Orijinalini görmek için tıklayınız : Kazım Koyuncu'nun yeni albümü çıktı!

odtülü aslan
08.01.2007, 23:49
Kazım koyuncunun yayınlamamış eserlerinin olduğu cd çıktı.
Geçen yıl yitirdiğimiz Karadeniz müziğinin asi sesi Kazım Koyuncu’nun üçüncü solo albümünü HALKEVLERİ tarafından yayınlandı. Yılbaşı öncesinde yayınlanan ‘Dünyada Bir Yerdeyim’ adlı albümde sanatçının bir çoğu daha önceki albümlerinde yayımlanmamış 16 şarkısı yer alıyor.

Kazım Koyuncu’nun üçüncü bir solo albümünün çıkarılması çalışmalarının olduğunu duyduğumuzda, Kazım’ı seven herkes gibi onun aramızda olduğu günler canlandı gözümüzde, onunla paylaştığımız anları anımsadık. Dostluğunu, içtenliğini, sahnedeki coşkusunu, Karadeniz müziğine, müziğimize yaptığı katkıları...Ayrıca bu albümün tüm gelirleri KAZIM KOYUNCU KÜLTÜR MERKEZİ için Halkevleri tarafından kullanılacaktır.

YoRuM78
09.01.2007, 00:06
super yaaaa sevindirici bir haberr

cagdascetin
09.01.2007, 04:15
Güzel bir haber bilgilendirme için teşekürederim.

Keşke bu haberi Kazım Koyuncu'dan alsaydık.

Bu söylediğim çok zor birşey bizim ülkemiz için ama benim içimde kalmasın;

Dilerim katiller cezasını çeker.

Yanlız topik Etkinlikler / Kitap ve diğer tanıtımlar (http://aleviforum.com/forumdisplay.php?f=24) bölümüne taşınsa daha iyi olur.

Nesimi
09.01.2007, 11:34
Ahmet Kaya gibi Kazım Koyuncununda yayınlanmamış eserlerinin ortaya çıkması sevindirici.

seyhunbey
09.01.2007, 11:41
sevindirici ewet ama biz insanlari öldükten sonra sahip çikiyoruz böyle bi yapimiz var millet olarak cagdascetin arkadaşin dediğine katilmiyorum kazim koyuncu yaşasaydi bu albümün çikacağini kazim koyuncu söyleseydi inanin bu kadar ilgi görmezdi !!

murat doğan
11.01.2007, 12:18
Çoook Sevİndİm Bu Haber İÇİn.bu Bİlgİ Mesaji İÇİn TeŞekkÜrler.mutlaka Alicam.almaliyiz Da.kazim Abİ Hala Bİzlerle....

çeşm-i naz
11.01.2007, 12:32
ben biliyordum böle bir çalışması olduğunu hatta kendisi özel hazırlamıştı desem şaşırmısınız çünkü öleceğini biliyordu ve sevenlerine özel bişey yapmak istemişti.....

onu çok özledimm karadenizin asi çocuğu.......

sinan49
30.01.2007, 16:11
yeni bir albümünün çıkıcağını öğrenmek beni son derece sevindirdi ama dilerdimki bu albumü kendisi tanıtsın