selo_o1978
22.12.2006, 18:02
Selam YoldaŞlar Ben Tokat In Zİle İlÇesİnİn İĞdİr KÖyÜndenİm Madem Konumuz Alevİ KÖylerİ O Zaman Bİzde Bu Gurupta Bulunmak İsterİz Selam Olsun Dİl, Dİn , Irk Ayrim Etmeyen Aydin İnsanlara Selam Olsun Şah HÜseyİn Yolunda Kana Bulananlara.......
EĞer Forumda İĞdİr KÖyÜnden YoldaŞ Varsa Mesajlarini Beklİyorum Sadece KÖyÜmden DeĞİl BÜtÜn Yurttan YoldaŞlarin Yorumlarini Beklİyorum
Bildiğim kadarıyla alevi sünni karışık bir köy. Benim amcamın eşi o köylü. Ben hiç gitmedim ama bizim köye baya yakındır. Ağcakeçili yi bilirsin.
Selamlar
selo_o1978
08.01.2007, 23:28
Senİn Yengen Kİmİn Kizi?? Kesİn Bİlİrİm
Ben O KÖyden Ay Mehmet İn Torunuyum Bak SÖyle Kesİn Bİlİr Ay Mehmet İn OĞlu Alİ Nİn OĞluyum Cvp Yazarsan Sevİnİrİm.
Benİmde Amcamin Gelİnİ Sİzİn KÖylÜ....
evet alevi sünni karışık bi köy ve bizim köyün hemen yanıbaşında bizim köye giderken geçeriz aslında ben bi iki defa gittiğimi hatırlıyorum..
saygılar.. selo
Senİn Yengen Kİmİn Kizi?? Kesİn Bİlİrİm
Ben O KÖyden Ay Mehmet İn Torunuyum Bak SÖyle Kesİn Bİlİr Ay Mehmet İn OĞlu Alİ Nİn OĞluyum Cvp Yazarsan Sevİnİrİm.
Benİmde Amcamin Gelİnİ Sİzİn KÖylÜ....
Ben pek tanımıyorum amasizin köylüleri yengemin adı birsel babasının adıda kemal.
Sizin köyde gelin olanda zeynep isminde biriymiş öğrendiğim kadarıyla.
Kocasının ismide erdoğanmış. Dediğim gibi ben pek tanımıyorum. Annemlerden öğrendiğim bukadar.
selo_o1978
10.01.2007, 02:56
ooooooooooo kardeşim bak birsel ablanın annesi benim halamın kızı olur ahanda akraba oluyoduk az daha :) kardeşleri var dimi kamil le mıstık???görünce çoookk selamlarımı söylersin çok özledim onu......
selo_o1978
10.01.2007, 02:57
de ki mehmet in sana çok elam ı varmış çok özlemiş seni ve bir dünya dolusu sevgi gönderiyormuş buradan oraya yaklaşık 5-6 senedir grşemiyoduk :(
iletecem selamını dostum. Yakın zaman önce ordaydım. Bidahaki gidişime söylerim inşallah.
selo_o1978
10.01.2007, 23:27
seninlede tanışmak ayrı bir zevk kardeş. sen nerede oturuyorsun?? ablama çok çok selamlarımı ilet kucak dolusu sevgiler yolluyorum ve babamında yani ali dayısının da çok çok selamları var.....
Bn kocaelindeyim. orda oturuyorum. Zileye yılda bir iki defa gidiyorum.
selo_o1978
12.01.2007, 22:28
Bende istanbul-kartal da oturuyorum kardeş.....
BEKTAŞ MATUR
18.02.2007, 11:45
Ben GÜblÜcelİyİm Erdem Ceylan ArkadaŞim Var Eray Babur Sİzİn KÖy KariŞik