Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumda msn adreslerini hackleyen biri var!!!

Niwan
14.12.2006, 11:22
Merhaba canlar,forumda msn adreslerini hackleyen biri var.şu ana kadar 5 kişinin adresi hacklendi. profilinde msn adresi açık olan canlar msn adreslerini kaldırsınlar..

Saygılar..

özgürf
14.12.2006, 12:39
bilmiyorum ama sonuçta msn e ekli kişilerin hepsini tanıyorum. tnımadığımıda eklemiyorum. ama uyarın için saol.

uzaklardabiri
14.12.2006, 14:20
bilgi verdiğin için teşekkürler..
biliyorsan eğer onu neden engellemiyorlar forumdan...
hemen kaldıralım....
saol...

mehmet_onal
14.12.2006, 14:27
benim msn yi hacklemeye çalışsın bakalım o arkadaş valla helal derim:D

KızılBant
14.12.2006, 14:57
Benim msn i hacklemeleri zor 3 tane anti trojan virüs programı yüklü. anti spy programları da var. ancak herkes için %1 bile olsa hacklenme şansı vardır.

barby
14.12.2006, 16:36
evet benim msnde uçtu aman dikkat edin :s

MeRaLiNa
14.12.2006, 17:09
rahat birakin msnimi :ehyani :ehyani ucarsa tekrar geri getiremem, anti virüs troja at solucan virüs felan hic anlamam :crying:

sunam
14.12.2006, 17:24
Bu işi nasıl yapıyorlar bilen varsa söylesin önlemimizi alalım.

erzincanliyam
14.12.2006, 17:45
bu işi bildiğim kadarıyla söyle yapıyolar :))) ya şimdi biri beni hacker zannedecek,sizi msn lerine ekliyorlar,sizde tabi merak yaa kabul ediyorsunuz,kimsiniz falan derken istersen sana resmimi gondereyim diyorlar veya cam acayım sizde tamam diyorsunuz,size gonderdiği webcam veya resim dosyası aslında sizi kandıran bir dosya bicimi,kabul etdiğiniz anda karsı tarafın mailine sizin gizli sorunuz ve sifreniz gider,tanımadıgınız insanlara ozel gunlerınızı ve arkadaslarınızın isimlerini ve ailenizin bilgilerini vermeyin,cünkü bu işi yapan insanlar zevk olsun diye yaparlar ama siz zarar görürsünüz,hackersiz güzel günler :)

Alevimen
14.12.2006, 17:55
Bu işi nasıl yapıyorlar bilen varsa söylesin önlemimizi alalım.

bu işi bildiğim kadarıyla söyle yapıyolar :))) ya şimdi biri beni hacker zannedecek,sizi msn lerine ekliyorlar,sizde tabi merak yaa kabul ediyorsunuz,kimsiniz falan derken istersen sana resmimi gondereyim diyorlar veya cam acayım sizde tamam diyorsunuz,size gonderdiği webcam veya resim dosyası aslında sizi kandıran bir dosya bicimi,kabul etdiğiniz anda karsı tarafın mailine sizin gizli sorunuz ve sifreniz gider,tanımadıgınız insanlara ozel gunlerınızı ve arkadaslarınızın isimlerini ve ailenizin bilgilerini vermeyin,cünkü bu işi yapan insanlar zevk olsun diye yaparlar ama siz zarar görürsünüz,hackersiz güzel günler :)

Sizin anlattıklarınız hackerlikle ilgisi yoktur, üç kağıtcılıktır :wink:
Ayrıca MSN adresi kayıt ederken basit şifre seçmeyin, mesela doğum yılı veya 123456 tarzında.. Aynı şekilde gizli sorunuz gene 'En sevdiğim yemek' veya 'Tuttuğum Takım' olmasın çünkü ya makarna çıkar yada Fener :)

Herneyse kazan a atıyorum.