İNTERNETTE DOLAŞIRKEN GÖRDÜM HOŞUMA GİTTİ SİZİNLE PAYLAŞTIM..Bektaşi dasdaracık mintanın üstünde bir hırka, akşam erzakı için girdiği dükkanda pelüş kaftan içinde debdebeli bir zenginle karşılaşır.
Adam:
- İndir ordan iki kasnak bal, damadıma...
- Sar ordan bir okka kaymak, damadıma...
- Kuşgönünden bir okkada pastırma, damadıma...
- ....
Bektaşi şaşkın vaziyette, topu topu alacağı on dirhem peynir ile bir de pide, sorar:
- Bre erenler kimdir bu damat ???
Adam:
- Kim olacak !!! Kızımın kocası...! Bektaşi:
- Bu aldıklarının onda birini bana alsan değil kızını senin bütün sülaleni severdim.
Hüseyin69
05.12.2005, 16:53
İNTERNETTE DOLAŞIRKEN GÖRDÜM HOŞUMA GİTTİ SİZİNLE PAYLAŞTIM..Bektaşi dasdaracık mintanın üstünde bir hırka, akşam erzakı için girdiği dükkanda pelüş kaftan içinde debdebeli bir zenginle karşılaşır.
Adam:
- İndir ordan iki kasnak bal, damadıma...
- Sar ordan bir okka kaymak, damadıma...
- Kuşgönünden bir okkada pastırma, damadıma...
- ....
Bektaşi şaşkın vaziyette, topu topu alacağı on dirhem peynir ile bir de pide, sorar:
- Bre erenler kimdir bu damat ???
Adam:
- Kim olacak !!! Kızımın kocası...! Bektaşi:
- Bu aldıklarının onda birini bana alsan değil kızını senin bütün sülaleni severdim.
:14:
hehe aslinda fikra birazdaha degisik icinde pip li bazi kelimer var degerli dost saygili gercekten cimbizla cok güzel ayiklamissin ben olsaydim aynen yazardim
yüregine saglik bu güzel fikrayi bizimle paylastigin icin :14:
berbat bir fikra.
yine bektasileri karaliyan turden.
bu kadar mi materilistis. ne oyle bir kac sey icin herkezi sevmek?
bu fikra bence bektasileri yalaka, bir kac esya icin her seyi yapa bilecek gibi gosteriyo.
gururumuz nerde?
bence forumdan silinecek bir sey varsa budur. pop music downloadlari degil.
Hüseyin69
05.12.2005, 19:32
berbat bir fikra.
bu fikra bence bektasileri yalaka, bir kac esya icin her seyi yapa bilecek gibi gosteriyo.
gururumuz nerde?
bence forumdan silinecek bir sey varsa budur. pop music downloadlari
degil.
evet fikra söylenti dedikodu adina ne dersen o dur ama bektasileri karalayan bir fikra olmadigini bir kez daha hatirlatmak zorunda biraktin beni
aleviler bektasiler kizilbaslar rafiziler bu saydiklarimi cesitli kesimler iftira karalama vshalen devam ederken ama bektasiler üzerine kitapdegilde ansiklopediler büyüklügünde güldürürken düsündüren binlerce mizahi olaylar varken yukarida siyaha özellikle boyadigim o cümleni
sana hic yakistirmadim ve seni protesto ediyorum
berbat bir fikra.
gururumuz nerde?
bence forumdan silinecek bir sey varsa budur. pop music downloadlari degil.
bukadar tepki verecek bir fıkra değil bence..adı üstünde fıkra...