Orijinalini görmek için tıklayınız : 6. AleviForum Şiir Yarışması - İlk 5 ve Ödül
6. Aleviforum şiir yarışması sonuçlanmıştır. Oldukça yoğun bir katılım olmuş ve aktif üyelerimiz oylarını kullanmıştır. Gerek birinci olan arkadaşımızı gerekse, bütün katılımcaları tebrik ediyorum.
Sadece ilk 5'e giren şiirler açıklanacak, ve sadece oylarınızla birinciliği hak kazanan arkadaşımızın adı açıklanacaktır. İsteyenler kendi şiirlerinin adınıda verebilirler.
Yarışma sonucuna göre ilk 5'e giren, ve birincilik ödülünü geçen yarışmamızın birincisi Piro_62 ve efekaya arkadaşlardan devralmaya hak kazanan arkadaşımızın şiiri ve isimi şöyledir;
yarışmada 227 üyemiz oyunu kullanmıştır
1.liği 32,60% oy oranı ile esom ( Pirim Nasıl Kıydılar Sana) kazanmıştır.
2.olan şiirimiz 12,33% ile Pirim Yolunda
3.olan şiirimiz 9,69% ile Pir Sultanca
4.olan şiirimiz 9,25% ile Yolun içinde Yol
5.olan şiirimiz 7,93% ile Neylersin
İlk 5 e giren, birinci olan ve katılan ve oy veren tüm canlara saygı ve sevgilerimizi sunarız.
Başka bir yarışmada görüşmek üzere
KızılKilise
Alevimen 17.12.2006, 02:55 Başta esom'a olmak üzere tüm canları cani gönülden tebrik ederim. Herseferinde kendinizi aşıyorsunuz dostlar, dikkat ayağınız yerden kesilmesin :wink: he he ..
Cenk sanada yarışmayı sorunsuz şekilde yönettiğin için teşekkür ederim.
Esom arkadaşımıza hayırlı olsun.. Çok yüksek bir Oy oranı ile büyük bir başarı sağladı kendisi.. Hayırlı olsun tekrar.
sayin esom
Öncelikle siz olmak üzere diger katilimci arkadaslari kutluyorum.Yarismaya oylariyla renk veren katilmcilara da tesekkür ediyorum.
Güzel bir siir yarismasi daha tamamlanmis oldu.Yenisinde yine beraber olacagiz.
Başta Esom olmak üzere Yarışmaya Katılan tüm canları kutlarım,
Yüreklere saglık ...
Ve Ayrıca Yine Kızılkilise Canımıza Teşekkürler...
Portakallı günler geçti heheheh :D:D iyi değerlendir esom.. güzel oluyor ...
tüm katılımcı arkadaşlara güzel katılımlarından dolayı teşekürler ve birincimizede ayrıca teprikler...
bir sonraki şiir yarışmasında görüşmek üzere şiir tadında kalın....
Esom arkadaşı çok tebrik ediyorum...Emeğinize sağlık arkadaşlar...
2.olan şiiir kime aiit merak ettim onu rica etsem :)
Esom arkadaşı çok tebrik ediyorum...Emeğinize sağlık arkadaşlar...
2.olan şiiir kime aiit merak ettim onu rica etsem :)
Sahibi söylesin :D
Sahibi söylesin :D
Pirom senmisin ??? :wink:
Pirom senmisin ??? :wink:
:001_tt2: :001_tt2: :devil2:
Evet Benimdi Ablam
Yüreği Güzel Ablam Tanımış Beni :D:D:D
Neyse gerçi Gitti Portakallı Günler Demiştim ...
YArışma Güzeldi
Serkan_Devrim 17.12.2006, 07:31 başta esom olmak üzere katılan herkezi tebrik ederim. :) dördüncü olan kim? benim oy verdiğimdide. :D
Gülseren58 17.12.2006, 09:08 Öncelikle yarışmaya katılma cesareti gösteren herkesi, sonra da 1.olan arkadaşım esom'u kutluyorum.
KızılKilise arkadaşımızı da bu yarışmaya verdiği emek için teşekkür ediyorum.
seyhunbey 17.12.2006, 09:44 ESO hasretim :) hemso tebrikler yüreğindeki türkülere selam olsun :) Diger arkadaşlarida tbr ediyorum saygilar....
sidarta54 17.12.2006, 10:43 katılan tüm arkadaşları kutlarım şiirlerin hepsi birbirinden güzeldi yüreklerine sağlık
özellikle sevgili esom seni ayrıca kutlamak istiyorum o güzel duygularını yansıttığın şiirinle 1. olmuşsun hayırlı olsun sevgiyle kal..
güzel dilekleriniz için hepinize çok çok teşşekkür ediyorum ve yarışmaya katılma cesaretinde bulunan diğer arkadaşlarımıda canı gönülden kutluyorum ve bu yarışmayı düzenliyen kızılkiliseyede çok teşşekkürler arkadaşlar çok mutluyum sağolun
ArkadaŞlar Bu YariŞmayi DÜzenlİyen Ve Emek Harcayan Kizilkİlİseye Benİ BİrİncİlİĞe Laİk GÖrÜp Oy Kullanan Herkeze Tekrar TeŞŞekkÜrler Şİİr Yazmaya Devam EdeceĞİm Benİ Dahada Cesaretlendİrdİnİz GÜzel Yorumlariniz İÇİn SaĞolun
alevi_murat24 17.12.2006, 11:18 başta birinci olan esom'a ve tüm şiirlerini paylaşan arkadaşları tebrik ediyorum. ve yarışmada emegi geçen arkadaşlara teşekkür ederim...
başta esom olmak üzere katılan herkezi tebrik ederim. :) dördüncü olan kim? benim oy verdiğimdide. :D
Teşekkürler arkadaş, "Yolun İçinde Yol" benim şiirimdi.
şiirlerin hepsi birbirinden güzeldi seçmekde zorlandık gerçekten :)
Esom yüreğine sağlık başarılarının devamını dileriz
diğer arkadaşlarda çok başarılılardı hepsini kutluyorum tek tek
ama bende oyumu Yolun içinde Yol'a vermiştim :D
hepinizin yüreğine sağlık
güldestim 17.12.2006, 13:56 Tebrik ederim Esom seni.Başarılarının devamını dileriz.Ayrıca yarışmaya katılan diğer arkadaşlara ve yarışmada emeği geçen KızılKilise arkadaşımıza da teşekkürler.
mehmet_onal 17.12.2006, 14:05 esom gerçektende güzel oy farkıyla birinciliği aldın canı gönülden kutlarım:D:Dbaşarılarının devamını dilerim sağlıcakla kal..
eylüleren 17.12.2006, 14:07 yarışmaya birbirinden güzel şiirleri ile katkı sağlayan arkadaşların hepsini kutluyorum.birinci olan arkadaşımızı ayrıca tebrik ederim...
Mesut Gündüz 17.12.2006, 14:19 Esomu tebrik ediyorum şiiri çok güzeldi.Diğer arkadaşların şiirleride çok güzeldi. Benim şiirim ilk beşe giremedi.Altıncı sırada yeraldı.O yüzden ilk on içerisinde yerini aldı.Burdanda Beş sayısının önemini daha iyi anladım.Beş çok önemli bir sayı.
yarışmada emeği geçen, başta esom olmak üzere yüreğinin güzelliklerini ortaya koyan diğer tüm katılımcı arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
sevgilerimle...
esom arkadaşımıza tebrikler güzel bir şiirdi.
Ayrıca diğer katılımcı canlarada teşekkürler, emekleri için.
emeği geçen tüm canlara saygılar.
şiirler çok güzeldi gerçekden...
puduhepa 17.12.2006, 18:09 bir yarışma da şiir adına güzellikle ve emekle sona erdi.katılan ve emek harcayan dostların yüreğine sağlık.
sevgili Esom senin de emeğine sağlık.hep şiirle kalman dileğimle,başarıların daim olsun...
Hüseyin69 17.12.2006, 18:15 siirleriyle her dem forumumuza ayri renk ve güzellik katan tüm üyelerimizi kutluyorum hepisi birbirinden güzel oldugu icin secimde zorlandigimdan dolayi oy kullanmadim
tekrar basta esom hemserim olmak üzere katilimci üyelerimizi tebrik ediyorum
esom hem tu hem siira tu zaf rindeka :001_rolle
esom hem sen hemde siirin cok güzel:biggrin:
saol bıra tuk rındeka ama devama devo sımara rındeka :))
Hüseyin69 17.12.2006, 18:24 saol bıra tuk rındeka ama devama devo sımara rındeka :))
heuww ?vaze xizirbo ?
qayte cena ap itka milet tu kutlamiskeno
na pelge defu duman meke :biggrin:
yarışmaya katılan ve emeği geçen herkesi kutlarım..kazanan arkadaşımızın yeni rengi hayırlı olsun..
Lazoşa_62 17.12.2006, 19:38 6. Aleviforum şiir yarışması sonuçlanmıştır. Oldukça yoğun bir katılım olmuş ve aktif üyelerimiz oylarını kullanmıştır. Gerek birinci olan arkadaşımızı gerekse, bütün katılımcaları tebrik ediyorum.
Sadece ilk 5'e giren şiirler açıklanacak, ve sadece oylarınızla birinciliği hak kazanan arkadaşımızın adı açıklanacaktır. İsteyenler kendi şiirlerinin adınıda verebilirler.
Yarışma sonucuna göre ilk 5'e giren, ve birincilik ödülünü geçen yarışmamızın birincisi Piro_62 ve efekaya arkadaşlardan devralmaya hak kazanan arkadaşımızın şiiri ve isimi şöyledir;
yarışmada 227 üyemiz oyunu kullanmıştır
1.liği 32,60% oy oranı ile esom ( Pirim Nasıl Kıydılar Sana) kazanmıştır.
2.olan şiirimiz 12,33% ile Pirim Yolunda
3.olan şiirimiz 9,69% ile Pir Sultanca
4.olan şiirimiz 9,25% ile Yolun içinde Yol
5.olan şiirimiz 7,93% ile Neylersin
İlk 5 e giren, birinci olan ve katılan ve oy veren tüm canlara saygı ve sevgilerimizi sunarız.
Başka bir yarışmada görüşmek üzere
KızılKilise
Kızılkiliseli kardeşim;Öncellikle kardeş vermiş olduğun bu emeklerin için teşekkür ederim.Anlının akıyla çıkacağını biliyordum.:thumbup1:
Ayırca yarışmaya katılan ve yüreklerini ortaya koyan tüm canlara yüreklerinize sağlık diyorum.
Ve ve "Pirim sana nasıl kıydılar" siirini yazan canın yüregine sağlık. Şiirde konuda devamlılık sağlayan anlam bütünlüğü yalın işlenmiş.
Lazoşa_62 17.12.2006, 19:46 Esom can; Emegine ve yüregine sağlık .Tebrik ederken paylaşımın devamını diliyorum.Ayrıca Katılan tüm canların emegine ve yüregine sağlık
heviznur 17.12.2006, 21:03 1. olan arkadaşı kutlarım=))
ayrıca "Pir sultanca" isimli şiiri yazan arkadaşı ve "Neylersin" adlı şiiri yazan arkadaşları da kutlarım=)
birinci olan arkadaşı tebrik ederim emegine sağlık bende ayrıca neylersin adlı şiiri yazanı da tebrik ederim oyumu ona kullanmıştım.
tüm canları kutluyorum önemli olan kazanmak degil.gerçekten de ugraşıp birseyler olusturabilmek canlar.
tuncerbio 17.12.2006, 22:50 öncelikle esom birinciliğin hayırlı olsun ...katılan tüm arkadaşları kutlarım ...portakal rengide yakışır size...
Esom can yüreklikalemine sağlık... tebrikler...
Benim için de bir ilkti şiir yazmak:) ve yarışmak...
odtülü aslan 18.12.2006, 03:53 Tebrikler!!
esom tebrik ederim herkesin emeğine sağlık
ben oyumu yolun içinde yola vermiştir,gerçi hepsi çok başarılıydı
sevgili esra arkadaşım şiirin çok güzel di yüreğindeki pir sultan sevgisini çok güzel aktardın bize tekrar tebrik ederim,
pirocan yine zirvelerdesin her zaman dediğim gibi sen bu işi biliyorsun üsdat senide candan tebrik ederim,,
ayrıca bütün yönetim başta sn kızılkilise olmak üzere, katılımcı ve oylamacı arkadaşlara teşekür ederim, forumumuz adına bu gibi faaliyetler, konu içeriği açısından çok önem arzetmektedir, devamı beklentisi ile muhabbet ve saygılarımı yinelerim.....
gulguselı 18.12.2006, 12:08 tebrikler esom, ayrıca yarışmaya katılan diğer arkadaşların da yüreğine sağlık bütün şiirler güzeldi. birde pirsultanca kimin şiiriydi???
katılan tüm arkadaşları ve esom u tebrik ederim. yüreğinizdeki pir sultan sevgisi hiç bitmesin
başta esra olmak üzere tüm şiir emekçilerini ve katılımcıları kutlarım.
tebrikler esra yüreğine sağlık
Sevgi Erkan 18.12.2006, 18:09 Yarışmayı düzenleyen Kızılkiliseye teşekkür ediyorum.
1. olan Esom arkadaşı kutluyorum.
Yarışmaya katılan tüm adayları da tebrik ediyorum.
Şiirlerimiz ve türkülerimizi hep beraber paylaşmak güzel bir duygu..
Sevgiler.
zohre-35 18.12.2006, 18:32 yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.esom başarıların devam etmesi dileğiyle.tebrikler.
Yarışmaya katılan Dostları kutlarım..hepsi içtendi..bizdendii..Ayrıca Esom Dostu kutlarım..güzel şiiirdi...
tüm katılan arkadaslara en icten yüregimle selamlıyom pir sultan askı hic bitmesin
MeRaLiNa 20.12.2006, 10:31 Esom ve derece giren girmeyen diger bütün Arkadaslari tebrik ederim... bu forumda Portakalli günleri hic yasiyamiyacak biri olarak :):) siir ve ben:yaw2
KızılBant 21.12.2006, 18:11 kazanan arkadaşımızı tebrik ederim. Çok güzel şiirler vardı gerçekten. katılanları tebrik ederim.
|