Daha öncede bahsetmiştim tunceli ye karşı ayrı bir nefretim ve kinim vardır ve hayatımın sonuna kadar da orasıyla ilgili nefret ve kinim hep çok büyük olacaktır. Tunceli öyle bir memleket ki toptan yakacaksın , kürdü koruyan Türk ise önce uyarırım anlamazsa onuda yakarım! Yemin ediyorum tunceli diyince ellerim sinirden titremeye başlıyor!
adamın söylediği lafa bak
Serkan_Devrim
12.12.2006, 23:34
Daha öncede bahsetmiştim tunceli ye karşı ayrı bir nefretim ve kinim vardır ve hayatımın sonuna kadar da orasıyla ilgili nefret ve kinim hep çok büyük olacaktır. Tunceli öyle bir memleket ki toptan yakacaksın , kürdü koruyan Türk ise önce uyarırım anlamazsa onuda yakarım! Yemin ediyorum tunceli diyince ellerim sinirden titremeye başlıyor!
adamın söylediği lafa bak
sevgili CcEeMm, bunu buraya taşımana gerek yok. bu tür siteler ne yazık ki yaygın. buda Nihat Atsız adlı ırkçının sitesi. bunların zihniyetleri böyle. bu tür sitelerde çok. affına sığınarak kazana atıyorum.
ekleme: kazana atamıyorum çünkü daha önce biri davranıp kazana atmış. :D
Nihal Alsız Forumundakiler Alevi Forum Hakkında daha önce olumsuz yorumlarda bulunmuşlardır.. Bunların hepsini biliyorum.
Bu tip Forumlara itibar veremeyiz...
BEnce Link de Silinmeli Bir Bakayım dedim İlk Yorumda KAnım Dondu..
Resmen Cani, Irkçı Bunlar ... İnsan Demek İstemiyorum...
Ve Düşünüyorum Ben Bunlar İle Aynı HAvayı Soluyorum ......
KomünistAlevi
13.12.2006, 00:15
Irkçılardan nefret ediyorum!
Lanet olsun bütün ırkçılara...
Sen türk oldunda bre cahil noldu eline ne geçti?
Hayatımın son anına kadar Faşistlerle mücadele edicem..(Özellikle Türkçü Faşistlerle)
ZülfüKakul
13.12.2006, 00:28
Arkadaşlar gözünüzü seveyim bu insanları adam yerine koyup cevap bile vermeyin..
Bende gördüm neler yazmışlar..
Bırakın herkes kendi değeleriyle kalsın..
Cahille bir olmayalım. Bu yaratıklar nefret etmeye bile deymezler..
İnsana insan olarak bakmıyorlar..
Bu beyinlerde Allah korkusu var ya bir de ne diyeyim..
Allah versin haklarını bunlara..
Konu kilitlensin lütfen hatta komple silinsin.. Burada yer işgal etmesin:) Kirletmesin güzel forumumuzu...
Arkadaşlar o Forum'un topiklerini okumaya bile değmez.. Kısacası itibar vermeye değmez.. :yamukgul: Onlar Hakkı görememişler.. :wink:
ZülfüKakul
13.12.2006, 00:35
Bu arkadaşlara şu cevabı versek nasıl olur:devil2:
tey, tey teyy:clap: :clap: :clap:
Ha birde şu var
:yawn: :yawn: :yawn:
Irkçılar hakkında sohbet etmeye bile değmez canlar.. O siteyi ilk İncelediğimde Kürt Halkına, Tuncelili ve Sivaslı Alevi Kürtlere yapılan uygunsuz yorumları, sadece Kürt Halkı değil diğer Halklar hakkında aşırı derecede olumsuz yorumlar yapmaktadırlar.. Çerkezleri gizli tehlike olarak görürler, Kürtleri misafir olarak görürler.. İşte bu yüzden onların hakkında birkaç kelime cümle etmeye bile değmez.. İşin en üzücü yanı aralarında Alevilerde var..
Konuyu kapatıyorum, konuşmaya değmez.
İyi Forumlar canlar.