Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabahat Akkiraz Cem TV'yi Boykot ediyor.

b.alina
13.12.2006, 19:12
-----------------------------------------------------------------

Hüseyin69
13.12.2006, 19:52
"yanyana duramayacağımız yayın kuruluşlarına izin vermiyoruz" denildi.

bu ne demek oluyor hangi yayin kuruluslarindan söz ediliyor ben bu paragrafi tam anlamadim

tsira
13.12.2006, 20:17
Sonuna kadar haklı bir boykot diye düşünüyorum.

ZülfüKakul
13.12.2006, 20:23
Bence çok iyi ve yerinde bir karar..

Lazoşa_62
13.12.2006, 20:41
Canlar üzülerek söyliyem Bizim Kamer Genç de Cem TV de proğram yapmaya başlamış. Zaten Başka şey beklenmezdide.Kendiside bir zamanlar DYP ye geçmişti.

Şimdi İzzetin Doğanla beraber Sağve gericiler için kampanya yapsınlar.Tencere Yuvarlanmış kapağını bulmuş derlerya ne güzel örnek oldu hehehe.

tsira
13.12.2006, 20:56
Bende kanal gezerken arada cemtv de şu önce akp'li şimdi anaplı Emin Şirin var ya onu gördüm bir kaç kere, o da mı yayına başladı acaba.

halitseyfi
13.12.2006, 21:42
artık" bizi bölemezler" diyemiyeceğiz. Türk aleviler,Kürt aleviler,islamcı aleviler,........cı aleviler,vs vs

Param parçaaaa, paran parçaaaaaaaaaa

üzüldüm

anibal
14.12.2006, 02:16
bencede mantıklı bir karar cem tv bu yayın politikasından vazgeçmediği sürece daha çok eleştiri alır

KomünistAlevi
14.12.2006, 11:32
İzzettin bey yaptıklarından biraz utansın diyeceğim ama artık utancak yüz kalmadı kendilerinde...

Sabahat Akkiraz sonuna kadar ilerici,aydın,demokrat görüşlü bir insandır ve sanatçımızdır..

Kendilerini canı yürekten tebrik ediyorum..

Alevileri sağcı yapamayacaksın ey İzzettin Doğan!

Zamanında seni katledenlerle ve katledilmene göz yumanlarla ve katledilmeni hak görenlerle ve halende seni yok sayan insanlarla işbirliği içine giripte ne yapmayı amaçlıyorsun ey İzzettin Doğan?

Saygılarımla...

b.alina
14.12.2006, 11:49
------------------------------------------------------------------------------

deli gönül
14.12.2006, 12:02
Asimilasyona hayır

Nesimi
14.12.2006, 12:05
Cem TV vakfıyla birlikte Türk - İslam sentezi anlayışından vazgeçmelidir. Alevilik bunlara dayanan bir olgu değil. Bunu anlarlarsa ve soldan uzaklaşmazlarsa o zaman bir şeyler olabilir ama illaki gidip Anap'a Dyp'ye milletvekilliği için yanaşacaksa o zaman bu kral Tv den farksız yayınlarına devam eder, insanlarda izlemez.

Lazoşa_62
14.12.2006, 12:22
Bir gercek var.O da Cem TV nın Alevilik görüş ve politikasının kitlelere iletilme degildir.Bunu hepimizde biliyoruz.

İzetin Dogan'ın amacı Cem Tv ile Alevi inanç ve düşüncesini yozlaştırmak ve sunileştirme çabasıdır. Ama bir gerçek vardir ki oda bunu başaramayacagıdır.

Canlar bizim yapmamız gereken ise Cem TV yi izlememk ve Cem tV ve İzzetin doganın gerçek amacınıda kendiçevremize ve halkımıza anlatmak olsun. Saygılarımla.

seheryelikiz
14.12.2006, 12:23
Bin yıllık semahlarımızın içine semazen koyarak tüm inancımızı değiştirebileceklerini sananlara,...

anlam veremiyorum zaten semahımızın içine nasıl semazenler sokuluyor burdaki maksat nedir mevleviler alevileşiyormu yoksa bizler mi mevlevileştirilmeye çalışılıyoruz acaba.bu ülkede bir çok şeye anlam veremediğimiz gibi,alevilerin başı gözükenlerin yapmak istediklerine ,amaçlarınada anlam veremiyorum.şunun farkına varılmalıki bizler koyun değiliz onlarda çoban...

KızılBant
14.12.2006, 14:49
Bu Cem vakfı Kemalist Türk İslam sentezcisi bir yapıdır diyanetten beslenip tek amacı Aleviliği soldan ve öz kültüründen uzaklaştırmaktır.

Alevilik Türk İslam sentezi değil Anadolu sentezidir.

Malatyalı arkadaşlar bu adamın gerçek yüzünü iyi bilirler.

Bin yıllık semahlarımızın içine semazen koyarak tüm inancımızı değiştirebileceklerini sananlara,...

anlam veremiyorum zaten semahımızın içine nasıl semazenler sokuluyor burdaki maksat nedir mevleviler alevileşiyormu yoksa bizler mi mevlevileştirilmeye çalışılıyoruz acaba.bu ülkede bir çok şeye anlam veremediğimiz gibi,alevilerin başı gözükenlerin yapmak istediklerine ,amaçlarınada anlam veremiyorum.şunun farkına varılmalıki bizler koyun değiliz onlarda çoban...

Cem vakfı medyayıda kullanarak yeni nesil Alevi gençlere Aleviliği farklı anlatma çabasında. Cem vakfı Alevileri temsil edemez. Bizi öz kültürümüzden ayırmaya çalışanlara en güzel cevabı bizlervermeliyiz. Cem tv yi ben kanal listesinde gerilere attım izlememeye çalışıyorm. Kral Tv den farkı yok.

erzincanliyam
14.12.2006, 17:27
Yaklasık 2 yıl önce bizimde televizyonumuz olacak diye hepimiz çok sevinmişdik,ama ardarda acılan 5-6 tv ninde cok faydalı olmadıgını hep beraber gördük,aslında bazı kanalların icerigi fena değil,cunku bütcelerin kısıtlı olması kalıteyı dusuruyor bu kesin,benim kendimce rahatsızlıklarım var bunlardan biri semahlarımızın folklor gibi lanse edilmesi,her yerde semah dönülmezki yaa,ve bu tv lerin acılmasıyla her önüne gelen albüm ypıp bu tv lerde para karşılıgı kliplerini yayınlıyor,yayınlansın tabiki fakat 10 klibin 8 de semah var,alakasız bestelere semah görüntüleri bunlar cok rahatsız edici konular,yani para alıyorsunuz diye her klibi yayınlamayın,acılan tv lerimize şu soruyu sormak lazım alevilik nerede siz neredesiniz?bu tv ler rant icinmi kuruldu yoksa kulturumuze hızmet ıcınmı,cem,su,duzgun,yol,dem ve buna benzer kanallarda sadece aleviligin anlatılmasınada karsıyım,bu ulkede 72 milletin oldugu soylenıyor,o zaman herkese aynı yaklasım icinde olması gerekmezmi bu kannalların?eğer bizim Kabemiz insan ise o zaman ayrım yok,ve sadece Alevilik üzerine olursa bu kanalların yayını o zaman sanki Alevi şeriatcılığı yapılıyormus gıbı ızlenım verılırkı bu cok yanlış,gelelim Sabahat ablanın boykotuna Sabahat Akkiraz Türkülere ve Alevi toplumuna gercekden cok fazla hizmet etmiş bir insan,demekki bazı yanlışları görmüş ve tepkisini bu şekilde göstermiş,bazı söylentiler var siyasi durumlar vs vs bunları zaman bize gösterecekdir,fazlada birsey kalmadı secimlerde 5-6 tv ninde rengini göreceğiz cünkü hepsi bana göre bir renk icerisinde olacaklardır,renkleri ne olursa olsun ama yüzyıllardır baskılara zulümlere karsı dedelerimiz bu kültürü yasatmışlar ve bugunlere kadar getirmişler bunu bir kac tv kanalı cıkarları icin kullanmasınlar zaten kullandırtmayızda...

hbilgen85
14.12.2006, 19:54
Bu Cem vakfı Kemalist Türk İslam sentezcisi bir yapıdır diyanetten beslenip tek amacı Aleviliği soldan ve öz kültüründen uzaklaştırmaktır.

Kemalizm, Türklük ve İslamın birbiriyle nasıl bir ilişkide buluşabileceklerini zannediyorsun. Hepsi birbirinden ayrı olgulardır. Bunların arasında ne gibi birşey ile ilişkilendirdiğini merak ediyorum.

SivanA SimyacI
14.12.2006, 20:07
Bu kanala sırt çevirmekle elimize ne geçer bilmiyorum?Kültür ve değerimizi taşıyan bir kuruma yüz çevirmemeliyiz.
Bu ters hareketinden ötürü Sn.Akkirazı kınıyorum.

hbilgen85
14.12.2006, 20:17
Asimilasyona hayır

asimile olabileceğimizi düşünmek bile yersiz. böyle bişey mümkün değildir. eğer böyle oyunlara gelmemek istiyorsak öncelikle kavramları dogru bir şekilde belirlememiz gerekmektedir.Türklük, kürtlük, Kemalizm, Alevilik ve sünnilik gibi kavramların ne olduğunu en doğru biçimde bilmeliyiz. aksi takdirde başkalarının söylediklerine-görüşlerine-düşüncelerine kapılarak ve kendimiz başka anlamlar yükleyerek bu kavramların içlerini boşaltmış oluruz. bu da asimilasyonun yani kültürümüzün yozlaşmasının önünü açmış olacaktır.

halitseyfi
14.12.2006, 20:44

Alevilik Türk İslam sentezi değil Anadolu sentezidir.

Malatyalı arkadaşlar bu adamın gerçek yüzünü iyi bilirler.

Cem vakfı medyayıda kullanarak yeni nesil Alevi gençlere Aleviliği farklı anlatma çabasında. Cem vakfı Alevileri temsil edemez. Bizi öz kültürümüzden ayırmaya çalışanlara en güzel cevabı bizlervermeliyiz. Cem tv yi ben kanal listesinde gerilere attım izlememeye çalışıyorm. Kral Tv den farkı yok.

Sevgili can

Keşke dediğiniz gibi olsada cem tv nin gerçek yüzünü görebilsek. Aleviliği bilmeyen bizler, yıllarca takiye yaparken kullanılan argümanların gerçekten aleviliğin argümanları olduğuna inanmaya başlamışız. Bu sebepten dolayı bazı şeyleri görmemiz oldukça zor oluyor.

Şoreş
14.12.2006, 23:47
Cem Vakfı yeni bir Alevilik yaratmıştır çıkarlarına göre.. Öyle bir Alevilik yarattılar ki, ortaya kökeni sadece Orta Asya olan, Irkçılık/Milliyetçilik kokan, Kürt/Arap/Arnavut/Ermeni Alevileri birandan silen bir Alevilik anlayışı yarattılar.. Ve bun fikirlerini TV Programları ve çeşitli yayın kuruluşlarında büyük bir ağızla dile getirmektedir.. Bir Dersim Kökenli olarak bundan büyük rahatsızlık duyuyorum.. Bizi kimse yok sayamaz.. Aleviliği tek bir Irk'a bağlayıp, Günümüz İslam'ı altında eriten bu anlayışı kınıyorum.. İşin en acı yanı izlediğim Cemlerinden birinde Alevilik Hakkında konuşma yaparlarken şok olduk çünkü Aleviliğin sadece Türklük olduğunu ve Alevilerin sadece Türk olabileceklerini demeye getiriyorlardı.. Ankarada yapılan Cem'e ise Namık Kemal Zeybek'in çağırılması ve Cem Meydanında yaratılan Irçılık havası ise başka bir olumsuz tablodur..
Cem TV yi ben kınıyorum.. Bir İnanç sistemini tek bir Irk'a mal edip diğer halkları yok saydığı için..
Cem Vakfını kınıyorum Aleviliğin Evrenselliğini, günümüz Emevi İslam'ı içinde eritmek istediği için..

odtülü aslan
14.12.2006, 23:54
Bu kanala sırt çevirmekle elimize ne geçer bilmiyorum?Kültür ve değerimizi taşıyan bir kuruma yüz çevirmemeliyiz.
Bu ters hareketinden ötürü Sn.Akkirazı kınıyorum.

Bende sen gibi bir Silisliyim.Son yıllarda sürekli gözlemlediğim köyümüz gençliğinin yozlaşmasını hiç hazzedemiyorum.Sebahat Akkiraz Alevi kültür ve inancını sanatında en iyi şekilde icra eden bir sanatçıdır.Cem tvyse Aleviliği baltalama çalışanların maşasıdır.Bu önyargısı bulunan herkesi biraz daha dikkatli olmaya ve araştırmaya çağırıyorum.Kimse Aleviliğin kutsal değerlerini kullanarak rant peşinde koşamaz.

MeRaLiNa
15.12.2006, 14:59
Sabahat Akkirazi bu boykotundan dolayi kutluyorum...

herkes cikip bizim Türkü/Deyis/Semahlarimizi söyliyebiliyor malesef.. hatta fasistler bile birazcik olsun utanmadan...

ama Deyis/Semah söyleyen bir Alevi Sanatci olmanin sorumluklari var, taninmak istenmeyen, en igrenc iftiralara, katliamlara maruz kalmis ve buna ragmen hala görülmek istenmeyen öcü gibi algilanan bir Toplumun Medya gibi kuvvetli bir arac ile Kültürünü, saziyla sözüyle kendini nasil ifade ettigini herkese temsil etmek sorumluluk bilinc ister, Sabahat Akkirazdada bu haraketiyle kendisinde bu agir sorumlulugun oldugunu bir kez daha kanitladi...

Cem TV ve Izettin Dogan hakkinda uzun yorum yapmaya degmez aslinda... Hz. Ali'nin yanina kendi resmini koyabilecek kadar ayip eden, TV'sinde islamci yobaz yazarlari, sagcilari cagiran, AKP'ye oy verebilecek kadar Aleviligin A'sindan nasip almamis, Alevilerin ancak gercek sol ile özgürlügüne kavusabilecekleri gercegini bilmiyormus gibi katillerimiz sagcilara Alevileri ve Aleviligi kendi cikarlari icin yem etmek isteyen Dogan, umarim Canlarimiza Inacimiza kene gibi yapisip günümüzün kendi icimizden cikardigimiz Hinzir pasa olmaktan cikar, nasil bir karakterki kendisi, saten baskilardan paramparca olmus bir türlü beraber ayni seyi düsünüp haraket edemeyen bir toplumun bu üzücü durumundan yararlanip kendi cikarlari icin kendi toplumunu sömürebilir, üstelik katilleriyle isbirlik icine girip... söyliyecek söz bulamiyorum

ONU®
15.12.2006, 19:02
Bazıların siyasi çıkarları nedeniyle asıl amacından saptırmaya çalıştığı bu kanala karşı Sabahat Akkiraz'ın yaptığı bu tavır bence de yerindedir.

epikurus
15.12.2006, 20:16
Sabahat Akkiraz'ı bu cesaretli tavrından dolayı kutluyorum. Keşke diğer sanatçılarımız, hatta kendine aleviyim diyen bütün canlarımız da aynı tavrı gösterebilse. Bizim, tüccarların elinde bir meta olmadığımızı tüccarların yüzüne bir tokat gibi vurabilse! Sabahat Akkiraz'ın aldığı bu tavır dalga dalga büyümeli, büyümeli ki alevi inancını yıllarca alevileri kıyıma uğratmış zihniyetlerle kolkola yürüyen sözde alevileri tarihin karanlığına gömsün...

asikar
16.12.2006, 01:16
Arkadaşlar Cem Tv üstlendiği ilk günkü misyonunu kaybetmeye yüz tutmuştur.İlk başlangıç ve son nokta tamamen siyasal ve maddiyatçı olarak değerlendirilebilr.Bu kısmı normal hepimiz için normal yani para ( keşke hiç olmasaydı).İnancımızı zedeleyecek hiç bir kişi ve kuruluşu asla boş bırakmamak lazım.
Bizden kaynaklanıyor biraz izlemeyelim.zaten son günlerde bu kanallar sayısı oldukça fazla ve artıyor.Alevilik,Kürt, vb.. zihinleri zorlayıcı yayınlar yaparak bizi de lekeliyorlar.

Artık birlik sağlanmalı ve Alevi Gençliği uyanmalıdır diye düşünüyorum.

huseyn
17.12.2006, 13:41
sabahat akkiraz a destek verilmesini düşünüyorum

mali
17.12.2006, 18:48
bu boykota sonuna dek katılıyorum

Servan
17.12.2006, 22:00
sabahat akkiraz haklı bence canlar biz de boykot edelim cem tv yi izlemeyelim:):):): zaten izlemiodum.

YoRuM78
17.12.2006, 23:13
sabahat akkıraz iyi sanatcı olabilir ben dinliyordumda daki ali samiyen stadında yapılan radyo barıs tarafından duzenlenen barısa semah donenler etkinliklerine katılmadıgı için para istemiş gelmemiş o gun şah turnah taa almanyadan kalkım gelmisti sadece şahturna diğil bır cok santcı da gelmişti onun için isteiği kadar boykot etsin asıl bizim onu etmemis gerekir diye dusunuyorum

b.alina
17.12.2006, 23:38
99999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999

DiLkeT-CeZaM
22.12.2006, 21:39
Bizleri katliamlarla yok edemediler bu seferde bu şekilde yok etme çabasındalar İzzetin Doğan'ı kutlamak lazim helal olsun!! tebrik ediyoruz alevileri asimile ettigi icin pardon etmedigi icin diyecektim dilim sürctü! Sonuna kadar destekliyoruz Cem Tv ve İzzetin Doğan'ı ha gayret az kaldi be yigidim catlaklar aciyorsun! o yüzden kinanmayi degil bunu basarabiilme gayretine girdigi icin tebrik etmek lazim onca katliamlari asmisizda bizlere bunlari yasatiyorsun!!

hasan.aksut
23.12.2006, 00:32
Aleviler yıllardır bir birlik olamamanın sıkıntısını çekmişlerdir.Atatürk gibi bir liderin tekrar gelmesi gerekmekte.
MARAŞTA ŞEHİTOLAN KARDEŞLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ.
SELAM OLSUN MARAŞA.

baris1976
05.01.2007, 09:40
sabahat akkıraz iyi sanatcı olabilir ben dinliyordumda daki ali samiyen stadında yapılan radyo barıs tarafından duzenlenen barısa semah donenler etkinliklerine katılmadıgı için para istemiş gelmemiş o gun şah turnah taa almanyadan kalkım gelmisti sadece şahturna diğil bır cok santcı da gelmişti onun için isteiği kadar boykot etsin asıl bizim onu etmemis gerekir diye dusunuyorum

radyo barış tamamen ticari bir kurumdur ve her yıl düzenledigi barış a semah dönenler etkinliklerinden kendilerine rant saglıyorlar bagcılar cem evinin inşaatı sırasında inşaat a katkı için konser duzenlediğimizde sebahat akkiraz konsere ücretsiz cıkıp destegini göstermişti lütfen sanatcılarımızada hak verilim radyo barış cem evleri ve derneklerin reklamı için nasıl para talep ediyorsa sanatcılarımızında para talep etmesi bence cok normal

dagkekligi2
05.01.2007, 21:21
sabahat akkiraz saygıdeger ve mükkemmel bir sanatçıdır durduk yerde bu tavrı almaz muhakkak bir incindigi nokta vardır.

Naci
06.01.2007, 12:20
cem tv-radyo ile sabahat akkiraz arasındaki tartışmalar sürüyor. Sizleride konu hakkında bilgi sahibi yapmak istedim. Sabahat akkirazın çok haklı olduğu yanlar var. Cen tv'nin özü olan kişileri dışlayıp emin şirin , abdurrahman dilipak gibi kişilere kuçak açması hoşuma gitmiyor.

--------------------------------

Sanatçı Sabahat Akkiraz ile Cem Radyo/TV arasındaki tartışmalar devam ediyor. Son olarak Hasan Akkiraz, sanatçının radyo satın aldığı onun için Cem Radyo'ya yasak getirdiği iddialarına yanıt verdi.

Sanatçı Sabahat Akkiraz'ın Cem Radyo ve TV'ye karşı yaptığı açıklamayı ve bu yayın organlarına çıkmama kararını daha önce Türkülerin Sesi'nde Sabahat Akkiraz Cem Tv'yi Boykot Ediyor haberimizde okumuştunuz. Hasan Akkiraz yeni bir açıklama yayınladı. Açıklamada kendi açıklamalarından dolayı bir takım kurumların önderliğinde "Sabahat Akkiraz radyo satın aldı, ondan Cem Radyo'ya çıkmıyor" şeklinde dedikodu çıkartıldığını ve bunun "tamamiyle yalan" olduğunun altı çizildi.

Hasan Akkiraz, bir yayın organına uyguladıkları yasağın onlar için geçmişte kalmasına rağmen temcit pilavı gibi karşılarına çıkarıldığını ve kendisinin bu konuda açıklama yapmaktan artık bıktığını söyledi. "Bizler geçmişte birlikte olduklarımız tarafından kullanıldığımızı hissedersek tavrımızı koymaktan çekinmeyiz" denen açıklamada, bu tavrın "Barışa Semah Dönenler etkinliğine", "Aleviliği tamamiyle İslam dışı veya içi gibi göstermeye çalışanlara", "inancımızı peşkeş çekenlere", "AB hapşırdı diye nezle olanlara" ve "Muhlis Akarsu, Hasret Gültekin gibi değerlerimizi yayın organlarına yakıştırmayanlara" aynen uygulandığını belirtti.

Türkülerin Sesi'nde Sabahat Akkiraz Cem Tv'yi Boykot Ediyor haberinde yeralan açıklamaya karşı ortaya atılan "Sabahat Akkiraz radyo satın aldı" iddialarının tamamiyle bir kurum tarafından provoke edilen bir "yalan" olduğu vurgulanan açıklamada, eski AKP milletvekili Emin Şirin ve Sivas Katliamını inancı açısından haklı bulan Abdurrahman Dilipak'ın olduğu yerde kendilerinin olmayacağı belirtildi. Birlik adına Abdurrahman Dilipak izleyebileceğimizi iddia edenlere de bir çift lafım var diyen Akkiraz'ın açıklamasına şu sözlerle devam etti.

Muhlis Akarsu'nun iki kızını gördüğümde yere bakmaktansa ve bunu sanat adına yaptığımı söylemektense (ki bunu kanal 7, tgrt, stv gibi kanallara çıkan sözde devrimci, sözde alevi, sözde ilerici, sözde kemalist müzisyenler söylemektedir) müziği yaşamımdan çıkartmayı tercih ederim.

****Ne demiştir Abdurrahman Dilipak.
“Aziz Nesin’in Müslümanlar’a yönelik sözlerini kabul etmek mümkün değil. Bu olaylar 150 kişilik ideolojik kökenli bir grubun örgütlü işidir. İslamcılar’a mal edilmesi üzücüdür. Dini sloganların atılması, atanların İslamcı olduğunu kanıtlamaz” (Abdurrahman Dilipak, Milliyet, 6 .7. 1993)

Açıklama Kaynağı: www.sabahatakkiraz.org

pazarcıklı
06.01.2007, 12:50
cemtv yi izleme olanağım olmadığından bu konu hakkında bir bilgim yoktu ama yazılan yazılardan anladığım kadarıyla sabahat akkirazın yaptığı davranışı doğru buluyorum...sabahat akkiraz sanatçı olarak çok sevdiğim duyarlı bir insan bence böyle bişey yapıyorsa bildiği bişey,kırıldığı yanlış olduğunu düşündüğü bir nokta vardır...herksese saygılarımla...

cemocan
12.01.2007, 21:35
bende cemtv yi izlemeye pek fırsat bulamıyorum ama arkadasların dedikerine bakarak sabahat akkirazın sonuna kadar haklı bir protesto yaptığına inanıyorum zaten ben cem tvyi pek beyenerekte izlemiyorum su tv daha iyiydi en son:garibbak:

doctorctf
12.01.2007, 23:17
alevilerle alakası olmayan bir partiye hizmet eden ve aleviliğe hiçbir katkısı olmayan bir kurum protesto edilmekten başka bir işe yaramaz zaten

seyyah1982
12.01.2007, 23:37
cem vakfı konusunda aleviler kendileri ile yüzleşmek zorundadır bu insanlar kime ne diye hizmet etmektedir 20milyon kişinin lideri imiş gibi hareket eden bu kurum iyi sorgulanmalıdır...

insanlar kardeş
13.01.2007, 01:30
CEm vakfı ve CEmTV elbette olmalı arkadaşlar.
Ancak faaliyetleri konusunda alevilik adına geçmişine nekadar sahip ve geleceğini nekadar sahipleneceğini Alevi vatandaşlarımız görecek ve karar verecekler.kanımca Syın İzettin Doğan ın tarihte alevi katliamlarını görmezden gelinmesi başlı başına alevi yurttaşlarına bir linçtir.
Kaldıki Pirlik ve Dedelik geleneğinin ötesinde Akademik bir ünvan sahibinin Alevi katliamları anlamında tarihi çarpıtması etik değil.
Saygılarımla..

new_gree
18.01.2007, 00:23
Sayin Sabahat Akkiraz'i gonulden destekliyorum ve butun canlarin dikkatini cekmek istiyorum;son donemde sayin Akkiraz disinda derleme yapan yani ilmek ilmek nefeslerimize can veren cok az asigimiz var. Kaybolmaya baslayan bu degerlerimizi toparlayarak Alevilige buyuk katkisi olan Sabahat Akkiraz'i desteklemek gerekli. Sivas'in, Maras'in koylerinden hazinelerimizi bulup cikariyor. Cem tv'nin cizgisini de dusunecek olursak boykot konusunda Sabahat Akkiraz'i asla tek basina birakamayiz. Tek vucut olmak zamanidir diye dusunuyorum.
Isikla kalin,

Hinoralı
18.01.2007, 11:18
kendi fikirlerini, zikirlerini, bizlerle bağdaşmayan siyasi düşüncelerini yıllarca tüm alevi halka empoze etmeye çalışan bir profesörü pretosto etmek, halkın sanatçısı, halkın sesi, hepimizin nur yüzlü, güleç yüzlü ablası, teyzesi, kardeşi, sabahat akkiraz'a yakışırdı, sonuna kadar haklı.

mesut80
18.01.2007, 23:55
Sabahat AKKİRAZ yaşadıgımız bu zaman da alevi degerlerini o güzel ve alevi inancını ortaya koyan o eşi ve benzeri bulunmayan deyişlerimizi bize en güzel aktarmaya calısan eşsiz bir insandır. <Bunları göz önüne alarak ve o insanın yasam degerlerini inceledikten sonra fikir yada her ne yapmaya calısıyorlarsa ondan sonra yapsınlar yada fikir yürütsünler.... Sabahat akkiraza bu haksızlıkları yapmasınlar ve bunlara izin vermeyelim canlar.

CcEeMm
19.01.2007, 21:25
sabahat akkiraz'ı sonuna kadar destekliyorum ...

haydar.K
20.01.2007, 11:03
aslında bu tür kanalların olmasıda gerkekiyor en azından sap ile samanın ayrılması kolay olur diye düşünüyorum içimizde bulunan ikiyüzlü insanları ayırırken pek zorlanmayız
gerçek alevi olan yaşantısıyla hal hareket ve tavırlarıyla hep örnek olan sayın sabahat akkiraz'ın böyle bir tavrı koymasını kutluyorum ve bunların devam etmesini diliyorum
tek çiçekle bahar gelmez

ergin
20.01.2007, 11:16
Sabahat AKKİRAZI gönülden destekliyorum.

TaNeR_kou
02.02.2007, 00:38
arkadaşlar geçen hafta sebahat ablanın kardeşiyle muhabbet ederken bu konuyu sordum..kemal abi ..
cem tv yi mehmet ağarın satın aldığını söyledi şok oldum...

seyyah1982
02.02.2007, 13:09
arkadaşlar geçen hafta sebahat ablanın kardeşiyle muhabbet ederken bu konuyu sordum..kemal abi ..
cem tv yi mehmet ağarın satın aldığını söyledi şok oldum...

yapma ya skandal bu eminmisin...

eger dogruysa izzettin doganın iç yüzü anlaşıldı...

KomünistAlevi
02.02.2007, 13:33
Ya zaten İzzettin Doğanın gerçek yüzünü hepimiz iyi biliyoruz...

Alsa nolur almasa nolur Mehmet Ağar...

CeReNnN
02.02.2007, 13:54
Sabahat AKKİRAZ 'ı tüm kalbimle destekliyorum ...

savaş-24
07.02.2007, 22:09
Sabahat akkiraz In bu onurlu davranIşIndan dolayI ellerinden opùyorum Bir sabahat akkiraz bir Mahzuni şerif gelmez artIk dùnyaya bunlarIn kIymetini bilemiyoruz maalesef...

kuzey1982
07.02.2007, 22:14
bende destekliyorum kendisini.haklıdır.bende yol tv hastalığı var.devamlı yol tv izliyorum.saygılarımla.

TaNeR_kou
15.02.2007, 04:03
yol tv çok methediliyor...bana daha nasip olmadı izlemek..köye gitsem de izlesem...

TaNeR_kou
15.02.2007, 04:11
yapma ya skandal bu eminmisin...

eger dogruysa izzettin doganın iç yüzü anlaşıldı...
valla ben kemal abinin yalancısıyım...tabi mehmet ağar direk üstüne almamıştır ama % 80 hisseyi TUTAK'lardan izzettin doğan üstüne geçirmiştir...ama zorla ama istekli bilemicem...ama işin ucunda mehmet ağar olunca ben pek istekli olacağını düşünmüyorum...ne de olsa eski emniyetçilerden..alışıktır zorlamaya...