lamekan_87
22.02.2007, 15:26
canlar,sizlere birşey sorabilirmiyim; aleviler neden namaz kılmıyor?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Resmi chat yardım topiği Sayfa :
1
[2]
lamekan_87 22.02.2007, 15:26 canlar,sizlere birşey sorabilirmiyim; aleviler neden namaz kılmıyor? PirO_62 22.02.2007, 18:58 canlar,sizlere birşey sorabilirmiyim; aleviler neden namaz kılmıyor? Burası Topik Adındanda Belli Resmi Chat Yardım Topiği.. Ve Eğer Gerçekten Bir şeyler Öğrenmek İstiyorsan.. Forum Aleviforum Araştırarak.. Gerçekten İstekli Olarak Bir Şeyler Öğrenebilirsin.. O Yüzden Sana Tavsiyem... Biraz Forumu Gez.. Takıldığın Yerlerde İLGİLİ Topiklerdede Sorularını Sorabilirsin.. Eminim Sana Yardımcı Olacaktır TOpikler Ve DEğerli Üyeler... Ama Ben Yinede Sana Bir Link Vereyim... Cami ve Namaz (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=46&highlight=alevilerde+namaz) İyi Forumlar nuran 23.02.2007, 17:23 Sayın nuran,büyük harf kullanmanın yasak olduğunu daha belirgin bir şekilde söylesinler demişsiniz.size küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Forum kuralları madde 24 Büyük harflerle yazan ve yanlış bölümde topik veya mesaj yazan kişiler sorgusuz ve uyarısız bir iki gün süreli ban ile cezalandırılacaktır. Okudum bana göre gayet belirgin:wink: İyi Forumlar Diliyorum... sayın erenler..ben daha belirgin olsun dediysem işte yapılan bu hataların en aza indirgenmesi için söyledim. ben ilk girdiğimde o forum kurallarına nasıl bakabileceğimi göremedim.ilk üye olduğumda mail ile gelmişti..ama o mail silinmişti..bilmiyorum belki sitenin anasayfasında vardır ama demek ki yeni üye olanlar için net değil ki çoğu kişi bu hataya düşüyor..son yazılan forumlara da bakarsanız bu olay hala devam etmektedir...yani şimdi bu yüzden çoğu insan belirli süre ceza alıyorsa bunun olmaması için daha belirgin bir önlem almak bu sitede daha deneyimli ve yetkisi olanlara düşmektedir..forum kurallarını okuyan herkes anlar zaten.yani orda gayet açık demenize gerek yoktu...önemli olan o kurallara siteyi tam bilmeyenlerin rahatça ulaşmasını sağlayabilmek.. teşekkürler... saygılar... herkese iyi forumlar AnGeNehM 23.02.2007, 17:33 sayın erenler..ben daha belirgin olsun dediysem işte yapılan bu hataların en aza indirgenmesi için söyledim. ben ilk girdiğimde o forum kurallarına nasıl bakabileceğimi göremedim.ilk üye olduğumda mail ile gelmişti..ama o mail silinmişti..bilmiyorum belki sitenin anasayfasında vardır ama demek ki yeni üye olanlar için net değil ki çoğu kişi bu hataya düşüyor..son yazılan forumlara da bakarsanız bu olay hala devam etmektedir...yani şimdi bu yüzden çoğu insan belirli süre ceza alıyorsa bunun olmaması için daha belirgin bir önlem almak bu sitede daha deneyimli ve yetkisi olanlara düşmektedir..forum kurallarını okuyan herkes anlar zaten.yani orda gayet açık demenize gerek yoktu...önemli olan o kurallara siteyi tam bilmeyenlerin rahatça ulaşmasını sağlayabilmek.. teşekkürler... saygılar... herkese iyi forumlar Merhaba, Size şu hatırlatmayı yapayım.Öncelikle chat dilinde büyük harf ile yazı yazmanın anlamı bağırmak sesini yükseltmektir.Zaten kimsenin büyük harf ile yazmadığını görebilirsiniz.Yazanlar ise ceza almaktan ziyade sarı kart alıyorlar ve bu sadece uyarı anlamına geliyor.Yani bu büyük harf o kadarda bas bas bağırılması gerekmiyen bir konudur.Herkezin bilmesi gerekir Bu konuda site yöneticisinin açıklaması şöyle; Türkiyede bir forum anlayışı var ki akıl almaz yani 'burası türkiye' diye laf söylettiriyor gene yabancıları örnek olarak göstermek zorunda kalıyorum. Bir yabancı ziyaretçi forumu izlediğininde yazılan mesajları ve konuları inceler eğer kendi seviyesi forum seviyesine yetiyorsa üye oluyor aksi halde üye olmayı bile denemiyor İyi forumlar... canncana 25.02.2007, 19:26 Bende yeni üyeyim ama bu özelligi süper olmuş serkan_demir 25.02.2007, 22:11 Arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum ve çok karışık bir site bunu nasıl ögrencem ;) AnGeNehM 26.02.2007, 01:19 Bende yeni üyeyim ama bu özelligi süper olmuş Arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum ve çok karışık bir site bunu nasıl ögrencem ;) Öncelikle Aleviforum.com a hoşgeldiniz arkadaşlar.Eminim sizlerde benim gibi ve herkes gibi bu forumun gerçekten çok iyi ve sıkı bir şekilde yönetildiğini düşünüyorsunuzdur.Evet farklı bir site Bu linkten kafanıza takılanlara en doğru yanıtları bulabilirsiniz İyi paylaşımlar http://www.aleviforum.com/faq.php?faq=vb_faq#faq_vb_board_usage hozusen 26.02.2007, 16:36 çhete giremiyorum yetkiniz yok diyor yardım edebilirmisiniz çeşm-i naz 26.02.2007, 21:30 çhete giremiyorum yetkiniz yok diyor yardım edebilirmisiniz sayın hozusen chate girmek için en az 3 mesajınız(lütfen 3 mesajım olsun diyede gereksiz yazmayın)olması gereklidir ve en az 7 günlük üye olmalısınız iyi forumlar YUKSEL_AYDIN 27.02.2007, 12:44 Zerİn Özer Alevİdİr Erzİncanlidir Niwan 27.02.2007, 22:26 Sayın YUKSEL_AYDIN,Bu Bölüm Chat Yardım Toğidir.Buraya Sadece Chat'le İlgili Sorunlar Yazılır.Lütfen Mesaj Yazarken Doğru Bölüme Yazmaya Özen Gösterelim.Ünlü Aleviler Adında Bir Topiğimiz Mevcut Buyrun Ordan Yazın.http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=3734Zerİn Özer Alevİdİr Erzİncanlidir umutkilinc 01.03.2007, 20:46 bende giremiyorum umutkilinc 01.03.2007, 20:48 bende msj yazmaya giremiyorum cevap verirseniz sevinirim Niwan 01.03.2007, 23:48 chatte katılımcıları kalite ve seviye yönünde korumak için Yeni kullanıcılar şöyle bir engeli geçmelilier: En az 7 günlük üye olmalısınız. En az 3 mesajınız olmalı. Ve itibar puanı 0'dan düşük olmamalı. Bu otomatik kontrol sistemini geçtikten sonra 'kayıtlı kullanıcılar' grubu olarak chat'e giriş yetkiniz doğacaktır. Chat seviyesini korumak için böyle bir adım izleniyor. bende giremiyorum bende msj yazmaya giremiyorum cevap verirseniz sevinirim karlılı_arslan 02.03.2007, 10:23 selam bende chatte giremiyorum.kaçgündür ugraşıorum ama birtüllü chatte giremedim neden acaba yardım ederseniz sevinirim karlılı_arslan çeşm-i naz 02.03.2007, 18:04 selam bende chatte giremiyorum.kaçgündür ugraşıorum ama birtüllü chatte giremedim neden acaba yardım ederseniz sevinirim karlılı_arslan mesaj sayınıza ve üyelik zamanınıza göre bir sorun yok tekrar deneyin:wink: :confused1 Alevimen 02.03.2007, 21:17 selam bende chatte giremiyorum.kaçgündür ugraşıorum ama birtüllü chatte giremedim neden acaba yardım ederseniz sevinirim karlılı_arslan Karşınızda herhangi bir hata mesajı çıkıyor mu? anlamlı hata mesajı yoksa o zaman flash eklentiniz yok... a.hosafci 18.03.2007, 12:58 Merhaba Canlar Cİhat Yapabİlmek İÇİn Nekadardaha Bekleyecegİz İnsanlarla TaniŞmak KaynaŞmak GÜzelbİrŞey Ama Bİzİ Engellİyorsunuz Herkese Slm Saygilar. hoş görülü 21.03.2007, 20:18 2:whistling hoş görülü 21.03.2007, 20:18 3:whistling hoş görülü 21.03.2007, 20:26 3:whistling çeşm-i naz 21.03.2007, 21:02 3:whistling ne yapıyorsunuz yada ne yapmaya çalışıyorsunuz burası chat yardım topiği yani forumumuzun chat sayfasında sorunu olanların bizlere iletme topiği deneme tahtası değil deneler için ayrı bir topik var böle giderseniz ne chate nede forum da kalırsınız:sarkazm gozukara25 22.03.2007, 11:06 chat odasına baglanamıyorum.bır sorun var ama cozemedım..lutfen yardım edın.. crespo_81 22.03.2007, 19:12 alevimen dün kayıt oldum ama chat e giremiyorum nekadar beklemem gerekiyo crespo_81 22.03.2007, 19:14 alevimen dün kayıt oldum sohbet etmek veya bir konuya açıklık getirmek için nekadar beklelem gerekir ozanlı_ozan 22.03.2007, 19:30 arkadaşlar en az 7 gün üye oolmanız lasım bunu için ilk üye olduğumda bende defalarca denedim boşuna uğraşmayın ama yedi gün sonra gayet rahat gireceksiniz sürekli tşk edin ve msj yazın yararını göreceksinizdir çeşm-i naz 22.03.2007, 19:32 alevimen dün kayıt oldum sohbet etmek veya bir konuya açıklık getirmek için nekadar beklelem gerekir bir haftalık üye olmanız gerekli mesaj sayınız da en az 3 olmalı daha fazla birşeye gerek yok iyi forumlar:) Alevimen 22.03.2007, 19:43 arkadaşlar en az 7 gün üye oolmanız lasım bunu için ilk üye olduğumda bende defalarca denedim boşuna uğraşmayın ama yedi gün sonra gayet rahat gireceksiniz sürekli tşk edin ve msj yazın yararını göreceksinizdir bir haftalık üye olmanız gerekli mesaj sayınız da en az 3 olmalı daha fazla birşeye gerek yok iyi forumlar:) Evet 7 gün 3 mesaj doğru fakat bir kaç gün önce kriterler değişti: http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=25886 Şimdi en az 24 saat üye ve 1 mesajınız olmalı. Ozanlı Ozan: siz emailinizi değiştiğiniz için otomatikman 'yeni kullanıcılar grubuna girdiniz' birsonraki sistem güncellemesinde (en fazla 1 saat sürer) gene 'normale' dönüşeceksiniz. belkis_60 24.03.2007, 18:03 iyi akşamlr ya bende chate giremiyorum hatalı kullancı adı yada şifre diyo ama ben doğru giriyorum yardımcı olurmusunuz Alevimen 25.03.2007, 01:59 iyi akşamlr ya bende chate giremiyorum hatalı kullancı adı yada şifre diyo ama ben doğru giriyorum yardımcı olurmusunuz Merhaba Lütfen bana özel mesajla şifrenizi bildirin, bakayım.. dus_sokagi 27.03.2007, 20:01 chatte neden banlandigimi merak ettimde ogrenebilirmiyim??? dus_sokagi 28.03.2007, 00:33 arkadaslar chat'e neden giris yapamadigimi ogrene bilirmiyim ayrica neden banlandigimi ogrenebilirmiyim? saygilar... dus_sokagi 28.03.2007, 01:01 ben chatte deyilken ismin nasil chatte gorunuyo anliymadim bi yardim edermisiniz ki girmemde mumkun deyilken Alevimen 28.03.2007, 06:03 ben chatte deyilken ismin nasil chatte gorunuyo anliymadim bi yardim edermisiniz ki girmemde mumkun deyilken Şu an ban listesi boştur. Girebilmeniz gerekiyor. aleviayşe 30.03.2007, 14:02 slmm ya ben chetede girmek istiyorum en az 3 msj diyo kim atacak lütfen yardım et teşekkürler Şah-Mat 30.03.2007, 14:09 slmm ya ben chetede girmek istiyorum en az 3 msj diyo kim atacak lütfen yardım et teşekkürler Sayın aleviayşe.., Chat'e girebilmeniz için açılan konunun en başını dikkatle ve anlayarak okursak veya okursanız sanırım sorun çözülecektir...:) Link ; http://www.aleviforum.com/showpost.php?p=22330&postcount=1 Gerekli açıklama burada yapılmış... Buna göre ; - en az 1 günlük üye (24 saat) - en az 1 mesajınız ve... - itibar puanınızın sıfır "0" olmaması gerekiyor. saygılarımla.., seyhunbey 30.03.2007, 14:16 slmm ya ben chetede girmek istiyorum en az 3 msj diyo kim atacak lütfen yardım et teşekkürler Bu mesajlari siz yazicaksiniz tabiki :) Nerdeyse 2 ay olucak üye olmuşsunuz İlk defa Mesaj yaziyorsunuz oda chat girmek istiyorum diye baya ilginç valla :sas belde 30.03.2007, 21:09 ya lütfen bana da meaj atın yeni üyeyim chat yapamıyorummmm çeşm-i naz 30.03.2007, 22:19 arkadaşlar bu forumda bulunma amacınız chett yapmak mı tuhafsınız valla be önemliymiş chet yapmak ayrıca sayın belde biz size mesaj atmıycaz siz forumda ki konulara yorumunuzu yaparak mesaj yacaksınız tabi ilk önce chat mi forum mu bunu bilmek gerek??? Privacy-Blero 31.03.2007, 23:17 ana navigasyon listesinde bulunan chat sayfanın resmi yardım topiğidir. lütfen şikayetlerinizi özel mesaj ile iletin. ----- chatte katılımcıları kalite ve seviye yönünde korumak için Yeni kullanıcılar şöyle bir engeli geçmelilier: En az 1 günlük üye olmalısınız. En az 1 mesajınız olmalı. Ve itibar puanı 0'dan düşük olamamalı. Bu otomatik kontrol sistemini geçtikten sonra 'kayıtlı kullanıcılar' grubu olarak chat'e giriş yetkiniz doğacaktır. Chat seviyesini korumak için böyle bir adım izleniyor. hmmm güzell bende yeni üye oldum neden giremiyorum cahate diyodum sorun çözüldü artık yeni kurallaraa uyp öyle girerim chate:5: :36_1_33: :14: :36_7_8: piro_suskun 01.04.2007, 17:52 merhaba yeni üyeyim fakat kimseye mesaj atamıyorum cozu 02.04.2007, 02:17 paylaşımın için saol can yardımcı oldun :) ozanlı_ozan 03.04.2007, 17:20 alevimen'in dediği gibi arkadaşlar mesajları takip edin yani alevi men bu 7 günü indirerek 24 saat 1 mesaja kadar olarak yapmışlar bu herkes için daha iyi olmuş bence kolay gelisn canlar:thumbup: :clap: :36_1_55: ozanlı_ozan 03.04.2007, 17:24 piro suskun üyeliğini aktifleştirdiğine aminmisin *????????* densty 04.04.2007, 12:52 çok saol buraya mesaj atıncada 1 msj atmış oluyoruz değilmi :) pamukkaleliado 04.04.2007, 13:37 ana navigasyon listesinde bulunan chat sayfanın resmi yardım topiğidir. lütfen şikayetlerinizi özel mesaj ile iletin. ----- chatte katılımcıları kalite ve seviye yönünde korumak için Yeni kullanıcılar şöyle bir engeli geçmelilier: En az 1 günlük üye olmalısınız. En az 1 mesajınız olmalı. Ve itibar puanı 0'dan düşük olamamalı. Bu otomatik kontrol sistemini geçtikten sonra 'kayıtlı kullanıcılar' grubu olarak chat'e giriş yetkiniz doğacaktır. Chat seviyesini korumak için böyle bir adım izleniyor. ben çete kaydolamıyaorum bana yardım edin saygılarımla çeşm-i naz 04.04.2007, 13:44 arkadaşlar buraya gereksiz mesajlar yazmayın lütfen burası şikayet topiği. chet sistemi şöyledir En az 1 günlük üye En az 1 mesaj itibar puanı 0 dan düşük olmamalı eğer bu kriterlere uyuyorsanız kolaylıkla chet sayfasına girebilirsiniz eğer bu durumlar mevcut ve hala chete giremiyorsanız öm ile belirtebilirsiniz ozanlı_ozan 06.04.2007, 00:01 Arkadaşlar bazılarınız girdigi halde bir şeyi unutuyo bu chat flash olduğu için bir aktive-x denetimi veriyo onu yükleyince gire biliyorsunuz bu konuda sorun yaşayanlarda çıkabilir Sayfanın hemen üst tarafında çıkıyor üzerine gelip sağ tuş yaparak yükle deyiniz benden bu kadar gerisi sizin kapasitenize kalmış ..::pinch: :pinch: ibrahimdemirci 06.04.2007, 14:17 slm arkadaşlar ben chate giriyorum ama bütün görüntü birbirine karışmış hiç bi şey göremiyorum ne online isimleri ne chat konuşma sayfasını ama girdiğimde giriş sesi duyululuyor bir de uyarı geliyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirim:(:(:(:( çeşm-i naz 06.04.2007, 18:03 slm arkadaşlar ben chate giriyorum ama bütün görüntü birbirine karışmış hiç bi şey göremiyorum ne online isimleri ne chat konuşma sayfasını ama girdiğimde giriş sesi duyululuyor bir de uyarı geliyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirim:(:(:(:( arkadaşım sanırsam bende flashchat yüklü değil yoksa herhangi bir uyarı vermez:huh: pc de flashcaht yüklü olduğundan emin ol can alevikiz23 09.04.2007, 20:05 merhaba yan ben neden chate giremiyorummmmmm.. farukbastan 10.04.2007, 18:14 selam arkadaşlar chat e nasıl girebiliriz. ne gerekli acaba girmek için..teşekkürler LaDY 10.04.2007, 18:54 merhaba yan ben neden chate giremiyorummmmmm.. selam arkadaşlar chat e nasıl girebiliriz. ne gerekli acaba girmek için..teşekkürler en az bir paylaşım mesajınızın olması gerekiyor ayrıca üyelik sürenizin en az 24 saat olması gerekmektedir. viva 11.04.2007, 21:48 ya arkadaşlar neden chate gıremıyorum LaDY 11.04.2007, 22:19 ya arkadaşlar neden chate gıremıyorum sanıyorum ki burada (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=29373) yazan açıklamadan dolayıdır :) dilek 16.04.2007, 17:44 ben chat te istek topiğine nerden girebilirim yardım ederseniz sevinirim çeşm-i naz 16.04.2007, 17:51 ben chat te istek topiğine nerden girebilirim yardım ederseniz sevinirim istek topiğine gitmek için chette olmazın gerekli değil foruma girmeniz yeterlidir istek topiğiini de aleviradyo topiği (http://www.aleviforum.com/forumdisplay.php?f=65) ulaşalabilirsiniz. NiSAN_Rojda 18.04.2007, 18:01 yeni üyeler çete giremiyor... bunu kaç kez diycek arkadaşlar....topiği iyi okuyun yeni kayıt yaptıran canlar özlemöz 20.04.2007, 09:07 slm yeni üye oldum. 24 saat geçmesine ragmen chat kanalına giremiyorum. sayın yöneticiler sizlerden yardım bekliyorum.şimdiden tşk. çeşm-i naz 20.04.2007, 09:19 slm yeni üye oldum. 24 saat geçmesine ragmen chat kanalına giremiyorum. sayın yöneticiler sizlerden yardım bekliyorum.şimdiden tşk. aceleniz ne bakın daha yeni üye olmuşsunuz kendiniz diyorsunuz forumu tanımaya çalışın yakın zaman da chatte de girersiniz iyi forumlar Zara_Koçgiri 20.04.2007, 10:48 merhabalar ben yeni üye olan bir canım yalnız üç günlük üyeliğime rağmen halen sohbet edemıyorum arkadaşlarla ve canlarlabana bu konuda yardımcı olurmusunuz ben alevisavaşçı olarak üye oldum şimdiden teşekkürler. kemalizim 20.04.2007, 11:20 bazen banada oluyor ama 1 gün sonra baglana biliyorum ilkay123 21.04.2007, 15:46 DEMOKRAT ARKADAS dedigimden dolayi cetten uzaklastirildim...cete giremiyorum...sohbet esnasinda sohbetim yarim kaldigi icin sn.sersecme arkadastan özür diliyorum...acaba bir daha cet odasina giremiyecekmiyim...saygilar.. çeşm-i naz 21.04.2007, 16:03 DEMOKRAT ARKADAS dedigimden dolayi cetten uzaklastirildim...cete giremiyorum...sohbet esnasinda sohbetim yarim kaldigi icin sn.sersecme arkadastan özür diliyorum...acaba bir daha cet odasina giremiyecekmiyim...saygilar.. chat odasının da bir seviyesi var değil mi seyhunbey arkadaşımıza dalgacı bir şekilde o lafı yönelttiniz ki o sizi uyardığı halde serçeşme ye öm atarak özür dileyebilirsiniz chat odasına geçici süreyle girişiniz engellendi bu arada forumun her köşesine bu şikayetinizi yazmak zorunda değilsiniz biraz sabrederseniz tekrar girersinizi iyi forumlar viva 23.04.2007, 21:17 slm oncelıkle herkese ben neden chate gıremıyorum bugun oglene kadar gırdım ama ondan sonra gıremıyorum bunun nedenını bana acıklayacak bır arkadaş var burda umarım cıdıye alınır mesajım viva çeşm-i naz 23.04.2007, 21:20 slm oncelıkle herkese ben neden chate gıremıyorum bugun oglene kadar gırdım ama ondan sonra gıremıyorum bunun nedenını bana acıklayacak bır arkadaş var burda umarım cıdıye alınır mesajım viva rütbenizi okuyunuz orda yazıyor protess 01.05.2007, 23:03 sağolun canlar site çok iyi yakında forumda aranıza katılacagım secahattin 05.05.2007, 14:27 chat te bazı kendini bilmez ,karşıt fikirleri kaldıramayan,her ne hakla atıyorsa anlamdım,insanların fikrini beğenmeyin ce onları chat ten atma gücünü kimden aldığını bilmeyen ,güya ne demek se üst rütbeli şahıslar var.eğer özgür bir artam yok sa burda bulunma nın da bir anlamı yok sanırım.aynı sorunu akrbalarım da yaşadı arkadaşlarım da yaklaşık 25-30 kişiyiz bel ki forum için ufak bi sayı ama forumdan çekilerek protesto edeceğz. ve etrafımız da kileride uyarmak artık görevimiz oldu . Figen 05.05.2007, 16:52 bız bızım gıbı duşunen ınsanlarla ıletışım kurmak için buraya gırıyoruz yabancıların gırmesını ıstemıyoruz PirO_62 05.05.2007, 20:14 chat te bazı kendini bilmez ,karşıt fikirleri kaldıramayan,her ne hakla atıyorsa anlamdım,insanların fikrini beğenmeyin ce onları chat ten atma gücünü kimden aldığını bilmeyen ,güya ne demek se üst rütbeli şahıslar var.eğer özgür bir artam yok sa burda bulunma nın da bir anlamı yok sanırım.aynı sorunu akrbalarım da yaşadı arkadaşlarım da yaklaşık 25-30 kişiyiz bel ki forum için ufak bi sayı ama forumdan çekilerek protesto edeceğz. ve etrafımız da kileride uyarmak artık görevimiz oldu . Tehdit mi ? Ben attım. Huzursuzluk yaratanları atmak görevim. Ayrıca Dayatma İstemediğim Bir Olaydır. Ve Bunu Gerçeklestirdiğinizde odadan atıldınız. Her Fikre saygım vardır ama bu O Fikri Kabul edeceğim anlamına gelmez. Görünen Gerçekleri Çarpıtarak Dayatmacılık yapmanız hosuma gitmedi. Her Kürt Potansiyel PKK yaptırımınız canımı sıktı. Bir senedir 10 Mesajınızla Size Güle Güle. Gitmeniz veya Kalmanız Beni ilgilendirmiyor. Probleminiz varsa Özel mesaj ile halledin gereksiz yere topiği mesgul etmeyin. Aleviforum.com Ahkam kesebileceğiniz bir yer değil. İyi Forumlar. LaDY 05.05.2007, 20:31 birşeyi anlamıyorum, anlatamıyorsunuz çünkü... sizin özgürlüğünüz başkasına saygısızlık etmeye hak tanır mı? bir kesime leke sürmek sizin özgürlüğünüzün neresinde mevcut. kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama herkes herkese saygı duymak zorundadır. belli başlı kuralların dışına çıkıp tüm hoşgörülerimize, uyarmalarımıza rağmen eğer hala diretme ve dayatma yaparak özgürlüğünüzü savunursanız biz de yetkilerimizi kullanmaya hak kazanırız. en azından yönetim bize o hakkı tanımış durumda... İyi Forumlar... Şoreş 06.05.2007, 00:19 chat te bazı kendini bilmez ,karşıt fikirleri kaldıramayan,her ne hakla atıyorsa anlamdım,insanların fikrini beğenmeyin ce onları chat ten atma gücünü kimden aldığını bilmeyen ,güya ne demek se üst rütbeli şahıslar var.eğer özgür bir artam yok sa burda bulunma nın da bir anlamı yok sanırım.aynı sorunu akrbalarım da yaşadı arkadaşlarım da yaklaşık 25-30 kişiyiz bel ki forum için ufak bi sayı ama forumdan çekilerek protesto edeceğz. ve etrafımız da kileride uyarmak artık görevimiz oldu . Öncelikle öğrenmeniz gereken şudur ki; '' Alevilik Evrenseldir, Aleviliğin Dil'ide evrenseldir.. '' Sizler Alevileri tek bir Kimlik ile tanımlayıp, Aleviliği Milliyetçi ve Irkçı Oyunlara alet edemezsiniz.. Forumumuzda buna asla izin vermeyiz.. Bu çizgide ilerledikte, sizin gibiler tarafından Kürtçü, Bölücü olarak suçlanmak ta işin en acı yanıdır.. Kaç tane böyle gördük, görmeye de devam edeceğiz... Alevi Forumda, her zaman Aleviliğin Evrensel olduğunu savunup, Kürt-Zaza-Arap-Arnavut Alevilerin yok sayılmasına da asla izin vermeyeceğiz... Çünkü Aleviliğin tanımını biliyoruz.. Alevilik Milliyetçilik değildir. Alevilik sadece İslamdan ibaret değildir. Alevilik sadece Türkmen Kültürü değildir. Alevilik Milliyetçilerin tekelinde değidir.. Alevilerin Kürdüde, Arabıda, Arnavutuda, Boşnağıda olur.. garcia 06.05.2007, 12:12 chat te bazı kendini bilmez ,karşıt fikirleri kaldıramayan,her ne hakla atıyorsa anlamdım,insanların fikrini beğenmeyin ce onları chat ten atma gücünü kimden aldığını bilmeyen ,güya ne demek se üst rütbeli şahıslar var.eğer özgür bir artam yok sa burda bulunma nın da bir anlamı yok sanırım.aynı sorunu akrbalarım da yaşadı arkadaşlarım da yaklaşık 25-30 kişiyiz bel ki forum için ufak bi sayı ama forumdan çekilerek protesto edeceğz. ve etrafımız da kileride uyarmak artık görevimiz oldu . forumdan gidip gitmemeniz sizin kendi şahsı görüşünüzdür,bu bakımdan güle güle demek düşer bize.ayrıca bu forumun kuralsız yönetilmediğini,forum kurallarını çiğneyerek başkalarını rahatsız ettiğinizdede forum kurallarının uygulanabileceğinide düşünmeniz gerekmektedir. biyolog 07.05.2007, 17:46 [COLOR=ben yeni üye oldum fakat mesaj atammıyorum.ve diğer üyelere düşüncemi belirtemiyorum.bu konuda beni yönlendirirseniz sevinirim.farkına varılmamak bazen farkına varılacak noktanın başlangıç noktasıdır.canlara selam olsun ve gerçeklerle bütünleşen tüm yüreklere..... biyolog 07.05.2007, 18:10 selam olsun tüm yüreklere....selam olsun gerçeği gören gözlere ve yine selam olsun o tertemiz ufuklara...yeni ufuklar için elele dostlar. biyolog 07.05.2007, 18:21 bende erzurumluyum kardeş :) ne iş yapıyon. NiSAN_Rojda 07.05.2007, 18:24 [COLOR=ben yeni üye oldum fakat mesaj atammıyorum.ve diğer üyelere düşüncemi belirtemiyorum.bu konuda beni yönlendirirseniz sevinirim.farkına varılmamak bazen farkına varılacak noktanın başlangıç noktasıdır.canlara selam olsun ve gerçeklerle bütünleşen tüm yüreklere..... hoş geldin can..iyi forumlar ilk önce sonrada diyorum ki bu topiği iyice oku..sen yeni üye olduğun için chate giremiyosun..başta yazıyor.yetkili arkadaşlar sürekli tekrarlıyor bunu... biyolog 07.05.2007, 18:25 herkese teşekkür ederim yorum ve düşüncelerinden dolayı tuncerbio 07.05.2007, 23:31 arkadaşlar burası resmi chat yardım topiği selamlaşma ve hoşgeldin demk için ayrı bir topiğimiz var lütfen arama butonunu kullanınız....sayın biyolog ayrıca erzurumlular için bir topiğimizde var.... yosun_gözlüm 08.05.2007, 23:35 Merhaba bende chat e girmek istiyorum ama chat e girme yetkiniz bulunmuyor yazıyor anlamadım umarım sorunum çözülür şimdiden teşekkürler yosun_gözlüm 08.05.2007, 23:39 slm canlar ben yeni üye oldum ama hiç bişi bilmiyom ve giremiyorum yaaa bana yardım edin hadeeeee:pisman :sad: zülküf 10.05.2007, 13:47 sevgili aabf radyosu özür dilerim radyonuzun hakında bişey merak ettim nedense erdal erzincan na dah ağırlık veriyorsunuz yoksa radyonuzun sahibimi nice ünlü ozanlarımz var onlar ne çabuk unutuldu örnek aşık veysel emekçi ali ekberçiçek şahturna muhlis akarsu abdullah papur aşık dayimi ismail ipek aşık ali metini rıza arslan doğan aşık gülabi dah nicelri ozarslan 11.05.2007, 14:48 benim chet sayfası hiç açılmıyor Zehra_balasi 11.05.2007, 23:12 iyi günler ben Zehra_balasi cata giremiyorum yardim edermisiniz? tuncerbio 11.05.2007, 23:17 iyi günler ben Zehra_balasi cata giremiyorum yardim edermisiniz? henüz yeni üyesiniz bir haftalık üyelik ve en az 3 mesaj kriterini yerine getirirseniz chati kullanabilirsiniz.. tuncerbio 11.05.2007, 23:19 sevgili aabf radyosu özür dilerim radyonuzun hakında bişey merak ettim nedense erdal erzincan na dah ağırlık veriyorsunuz yoksa radyonuzun sahibimi nice ünlü ozanlarımz var onlar ne çabuk unutuldu örnek aşık veysel emekçi ali ekberçiçek şahturna muhlis akarsu abdullah papur aşık dayimi ismail ipek aşık ali metini rıza arslan doğan aşık gülabi dah nicelri radyo için ve teknik destek için birer topiğimiz var ama sormuşsunuz cevap vereyim ...radyoda daha çok istek parçalar çalınır ama bunun dışında yayını yapan arkadaşlarımız deyişlere kesinlikle ağırlık verir ... Zehra_balasi 11.05.2007, 23:20 cok guzel o zaman nasil mesaj yazacagimi bildirirsinizse cok sevinirim, ALİ (e) hatrina yardim edin Zehra_balasi 11.05.2007, 23:24 Özür dilerim, Sahifanın solunda "Henüz Yeni Kullanıcıyım en az 24 saatlik üye ve 1 mesajım olmalı" yazilmish. Bir mesaj ne demek banami, bendenmi? tuncerbio 11.05.2007, 23:29 cok guzel o zaman nasil mesaj yazacagimi bildirirsinizse cok sevinirim, ALİ (e) hatrina yardim edin Özür dilerim, Sahifanın solunda "Henüz Yeni Kullanıcıyım en az 24 saatlik üye ve 1 mesajım olmalı" yazilmish. Bir mesaj ne demek banami, bendenmi? sevgili zehra burası chat yardım topiği ama yeni üye olduğun için yine sorunu caveplayayım .....aktif üye olmanız için bir mesaj yazmalısınız demekti ve yazdığınız için o yazı şuanda kalktı....herhangi bir konunun alt ksımında bulunan konu cevaplama paneline yorumunuzu-cevabınızı yazıp cevapla kliğini tıklamnız yeterli olacaktır .... Zehra_balasi 12.05.2007, 00:58 biliyorum yanlis yaptim ne olursunuz affedin, bi daha olmaz, söz sadece cok kizdim, vallahi bidaha olmaz. bak afetmezsinizse uyyamam hem birden simdi ölürum sizin hakkinizla gitmeyim Mehsere. AFFEDİYORMUSUNUZ Zehra_balasi 12.05.2007, 01:12 :no: bi daha selam. ben yanlis yaptigimi biliyorum ve soz bir daha olmaz.biliyorum yazmasanizda hakkinizi helal edin bu bana yeter. her halde sizde affetme deyilen bir kural yok:bitmisbu: Alevimen 12.05.2007, 01:13 İyide şu an herhangi bir chat problemi var mı yok mu? Zehra_balasi 12.05.2007, 01:22 bir problemim var cata girmek istiyorum almiyorlar yetkiniz yok diyorlar, ozel mesaj icin affedersiniz Alevimen 12.05.2007, 01:45 özel mesajla bana şifrenizi gönderin birde ben deneme yapayım... karatepe26 12.05.2007, 14:28 mrbben chata giremiom yardımcı olurmusunuz NiSAN_Rojda 12.05.2007, 14:31 mrbben chata giremiom yardımcı olurmusunuz can yeni üye olduğun için giremiyorsun...topiğin ilk sayfasını okursan daha net anlarsın..... zülküf 14.05.2007, 09:23 sevgili aafb radyosu çalışanları sizleri cani gönülde kutlarım radyo hakında hiç bir diyeceğim yok severek dinliyorum sadece meraktan sormuştum zaten açıklamasıni yapmişsiniz teşekür ederim madem ki istek üzeri ise bende sizden istek istiyorum bundan sonra abdullah papuru sık çalmanızı rıca ediyorum mümkünse abdullah paprdan köylü baci çalmanızı istiyorum Niwan 14.05.2007, 20:58 Sayın zülküf,Burası Chat Yardım Topiği İstek Topiği Değil.Lütfen Mesaj Yazarken Doğru Bölüme Yazmaya Özen Gösterin.sevgili aafb radyosu çalışanları sizleri cani gönülde kutlarım radyo hakında hiç bir diyeceğim yok severek dinliyorum sadece meraktan sormuştum zaten açıklamasıni yapmişsiniz teşekür ederim madem ki istek üzeri ise bende sizden istek istiyorum bundan sonra abdullah papuru sık çalmanızı rıca ediyorum mümkünse abdullah paprdan köylü baci çalmanızı istiyorum volkannn 17.05.2007, 19:30 sizi seviyorum arkadaşlar:) Toprak55can 17.05.2007, 21:54 merhaba dostlar;galiba sitenin devamlılığı için chat e girme konusunda böyle birşey yapılmış.Birde seviye punı yapılmış anlamadım bir eleştiri yapmak istiyorum buraya üye olna bir can zaten seviyesini ortaya koymuştur.Bence seviye puanına gerek yoktu teşekkürler. Toprak55can 17.05.2007, 21:56 Gelin canlar bir olalım;münkire kılıç çalalım;mazlumun ahını alalım tevekkel tü taal Allah Toprak55can 17.05.2007, 21:57 BEnim merak ettiğim konulardan biri de şu dostlar acaba bizim federasyonlar alevi öğrencilerimize burs veriyorlar mı? çeşm-i naz 17.05.2007, 23:01 merhaba dostlar;galiba sitenin devamlılığı için chat e girme konusunda böyle birşey yapılmış.Birde seviye punı yapılmış anlamadım bir eleştiri yapmak istiyorum buraya üye olna bir can zaten seviyesini ortaya koymuştur.Bence seviye puanına gerek yoktu teşekkürler. 1.topiği okuma zahmetinde bulunsaydınız neden olduğunu daha kolay anlardınız seviyeye gerek yok chat için o kurallarımız kalmıştır 24 saatiniz dolması yeterli Gelin canlar bir olalım;münkire kılıç çalalım;mazlumun ahını alalım tevekkel tü taal Allah 2.bir olma topiğimiz burası değildir foruma bir göz atın herşeyi buraya yazamazsınız başlıkta da olduğu gibi burası chat yardım topiğiBEnim merak ettiğim konulardan biri de şu dostlar acaba bizim federasyonlar alevi öğrencilerimize burs veriyorlar mı? 3.neden kendilerine sormuyorsunuz lütfen yazılarınızı uygun başlıklarda paylaşın veya sorun i yi forumlar devrimciche 27.05.2007, 11:52 mrb yeni üyeyim burda faydali olmak amaciyla üye oldum gelecek sürecte bunu kanitlama capasi vereceyim sevgiler divrigli 29.05.2007, 13:01 Merhaba Ben Chate Giremiyorum.Yardımcı Olursanız Sevinirim.Yanlış Kullanıcı Adı Ve Ya Yanlış Şifre Yazıyo..Ama Doğru Yazdığıma Eminim. Yanlış Olsa Forumada Giremem..Daha Önce Ceza Aldım Desem Öyle Bir Şeyde Yok.Chat'ten de Atılmadım.Ama Nedense Giremiyorum. Saygılar... NiSAN_Rojda 29.05.2007, 20:29 Merhaba Ben Chate Giremiyorum.Yardımcı Olursanız Sevinirim.Yanlış Kullanıcı Adı Ve Ya Yanlış Şifre Yazıyo..Ama Doğru Yazdığıma Eminim. Yanlış Olsa Forumada Giremem..Daha Önce Ceza Aldım Desem Öyle Bir Şeyde Yok.Chat'ten de Atılmadım.Ama Nedense Giremiyorum. Saygılar... ben söyleyim arkadaşım...hani siteye giriş yaparken şifre ve nick yazıyoruz ya yanında da beni hatırla diyor ya ....onu tıkla girersin çete AnGeNehM 30.05.2007, 02:32 Merhaba Ben Chate Giremiyorum.Yardımcı Olursanız Sevinirim.Yanlış Kullanıcı Adı Ve Ya Yanlış Şifre Yazıyo..Ama Doğru Yazdığıma Eminim. Yanlış Olsa Forumada Giremem..Daha Önce Ceza Aldım Desem Öyle Bir Şeyde Yok.Chat'ten de Atılmadım.Ama Nedense Giremiyorum. Saygılar... Yani demek istediğiimiz suki forumda online ken girebilirsiniz chate Bende denedim bende giremedim ama forumda gezinirken chati tıklarsanız şifre üye adı bile istemeden giriyor İyi paylaşımlar divrigli 01.06.2007, 17:20 Merhaba rüzgar_gülü Can,Haklıymışsın Dediğin Gibi Yaptım Sorunum Çözüldü Teşekkürler..ben söyleyim arkadaşım...hani siteye giriş yaparken şifre ve nick yazıyoruz ya yanında da beni hatırla diyor ya ....onu tıkla girersin çete Urfalı 02.06.2007, 17:00 Merhabalar Chat odasına girişte şifre uygulaması mı başladı acaba? Öyleyse eğer, benim şifrem var mı? Teşekkürler... sone 04.06.2007, 10:01 gününnüz aydın olsun alevi doslarım kardeşlerim PirO_62 04.06.2007, 10:12 gününnüz aydın olsun alevi doslarım kardeşlerim Aydın olsun, Sizede Hayırlı olsun İlk mesajınız. Yanlız Burası chat yardım topiği. Merhaba Topiğimiz için TIKLAYIN (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=14391) İyi Forumlar. öğr.özgür 11.06.2007, 13:08 ben özgür öğretmenim seviyeli saygı çerçevesinde hoşarkadaşlıklar kurmak istiyorum çeşm-i naz 11.06.2007, 13:15 ben özgür öğretmenim seviyeli saygı çerçevesinde hoşarkadaşlıklar kurmak istiyorum hoş arkadaşlık:confused1 :confused1 sohbet sitesi değiliz söyleyeyim:wink: burası da merhaba topiğimiz değil bakın yukarda Piro_62 TIKLAYIN (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=14391)arkadaşımız topik vermiş ordan merhaba diyebilirsiniz garcia 11.06.2007, 13:31 ben özgür öğretmenim seviyeli saygı çerçevesinde hoşarkadaşlıklar kurmak istiyorum forumumuz bir tanışma forumu değildir,bilgi paylaşım forumudur. ozanlı_ozan 12.06.2007, 16:03 daha nasıl girceğini anlamayan varmı inşallah yoktur :) dewamade 21.06.2007, 22:04 arkadaşalar benim durumum hakında yöneticilerden bilgi rica ediyorum dewamade 22.06.2007, 11:26 durumum hakkında bilgi istiyorum chate bağlanamıyorum bunu dünde yazdım ama hala bir cevap alamadım sanırım umursamazlık var herhalde LaDY 22.06.2007, 11:47 arkadaşalar benim durumum hakında yöneticilerden bilgi rica ediyorum Adaptasyon dönemindesiniz. ve gerekli yardımları ya da sorularınızı Adaptasyon dönemi ve İhtar sistemi ile ilgili resmi iletişim topiği (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=4934)nden sorabilirsiniz. durumum hakkında bilgi istiyorum chate bağlanamıyorum bunu dünde yazdım ama hala bir cevap alamadım sanırım umursamazlık var herhalde başta Forum kurallarında da belirtildiği gibi 5. Sorularınızda "Acele et" "Oku" "Cevapla" "bilen var mi" veya "????!!!!" bulundurmayin. Bizler icin genelde tüm iletiler aynı önemi taşır. Hepsini cevaplandirmaya çalışacağız. ilk yazınız ve ikinci yazınız arasında henüz 24 saat bile geçmemiş ! bu ne sabırsızlık? Forumda bulunma amacınız sadece chate girmek mi sayın dewamade? neden soruyorum; çünkü sadece chat hakkınız değil diğer başka haklarınız da kısıtlanmış durumda ve siz sadece chate girememekten yakınıyorsunuz ! west 22.06.2007, 17:46 itibar puanı.en az 3 mesaj.yok 1 günlük üye böyle şeymi olur ya ne yapıyorsunuz böyle olursa kimse girmez .SAÇMALAMAYIN LÜTFEN. AnGeNehM 22.06.2007, 17:52 itibar puanı.en az 3 mesaj.yok 1 günlük üye böyle şeymi olur ya ne yapıyorsunuz böyle olursa kimse girmez .SAÇMALAMAYIN LÜTFEN. Merhaba west, Öncelikle şikayetinizi belirtirken kullandığınız cümleleri dikkatli seçin... Bu kuralların koyulmasının sebebi chat teki seviyeyi yüksek tutmaktır. Kural bu şekildedir Chat'e (anlık yazılı sohbet) giremiyorum! Foruma en az 24 saat ve daha eski üye olmalısınız artı olarak en az 1 mesajınız bulunmalı. Ayrıca İtibar Puanınız 0'dan (sıfır) düşük olmamalı (yeni üyeler artı 10 puan ile başlıyor). Yani mesaj olsun diye mesaj yazmamanızı tavsiye ederiz, mesajlarınız böylece olumsuz şekilde değerlendirilebilir. Neden böyle bir uygulama olduğunu soracaksanız cevap: Chat seviyesini korumak için. Birdahakine Lütfen üslübunuza dikkat ediniz. Saygılar erzincan_kızı 23.06.2007, 16:02 Chat bölümüne giremiyorum..:(:( AnGeNehM 23.06.2007, 17:59 Chat bölümüne giremiyorum..:(:( Chat'e (anlık yazılı sohbet) giremiyorum! Foruma en az 24 saat ve daha eski üye olmalısınız artı olarak en az 1 mesajınız bulunmalı. Ayrıca İtibar Puanınız 0'dan (sıfır) düşük olmamalı (yeni üyeler artı 10 puan ile başlıyor). Yani mesaj olsun diye mesaj yazmamanızı tavsiye ederiz, mesajlarınız böylece olumsuz şekilde değerlendirilebilir. Neden böyle bir uygulama olduğunu soracaksanız cevap: Chat seviyesini korumak için. Kurallar bunlar fakat sizin etkilenmemeniz gerekiyor chat e girememekten. Neyse biraz daha deneyin bence.Aksi halde kişisel ayarlarınız incelemeye alınır. Kayıtsız Üye 23.06.2007, 23:23 slm ben şifremi unuttum yeni şifre alabilirmiyim PirO_62 23.06.2007, 23:56 slm ben şifremi unuttum yeni şifre alabilirmiyim Merhaba. Nickinizi Yazmadığınız için Kim olduğunuzu Bilemiyoruz :S Ama Şifrenizi Yanlış girdiğinizde Karşınıza Aşağıdaki Şekilde bir Pencere Gelecektir. İşaretli olan yere tıklayın ve Acılan Pencereye Kayıt Olurken Kullandığınız email adresinizi Yazınız Şifreniz Gönderilecektir. dewamade 27.06.2007, 22:24 arkadaşar bu siteye eskiden abone olmuştum fakat chat kısmını yeni keşfettim şu anda sitede keşif aşamasındayım açıkçası adaptasyon döneminde olmamın bu konuda bana faydası oldu ama benim fikrimi sorarsanız adaptasyona almadan önce bir uyarı yapmanız yada en azından bunu önceden bildirmeniz gerekir. neden chate meraklısınız derseniz, bu konumuzla alakasız bir durum ve sanırım biraz ağır bir ifade olmuş. benim asıl merak ettiğim şey şu provakasyon nedeniyle adaptasyona alınmışım sizden cevap beklediğim konu kimi nezaman provake ettiğimdir. Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim seda20 09.07.2007, 03:18 ben daha dun uye oldum 7 gunun dolmasını beklıcem teskkurler seda20 09.07.2007, 03:19 iyi geceler :) Alevimen 09.07.2007, 03:21 hayır 24 saat :) az kaldı.. yarın bu saatte girebilirsin.. Güzelyürek 09.07.2007, 11:33 slm canlar nasılsınız ya ben alevi dostlarla konuşup tanışmak istiyorum bunun için chat e girmek istiyorum ama giremiyorum neden anlamış değilm valla:( Divani 09.07.2007, 13:03 slm canlar nasılsınız ya ben alevi dostlarla konuşup tanışmak istiyorum bunun için chat e girmek istiyorum ama giremiyorum neden anlamış değilm valla:( Gereksiz yere konuşmaktan ve hakaretten banlandınız. Eğer konuşup tanışmak için giriyorsanız ona göre konuşun davranışlarınızı ona göre sergileyin tanımadığınız birilerine hakaret etmeyin veya onları suçlamayın ewrim 13.07.2007, 14:14 arkadaşlar ben atıldım chatten ve gereksiz bi nedenden en azından bana göre gerci arkadaşlara görede öleydi de bu konuyla ilgilenen bir var sa lütfen yardım cı olabilir mi Divani 13.07.2007, 14:34 arkadaşlar ben atıldım chatten ve gereksiz bi nedenden en azından bana göre gerci arkadaşlara görede öleydi de bu konuyla ilgilenen bir var sa lütfen yardım cı olabilir mi Gereksiz yere bir nedenden değil önce chate morkusaklı nickiyle girdiniz bunu anlayınca sizi banladım sonra kendi nickiniz olan ewrim nickiyle girdiniz ve bana chatte "ben arkadaşımdan izin alıp girebiliyorsam şifresine kadar sen nasıl atabilirsin beni" gibi bir ibarede bulundunuz bende tekrar attım... Bu arada bu gereksiz neden DEĞİLDİR! Anlamadığınız nokta? alevi_siyah 13.07.2007, 15:15 Gereksiz yere bir nedenden değil önce chate morkusaklı nickiyle girdiniz bunu anlayınca sizi banladım sonra kendi nickiniz olan ewrim nickiyle girdiniz ve bana chatte "ben arkadaşımdan izin alıp girebiliyorsam şifresine kadar sen nasıl atabilirsin beni" gibi bir ibarede bulundunuz bende tekrar attım... Bu arada bu gereksiz neden DEĞİLDİR! Anlamadığınız nokta? evet bende o anda online olarak odadaydım ve gerçektende böle oldu zulfo aga 15.07.2007, 22:37 merhaba siz deyerli dost ve arkadaslar bende sizlerin arasina katilmak istiyorum ama bir takim zorluklarla karsilasiyorum.bunu daha basit bir hale getiremezmisiniz.her sey cok guzel ama bir tek bu haric. herkese selam ve sevgilerimi sunarim canada dan zulfikarali bhutto Bülent reizend 18.07.2007, 00:27 slm adım bülent arkadaşımın önerisiyle sitenize üye oldum kendisine ve size tşkr ederim güzel bir site hazırlamışsınız seviyeli olması çok güzel bir alevi çoçugu olarak mutlu oldum daha çok bilgilendirmeyle tanıtımla bu siteye üye sayısı fazlalaşa bilir arkadaşım alevi olmamasına ragmen kendisi bana tavsiye etti çeşm-i naz 18.07.2007, 00:36 slm adım bülent arkadaşımın önerisiyle sitenize üye oldum kendisine ve size tşkr ederim güzel bir site hazırlamışsınız seviyeli olması çok güzel bir alevi çoçugu olarak mutlu oldum daha çok bilgilendirmeyle tanıtımla bu siteye üye sayısı fazlalaşa bilir arkadaşım alevi olmamasına ragmen kendisi bana tavsiye etti İlk Önce Hoşgeldiniz Topik Başlıklarına ve İçeriklerine Dikkat Edelim Lütfen Kendinizi Resmi Merhaba Topiğimizden Tanıtabilirsiniz (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=14391) Buraı Chat Odamız için Açılmış Topiktir Yeni Üyesiniz Alışacaksınız İyi forumlar hidayet ozan 22.07.2007, 22:22 chata giremiyorum neden.... tuncerbio 22.07.2007, 22:26 chata giremiyorum neden.... henüz yeni üyesiniz ,üye olduktan bir hafta sonra chat knalını kullanabilirsiniz birazcık sabır .... reyhan_5888 25.07.2007, 21:28 siteye yeni üye oldum ve beğendim ama tek sotunum caht girememek onunda nedeni arkadaşlara verdiğniz cevaplardan öğrendim sağolun vartolu49½ 29.07.2007, 21:52 merhaba; ben önceden chat topiğine sorunsuz girebiliyorken artık ne zaman tıklasam karşıma üye ismimi ve parolamı soran bi yazı çıkyo.Uygun şekülde doldurmama rağmen giremiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim;teşekkürler.. alidendir 03.08.2007, 17:28 ee yuh yani adamlar zaten yazmış bu budur diye daha hala chat a giremiyorum diyorsunuz ... sanırım insanlarımız okumaktan pek hoşlanmıyor. Canan1 03.08.2007, 17:32 ee yuh yani adamlar zaten yazmış bu budur diye daha hala chat a giremiyorum diyorsunuz ... sanırım insanlarımız okumaktan pek hoşlanmıyor. Haklisiniz, okumamislar galiba önceki mesajlari..............................bu ne acele??????????:huh: Forum sadece chat icinmi? Henüz 24 saat üyesiniz sanirim, en az bir mesaj galiba yazmalisiniz.....sabir diyorum:sweatdrop bymutlu1 10.08.2007, 09:12 selam, henüz sitede çok yeniyim ve benimle tanışmak isteyen arkadaşlar arıyorum bymutlu1 10.08.2007, 09:13 ismim Yüksel şans eseri bu sitenin varlığını buldum ve de çok sevindim bymutlu1 10.08.2007, 09:14 sitenin kullanım alanlarını tam olarak çözemedim henüz ama gerçekten bir Alevi olarak çok sevindim böyle bir sitenin varlığına asnet62 10.08.2007, 09:19 selam, henüz sitede çok yeniyim ve benimle tanışmak isteyen arkadaşlar arıyorum Aramıza hoşgeldin can ama şunu belirtmekte fayda var.burası arkadaşlık vb sitelerden degil sakın karıstırmayalım.burası karşılıklı bilgi alısverısı yapılan konular uzerıne fıkırlerın paylasıldıgı bir forum.ayrıca topık başlıkları ve içerikleri konusunda bıraz daha dıkkat edelim lutfen iyi forumlar AnGeNehM 10.08.2007, 09:37 selam, henüz sitede çok yeniyim ve benimle tanışmak isteyen arkadaşlar arıyorum ismim Yüksel şans eseri bu sitenin varlığını buldum ve de çok sevindim sitenin kullanım alanlarını tam olarak çözemedim henüz ama gerçekten bir Alevi olarak çok sevindim böyle bir sitenin varlığına Arkadaşında söylediği gibi burası arkadaşlık veya tanışma sitesi değil,karşılıklı bilgi alışverişlerinin gerçekleştirildiği bilgi paylaşım forumudur.. Eğer kullanıcılarımıza selam vermek istiyorsanız burayı (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=14391) havadan suda yazmak istiyorsanızda burayı (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=27759) kullanabilirsiniz Yalnız burası arkadaşlık sitesi değildir.Bunu unutmamanızı tavsiye ederim... YoruKOgLu 13.08.2007, 15:04 bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim. YürekSesi 21.08.2007, 01:54 ben chat ta giremiyom sebebi ne olabilir.. AnGeNehM 21.08.2007, 12:12 ben chat ta giremiyom sebebi ne olabilir.. Foruma en az 24 saat ve daha eski üye olmalısınız artı olarak en az 1 mesajınız bulunmalı. Ayrıca İtibar Puanınız 0'dan (sıfır) düşük olmamalı (yeni üyeler artı 10 puan ile başlıyor). Yani mesaj olsun diye mesaj yazmamanızı tavsiye ederiz, mesajlarınız böylece olumsuz şekilde değerlendirilebilir. Neden böyle bir uygulama olduğunu soracaksanız cevap: Chat seviyesini korumak için. SSS (Sıkça sorulan sorular) (http://www.aleviforum.com/faq.php?faq=vb_faq#faq_vb_board_usage) Forum kuralları (http://www.aleviforum.com/announcement.php?f=56) alevi_siyah 21.08.2007, 13:36 selam, henüz sitede çok yeniyim ve benimle tanışmak isteyen arkadaşlar arıyorum bencede arkadaşlık sitesi değil. Güzelyürek 21.08.2007, 16:25 ya okudum okudum anlayamadım.safım heralde bugün.kullanıcı adnı giriyorum şifreyi giriyorum.ok diyorumyine aynı şey geliyor. sezergumus 27.08.2007, 12:37 selam alevımen ben sezer bana bu kanalda chat izni verirseniz tsk ederım saygılarımla sezergumus 27.08.2007, 12:43 selam butun elevi arkadaslarıma umarım bu kanalda kaynasır ve tanısırız saygılarımla sezer gümüş alevi_siyah 27.08.2007, 14:16 selam alevımen ben sezer bana bu kanalda chat izni verirseniz tsk ederım saygılarımla chate girememin sebebi daha yeni olman. Biraz topiklere yazarsan chat hakkın olacaktır küçük peri 27.08.2007, 14:52 ya ben üye olalı 1 ay olcak ama hala konu açamıyorum Ercan Güney 27.08.2007, 19:59 alevi forumda önemli dosluklar kurulacana ve kurulduna inaniyorum calismalarinizdaki titizlikden dolayida sayin yetkililere tesekür ediyor daimi olmasini diliyorum Ercan Güney eylül83 27.08.2007, 21:13 slm benim sikayetim ana sayfadan rumuzlu ve sifreli giriş yaptım chate girdigimde tekrar şifre isyiyr yazıyrm ama kabul etmiyr acele yardım istyrm lütfen teşekkürler dergah12 27.08.2007, 22:10 slm.ya ben neden sohbete katılamıyorum yaw:( lütfem bana yardımcı olun... NiSAN_Rojda 27.08.2007, 22:14 slm.ya ben neden sohbete katılamıyorum yaw:( lütfem bana yardımcı olun... can henüz yeni kullanıcısın....forumun kurallarını okursan neden giremediğini anlarsın....:wink: tolllga 27.08.2007, 23:16 ya bana kımse mesaj yazmıyor ben chat e gıremeyecekmıyım hıc sen barı mesaj att ya İrMaK_D 27.08.2007, 23:22 merhaba... chatdeki özel msj gönderimini yasaklı lissteye eklediğimiz zaman kapatabiliyor muyuz_? teşekkürler... dicle58 04.09.2007, 14:30 slm canlar.. benim pc de bir sorun oldu ve format atmak zorunda kaldık şimdi chat sayfasına girdiğimde saadece yazılanları görebiliyorum ben yazı yazamıyorum artı odadakilerin listesinide göremiyorum yardımcı olabilecek kimse varmı?şimdiden çok teşekkürler alevi_siyah 04.09.2007, 15:01 slm canlar.. benim pc de bir sorun oldu ve format atmak zorunda kaldık şimdi chat sayfasına girdiğimde saadece yazılanları görebiliyorum ben yazı yazamıyorum artı odadakilerin listesinide göremiyorum yardımcı olabilecek kimse varmı?şimdiden çok teşekkürler yukarda bir beyaz serit çıkar. ona tıklamalısın Activasyon yükle bir şey yazması lazım zeytinnn 10.09.2007, 23:37 lütfen ilker_che 11.09.2007, 02:52 lütfen hangi hususta?:hmmm Garaoglan 11.09.2007, 03:15 hangi hususta?:hmmm husus halolmustur :D ilker_che 11.09.2007, 03:50 husus halolmustur :D elinize sağlık:biggrin: hak der 18.09.2007, 19:50 Saygi deger ilgili, 7 gun uye olmak gerekiyormus okda bukadar eziyet niye, uye olurken sordugunuz soru kalmadi, kimlik numaramiz bile sizde yani bir yanlista zaten tespit ediyorsunuz bizi. birde 3 kez mesaj gelecekmis? kimden nasil? saygilar, hak der PirO_62 18.09.2007, 22:14 Saygi deger ilgili, 7 gun uye olmak gerekiyormus okda bukadar eziyet niye, uye olurken sordugunuz soru kalmadi, kimlik numaramiz bile sizde yani bir yanlista zaten tespit ediyorsunuz bizi. birde 3 kez mesaj gelecekmis? kimden nasil? saygilar, hak der Sayın hak der, Evet Bazı Kriterler Var Chat Uygulamasını Kullanabilmeniz İçin. 1 Mesajınız Olmalı Ve 24 Saat Geçmeli. Mesaj Gelmiyecek. Ve Yazdığınız Bu Mesaj İle O Kuralı Geçtiniz. :yamukgul: Ayrıca 24 Saat Beklemeniz Gerekli. İyi Forumlar. pekeriçli dadal 01.10.2007, 22:02 selam tüm erzicalılar tüm canlar gelin canlar bir olalım hüküre kılıç çalalım pekeriçli dadal 01.10.2007, 22:10 selamlar bana yardıcı olursanız sevinirim çete giremiyorum teşekürler AlininEvi 01.10.2007, 22:34 selamlar bana yardıcı olursanız sevinirim çete giremiyorum teşekürler sanırım bundan sonra girebilirsin....:):):):) AKREPkral 08.10.2007, 20:02 merhaba arkadaşlar ben chat giremiyorum nasıl girecegime yardımcı olurmusunuz AKREPkral 08.10.2007, 20:04 en az bir mesajımın olması lazımmış nasıl olcak bu iş anlamadım bana mesaj göndercek biri yokmu baris1976 08.10.2007, 20:12 en az bir mesajımın olması lazımmış nasıl olcak bu iş anlamadım bana mesaj göndercek biri yokmu 1 mesaj ve 1 gunluk uye olman gereklı uyeligin 24 saatini doldurunca girersin kardes baris1976 08.10.2007, 20:13 en az bir mesajımın olması lazımmış nasıl olcak bu iş anlamadım bana mesaj göndercek biri yokmu 1 mesaj ve 1 gunluk uye olman gereklı uyeligin 24 saatini doldurunca girersin kardes AlininEvi 08.10.2007, 20:16 en az bir mesajımın olması lazımmış nasıl olcak bu iş anlamadım bana mesaj göndercek biri yokmu hele bi dur 1 gün misafir edelim seni... çayımızı kahvemizi iç... biraz foruma katıl... 24 saati geçirdikten sonra girebilirsin can... bu ne hız böyle.. :):) welat 09.10.2007, 17:46 öncelikle bütün canlara selam.alevilğik öğretisinin saf ve güzel bir şekilde öğretilmesi için ellerinden gelene tüm olanakların seferber eden tüm canlara gerçekten tek tek teşekür etmek gerekır . hem insan tabiatı gereği bir takım şeyleri öğrenme ve öğretme eğilimi içinde olmaktatır . eğer öğrenilen şeyler ihtiyaçlar dorultusunda bazı şirkefleşmiş yozlaşmız üreim ilişkileri dişinda gelişmiş bir bilgiyse veya birilerin kendi çıkarları doğrultusunda bilgiyi asimile etmeyte yönelikse insanbence kendine doğru olanı bulma arayısına girmelidi r. eğer girerse o insan hem çok iyii bir talebe hemde geleceğin çok iyi öğretmeni olur . çünkü günümüz statükosunda böyle bir arayış yok edilmeye çalişiiliyor veya birileri tarafından insanlar sivas ta istan bulda nedese insanlık dişi bir şekilde yakılıyor veyatta öldürülüyor. gerçekten böyle bir arayışa ev sahipliği yapmanın gerçekten sevindirici herkese başarılar welat 09.10.2007, 17:49 ramazan bayramıın herkese mutluluk getırmesi dileğiyle welat 09.10.2007, 17:57 Türkiye’de pek çok alanda sıradan ve düzenli gitmesi gereken konular inatlaşmayla, dayatmayla karmaşıklaşıyor, çözümden uzaklaşıyor ve giderek kaosa dönüşüyor. Son yıllarda hukuk alanında artan keyfi düzenlemelerin de etkisiyle karmaşa büyüyor, çözümsüzlük derinleşiyor. Ülkede var olan sorunlara, yapılan hatalar nedeniyle her geçen gün yenileri ekleniyor. Son günlerin gündemdeki konusu olan Anayasa değişikliği referandumu bu durumun somut örneklerinden. Anayasa değişikliğinde yaşananlara benzer örnekleri arttırmak kolay. Bu türden olayların bir bölümü kentleri ve kentte yaşayanları doğrudan ilgilendiriyor. Örneğin; iktidarın beş yıldır değişmeyen konuları arasında yer alan, orman niteliğini yitirmiş 2.b alanlarının durumu ve bu alanlara yönelik düzenleme girişimleri, bunun bir başka somut örneği. Konuya ilişkin tartışmalarda her ne kadar verilen örnekler doğru seçilmiş de olsa, söylemde dillendirilmeyen farklı amaçların sezilmesi, hissedilen ülke çapında büyük bir talan endişesi, çözümü giderek daha da zorlaştırıyor. Her ne kadar gizlenmeye çalışılsa, dillendirilmese de, erişilmek istenen amacın verilen masum örneklerin çok ötesinde olduğu kolaylıkla anlaşılıyor. Bu durum, bir yandan çözümü zorlaştırırken, diğer yandan şüphe dolu karşılıklı cepheleşmeyi yaratıyor. Oysaki, konuya ilişkin düşünce üreten ve yapılmak istenilen düzenlemeye karşı çıkan pek çok kesim, meslek odaları, sivil toplum örgütleri ve konuya duyarlı kesimler, İstanbul’da Sultanbeyli’nin, Antalya’da Kepez’in yeniden orman haline getirilmesinin (olanaksız olmasa da) mantıksızlığını bilmiyor değiller. İktidarın yapmak istediği düzenlemeye karşı çıkış nedeni de temelde bu alanlar değil elbette. İnsanları düzenlemeye karşı çıkışa yönelten başlıca endişe, ısrarla bu alanlar örnek gösterilirken, yapılacak düzenlemeyle salt yapılaşmasını tamamlamış bu alanların değil, henüz ormana dönüştürülmesi olanaksız duruma gelmemiş pek çok alanın talan edilmesi, yitirilmesi endişesi. Tasarı halindeyken karmaşaya neden olan düşüncelerin ve yasal düzenleme önerilerinin yanı sıra, yürürlüğe sokulan ve sonuçları açısından karmaşa kaynağına dönüşen kimi uygulamalar da gündeminde ülkemizin. Bunların başında büyükşehir belediyelerinin sınırlarına ilişkin yapılan düzenleme yer alıyor. Büyükşehir belediyelerinin kentsel gelişmelerine dar gelen sınırlarının genişletilmesi, üzerinde kolaylıkla uzlaşılabilecek bir zorunluluk. Ancak uygulamada seçilen yöntem, ısmarlama, planlamayı dışlayan, valilik merkezine batırılarak açılan bir pergelin aracılığıyla sınır belirlemesi olunca, ortaya çıkan sonuç yine karmaşa. Topluma açıklanırken farklı örneklerle anlatılan, ancak yapılan düzenleme incelendiğinde, açıklanan düşüncenin ardında başka nedenlerin yattığı kolaylıkla algılanan, diğer yandan sonuçları açısından da yeni bir karmaşanın oluşmasına neden olan uygulamalardan biri de tarım alanlarına ilişkin bir düzenleme. Çeşitli yöntemlerle ve nedenlerle, verimli tarım toprakları üzerinde yapılaşmış, tarım alanlarında yasadışı işgale neden olmuş, üzerinde kaçak yapılaşmaların bulunduğu arazilerin, metrekaresi 5 YTL bedelle affedilmesine ilişkin yapılan düzenleme sözünü ettiğim diğer karmaşa kaynağı. Yapılan, yargı kararları ile yasadışı ilan edilmiş olan Cargill’e, Amerika’ya verilen sözler nedeniyle af çıkarma gibi somut ve hedefi belli bir düzenlemeyken buna benzer pek çok kaçak tesisi katarak, kaçaktan devlete para kazandırma düşüncesi eklenince sonuç yine karmaşa. Pek çok kaçak tesis sahibi, elinde metrekaresine 5 YTL ödediğine ve Tarım Bakanlığı tarafından affedildiğine ilişkin belge ile belediyelerin ve il özel idarelerinin kapısında, kaçak yapısına ruhsat alma peşinde. Oysaki, ülkemizde başta imar yasası olmak üzere geçerli olan diğer yasal düzenlemeler, böylesi tesislere yapı ruhsatı, yapı kullanma izin belgesi ve işletme izni verilmesine engel. Bugün için devletin belirlediği ücreti ödemiş çok sayıda tesis sahibi, elde belge karmaşayı çözme derdinde. Ülkemiz kentlerinde giderek daha can yakıcı bir karmaşaya dönüşmekte olan kentsel dönüşüm konusu da benzer örneklerden. Planlama açısından bakıldığında, aslen bir çözüm ve uygulama aracı olması gereken “kentsel dönüşüm” düşüncesi, amacından az da olsa saptırıldığında, uygulamaların gerçekleştirileceği bölgelerde ortaya çıkan sonuç tam anlamıyla kaos. Oysaki, konuya ilgi duyan ve yapılan uygulamaları eleştiren pek çok kesim de, bir dönem kentlerimizde önemli boyutlara ulaşmış olan kaçak yapılaşmaların kentsel yapı stoklarımızın önemli bir bölümünü güvensiz hale getirdiğinin bilinciyle, bu alanların planlanması ve yenilenmesi gerektiğini kabul etmekte. Bunun yanı sıra, bu tür yapılaşmaların yoğun olduğu bölümlerde sağlıklı bir kentsel yaşamdan söz edilemeyeceği, teknik ve sosyal altyapı olanakları açısından bu alanların oldukça fakir olduğu da bir başka ortak kabul. Başta yapı stoğunun güvenli hale getirilmesi ve kentsel yaşam standartlarının yükseltilmesi olmak üzere, sözde ortaklaşılan, uzlaşılan düşüncelere dayandığı iddia edilen uygulamaların giderek bir karmaşaya dönüşmesinin başlıca nedeniyse, bölgede yaşayanların yaşam standartlarının arttırılmasından çok, yatırımcı kazancının yükseltilmesi düşüncesinin öne çıkması. TuFaN58 13.10.2007, 20:40 selam bana yardımcı olursanız sevinirim chat'e giremiyorum. Garaoglan 13.10.2007, 21:33 selam bana yardımcı alorsanız sevinirim chat'e giremiyorum. Alici : Garaoglan Miktar : 1000 YTL Hesap No. 111111111111111 Geyik Bank A.S Rumuz: Geyik Koruma Vafki sen gönder hallederiz :clown: TuFaN58 14.10.2007, 12:35 Alici : Garaoglan Miktar : 1000 YTL Hesap No. 111111111111111 Geyik Bank A.S Rumuz: Geyik Koruma Vafki sen gönder hallederiz :clown: arkadaş espiri yaptı zanediyor. Karambol 19.10.2007, 11:05 Nediyelim Herkeze hayırlı olsun floh_ 19.10.2007, 15:14 canlar ben chat yapmaak istiyorum ama bana yetkim olmadığını söylüyor yardımcı olurmusunuz gulyuzlum 03.11.2007, 14:29 Merak ediyorum siz giremediğinizi sölüyorsunuz ama sorununuzun nedenini yazmadığınız için size nasıl yardım edebiliriz acaba. Mesela Chat bölümüne nerden gireceğinizimi bilmiyorsunuz, ya da onu buldunuzda yetkiniz mi yok dedi. Sorununuzu açık yazarsanız yardım ederiz elvetde. Ama sizin kullanıcı bilgilerinize baktığımda her hangi bir aksi durum görünmüyor. 3 mesaj sınırını geçmişsiniz. 7 gün sınırını geçmişsiniz falan. Radyo ile Yeni mesajlar butonunun arasında ki Chat butonunu kullandığınızda girmemeniz için bir sebeb yok gibi. Benim bildiğim.. ama deniyorum olmuyo chat giremiyorum. anlayamadım sorunun ne oldugunu. alevi_siyah 03.11.2007, 14:31 ama deniyorum olmuyo chat giremiyorum. anlayamadım sorunun ne oldugunu. Daha yeni üyesin önce forumlara mesaj yazmalısın alevi_siyah 03.11.2007, 14:32 canlar ben chat yapmaak istiyorum ama bana yetkim olmadığını söylüyor yardımcı olurmusunuz Adaptasyonda olduğun için giremezsin Özgürüm 05.11.2007, 22:43 bende chat programına giremiyordum. bilgi için teşekkürler. burada alevi olan insanlarla tanışmak ve seviyeli sohbetler etmeyi umuyorum. PirO_62 05.11.2007, 22:48 bende chat programına giremiyordum. bilgi için teşekkürler. burada alevi olan insanlarla tanışmak ve seviyeli sohbetler etmeyi umuyorum. Sn Özgürüm, Bakınız; bu topiğin ilk mesajında ne diyor. chatte katılımcıları kalite ve seviye yönünde korumak için Yeni kullanıcılar şöyle bir engeli geçmelilier: En az 1 günlük üye olmalısınız. En az 1 mesajınız olmalı. Ve itibar puanı 0'dan düşük olamamalı. Bu otomatik kontrol sistemini geçtikten sonra 'kayıtlı kullanıcılar' grubu olarak chat'e giriş yetkiniz doğacaktır. Chat seviyesini korumak için böyle bir adım izleniyor. Yani bu yazdığınız ilk mesaj ve 24 ssatlik üye olmanız gerekiyor. Yani Biraz Sabırla chat opsiyonunu kullanabilirsiniz. İyi Forumlar. gmz87 24.11.2007, 01:15 chat e neden giremiorum ya??? Alevimen 24.11.2007, 01:19 henüz yeni kullanıcı olduğun için ... :yawn: AnGeNehM 24.11.2007, 01:20 chat e neden giremiorum ya??? Foruma en az 24 saat ve daha eski üye olmalısınız artı olarak en az 1 mesajınız bulunmalı. Ayrıca İtibar Puanınız 0'dan (sıfır) düşük olmamalı (yeni üyeler artı 10 puan ile başlıyor). Yani mesaj olsun diye mesaj yazmamanızı tavsiye ederiz, mesajlarınız böylece olumsuz şekilde değerlendirilebilir. Neden böyle bir uygulama olduğunu soracaksanız cevap: Chat seviyesini korumak için. 1 Gününüzü doldurduktan sonra chat servisini kullanabilirsiniz. Teşekkürler,iyi forumlar green_eye 27.11.2007, 10:45 slm dostlar ben yeni üyeyim umarım burda aradıgım sıcaklıgı ve dostlugu fazlasıyla bulurum herkese gönül dolusu sevgiler slm lar Alevimen 03.02.2008, 02:48 chat sürümü güncellendi, lütfen ön bellek (cache) de bulunan tüm aleviforum.com (özellikle chat) dosyalarını silin böylece karşınıza çıkabilecek sorunlardan arınmış olursunuz. münzevi 03.02.2008, 20:33 ben chatten çıkmama rağmen ismim hala chat odasında olan kişiler arasında duruyor ve şimdi tekrar girmek istediğimde hata veriyor.. ''Bu kullanıcı ismi ile başka kullanıcı girmiş.Lütfen tekrar deneyin''.. uyarısı çıkıyor... herhalde chatten çıkarken sorun oldu ve benim ismim chatte takılı kalmış.. yardımcı olursanız sevinirim :) şengülce 03.02.2008, 22:41 bende sohbet odasına giremiyorum yanlış şifre deniyor herne_peş_24 03.02.2008, 23:40 ya gerçeketn bende giremiyorum bu chat ( sohbet ) odasına yardımcı olursanız memnun olacağım şimdiden teşekkür ederimmm:):):).... rewhat 04.02.2008, 01:19 bende giremiyom cunku banlandım chatten:) sevgi 06.02.2008, 15:31 biraz önce chat odasına girmek istedim ancak sayfa tam olarak yüklenemeden hata verdi tekrar girmek istedim başarılı olmadım... sonrada bir sorun olduğunu farkettim ben forum ana sayfasındayken chat odasında onlıne görünüyorum... odaya tekrar giriş yapamadığımdan dolayı tekrar çıkışta yapamıyorum... yardımcı olursanız çok sevinirim.. teşekkürler Alevimen 06.02.2008, 17:49 Tarayıcınızda POPUP BLOCKER aktif ise chatte asılı kalma ihtimaliniz yüksektir. Tarayıcınızda aleviforum için popup serbest bırakmalısınız. sevgi 06.02.2008, 20:09 teşekkür ederim yardımınız için... gulbahar2424 09.02.2008, 15:43 Merhaba ben sevin evet çok güzel olmuş ben yeni üye oldugum için fazla bilmiyordum bu düzenleme sayesinde ögrendim şimdi kimseye sormadan herkez yapabilir .Güzel düşünceniz için sağlun teşşekkürler size.Sevğiyle kalın. şengülce 12.02.2008, 13:09 ben hala giremedim sohbetodasına erhan oğlum sevdadır 21.02.2008, 01:20 chat a girmem için şifre istiyor ama şifremi kabul etmiyor biri yardım etsin:) Alevimen 21.02.2008, 01:38 chat a girmem için şifre istiyor ama şifremi kabul etmiyor biri yardım etsin:) chate dışardan giriş yapılmıyor yani mutlaka foruma giriş yaprken beni hatırla tuşu aktif hale gelmesi şart yani içinde ok işaretli bulunmalı öyle giriş yapılmalı ardından chat seçilmeli. AKREPkral 07.03.2008, 12:28 slm ben chat ten atıldım 4 5 ay oldu bir daha chate giremiyorum sucum fazla yoktu sadece chate şiir yazmaktı artık chate girmek istiyorum birdaha aynı hatayı tekrar lamayacagım lütfen biraz yardımcı olurmusunuz allevilik affetmektir benim yasaklarımı kaldırın ben bir sey yapmadımki şiirler yazdım sadece BERFİN57 26.03.2008, 17:06 merhaba mesaj bölümüne girebilmem için yazılanları okudum. ama ben hala giremiyorum chat sayfası girişte kullanıcı adımı ve şifremi yazmama rağmen yanlış kullanıcı adı yada şifre diyor ne yapmam lazımmm PirO_62 26.03.2008, 18:54 chate dışardan giriş yapılmıyor yani mutlaka foruma giriş yaprken beni hatırla tuşu aktif hale gelmesi şart yani içinde ok işaretli bulunmalı öyle giriş yapılmalı ardından chat seçilmeli. merhaba mesaj bölümüne girebilmem için yazılanları okudum. ama ben hala giremiyorum chat sayfası girişte kullanıcı adımı ve şifremi yazmama rağmen yanlış kullanıcı adı yada şifre diyor ne yapmam lazımmm İki mesaj üstteki mesajı okuyun. Birdaha deneyin. |