Orijinalini görmek için tıklayınız : Malatya / Arguvan (istanbul'da ikamet edenler)

volkan gedik
08.01.2007, 23:12
evet canlar mademkı ıstanbulda bu kadar arguvanlı var neden bırbırımızı tanımıyoruz....

banu44
16.01.2007, 11:18
bende arguvan asar köyündenım arkadaslar

bostancili
16.01.2007, 23:38
valla ist kadıkoöy den itibaren ben bostancıda otruyom her türlü beklerim kardeşlerimi her no konuda olsun lar dobra olsun vede ne konuda olsun beklerim moral neşe damar tecno hertürlü takılıyoz bide yıldız tilbe hastasıyım ona gore sulu filan takılırz muhbetede eee sizden başka arguvanlı olmadıgına göre kıme konusyum ben dimi şaaaakkaa herkesi beklerimm bostancili 44 gençlik afetmez yalana gelemez dobraysan o zaman başta ben canlı siper olurum arguvanlı olmak bır ayrılıcalıktır bu benim hobim nede olsa 44 gençlik medet ya ali kan cekiyor ken cekiyo valla bizden başka insanmı var bu alemde he size diyorum neyse ben demlenıyom dostlarımm var onlarada bıra zzaman ayırmak lazım

volkan gedik
17.01.2007, 18:23
bostancılı yazın ısın tesekkur ederım de sanırım sen bu yazıyı sarhosken yazdın :) ya sormayın bu arguvanlılar neden hep kadıkoyde oturuyor ( içerenköy) cıvarında... bızde tam tersıne karsı kıyıdanız gorusmek bıraz sorun oluyor ama yeter kı gonuller bır olsun her zaman gorusulur..

bostancili
17.01.2007, 18:42
kardeş bu tarafa yonlenmiş milet valla bende bılmıyorum ama karşıdada var yanii rahat ol sen

btopal
17.01.2007, 20:00
merhaba arkadaşlar ist değil ama izmitten yazıyorum
hepinize selamlar

bostancili
17.01.2007, 20:01
sagolasın kardeşimmm herşey gonlunce olsun