Orijinalini görmek için tıklayınız : Kütahya / İnli köyü

aydin_26
04.01.2007, 19:54
kütahya inli köyünden kimse varmı..

rockçı turna
04.01.2007, 23:00

merhaba! foruma hosgeldiniz. köyünüz alevi köyümü acaba? kütahya nın neresinden?

blackhawk
05.01.2007, 01:36

mrhb aylin
bende kütahyalıyım ama inli köyü hiç duymadım !!
alevi köyü mü?
nerdekine :D
ama ben 18 senedir izmir deyim :())))

5 yasında geldim izmir e ama her sene giderim... köyüne gelmek isterim bu seneden sonra nasip olmaz zati sende gezdirirsin artık köyünde bizi ailemde görmüş olur.

aydin_26
05.01.2007, 12:22
evet alevi köyüdür kütahya merkeze bağlıdır. mayısın son haftası veya haziranın ilk haftası senliğimiz vardır herkesi beklerim

blackhawk
05.01.2007, 14:28
evet alevi köyüdür kütahya merkeze bağlıdır. mayısın son haftası veya haziranın ilk haftası senliğimiz vardır herkesi beklerim

mrhb aylin
yavf bizim köyde alevi köyü ve merkeze bağlı körs köyü belki bilirsin
fakat mayıs da ben olmayabilirim en azından aileme solerim
ilgin için tşk ederim...

aydin_26
05.01.2007, 14:47
arkadasım benim adım aydın körs köyünü bilirim ve eskişehirde körslü bir çok arkadaşım var

blackhawk
05.01.2007, 17:51
arkadasım benim adım aydın körs köyünü bilirim ve eskişehirde körslü bir çok arkadaşım var

özür dilerimm aydın farketmedim??
görüşmek nasip olur insallahh

Kamuran
17.02.2007, 16:00
merhaba kütahyalı alevi arkadaşlar ben koçubabalıyım kütahyanın bazı merkez köylerinin Koçubaba talipleri olduğunu öğrendim, köylerinizi gezmek ve Koçubabadan sizlere selam getirmek istiyorum.

nazlıcan43
21.02.2007, 20:06
slm arkadaşlar ben de kütahya inli köyünden serap sizleri köyümüze bekleriz şenlikler genelde mayısta oluyo zaten semah ekibindeyim program bize ait oluo gelmek isterseniz haberdar ederim sizlerle tanışıp fikir alışverişinde bulunmaktan mutluluk duyarım...

murat doğan
06.05.2007, 00:34

ben dumlup. üniv. de okurken hacı bektaşi veli derneğinin düzenlediği şenliğe katılmıştık.güzel bi köy.inlerini mağaralarını gezmiştik.çok güzel bi köyünüz var.hatta derneğin bağlama hocası hüseyin abi ile sahne almıştık.ben gitar o bağlama ile eşlik etmiştik.

selamlar......

musa1985
16.11.2007, 23:04
arkadaşlar ben simavda üni okuyorum sizlerle tanışmak köylerinizi gezmek isterim
birde hisarcıktaki alevi köylerini yazarsanız daha önemlisi simavda bir alevi yerleşimi köyü mahallesi yokmu hiç ben hiç bulamdım varsa yazarsanız sevinirim