Orijinalini görmek için tıklayınız : Faşist Kurtların Vadisi

Zahir
12.12.2006, 09:43
Kurtlar Vadisi üzerine çok şey konuşulur ama konuşulacak tek değer Polatın Hırıstiyan mantığı ile kötü adam rolündeki kişinin " Biz Tanrının çocuklarıyız" lafına " senin gibi bir çocuğum yok " demesi.

İslami Örtü Kurdun Sivri Dişlerini Gizleyemez....

Selamlar
(Zahir)

müttaki
12.12.2006, 09:56
Polatı bu sözünden dolayı takdir ettim şimdi :D

İslam tasavvufuna yakışır bir söz :yamukgul:

senin gibi bir çocuğum yok

Zahir
12.12.2006, 09:59
Polatı bu sözünden dolayı takdir ettim şimdi :D

İslam tasavvufuna yakışır bir söz :yamukgul:

Demek Tasavvufta da Faşizan olgular mevcut

O halde Faşizme Hayır :komik

müttaki
12.12.2006, 10:01
Demek Tasavvufta da Faşizan olgular mevcut

O halde Faşizme Hayır :komik

polat şiddet yanlısı bir karakter olabilir bunun hakkında yazmak istemedim

sadece Tanrının adına konuşması kelamullah olması hoşuma gitti :yamukgul:

Zahir
12.12.2006, 10:09
sadece Tanrının adına konuşması kelamullah olması hoşuma gitti :yamukgul:

Halife olmanız Tanrı adına konuşma yetkisi mi veriyo ??? Hadi bu yetkiyi verdiniz kendinize niye faşizanlık yapıp senin gibi çocuğum yok diyosunuz??

Şiranın Rabbi faşist olamaz. Ama siz halifeler faşistlik yapıyorsanız ne diyebiliriz ki??

müttaki
12.12.2006, 10:16
Halife olmanız Tanrı adına konuşma yetkisi mi veriyo ??? Hadi bu yetkiyi verdiniz kendinize niye faşizanlık yapıp senin gibi çocuğum yok diyosunuz??

Şiranın Rabbi faşist olamaz. Ama siz halifeler faşistlik yapıyorsanız ne diyebiliriz ki??

zahir abi birincisi sen kimin adına konuşuyorsun ? şeytanın adına mı konuşalım elbette ki Allahın adına konuşacağız Halife A'dem dememiş mi :yamukgul:

ikincisi senin gibi çocuğum yok demenin neyi Faşizanlık

Zahir
12.12.2006, 10:22
zahir abi birincisi sen kimin adına konuşuyorsun ? şeytanın adına mı konuşalım elbette ki Allahın adına konuşacağız Halife A'dem dememiş mi :yamukgul:

ikincisi senin gibi çocuğum yok demenin neyi Faşizanlık

Sevgili kardeşim;

Tasavvufi açıdan baktın ve bu sözden mutluluk duydun. Herşeye sevgi ile aşk ile bakacaksın yaratacaksın sonrada senin gibi çocuğum yok diyeceksin. Bence senin inandığın Tanrın böyle bir faşizanlık yapmaz. Putperest dahi onun rahmetinin kapsamındadır.

müttaki
12.12.2006, 10:32
Sevgili kardeşim;

Tasavvufi açıdan baktın ve bu sözden mutluluk duydun. Herşeye sevgi ile aşk ile bakacaksın yaratacaksın sonrada senin gibi çocuğum yok diyeceksin. Bence senin inandığın Tanrın böyle bir faşizanlık yapmaz. Putperest dahi onun rahmetinin kapsamındadır.

Aşk sevgi cemalinden cemalinedir... bildiğin gibi Şeytan kovulmuştur elbette ki nimetlerinin kapsamında dır ...şeytanı sevmek ancak şeytani vasıflarla bakmakla olur
yani içimde ki şeytanla bakarsam şeytana muhabbet duyarım
içimde ki Dostla Cemaliyle bakarsam Cemaline muhabbet duyarım

cemali celaline bakınca O Celali erir gider .. :) bu yüzden namazda kıyamda sağ el yani cemali sol eli celalini örter temsilidir... şimdi başlamayalım tartışmaya kureyşan adetlerine :D

Zahir
12.12.2006, 10:39
şeytanı sevmek ancak şeytani vasıflarla bakmakla olur

Müslümanlar dışındaki tüm insanlar şeytanın Dostları. Kahrolsun Şeytan ve Dostları!!!!

Nasıl Güzel bir Tasavvufi bakış açısı oldumu???

Halifelik görevimi yerine getirdim mi??

Buysa görev kusura bakma Tanrım Sana Baş kaldırıyorum...

müttaki
12.12.2006, 10:48
Müslümanlar dışındaki tüm insanlar şeytanın Dostları. Kahrolsun Şeytan ve Dostları!!!!

Nasıl Güzel bir Tasavvufi bakış açısı oldumu???

Halifelik görevimi yerine getirdim mi??

Buysa görev kusura bakma Tanrım Sana Baş kaldırıyorum...

Abi İslamda şovenizm yokdur Allah Kahrettiğinde Lütfundan kahreder ki Şeytan A'deme secde etsin...
bunun ayetlerini yazmama gerek yok sen daha iyi bilirsin...

Zahir
12.12.2006, 10:51
Sevgili kardeşim;

Polatı takdir ederek şovenizm mi ben mi yaptım??

müttaki
12.12.2006, 10:55
Sevgili kardeşim;

Polatı takdir ederek şovenizm mi ben mi yaptım??

sevgili abim... benim polatla yada öbür adamla işim olmaz... sadece o söz hoşuma gitti

senin gibi bir çocuğum yok... sözü cemalindendir.. ve cemali celalini şamarlar .. film şovenist olabilir film hakkında yada polat hakkında yorum yaptım mı söz hoşuma gitti..