Orijinalini görmek için tıklayınız : Simyacinin Yazarindan Bir Kitap (zahirr)

Yakapınarlı
01.12.2005, 14:05
süper bir roman bu kitapı okurken kendinize şu soruyu yöneteceksiniz : aşk için bu kadar savaştımmı?

kısa bir yer kitaptan

NASIL DAHA ÖNCE SEVDİKLERİM BENİ TERK ETTİĞİNDE ACI ÇEKTİYSEM ŞİMDİDE AYNISINI YAPMAK DAHA İYİ OLACAK.GEÇMİŞTE NASIL YARALARIMI SARDIYSAM YİNE AYNISINI YAPMALIYIM.BİR SÜRE SAPLANTILI BİÇİMDE SENİ DÜŞÜNECEĞİM, hayata küseceğim , durmadan senin beni terk edişini anlattığım için arkadaşlarım sıkılacak. Olan biteni doğrulamaya çalışıp onunla geçirdiğim günlerin gecelerin her anını yeniden düşüneceğim ; sonunda ben ona karşı ne kadar iyi olmaya çalıştıysam onun bana hep sert davrandığı sonucuna varacağım.Bir başka sevgili bulacağım. caddeden aşağı doğru yürükEn ona benzeyenleri görmeyi sürdüreceğim. Gündüz - gece, gece-gündüz acı çekeceğim. Bu durum haftalar aylar belki bir yıl yada daha fazla..........

Taki bir sabah uyandığımda başka bir şey düşündüğümü fark edinceye kadar; işte ozaman kötü günlerin geçtini bileceğim. Kalbim yaralanmış ama iyileşecek yaşamın güzelliğini birdaha görmeye başlayacağım. Bu şimdide oldu daha öncede, tekrarda olcak ,eminim birisi gittiğinde gider ; çünkü bir diğEri gelmek üzeredir. VE AŞKI YENİDEN BULACAĞIM................

SivanA SimyacI
17.01.2006, 16:54
EĞER PAULE COOHELCOHE okuyanınız varsa bilirsiniz.simyacıyı ki bu benim nickim ve genelde içerdiği ifade ve anlam çok geniş arkadaşlarım sivana yı ise daha gecen okuduğum ferrarisini satan bilge kitabında okudum sivanalar himalayaların ulasılmaz yerlerinde ulaşılmayacak bilgeliğe sahiptir.bu bilgeliğe ben sahip değilim ama okudum ve yaşar gibi oldum isterseniz paylaşırız tabi isteyenleriniz varsa

Naz
18.01.2006, 23:09
bende simyaciyi okumustum ve cok etkili iyi yazilmis bir kitapti.. eger bu tavsiye edilende onun cizgisindeyse mutlaka okumak isterim. tavsiyen icin merci cok fatmacim :)