sivas kangal köyleri dernek federasyonu tarafından duzenlenen konser
katılan sanatcılar
halık levent. grup yorum.erdal erzincan. cengiz ozkan. gulten. hakan yesilyurt. melek seyhan . tayyar erdem .selahattın akarsu. yusuf gül. ünal taslık gonul koc
yer::: bagcılar olimpik kapalı salonu
tarih::24*12*2006
saat:.12_00
İyi bir organızyasyona benzıyor ne diyim iyi dinlemeler.
hbilgen85
23.12.2006, 00:34
Sivaslı değilim ama bende katılmak istiyorum. Her hangi bir mahsuru olmaz demi??? Oraya kadar gidince beni kırmazlar heralde :)
çeşm-i naz
23.12.2006, 13:26
süper bence bende gitmek isterimm ama çok uzak yaaa bi de sadece sivaslılara mı özel????
hbilgen85
23.12.2006, 21:23
süper bence bende gitmek isterimm ama çok uzak yaaa bi de sadece sivaslılara mı özel????
Sivaslı olmayanlar bi köşede toplanalım, belki kalabalık olursak içeri alırlar. Almazlarsa da boynumuzu eger dudak bükeriz acındırma politikası umarım işe yarar (genellikle işe yaramıştır :p ) çünkü ben bu konsere çok gitmek istiyorum :)
sivaslı olmak ne kadar güzel bir duyguymuşda benim haberim yok :)
arkadaslar sadece sivaslılar digil herkes katılabilir konser sonucta sadece dusenleyen sıvas kangalkoy dernegi federasyonu o kadar sfark etmez yani sonucta sadece konser
Konseri Düzgün TV'den izledim.Güzeldi.
Sadece sivaslılar yoktu,Tuncelililer,Malatyalılar ve daha niceleri vardı.
çeşm-i naz
26.12.2006, 19:34
Konseri Düzgün TV'den izledim.Güzeldi.
Sadece sivaslılar yoktu,Tuncelililer,Malatyalılar ve daha niceleri vardı.
ya gitmek nasip olmadı inşallah başka zaman izleyemedim de haberim yoktu keşke forumdan duyursaydın yaaa:uzgunsok:
ya gitmek nasip olmadı inşallah başka zaman izleyemedim de haberim yoktu keşke forumdan duyursaydın yaaa:uzgunsok:
Valla benim de haberim yoktu konserin canlı yayınlanacağından.O gün zaplarken rastladım valla. :)