Orijinalini görmek için tıklayınız : strateji ve mitoloji kitapları

Yakapınarlı
01.12.2005, 21:59
arkadaşlar değişik strateji kitapları arıyorum tavsiye edebileceğiniz kitaplar varsa sevinirim.ayrıca mitoloji kitaplarına da ilgiliyim bu aralar alamut kalesi hallacı mansur hekim bunları okudum bunların dışında tavsiyelerinizi beklerim.

izmirksk
02.12.2005, 13:34
strateji derken
kız ayarlama stratejileri,savaş stratejileri,ticaret stratejileri,komplo stratejileri....bu uzayıp giden listeden hangisi?

mitoloji ile ilgili güzel kitaplar okumuştum yıllar önce ama şimdi biraz vakit kaybı olarak görüyorum.aklıma gelirse söylerim

memço
02.12.2005, 19:43
Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi Yayınlarına ait kitaplari tavsiye ediyorum...

Yakapınarlı
02.12.2005, 20:38
teşekkür ederim

ozlem81
07.01.2006, 22:40
arkadaşlar değişik strateji kitapları arıyorum tavsiye edebileceğiniz kitaplar varsa sevinirim.ayrıca mitoloji kitaplarına da ilgiliyim bu aralar alamut kalesi hallacı mansur hekim bunları okudum bunların dışında tavsiyelerinizi beklerim.

mitoloji olarak klasik yunan mitolojisi güzeldir İnkılap kitap evinden

Oli
07.01.2006, 23:03
Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi Yayınlarına ait kitaplari tavsiye ediyorum...

tam aksine hiç tavsiye etmem... Bunların eski başkanı ÜMİT ÖZDAĞ hitlerden bahs ede ede "kavgam"ı patlattı. Son derece paranoyak bir merkezdir kanaatimce...

karyatit
10.01.2006, 23:26
Yunan ve Roma mitolojisi-Tübitak-,Kızıldereli Mitolojisi-Alice Marriott,Carol K.Rachlin