Orijinalini görmek için tıklayınız : Burda kendi aranizda ne tartisiyorsunuz? Gidin acilin, Sünniler ile tartisin...

tamerx
14.12.2006, 11:14
selam,

artik adapsyona alinacagimi bildigim icin cok acik bir sekilde kendi görüsümü yazacagim:

burda aranizda tartisip duruyorsunuz, aranizda bir kac cok bilgili insan var, gidin genellikle sünni boardlara üye olun ve onlar ile tartisin ! ben 40 bin üyelik bir boardda nerdeyse tek basima insanlik ve alevilik adina savas veriyorum, orasi hep cahil dolu, hic bir alevi yok, veya var ama sesini cikarmiyorlar, burda birbiriniz ile tartissaniz ne olacak tartismasaniz ne olacak?? aleviderneginde zaten ayni isi yapiyorsunuz!
gidin dünyaya acilin, cahil adamlarla tartisin, irkcilara karsi caba gösterin, burda gelip sünni üyeler ile tartisiyorsunuz, aleviler ile tartisiyorsunuz " yok sen cahilsin, yok ben bilgili degilim, alevilik islam disi mi icinde mi, su nasil bu nasil...!"... ya kardesim, buraya üye olan sünniler zaten aciklar tartismaya, gidin tartismaya acik olmayanlar ile tartisin, ben kac kere tehdit aldim MHP lilerden felan, ama hic korkmadan adaletsizlige karsi mücadelemi ediyorum, sizin burda amaciniz ney peki ya? siir yazip durmak mi? feneri desteklemek mi? gidin stadyuma, gidin siir sayfalarina orada yazin, fener topiginde hic bir elestiriye bile acik degiller, nasil fener , cimbom, ve besiktas taraftarlari birbirlerini ve kendilerini kandiriyorlarsa, aynen aleviler de öle yapiyor... ama simdi bu adam ne diyor diyeceksiniz, atin sunu burdan, adapsyona alin, puanini silin ...benim icin puan muan önemli degil, alin puanlar sizin olsun, sanki cok puanu olan daha iyi alevi oluyor..heeeyt babam heeyt, bu ne bicim mantik be.

gidin acilin dünyaya, aydinlar ile degil, cahil adamlar ile tartisin...

üyeligimi de ne yapiyorsaniz yapin... zaten puanlama sistemine felan gülüyorum, alevi bir forumda böyle cesitli siniflar yaratacak sistemler ile calisiliyorsa o zaman kapitalizmin ve emperyalizmin ne kadar kanimiza karistiginin simgesidir.

MeRaLiNa
14.12.2006, 11:37
biraz sakin olunca yine düsün derim

Nesimi
14.12.2006, 11:44
Seni güzel yorumlarınla tanırdım ama burda birisi sana gaz vermiş birşeyler anlatmak istemişsin ama anlatamamışsın.

İnsanları yargılamak bu kadar kolay olmamalı.

Konuyu kazana atıyorum. Senin içinde bir işlem yapmıyorum daha iyi anlatabilirdin anlatacaklarını...

simdi ne oldu? 0:2 oldu..ikinci atak ikinci yediginiz gol... bay egmor..sana birsey söyleyim mi? bu takimdan asla adam olmaz, siz real mardini yenin durun, real madrid gibi takimlari asla yenemesiniz, kaldi ki frankfurt gibi almanya liginde avaraj takimi olmus bir kulubü yenemiyorsunuz.
yaziklar olsun bu coban gibi futbolculara dökülen paralara...

ha sunuda ekleyim, galatasarayli futbolcular da ayni b... ..besiktasli futbolcular da aynisi..

http://www.aleviforum.com/showthread.php?p=312007#post312007

Ayrıca birşeyleri eleştiriyorsan başta sen onun içinde olmayacaksın Futbolu eleştirip orda stadyum ağzıyla yorum yazmak ne kadar doğru?

40binlik boardlarda savaşına devam et :)

Gülseren58
14.12.2006, 12:11
Bu öneriyle fena halde coştum..

Ben valizleri hazırladım bile dünyaya açılmak için.

Şimdi vize işlemlerini de yaptırmaya gidiyorum.

Yokum artık ben burda arkadaşlar.

Sıkıldım bu teknolojiden yau..

PirO_62
14.12.2006, 12:15
Arkadaşım Puanlama Felan olayına gülüyorsun
Ama hazmedememende komik..

...benim icin puan muan önemli degil, alin puanlar sizin olsun, sanki cok puanu olan daha iyi alevi oluyor..heeeyt babam heeyt, bu ne bicim mantik be.

Bu cümleleri sarfeden sensin bence kimsenin böyle bir düsüncesi yok...

Mhp lilerden Tehdit almışmış .. Bırak Bunları dostum.. açık olayım seni ateşleyen aldığın eksidir.. kendimizi kandırmayalım....

Ve ayrıca Benim Aleviliğime, İbadetime vs vs ... Leke Sürmeye ÇAlısan CAHİL insan ile ne tartısabilirim.. Bunun Mantığını anlamıs değilim..

Yani Sunu sölemek gerekirse Abartmışsın.........

Güle Güle

Gülseren58
14.12.2006, 12:26
selam,
artik adapsyona alinacagimi bildigim icin cok acik bir sekilde kendi görüsümü yazacagim:burda aranizda tartisip duruyorsunuz, aranizda bir kac cok bilgili insan var, gidin genellikle sünni boardlara üye olun ve onlar ile tartisin ! ben 40 bin üyelik bir boardda nerdeyse tek basima insanlik ve alevilik adina savas veriyorum, orasi hep cahil dolu, hic bir alevi yok, veya var ama sesini cikarmiyorlar, burda birbiriniz ile tartissaniz ne olacak tartismasaniz ne olacak?? aleviderneginde zaten ayni isi yapiyorsunuz!
gidin dünyaya acilin, cahil adamlarla tartisin, irkcilara karsi caba gösterin, burda gelip sünni üyeler ile tartisiyorsunuz, aleviler ile tartisiyorsunuz " yok sen cahilsin, yok ben bilgili degilim, alevilik islam disi mi icinde mi, su nasil bu nasil...!"... ya kardesim, buraya üye olan sünniler zaten aciklar tartismaya, gidin tartismaya acik olmayanlar ile tartisin, ben kac kere tehdit aldim MHP lilerden felan, ama hic korkmadan adaletsizlige karsi mücadelemi ediyorum, sizin burda amaciniz ney peki ya? siir yazip durmak mi? feneri desteklemek mi? gidin stadyuma, gidin siir sayfalarina orada yazin, fener topiginde hic bir elestiriye bile acik degiller, nasil fener , cimbom, ve besiktas taraftarlari birbirlerini ve kendilerini kandiriyorlarsa, aynen aleviler de öle yapiyor... ama simdi bu adam ne diyor diyeceksiniz, atin sunu burdan, adapsyona alin, puanini silin ...benim icin puan muan önemli degil, alin puanlar sizin olsun, sanki cok puanu olan daha iyi alevi oluyor..heeeyt babam heeyt, bu ne bicim mantik be.

gidin acilin dünyaya, aydinlar ile degil, cahil adamlar ile tartisin...

üyeligimi de ne yapiyorsaniz yapin... zaten puanlama sistemine felan gülüyorum, alevi bir forumda böyle cesitli siniflar yaratacak sistemler ile calisiliyorsa o zaman kapitalizmin ve emperyalizmin ne kadar kanimiza karistiginin simgesidir.

Sn. tamerx

Aslında biz de sizin gibi düşünüyorduk en başta. Hatta bir, iki kere sunni forumlara üye olmak için hamle de yaptık ama tam o sırada ne görelim....Siz oralarda aslanlar gibi mücadele vermiyor musunuz? Oralarda verdiğiniz konferanslar öylesine etkiliydi ki, tüm sunniler cahil de olduklarından sizi sus pus dinliyorlardı.

Bunun üzerine ben sizden gayet emin olarak o sitelerde coşmayı size bıraktım.
Size bırakmakla da kalmadım oturdum şiirlerime döndüm. Ne de olsa içim rahattı artık mücadele konusunda.

Ne diyorum biliyor musunuz? Bilim nasıl olsa bu yönde ilerledi. Sizden bir kaç tane tamer daha kolonlayalım. Sizin nickiniz tamerx, diğerlerinin ki tamery, tamerq falan olsun..Sonuçta sizleri de ayırmak gerek değil mi?

Efendiimm..duyamadım. Saçmalıyor muyum?

Yok canııımm..ne kadar saçmalarsam saçmalayayım, size ulaşmam mümkün değil.

Bu konuda ki birinciliği size kaptırdım ya...ne diyim kendime ben..

Bu arada son söz: siz aslında fanatik fenerlisiniz değil mi? O topikte yazılarınıza rastladığımı hatırlıyorum..

eylüleren
14.12.2006, 13:48
sunnilere sunni boardlara bir şey ispatlamaya ihtiyacımız yok sen o isteği kendinde duymuşsun anlaşılan yada çok amerikan filimi izlemenin etkisi mi diyelim.tek kişilik ordusun ya başa çıkarsın 40 bin üye neki sen el atmışsın olaya dünya güzelleşecek artık sayende tüm eşitsizlikler ayrımcılıklar sona erecek.bu arada puan önemli değil demişsin ama eksi verildi diye yaygarayı kopartmışsın.demekki basit düşünüyorsun.sen sunni boardla savaşına devam et:)

rinda
14.12.2006, 14:27
tartışmaya açık olmayan insanlarla gidin tartışın diyorsunuz..iyi güzelde peki tartışmaya açık olmayan anlamayan insanlara ne anlatabilirsiniz onuda söylermisiniz? biz burda insanlarımızla bilgi alışverişi yapıyoruz.herhangi bir yarış içerisinde değiliz...

Hüseyin69
14.12.2006, 18:38
ben 40 bin üyelik bir boardda nerdeyse tek basima insanlik ve alevilik adina savas veriyorum, orasi hep cahil dolu, hic bir alevi yok, veya var ama sesini cikarmiyor.

tamer sakin ol kardes bak sana bir ata sözü söyliyim
esege altin semer vurmuslar yine esekliginden vazgecmemis
senin bahsettigin kirk binlikmi dört binlik mi bilmiycem ama o boardlara benzer milyonlarca board var akilli insan kendi ukala yerine koyup esekler sinifina girmez
umarim beni anlamissin
bizim bir akrabamizin meshur küfürü vard diyorki "sizler (yobaz dinci örümcek kapli kafalara)karabassiniz iste karasiniz dünyanin sabunlariyla sizleri yikasalar bile hic renginiz beyaz olurmu"
Sen gitmis hic amin denilmeyecek duaya amin demissen bunda bizim ne sucumuz var. diyeceksinki alevilige laf atiyorlar saldiriyorlar vs;
bunlar gercek hayatta oluyor sanalda olmus cokmu sanki neyse simdi sakin ol rahat bir nefes al ve yeniden aramizda bulun

ZülfüKakul
14.12.2006, 18:43
Cahil insanla tartışmak mı? Arkadaşım, sen veya senin gibi düşünen arkadaşlar.. Cahil insanla tartışılmaz.. Laf anlamaz.. Ben yerlere tükürenlerle, insanları taciz edenlerle, hırsızlık yapanlarla, kalpsizlerle vs vs neden tartışayım ki.. Neyine güvenerek bana cevaplar verecek.. Neden ben kendimi birilerine ispat etmeye çalışayım..
Zaten öyle kuru kuru yok şöyleler yok böyleler diyenler aynaya bakıp kendilerine gülsünler... Bunu yapan adam boş adamdır.. Burası boş adamların yeri değildir..
Burada öyle insanlar var ki hepsi ayrı birer değerden öte değerler..
Ha mesele sunnilerle tartışmak mı? Zaten buraya gelen sunniler merak ettikleri için geliyorlar soruyorlar, öğreniyorlar.. Ben benim kültürümü merak etmeyen adamlarla, cahillerle neyi tartışayım Allah Aşkına..

Bence sen de o sitelere girme beynin sulanır..

Bir yobaz nasılki benim fikirlerimi değiştiremez, bana çarşaf giydiremezse..
Ben de düşünmeden araştırmadan konuşanlatı değiştiremem..
Aydın insanlarla konuşmak varken cahili ne yapayım be..

Sana şunu söyleyeyim,
"Cahil ile etme sohbet her sözü bir baş incitir"

Lazoşa_62
14.12.2006, 19:39
Selam Tamerx kardeşim.Bir insan ediyorsunki sanki kulağımın altında bağırıyorsun gibi.Güzel kardeşim.Senin Sünilerin değil,yobaz ve hizbullahçılarla neyi tartışıyorsun ve seni ne kadar dinliyeceklerdir.Bir kere senin bu gibi sitelere gidip kendini harap etmene değmez.Çünkü onlar İnsan olarak sadece müslümanı görürler.Onlardan başka müslüman va allahın yarattığı kul yoktur.Diger varlıklar gavurdur.
Aleviligi tanıtmak ve aleviligi anlatmak istiyorsan Suni komşularınla,arkadaşlarınla ve çalıştığın tanıştığın insanlarla konuşursan alevilige büyük hizmet etmiş olursun.

Şimdi bize gelelim.Bizler burda şiirde,şarkıda,türküde söyleriz.Bizler burda fikirde tartışırız .Spor takımlarınıda konuşuruz.İnsan olmanın en büyük özelliği paylaşımdır.

Gülseren58
14.12.2006, 19:42
Bu hızla giderse bu topiğin tavan yapacağından korkarım..:p

MetinK
15.12.2006, 03:41
artik adapsyona alinacagimi bildigim icin cok acik bir sekilde kendi görüsümü yazacagim:
Demek simdiye kadar acik görüslü degilmissiniz.Yazik size,acidim halinize.
ben 40 bin üyelik bir boardda nerdeyse tek basima insanlik ve alevilik adina savas veriyorum
Ne güzel birsey yapiyorsunuz ,daha ne istiyorsunuz?Kahramanlar hep önde savasir zaten.:olmadi
ben kac kere tehdit aldim MHP lilerden felan, ama hic korkmadan adaletsizlige karsi mücadelemi ediyorum
Insanlar yakilirak,kursunlanarak bedel ödüyor.Siz tehdit edilmekten bahsediyorsunuz.
sizin burda amaciniz ney peki ya? siir yazip durmak mi?
Amacimiz olsa burada olurmuyduk?:D Alla alla...
feneri desteklemek mi?
Ya bunu basa alarak yazsaydiniz ya.
Bu konunun anahtar kelimesi burada!Bana neden Fener topiginden eksi verdiniz basligi kullansaydiniz daha dogru olurdu.
ama simdi bu adam ne diyor diyeceksiniz, atin sunu burdan, adapsyona alin, puanini silin ..
Yoo hayatta olmaz.Aksine puan verecegim size.
Ayri bir renk bile veresim geliyor nickinize.Bu kadar aydin kac kisi var ki burada?:p
gidin acilin dünyaya
Dünya mi? Bize yetecegini mi zannediyorsun dünyanin.Evren deseydiniz hadi neyse.
zaten puanlama sistemine felan gülüyorum
Su anda Üye Profilinize bakanlarda gülüyordur eminim.:)

Bende bu topige baktikca ayni duygulara sahip olacagim inanin.Moralim bozuldukca buradayim artik.Gülmekte gerekiyor degil mi?:)

Alevimen
15.12.2006, 03:55
galiba tamerx'in atışı geriye tepti :) geçmiş olsun caiz cevaplar yazılmış.

MeRaLiNa
15.12.2006, 10:44
Tamerx arkadasimizin bu topige yazma yetkisi yok, bu yüzden ona hitaben yazmak ve üstüne gitmek ne kadar dogru bilemiyorum...

Lazoşa_62
16.12.2006, 10:51
Tamerx arkadasimizin bu topige yazma yetkisi yok, bu yüzden ona hitaben yazmak ve üstüne gitmek ne kadar dogru bilemiyorum...

Mareline;Haklısın can ama biz onun üstüne yürüyecek bir tarzda ve kırıcı bir şekilde değil bayagı yumuşak ve kıvamında bir eleştıri yapıyoruz. burda amaçda Tamerx kardeşin yanlış taraflarını anlatmak.

Biliyorsunuz burda yazmasada başka bir konu içinde ,hata va yanlışımız varsa açıklık getirebilir.Bazı canlar bilir bende eleştirildim.Ben ne yaptım sizlere sesimi iletecegim yerlerden haklıysam haykıra haykıra yazardim ve halada öyle degil mi ?