meymana hızıre
07.01.2007, 12:48
öncelikle merhaba biz şu an ne derece alevilik hakkında bilgiliyiz bazı kişilere tafsiyem yeterince içerik sahibi değilseniz o konu hakkında konuşmayın ve birde biz buraya chat yapmaya gelmedik bazı şeyleri tartışalım bilgilerimizi paylaşalım BENİM DAVAM DEVAM EDER SİVASTA BENİM DAVAM DEVAM EDER MARAŞTA
arkadaşım öncelikle zaten yeşilyakayla ilgili bir topik var ve açtığın konuyla topiğin bir alakası yok ikincisi burda herşey usulüne uygundur dileğen chatte yapar seviyesini bozmadan buna biz karışamayız zaten yeri geldiğinde tartışma konularıda oluyor zaten
can sezer
07.01.2007, 13:47
öncelikle merhaba biz şu an ne derece alevilik hakkında bilgiliyiz bazı kişilere tafsiyem yeterince içerik sahibi değilseniz o konu hakkında konuşmayın ve birde biz buraya chat yapmaya gelmedik bazı şeyleri tartışalım bilgilerimizi paylaşalım BENİM DAVAM DEVAM EDER SİVASTA BENİM DAVAM DEVAM EDER MARAŞTA
arkadaşım sen neyden bahsediosun bizim köyün topiği var zaten ne yapmaya çalışıyosun..köylülerle konuştuk diye maraşı sivasımı unuttuk chat le ne alakası var..
evt arkadaşlar bu konuyla ilgili bir topik var meymane sen daha nıye açtın anlamadım madem açtın o zaman otur kendin oku yazdıklarını biz chat yapacak olsak burda yapmayız hemde maraşı sivası niye buraya kattın onuda anlamadım
Alevimen
07.01.2007, 18:48
köyle ilgili bir topik varmış, konuda pek köyle ilgili deyil. Kilitliyorum.