu? gerci ben biliyorum bu nick, ümitin aklina nerden gelmis... bunun asil sorumlusu sensin degilmi ? evet abicim ya sanırım ben başlattım bu pegoji nikini :blushing: aslında ümitinde bir suçu yok ben öyle olsun dedim yada bılbılık olsun dedim aslında bizimkine en uyan nik bılbılıktı ama oldu bir kere :biggrin: Silan 11.06.2007, 15:04 erey dilber sekena?ere esey tu sekena? çeneney ez nu cuma son veyve ertan abiyuğu? çeneney bekeda birsek yena. lo lo sımaki bi pegoji aşığı.adırı sımarı lo lo. :biggrin: Hevinn 11.06.2007, 17:16 ere silan benide götür hehe selam söyle esraya demek sona veyve ğozbutu harşenli 12.06.2007, 00:39 Cevap hakkim dogmustur: sevgili kardesim sinan benim kimseden uzaklastigim yok, beni bilen bilir. seninlede az mazimiz olmadi, bunlarin hatirina bari sessiz kalma hakkini kullan... yoksa Veysel agababa (hozat) sana kizar, o sahit bize nasil yarim saatte 1 büyügü beraber bitirdigimize.... biz sana diyoruzki; siyaseti camurdere topiginde yapma, cok önemli ise ÖM. atarsin, ama burda camurderemden bahset harsenden bahset ok. saglicakla kal, dostca kal... evet o günü hiç bir zaman unutamıyorum hala da arıyorum ama geride kalanlar şimdi sadece içimizde birer yara oluşturdu. O güzel günleri yaşamak herkese nasip olmaz. Kimileri bizi bu konuda soyutlaştırsada biz birbirimizi çok iyi biliyoruz. Amacım seninle atışmak değil geçmişte yaşadığımz o anıları yine yaşamak yine bizler bi araya gelip o güzel günleri tekrar canlandırmamız gerekir. mesafelerimiz ne kadar uzak olsada kalbimiz birbirimiz için atmalıdır. İnşallah kısa zamanda tekrar bir araya geliriz. Buradan sana sevgi selamlarımı yolluyorum kendine çok iyi bak. Silan 13.06.2007, 12:53 http://img521.imageshack.us/img521/9986/kydx0.jpg (http://imageshack.us) slm arkadaşlar bu arada arkadaşlar dikkate derseniz yol da İmam Rıza dede nin cipini görebilirsiniz. Silan 13.06.2007, 12:54 çeney esey tu bi ez tu bon veyve Hevinn 13.06.2007, 14:46 gülo silan çena ğal tezekleri çekmissin güzel valla keşke orda olsaydık gülo bi mik biji şimi ankara:biggrin: dilberaerzingan 13.06.2007, 15:22 Demek silan sona ankara birsik yena ke birsi a ke ceera nevejina.Bende köye gelecem umarim ama sanirim temmuzun ortalarini bulur. Hevinn 13.06.2007, 21:00 çeçe adırı birsera vazı çi isiti estu Ankaradı silan halay başı belli birsel:biggrin: dinco024 15.06.2007, 21:46 http://img521.imageshack.us/img521/9986/kydx0.jpg (http://imageshack.us) slm arkadaşlar bu arada arkadaşlar dikkate derseniz yol da İmam Rıza dede nin cipini görebilirsiniz. Degerli camurdere halki sakin kaynagini bilmeden eklenen resim ve bilgilere tesekkür etmeyin silan`in gönderdig resmi ben bizim sipsak fotograf makinesi ile cekmistim, ayrica silan lütfen ekleme yaparken kaynaginida belirt saygilarimla.... hakiki_pegoji 17.06.2007, 23:12 :) güzel fotoğraf doğrusu.fotoğrafı çeken dinomun ve burda paylaşan şilan'ın ellerine sağlık. dinco024 18.06.2007, 13:55 :) güzel fotoğraf doğrusu.fotoğrafı çeken dinomun ve burda paylaşan şilan'ın ellerine sağlık. Bu güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim dostum seninde yüregine saglik... alonso 18.06.2007, 20:32 abi ellerine saglık süper bi foto. abla sende paylastıgın için teşekkür. sadık sadr 18.06.2007, 22:11 mabı xeyr .sekenı bıraymın wayaymın.wosı delalı.ezık yona amu yorte sıma.imam HUŞEYN ri emanet berı................Qatırbı sema............ Silan 19.06.2007, 14:53 abi ellerine saglık süper bi foto. abla sende paylastıgın için teşekkür. rica ederim ablacım Silan 19.06.2007, 14:56 bremi sadık tuk xerama. bremi tu kotrava?:yamukgul: dilberaerzingan 20.06.2007, 13:46 Silan ceney veyve cütürbi.Tu nesona dewu. yorgol 20.06.2007, 21:30 temmuzun 1 de erzincan lılar derneğinin pikniği var gelmek isteyen beni bulsun yorgol 21.06.2007, 18:37 39oncesierzincan1.jpg Silan 21.06.2007, 19:08 Silan ceney veyve cütürbi.Tu nesona dewu. güloğo veyve zaf rınd bi. beke yon bekeda nıyon. gülo ezik nazanon ama tu bi çe somi abidin.:walkman: :thumbup1: dinco024 22.06.2007, 02:00 abi ellerine saglık süper bi foto. abla sende paylastıgın için teşekkür. Sagol kuzen tesekkürler, iyi dileklerin icin.... dilberaerzingan 23.06.2007, 13:39 Istanbulu baya özledim silan gideriz umarim.Ama gel köyede gidelim belki yaylayada gideriz.Bu arada Erzincan konserlerine yetisirim insallah. mavimisali 23.06.2007, 14:39 çayırlılara selam ..... 10.09.2006 Yardım konseri fragmanı Dailymotion video blogs http://www.dailymotion.com/video/x2cnrq_grup-gune You tube video blogs http://www.youtube.com/watch?v=vXCEePRZED0 mavimisali 23.06.2007, 14:40 temmuzun 1 de erzincan lılar derneğinin pikniği var gelmek isteyen beni bulsun grup güneş olarak gelmek isteriz Dailymotion video blogs http://www.dailymotion.com/video/x2cnrq_grup-gune You tube video blogs http://www.youtube.com/watch?v=vXCEePRZED0 dinco024 25.06.2007, 00:49 Looooo domane camurdere kesebekere... Cira susmus biya sima? harşenli 26.06.2007, 23:04 benimde konuşmak için iznim varmı arkadaşlar nede olsa burası çamurdere topiği. Ayrıca yorgol duyduğuma göre sen biletleri kara borsadan satıyormuşsun çok ayıp yakıştıramadım sana. Neyse şaka bir yanada tüncay bendeki biletler elimde kaldı eğer sen sattınsa banada yardım edermisin. Dinçer sen neler yapıyorsun hiç sesin çıkmıyor? dilberaerzingan 27.06.2007, 13:36 Looooo domane camurdere kesebekere... Cira susmus biya sima? Dinco zazacatu vos niyu.Susmisbiya degil susmisbiyi.Silan nerelerde selam söyle.Esom tu kotya ceney. Hevinn 27.06.2007, 13:50 ma itkaderimi dilberaerzingan ma sıma sekeni hal,keyf çıturnu huzunbaz_24 27.06.2007, 14:35 eseyyy sekena ere yeni yilitu kutlubu,ce yamu yamu bulasi sebgizu mebi.Kiz köyün resmini koymussun cok güzel.Neyse beni taniyanlara slm.. tum erzıncanlı yoldaslarım kardeslerım hepınızı yurekten sevıyorum huzunbaz_24 27.06.2007, 14:37 evet arkdaslar bende neden tc kımlık nosu ıstıyolar anlyamadım bence sacmalık yanı Silan 27.06.2007, 19:15 Dinco zazacatu vos niyu.Susmisbiya degil susmisbiyi.Silan nerelerde selam söyle.Esom tu kotya ceney. dilberağu ez itkaru. çe karımı zafu.kon vejun heman. güloğo sekena rında? esoğo tu sekena tuk rında? sıma zaf zaf paçkon.çeneneyyyy:001_wub: Roze2134 28.06.2007, 10:46 Çayırlı'da örnek dayanışma Ahmet ÇAKIR Çayırlı İlçesi'ne bağlı Harmantepe, Balıklı, Yukarı Çamurdere, Sırataş ve Bozağa köylerinin içme suyu problemi devlet vatandaş işbirliği sonucunda çözüme kavuşturuluyor. Çayırlı Kaymakamı Abdullah Akdaş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 2006 yılı Köydes programı çerçevesinde başlatılan çalışmalarda mutlu sona yaklaştıklarını belirtti. Akdaş" Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından geçtiğimiz Eylül ayında başlatılan proje kapsamında kazı çalışılmalarının bitirilmiş olup içme suyu isale hattı borularının döşenmesi ise devam etmektedir. Bu proje ile Yukarı Çamurdere, Balıklı, Harmantepe, Sırataş ve Bozağa köylerine 10 litre/sn su bağlanacak. Daha önce bu 5 köyümüzden Harmantepe ve Yukarı çamurdere köyleri yılın belli aylarında derelerden sağlanan su ile içme suyu ihtiyaçlarını karşılamakta ve bu durum çeşitli sağlık problemlerini de beraberinde getirmekteydi. Kaymakamlığımız Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin özverili çalışmasıyla söz konusu köylerimiz kısa zamanda sağlıklı içme suyuna kavuşturulacaktır. Bu çalışmada devlet vatandaş işbirliğinin en güzel örneği sergilenmekte. Bu köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız kendileri için yapılan bu projede bedensel olarak bir efor sarf etmektedirler. Yaklaşık 14 kilometreden getirilen bu projenin maliyeti ise 120 bin YTL'dir. Söz konusu köylerimizin içme suyu problemlerinin çözüme kavuşturulmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. Türkiye Muhtarlar Derneği, Çayırlı Şubesi Başkanı ve Balıklı Köyü Muhtarı Ahmet Tahan ise , projenin kendileri açısından büyük önem taşıdığını, gerektiğinde maddi katkıda da bulunabileceklerini vurguladı. Tahan, ölgede 30 yıldan beri susuzlukla mücadele edildiğini söyledi. Daha önceleri asbest boruyla gelen içme suyun sağlıklı olmadığı gibi her gün arıza verdiğini ve borunun üretimi yapılmadığından arızasının da giderilmesinin de mümkün olmadığını kaydeden Tahan," Geçtiğimiz yıl ilçe kaymakamlığımız nezdinde yaptığımız girişimler sonucu müracaatımız Köydes projesi kapsamına alınarak 2006 yılında da devlet vatandaş işbirliğiyle yapımına başlanıldı. İmece usulüyle sürdürülen çalışmalara proje kapsamındaki köylerden her gün 20 kişilik ekip çalışmalara katılmaktadır. Ekiplerimiz zorlu doğa şartlarıyla da mücadele ediyorlar. Makinelerin çalışamadığı yerlere köylülerimiz gerekli malzemeyi sırtlarında taşıyarak çıkarıyorlar. Eğer ki bu proje ihale edilmiş olsa idi maliyeti 400-500 bin.YTL'ye mal edilmesi planlanmıştı. Ancak devlet vatandaş işbirliğiyle yapılan çalışma sonrasında 120 bin YTL'ye mal edildi. Bu maliyeti düşürdü. Gelen bu hizmette bizlere düşende bu çalışmaya maddi ve manevi katkıda bulunmaktır. http://img297.imageshack.us/img297/276/aylrwp4tb1.gif dilberaerzingan 28.06.2007, 15:08 Silancim ez rindo ma sekimi.Bu arada hüzünbaz sen kimsin.Baya eski yazimdan alinti yapmissin.Esom iyidir neolsun herzamanki gibi. Hevinn 28.06.2007, 18:11 sevgili roze aylar sonra seni aramızda görmek büyük bir şeref hehe :biggrin: özlettin kendini seni bu ince düşüncende dolayı kutlarım kardeşim çok düşüncelisin maşallah :biggrin: valla nerde köyümüzün o güzel suyu artık resmen çamur akar oldu :( Roze2134 28.06.2007, 18:27 :biggrin: sağol kardeşim benim . Evet uzun bir süre yoktum aranızda ..valla benim emeğim değil bu yazı,haber alıntıdır, yani başka bir siteden okuduğum bir yazıydı kendi yöreme ve köyüme ve çevre köylere ait olan bu önemli haberi siz kuzenlerimle paylaşmak istedim .sizi bilgilendirdiysem ne mutlu bana :wink: herkese selamlar.. dilberaerzingan 29.06.2007, 12:44 Roze paylasimin icin tesekkürler bayadir yoksun aramiza,seni gördügüme sevindim... Roze2134 29.06.2007, 12:49 ne demek amca kızı :) sağolun bende sizlerin arasına tekrar katılmaktan mutluluk duyuyorum :) sevgiyle ve türkülerle kalın .. Roze2134 29.06.2007, 13:43 CAN Türküler - CAN Türküler 2007 Derdi Güzel - Çiğdem Elmas Söz & Müzik : Mehmet ÖzcanCAN ] Denizlerin Dalgasıyım - Ferhat Tunç Söz & Müzik : Mehmet Özcan Arguvanlıyım - Arzu Söz & Müzik : Mehmet Özcan Mercan Dağlar - Mehmet Özcan Söz & Müzik : Mehmet Özcan Hayber Kalesi - Emre Saltık Söz & Müzik : Mehmet Özcan Dağların Eteği Karlıdır - Erdal Erzincan Söz & Müzik : Mehmet Özcan Sivasın Yollarına - Handan Şahin Söz & Müzik : Mehmet Özcan Yar Yar - Sabahat Akkiraz Söz & Müzik : Mehmet Özcan Mor Dağlar - Ali Özel Söz & Müzik : Mehmet Özcan Meramın - Abidin Biter Söz & Müzik : Mehmet Özcan Can Oğul - Gülşen Bütün Söz & Müzik : Mehmet Özcan Hak Can İçinde - Selda Bağcan Söz & Müzik : Mehmet Özcan Dilo Dilo Sevdiğim - Yılmaz Çelik Söz & Müzik : Mehmet Özcan Rukenne - Sevin Söz & Müzik : Mehmet Özcan HERKEZE TAVSİYE EDERİM SON DERECE GÜZEL BİR ALBÜM MEHMET ÖZCANIN BESTELERİNİ OKUMUŞLAR:001_wub: :001_wub: Danışan 29.06.2007, 13:53 Ez Simare Meron :) Roze2134 29.06.2007, 13:58 çıra :) hakee mekeru bıra çıra hin vana :) Hevinn 29.06.2007, 14:10 çeçe kam kamrı mirenu nu çi vollatu nu çı davau :) ere dilberaerzingan da bi pede pede planı bikimi nau usarık verenu nika birsi pede pede basle piknigu kerdu açılış kerdura zalım:biggrin: dilberaerzingan 29.06.2007, 14:14 Yaya birsi yaka verdana cori,ma bakalim eseyyy somi metersi. Danışan 29.06.2007, 14:16 çıra :) hakee mekeru bıra çıra hin vana :) ez sımare veskon kamke mara biyo kamke ze maho ez pero sevmişkon sıma cane maye sımara nemırando kamira mıron :) KarYanığı 29.06.2007, 16:02 ya bırayemi to sekerd itekade yaw tu ma gırkerde:)ez vinon kam kı kesekena zazaki zaf duygulanmıskon kayte kusure mekeri zone mı zaf rın nio ze sema:)ez unca von ke çıme hızır sere sımare bo meymane hızıri..hatır be sımare bo... Danışan 29.06.2007, 16:06 OOOOOooooooooooooOOOOOOOoooooooooo bramı o çiko to hin rındek yazmişkardeke gonya ko kon sere to ero ez torek miron looo loo insane ma rındeko bahiro jukeko :) KarYanığı 29.06.2007, 16:32 bırayemi ya cnm bnm:)ezik tora ni yazmıskon... YOKLUĞUN CEHENNEMİN ÖBÜR ADIDIR.. ÜŞÜYORUM KAPAMA GÖZLERİNİ... Silan 29.06.2007, 16:44 çeçe kam kamrı mirenu nu çi vollatu nu çı davau :) ere dilberaerzingan da bi pede pede planı bikimi nau usarık verenu nika birsi pede pede basle piknigu kerdu açılış kerdura zalım:biggrin: çe çena amik tu sona dewe?erey tu neşiyeni sebiki tu sona. erey çeneney mik bereni.sima soni ez manon itkadı ağğğ. çeneney ez itkadı tekteyna qafik von.sıma soni jari soni WARE soni bılbılık ağğ derdimi biyu gıran. ez tori qurban bir çamırderema rındek. erey roze tu xerama. erey çeneney sıma zaf zaf paçkon. :taz: Roze2134 29.06.2007, 16:57 hoşbulduk silan .karyanığı tuk ğerama :) yazdığın şiir çok güzel ben onu msn iletime yazim :D KarYanığı 29.06.2007, 17:49 her gabul olsun roze2134..tşk ederim beğenmişsin şiiri..ez sere bıra hore yazmıskerde.. Roze2134 29.06.2007, 17:57 ya zanon bıreğoru yazmıskerda rındeka şiiratu :) KarYanığı 29.06.2007, 18:06 tamam.. Hevinn 29.06.2007, 18:20 çe çena amik tu sona dewe?erey tu neşiyeni sebiki tu sona. erey çeneney mik bereni.sima soni ez manon itkadı ağğğ. çeneney ez itkadı tekteyna qafik von.sıma soni jari soni WARE soni bılbılık ağğ derdimi biyu gıran. ez tori qurban bir çamırderema rındek. erey roze tu xerama. erey çeneney sıma zaf zaf paçkon. :taz: ere gülo ez noson işte ğuver hin yazmskon ma seki ğu hin ğebnemi metersi ezik levo toderu emser nosemı devağu ya hızır ya zeynel baba tu esta na ıstanbolu ciyindi sabır bidima :biggrin: Hevinn 29.06.2007, 18:53 ma emser kam kam soni devu hayn dewamade 29.06.2007, 20:57 lalayo bere beree bızeki amey amey mefeteliyere Danışan 30.06.2007, 15:40 Ez Neson kare mı esto itkade :S Roze2134 01.07.2007, 14:36 SEVGİLİ KUZENLERİM YAKINDA KÖYÜMÜZÜN YENİ KLİBİYLE SİZLERLERLE OLACAĞIM :biggrin: EMİN OLUNKİ ÇOK SÜPER BİR KÖY KLİBİ OLACAK BEKLEYİN VE GÖRÜN :thumbup1: SEVGİYLE VE TÜRKÜLERLE KALIN ... KarYanığı 01.07.2007, 19:53 Ez Neson kare mı esto itkade :S yaw bra tu mı unca gırkerde:)kare to esto na germde ezik son okul:)ju tatilde ma unca sime pörepiya mazrara..sime jare ser sime zıkırbaba ser..kare tok gediye tu yena izmir weywe serdara ma ma some simeme hah:)paçkon tı zaf zaf hore rınd gaytke:) Danışan 01.07.2007, 20:19 yaw bra tu mı unca gırkerde:)kare to esto na germde ezik son okul:)ju tatilde ma unca sime pörepiya mazrara..sime jare ser sime zıkırbaba ser..kare tok gediye tu yena izmir weywe serdara ma ma some simeme hah:)paçkon tı zaf zaf hore rınd gaytke:) Bra Mı cane to vesbo to okule ho bitirmişke ma some dünyanın öbür ucuna :D Ez sımara miron :) sima cane maye Gıda bela to con kulur :) To zaf paçkon ez to veskon :) Hatır be tore KarYanığı 01.07.2007, 20:28 yaw bıra to nıka vana kulur nickname mi pöre zaneno gıdaw bela çıra hinkena ez jukek kulure sımayene:)nıka tı sona weyve kaybıke mik ser paç paç:):):) Hevinn 02.07.2007, 17:42 ere roze tuk klip kena :) de virazı hele senen benu dilberaerzingan 02.07.2007, 18:00 Klip modasi gecti rozecim.Artik dökümanlari yazin toplayip yapmak lazim cena ap. Roze2134 02.07.2007, 18:33 yapıcaz bakalım artık beğenip beğenmemek size kalmış heya heya çena ap :) ama ben kendi adıma beğeneceğinize eminim .Bekleyin ve görün :) dilbercim o dökümanlarla da yaparız bizde döküman kaynak çoook :) sen yeterki iste :) Yabangülü 05.07.2007, 16:43 Nasilsiniz Camurderelİler Ne Zamandan Berİ KonuŞamiyoruz özledİm Hepnİzİ alicem 09.07.2007, 14:32 Klip modasi gecti rozecim.Artik dökümanlari yazin toplayip yapmak lazim cena ap. dilberaerzingan klip modası geçti demissin ama katılmıyorum bence roze2134 güzel bir klip yapacaktır merakla bekliyorum. Gıt gıde klıpler guzel oluyor bence bu klıp dahada guzel olacaktır hem yazın topladığı fotolardan yine yapar. Roze2134 09.07.2007, 22:42 sağolasın abi çok teşekkürler sende olmasan kim beni savunacak cesaret veriyon valla:biggrin: valla ben yapıcam biraz değişik bir klip olacak ama güzel olacak gerisi siz dostlarımın güzel taktirlerine kalmış . c.tesiye hazır olmuş olacak sevgilerle alicem 12.07.2007, 13:10 sağolasın abi çok teşekkürler sende olmasan kim beni savunacak cesaret veriyon valla:biggrin: valla ben yapıcam biraz değişik bir klip olacak ama güzel olacak gerisi siz dostlarımın güzel taktirlerine kalmış . c.tesiye hazır olmuş olacak sevgilerle çok güzel klip olacagına eminim yukarıçamurderenin klipleri gerçekten çok güzel, sende güzel bir klip e imza atacağına eminim sağlıcakla kal..:biggrin: dilberaerzingan 12.07.2007, 14:07 Slm bizim köylüler nerelerdesiniz.Silan tu sekena,esom sende yoksun piyasada.Az kaldi gelecem insallah görüsürüz ama ben bi hafta kalip istanbulda köye gidecem dönüste görürüm sanirim.Roze can türküler1 i dinledim yilmaz celik güzel söylemis dilo dilo sevdigimi.Artik köyde dinleriz ziyaretlerde.Dinco tu key sona. Silan 13.07.2007, 19:05 Slm bizim köylüler nerelerdesiniz.Silan tu sekena,esom sende yoksun piyasada.Az kaldi gelecem insallah görüsürüz ama ben bi hafta kalip istanbulda köye gidecem dönüste görürüm sanirim.Roze can türküler1 i dinledim yilmaz celik güzel söylemis dilo dilo sevdigimi.Artik köyde dinleriz ziyaretlerde.Dinco tu key sona. erey çena ap ez rındu gülo tu sekena? gülo daa bi. somi dewe.:thumbup1: Hevinn 13.07.2007, 22:12 silan sekena çena xal ere tu key sona devu Roze2134 16.07.2007, 22:07 http://youtube.com/watch?v=XMIxKsc0WuE:evet en sonunda klibimiz bitti umarım beğenirsiniz iyi seyirler herkeze. alicem 16.07.2007, 22:18 Evet roze klip çok güzel oldu gerçekten bundan iyisi olurmu bilmem eline emeğine sağlık esom'un şiiride çok güzel çok renk kattı videoya gerçekten mükemmel oldu tebrikler.. :thumbup: :36_1_55: :3: dilberaerzingan 16.07.2007, 22:40 Evet roze klibin güzelde siirde benden calinti yapmissiniz.Siir fikri ilk benimdi cünkü,ama güzel olmus yaylalar falan cok güzel,bizimle paylastigin icin sagol.Yildirim budakta has söylemis bu arada. Silan 17.07.2007, 12:38 erey çena ap zaf rındek biyu.erey bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim.:lol: şaka bi yana kuzen çok güzel olmuş eline yüreğine sağlık. ayrıca alicem abimizede tşkü bir borç bilirim abicim seninde eline sağlık. çok güzel olmuş başka söylenebilecek bi laf yok.:thumbup: Silan 17.07.2007, 12:39 bu arada kızlar ben bu pazar günü köye gidiyorum. selamınızı köye iletirim. Roze2134 17.07.2007, 12:44 bu klipte emeği geçen alicem abime ,şiiriyle klibime renk katan esoma önecelikle çok teşekür ederim onlar olmasaydı bu klip bu kadar güzel olmazdı.dilber sanada teşekkürler.silancım sanada çok teşekürler beğendiğinizde sevindim demek sende gidiyorsun köye ha valla biz buralardayız bizim yerimizede gez toz eğlen resimler çek sonrada o resimlerle seninde klibini bekliyoruz sıra sende:biggrin: dilberaerzingan 17.07.2007, 14:03 Silan demek sona dewu.Duydunmu yaylaya gidecekmis millet belki düzgün babayada.Insallah yaylaya yetisirim,bende ayin 27si falan köyde olurum silancim artik görüsürüz orda.Ama önce istanbulda bikac gün gezmem lazim.:wink: Silan 17.07.2007, 17:34 Silan demek sona dewu.Duydunmu yaylaya gidecekmis millet belki düzgün babayada.Insallah yaylaya yetisirim,bende ayin 27si falan köyde olurum silancim artik görüsürüz orda.Ama önce istanbulda bikac gün gezmem lazim.:wink: erey row bi ez 30 da burda olmalıyım yani işte.:yaw2 hakiki_pegoji 18.07.2007, 13:12 klip zekı rindek biyu.ellerine sağlık çena ap. Roze2134 18.07.2007, 14:35 beğendiğinize sevindim .sağol lazı ap.iyi seyirler. Silan 18.07.2007, 17:53 klip zekı rindek biyu.ellerine sağlık çena ap. ero pegoji sima unca ama:biggrin: . pegoji zanena breemi ama.tuk yena dewe emser? xolxol_12 18.07.2007, 19:55 Davut Sulari Çayırlı'nın hangi köyünden bilgisi olan varmı ? sili_yagmur 18.07.2007, 20:11 merhaba bende aşagı kartallı koyunden yagmur cano resımlerı gorunce bızım oraları özedım yaww cok sag ol bu arada zazaca bılmıyorum ama ogrenmek ıstıyotumm yardım edın ha:) Roze2134 18.07.2007, 23:54 merhaba bende aşagı kartallı koyunden yagmur cano resımlerı gorunce bızım oraları özedım yaww cok sag ol bu arada zazaca bılmıyorum ama ogrenmek ıstıyotumm yardım edın ha:) beğendiğine sevindim yağmur :) demek aşağı kartallısın aramıza hoşgeldin valla bende anlıyorum ama pek iyi konuştuğum söylenemez:biggrin: bizim kızlar sana öğretirler bende elimden geldiği kadar sana yardımcı olmaya çalışırım:thumbup1: denizsarıgöl 19.07.2007, 14:32 roze klıp cok gusel olmus yayla resimleri insan baktıkca ozluyo oraları eline koluna saglık alibaba 19.07.2007, 22:50 klip nefis olmuş keşke bende olsaydım orda yani başköylüyüz diye olamazmıydı eline yüreğine memleketine köyüne sahip çıkan herkese helal olsun belli güzel bir kalbin var yolun açık olsun kardeşim. hakiki_pegoji 20.07.2007, 18:47 ero pegoji sima unca ama:biggrin: . pegoji zanena breemi ama.tuk yena dewe emser? şilan emser ez neşkin şer devu.ama oncak isimı belli nebenu.a roz ez bıraa todi keşeykerd.xaaa xokı. harman_yeli58 22.07.2007, 12:36 dostum bu köyü gördüm bizim köy aklıma geldii,bizim köye çok benziyor..çook güzel bi köymüş resimden görüldüğü kadar,insanlarıda muhakkak öledir,ben sivas kangallıyım.büyük üstad muhlis akarsnun köyünden.tüm dostlara selam olsun....hü erenlerrrrrrr Roze2134 22.07.2007, 15:07 dostum bu köyü gördüm bizim köy aklıma geldii,bizim köye çok benziyor..çook güzel bi köymüş resimden görüldüğü kadar,insanlarıda muhakkak öledir,ben sivas kangallıyım.büyük üstad muhlis akarsnun köyünden.tüm dostlara selam olsun....hü erenlerrrrrrr beğendiğine sevindim harman yeli sende köyünün resimleri olan köy klibi yap bizde senin köyünü görelim:) |