Orijinalini görmek için tıklayınız : ışığım ve diloş isimli üyeler banlandı.(açıklama)

Serkan_Devrim
25.12.2006, 15:41
forumda dertli isimli üye seviyesizliği nedeni ile adaptasyona alınmıştı. daha sonra diloş isimli üye Lamekan'ın profiline şerefsiz yazmış.

daha sonra oto sistem mesajlarınsa diloş,dertli,ışığım ve pirayem isimli üyelerin aynı pc den giriş yaptıkları farkedildi.

pirayem isimli üye ile irtibata geçtim ve bu durumu sordum.

merhaba,
rahatsız ettiğim için bağışlayın. ben yöneticiyim.
diloş dertli ışığım

bu kişileri tanıyormusunuz? yakınınız mıdır? evet nedenoto sistemde bu kişilerin aynı pc den giriş yaptığı tespit edildi. haddim olmadan sizden neyiniz olduklarını sormak istiyorum. dertli ışığım aynı kişi adaptasyona alınınca ışığım olarak başvurdu
diloş onun kardeşi
bende ankaradayım onların yanından yazıyom şimdi
nişanlım oluraçıklama için çok teşekkür ediyorum. kusurumuza bakmayın güvenlik için bu tür durumlarda sormamız gerekiyor. dertli ve ışığım aynı kişi ise bu uygunsuz bir harekettir. adaptasyona alınınca yeni hesap almak hiç hoş değil. bu tür durumda ikinci nickte adaptasyona alınır. ancak samimi açıklamanızdan ötürü iki üyeyi birleştirip adaptasyonu bir seferliğine kaldırmaya çalışacağım. tekrar teşekkür ederim.
Aleviforum Yönetim Ekibi Adına
Serkan_Devrim

daha sonra anlaşıldı ki dertli ve ışığım adlarıyla foruma giriş yapan bu karektersiz şahıs pirayem isimli üyenin mailini ve şifresini çalmış.
merhaba gürsel ben arife.***** olayı sana detaylı olrak anlatmıştır.forumdaki nickim pirayem.şifresini başkasına da vermiştim o da değiştirmiş ben giremiyorum foruma.eğer şifreyi tekrar almam mümkünse bu nicki kullanmak istiyorum

kısacası bu karektersiz şahıs bir kaç nick alarak, bir yöneticiye şerefsiz diyerek ve bir üyenin şifresini çalarak yönetimin(aslında sadece benim. yönetime rağmen bu üyeye bir şans tanınmasını istemiştim. :uhhm: ) iyi niyetimi istismar etmiştir. :uhhm:

ışığım ve dertli isimli kullanıcılar birleştirilmiştir. ve bu üyelerle beraber diloş adlı üye forumdan banlanmıştır.

sizin kadar karektersiz birine az rastladım. forumdan ihraç edildiniz.

Serkan_Devrim
27.12.2006, 22:42
ziyakc isimli üye ışığım ve dertli isimli kişilerle aynı kişidir. banlandı.

aydınlık, dertli, ışığım, ziyakc ile aynı kişi banlandı.

sen her yeni nick aldığında ben onları banlayıp karektersiz avatarını koymaktan zevk alıyorum bilesin. :)