gul75
13.12.2006, 15:36
Bir kadını en mutlu eden hediye nedir? Bir tek taş yüzük mü yoksa adına yazılmış bi şiir mi daha mutlu eder kadını?:001_tt2:
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : kadınları ne mutlu eder gul75 13.12.2006, 15:36 Bir kadını en mutlu eden hediye nedir? Bir tek taş yüzük mü yoksa adına yazılmış bi şiir mi daha mutlu eder kadını?:001_tt2: eylüleren 13.12.2006, 15:57 bu ve benzeri sorular sorulmuştu yanısıra verilmiş konu da mevcut konu kazan'a http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=11290&highlight=kad%FDnlar%FD+mutlu+eder rinda 13.12.2006, 16:27 Bir kadını en mutlu eden hediye nedir? Bir tek taş yüzük mü yoksa adına yazılmış bi şiir mi daha mutlu eder kadını?:001_tt2: bir bayan olarak bu sorunun cevabını sizin biliyor almanız lazım..hani bir erkek sormuş olsa anlayacağımda.sizin bu soruyu kime ve neden sormak istedğinizi doğrusu anlamış değilim.aslında konu kazana gitmiş yazmayacaktım ama huyum kurusun içimde kalacağına kaznda kalsın Lazoşa_62 13.12.2006, 20:31 Bir kadını en mutlu eden hediye nedir? Bir tek taş yüzük mü yoksa adına yazılmış bi şiir mi daha mutlu eder kadını?:001_tt2: Gül75; Bir bay olarak diyorumki bir bayanı ne bir pırlanta taşlı yüzük,ne bir şiir nede bir demet çiçek mutlu ederb Bence bir bayanı mutlu eden içten bir sevgi ,bir bağlılık ve başını dayayacağı güvenli bir omuz dur. İyi forumlar PirO_62 13.12.2006, 22:09 Bir kadını en mutlu eden hediye nedir? Bir tek taş yüzük mü yoksa adına yazılmış bi şiir mi daha mutlu eder kadını?:001_tt2: En Sonunda Ben Açacağım Bir Topik Aleviforumu Ne Mutlu Eder ? Arama Butonu Kullanmayı Düşünen Üye :p :p :p :p Bir Kadını Arama Yapan Mutlu Eder... -Nalan Arama Yaptım BAk Bu Konu Yok Hadi Açabilirsin topik :lol: :lol: :lol: İşte Celtilmen Erkek.... MetinK 14.12.2006, 03:43 Bir kadını en mutlu eden hediye nedir? Bir tek taş yüzük mü yoksa adına yazılmış bi şiir mi daha mutlu eder kadını?:001_tt2: Bu ikisi disinda secenek yoksa erkekler yasadi. Ver ikisini kurtul gitsin.:D Yüzük mü? Adina yazilmis siir mi? Yoksa ikisi birden mi? Ben bu konuyu müsadenizle bu hafta düsüneyim biraz.Icinden cikabilecekmiyim?:wacko: MeRaLiNa 14.12.2006, 09:58 Sigmund Freud demiski: Kadın psikolojisini otuz yıldır incelememe rağmen büyük soruya cevap bulamadım. Gerçekte kadınlar ne istiyor?... cevap cok basit ==> daha fazlasini.. :001_rolle Bence bir bayanı mutlu eden içten bir sevgi ,bir bağlılık ve başını dayayacağı güvenli bir omuz dur. İyi forumlar buda güzel...... Lazoşa_62 14.12.2006, 12:29 En Sonunda Ben Açacağım Bir Topik Aleviforumu Ne Mutlu Eder ? Arama Butonu Kullanmayı Düşünen Üye :p :p :p :p Bir Kadını Arama Yapan Mutlu Eder... -Nalan Arama Yaptım BAk Bu Konu Yok Hadi Açabilirsin topik :lol: :lol: :lol: İşte Celtilmen Erkek.... Piro; Alevi forumu; bir araya gelip düşüncelerini.inançlarını,görüşlerini ve bunu yanınıda Sevgisini,saygısını,acısını paylaşan canlar mutlu eder.Sevgiler Piro62. eylüleren 14.12.2006, 13:06 konun ne kadar müdavimi çıktı:) rinda 14.12.2006, 13:12 topiğin ne kadar müdavimi çıktı:) kazana gitmese belki bu kadar ilgi görmezdi:)evet arkadaşlar nerde kalmıştık:) PirO_62 14.12.2006, 13:19 kazana gitmese belki bu kadar ilgi görmezdi:)evet arkadaşlar nerde kalmıştık:) Önce Bana Sorsaydı :whistling :whistling Arama Butonu ile aram iyidir.. Yardımcı Olurdum. Centilmen Erkek Sonuçta :innocent: :innocent: :innocent: Merak etmeyin kazana gitmeseydi burdan daha çok ilgi görürdü .. bence .. Sahan62 abimizin yorumu yeterdi Bayanlar hemen Yazardı Bir şeyler :001_tt2: :001_tt2: :001_tt2: rinda 14.12.2006, 13:55 Bu ikisi disinda secenek yoksa erkekler yasadi. Ver ikisini kurtul gitsin.:D Yüzük mü? Adina yazilmis siir mi? Yoksa ikisi birden mi? Ben bu konuyu müsadenizle bu hafta düsüneyim biraz.Icinden cikabilecekmiyim?:wacko: sayın metink'nin mesajı nasıl olmuşta gözümden kaçmış:) dikatinizi çekerim arkadaşın bahsettği tek taşlı yüzük kaldırım taşından yapılmamış:) Önce Bana Sorsaydı :whistling :whistling Arama Butonu ile aram iyidir.. Yardımcı Olurdum. Centilmen Erkek Sonuçta :innocent: :innocent: :innocent: Merak etmeyin kazana gitmeseydi burdan daha çok ilgi görürdü .. bence .. Sahan62 abimizin yorumu yeterdi Bayanlar hemen Yazardı Bir şeyler :001_tt2: :001_tt2: :001_tt2: piro demekki forumda senin bu yönünü henüz keşfetmeyenler var:) sana bir öneri BEDAVA ARAMA BUTONU YAPILIR diye bir yazıyı imza olarak kullanabilirsin:) :) foodal 14.12.2006, 13:55 Önce Bana Sorsaydı :whistling :whistling Arama Butonu ile aram iyidir.. Yardımcı Olurdum. Centilmen Erkek Sonuçta :innocent: :innocent: :innocent: Arama butonu yerine PİRO10UR yazılsın o zaman:)) NOT:Kazanlık bilgisi çok olduğundan her türlü geçmiş konu bulunur... :online2lo MetinK 15.12.2006, 02:08 sayın metink'nin mesajı nasıl olmuşta gözümden kaçmış:) dikatinizi çekerim arkadaşın bahsettği tek taşlı yüzük kaldırım taşından yapılmamış:) Önce kendisinin adina yazilmis siiri okur erkek.Zaten o duygusallikta yüzüge bakmak bile aklina gelmez.:whistling Bu espirileri umarim kimse ciddiye almiyordur.:) |